2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
sagol canım ıns zor olmas acılma var mı dıye bakacakmısınz dedım bugun gerk yok dedı kanama vs olur senın ııcn zor olur sezeryana alabılırız o zaman dedı.sunıde sonra bakacaz dedı sancılardan sonra.ınsallah cok zorlanmam rabbım sanada yardım etsın canm bı an once senın sancın var en azından bende 50 yı gecmıyo

nasılsınız hatunlar??giremiyorum arada bir bakıp çıkıyorum ama yorum yazamıyorum.küçük bir gazman ve büyük bir canavarla uğraşıyorum tüm gün.yorgunluk uykusuzluk hat safhada...nazlıma kuzum daha doğurmadınmı sen??cinsiyet daha belli değil deme ölecem valla senin yerine meraktan...:)
sudem naptı gelinim doğdu mu acaba??bakınıyorum ama geriye dönük okuyamıyorum.
şifacım azram ne yapıyor..hasretinle aranız nasıl??
doğuranlar rabbim ömür versin bebelerinize..doğurmayanlarda allah yardımcınız olsun...

caniiiim hosgeldin.kmse ugramiyor fazla.bebislerle ugrasiyorlar,sende zorlaniyorsun miniklerle.bakalim ben ne yapacambenimki daha yerindekendisinide gostermedi bi turlu.neyim olacak bilmiyorum
kendine ve miniklere iyi bak

inshallah kolayca dogurub alirsin bebii kucagin

banada bebek hemşiresi süt içme dedi ama ben içiyorum ..depo etmiştim doğuma gitmeden önce dolabı
öyle çok aman aman bi gaz yapmadı bize..yeterki süt yapsın ne duysam yapıyorum yiyorum içiyorum
mesela yeşil mercimek ve turpta çok süt yaparmış..ikiside gaz deposu...onu yeme bunu yeme ne yiycez ne içecez
benim alt komşu kızı 1 haftalıkken lahanalı et badı yedi kızında tık yoktu.. biz sakındıkça başımıza geliyor
birde ayaklarını sıcak tutmak lazım bebeklerin
ben sıcak su termosu koyuyorum ayaklarının altına..baya rahatlıyor daha uzun uyuyor

memenin tamamen boşaldığını bende anlamıyorum..emerken uyursa tekrar isteyince yine aynı memeyi veriyorum ..biraz daha onu emdikten sonra diğerine geçiyorum
hiçbizaman tamamen boşalmıyor ama gerginliği gidiyor ...ordanda anlaşılabilir.

ben aradım ama ultrason için randevu vermediler.önce doktoramı muane olmak gerekiyor

bnm 140 düzenliydi yatış yaptırdıkları gün 5 dk bi geliyomuş ben anlamadım tabi nstde öyle çıkıyodu dün yine kontrolüm vardı bu seferde 90 a vurdu yine kontrol etti açıklık yine yoktu ben de yatış istemedim geri döndüm yine hayırlısı canım inş.

Özelde ultrason ücreti 180 lira. Tabi kadın doğum bölümü değilde teşhis için istenen ultrasonlar. İki gün önce girdim bende aynı para.

Bu arada ÖZOKUN mesajımı görürsen yazırmısın nasıl bir ağrıydı aynı şeyimi yaşaadık ona göre yönlendirebilirim belki seni.

Aynı gün doğum yapıcaz desene :) Biz de bugün doktora gittik doktor bunun doğucağı yok perşembe sabah 5te gel yatış yapalım suni sancıyı deniycez olur inş. dedi olmazsa öğlende sezaryene alırız dedi ama doktorun suni sancıyla doğumun olabileceğinden pek umudu yok anlıycağın boşu boşuna çekicem o acıyı korktuğum başıma geldi.Allah yardımcımız olsun canım.

Kızlar uzun zamandır giremiyuumum neler yapiyorsunuz doğum yapanlar allah analiz babalı büyütsün ins.benim bebekte 1aydır kabızlık hala geçmedi ne yapsam etsem faydasıZ dk.gittim ilaçta fayda etmiyor bilgisi olan varmı ne yapayim yavrum çok ağlıyor uygulamıyor

db55, canım k.validen için en iyisini yapmışsın varlıklarıyla huzur kaçırmalarındansa yokluklarıyla huzurları kaçsın.eşinde saolsun.ben korse filan takmadım dr uö göreceksin hemen gitcek demişti karnıma çok bastırdı pis kanı alıyorumki göbeğin gitsin diye dedi demiştim ya sana, bende diyemedim ama kendi yaptı saolsun.da belim eski inceliğinde değil kesinlikle göbek olmasada eski formum yok olması için birkaç aya ihtiyacım var sanırım.sende veririsin şimdi onu düşünüp üzülme hiç. pişik içinde sudocream kullandık çok memnunuz pişik için değil herşey için iyimiş ihtiyaç duyanların aklında olsun.

şifa, 2013 doğum yapmış canım bugün aradım sağlığı iyiymiş, genel anesteziye çevirmiş dr son anda ve geç bayılmış bebebğinin sesini duymuş bebeğide çok iyiymiş ve emiyomuş.kusma bilgileri içn çok saol

clue, bende annemlerleyim 2 aya dek ve çoğunlukta annem yardımcı, birkaç gecedir ben uyandırmıyorum onu bebeğime kendim bakıyorum ama huysuzlanır ağlarsa karnını doyuruyrum gerisine annem bakıyo kıyamıyorum ama sen yat diyo yatıyor annesi yatmamlı diye vicdan yapıyorum annem bana kıyamıyo ben hem ona hem oğluma, ama eşimin yanına gittiğimde yalnız napcam bilmiyorum bakarım ama tek korkum boğulma tehlikesi..allahım yaşatmasın hiçbirimize.birkaç kez oldu elim ayağıma dolaştı ki orda yalnız olcam kimseyie tanımıyorum.seni çok iyi anlıyorum yani

sonsy, edlinle tanıştınız demk süper yaa :)) bebeklerimiz büyüsünde kısmet olursa bi ankara ekibi toplanalım yavruları kaynaştıralım.şükür ama artık iyisin dimi topladdın kendini doğum konusunda.eşin yine üzmüş seni, keşke öyle olmasaymış ama geçti artık sen napcaksınki ağzınla kuş tutsan eşin ailesi zaten iyi görmez seni hepimizde olduğu gibi o yüzden üzülme bence gitmesi çöok iyi olmuş, eşin dilerim zamanla bu tarz hatalar yapıp seni üzmez, benimde k.validem benle çorluya gelecekmiş ama bebeğe yardım etmeye değil kendini eğlendirmeye.gelmemesi için uğraşıyorum habire laf sokuyo çekemem gireriz birbirimize yoksa.

papatya, premium care in hepsi işaret göstergeli mi ? bende memnunum ondan bide molfiks aldık bugün o da iyiyse ikisini birlikte kullancaz bakalım.

edlin canım benim oğlumda kendini öyle geriyo çok demek gaz sancısındanmış bize hemşire tatlı elma yağıtla topuk masajı önerdi ama çok az damlayla olcak.o da yi geliyo

adanam benim oğlumda ilk günlerde pek ememedi bizde beceremedik, sarılık olunca biberon verdik hiç almadı sonra kaşıkla verdim sütü memeye saldırdı şimdi emziği oldum, 1 saat en fazla aralık veriyo 1 saat emiyo.

emsalsiz, bizim göbek 5. gün düştü ve o siyahlık 15. günü bugün dün yeni geçti.

kelebex, canım inş doğurmuşsundur artık.

dedemet, canım ben işitme testi yaptırdım her ikiside normal dedi, 5.günyaptırdık.

nazlıma, canım doğurmadın mı halaa bekliyoruz heyecanla

kayra, selamlar oğlun doğmuş allah analı babalı büyütsün

porselen bebeg, canım bizimkinde de kabızlık vardı hemşire mama verdiğinizde her seferinde doğal sızma zeytinyağı verin dedi, babam boşta verdi kabızlığı geçti

öptüm hepinizi

canim benim bildim.zeytinyagi.ama poposunun deligine surerek oluyo.kulak copu yardimiyla.eltimin kizida yapamazdi.ondan suruyodu.memnun kaldini soyluyodu.denedinmi bilmiyorum ama.

geçmiş olsun canım canını sıkmak istemem ama ben ilk kızımda 6 ay çektim kabızlığı 4-5 gün üstüne bizim uyarımızla yapardı yavrum bilirim sıkıntısını allah yardımcınız olsun.biz şırıngaya zeytinyağı çekip totişinden verirdik bunu hastanedeki hemşire söylemişti.

kızlar ben yandım kaynanam yarın saat 8 de istanbulda yola çıkmış ben evde kendi anneme zor tahammül ederken napıcam şimdi mevlüte yakın gel demiştik mevlütü 22 nisanda yapıcam daha 25 gün var hayatta dayanamam ben offff offff

dogru dıyosun canım ınsan annesıne zor dayanıyo gercekten benım annemde sen ıstemıyon benı dıye gıdıp duruyo yakın oturuyoruz bız kalmıyo pek bizde...kaynanamda gun asırı gelıyo evı yakın...ınsan kımseyı ıstemıyor bı sure helekı akıl verecek turden kişileri..

canım ilk 1 hafta annem ablam sehir dışından gelen teyzem ünv.okuyan ankaradan gelen teyzemin oğlu bizde kaldı sıyırıyordum evde bize yatıcak yer kalmadı hoş zaten ilk 1 hafta uyumak hayal bunların hepsi gece uyudu yedi içti uyumayan ve aç dolaşan sürekli bebekle ilgilenen bendim sonra bana geldiler hadi herkes evine dedim annemede kalktıdın zaman kahvaltını et ilacını iç iyiysen gel gündüz dedim bide ona bakıyordum yoksa neyse annem şimdi gündüz 12 de gelio akşam 7 de gidio bende gündüz 3 saat falan uyuyorum tabi yine kötü ben oldum ama ben normaldede yanlızlığı severim herkes gidince valla daha iyi baktım kızıma hemde ilk çocuk ve hiç bişey bilmesemde içgüdüsel olarak sanırım yaptım bakabildim yani doğurmayan arkadaşlar yeni doğum yaptıgınızda pskolojiniz çok kötü oluyor ve tahamülünüz olmuyor mümkünse yanlız olun tabi ilk 3 gün sezeryan olanlar için zor yatıp kalması 1 kişi yeter eşiniz yokken anneniz gelsin ben böyle huzur buldum valla çıldırıcaktım 90 metrekare evde nefes alınmıyor bide evi sıcak yapıyoruz bebek var diye ailecek hamamda hiç hoş olmuyor yani he bide lohusa terini unutmamak lazım saatte bir ter boşalıyor kokuyorsunuz resmen ya bakalım kaynanama kac gün dayanabilicem

aynen katılıyorum yazdıklarına gercekten sabır falan kalmıyor ınsanda kendı derdımız bıze yetıyor üstüne bebeğin uğrasması falan sinirler alt üst oluyor..bende bazen laf söylüyorum yada suratım asık oluyor halıyle uykusuzluk zaten dorukta aman efendım kötü ben oluyorum..sıkıntılar basıyor zaten bunalıyorum benım hamılelıkte bıraz sorunluydu zaten 9 ay sıkıntılı gectı bıde yurumem yasaktı son aylarda evden cıkmamıstım cok zor gunler gecırdım artık bunaldım ıyıce,bebek aglıyor ona bıle kızıyorum bazen...bunların üstüne bıde kımsenın nazını cekemem alınan küsen kendi bilir biraz anlayış lazım....kaynanam gun asırı gelıyo cocugu yıkıyo o yıkayacakmıs ılla annemede banada bırakmıyo bende kötu olmayayım dıye ses cıkarmıyorum sımdılık ama sıkıldım sureklı gelıp banyo yaptırması bıseylere akıl vermesı falan bıraz yalnız kalsam daha ıyı yanı...bıraz kendıme gelmemı bekleseydı keske hastaneden berı sureklı gelıyor,hatanedeykende gelıyodu rahat edemıyodum odada..

Arkadaşlar yorumlarıniz için sağolun ben zeytinyağını denedim hem girdim hem poposuna kulak çubugunu denedim sabun bile denedim fitilde koydum faydasız .. kakasi taş gibi zor çıkarıyor oturur komisyonuyla yaptırıyorum akla karayı seçiyorum mamalari değiştirdim yok faydasız..çok uzuluyorum başka çözüm yolu ypkmidir

okurken kendim yazdım sandım...9 dan beri emyr ama bırakınca kıyamet kopuyrrr=(((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…