nasılsınız hatunlar??giremiyorum arada bir bakıp çıkıyorum ama yorum yazamıyorum.küçük bir gazman ve büyük bir canavarla uğraşıyorum tüm gün.yorgunluk uykusuzluk hat safhada...nazlıma kuzum daha doğurmadınmı sen??cinsiyet daha belli değil deme ölecem valla senin yerine meraktan...:)
sudem naptı gelinim doğdu mu acaba??bakınıyorum ama geriye dönük okuyamıyorum.
şifacım azram ne yapıyor..hasretinle aranız nasıl??
doğuranlar rabbim ömür versin bebelerinize..doğurmayanlarda allah yardımcınız olsun...
sagol canım ıns zor olmas acılma var mı dıye bakacakmısınz dedım bugun gerk yok dedı kanama vs olur senın ııcn zor olur sezeryana alabılırız o zaman dedı.sunıde sonra bakacaz dedı sancılardan sonra.ınsallah cok zorlanmam rabbım sanada yardım etsın canm bı an once senın sancın var en azından bende 50 yı gecmıyo
canım doktor bana sut icme dedi, gaz yapıyormus, sutu cok severek icerdim ama simdi gazdan bezdiğim icin zaten korkuyorum icmeye...
kendisi bırakana kadar emziriyorum bende ama yorulup bırakıyor sanırım, memenin tamamen bosaldıgını nasıl anlarızki?
işitme testi, kalça testi gibi ben özel hastaneleri değil de çocuk hastanelerini tercih edeceğim
15 gün önce aramanız yeterli
benim gibi düşünen arkadaşlar için sağlık bakanlığının alo 182 randevu hattı var
sıra beklemeden, ücretsiz yaptırıyorsunuz
sagol canım ıns zor olmas acılma var mı dıye bakacakmısınz dedım bugun gerk yok dedı kanama vs olur senın ııcn zor olur sezeryana alabılırız o zaman dedı.sunıde sonra bakacaz dedı sancılardan sonra.ınsallah cok zorlanmam rabbım sanada yardım etsın canm bı an once senın sancın var en azından bende 50 yı gecmıyo
devlet hastanesine gidebilenler için iyiymiş bilmiyordum zaten bilsemde ben beceremezdim ben devlet hastanesinin kapısının önünende dursam bayılcağım geliyor 1 aylık bebekle hiç uğraşamam para vermeye razıyımda bana alt tarafı ulrasonlar poposunun iki yanına bakıyor bu işleme bu ücret abes geldi yanlışlık falan mı var diye düşünmeye başlamıştım ama int arastırdım şimdi genelde özellerde pahalıymış
Aynı gün doğum yapıcaz desene :) Biz de bugün doktora gittik doktor bunun doğucağı yok perşembe sabah 5te gel yatış yapalım suni sancıyı deniycez olur inş. dedi olmazsa öğlende sezaryene alırız dedi ama doktorun suni sancıyla doğumun olabileceğinden pek umudu yok anlıycağın boşu boşuna çekicem o acıyı korktuğum başıma geldi.Allah yardımcımız olsun canım.kızlar dr dan geldık sımdı persembe sabah 9 da gel yatıs yapalım dedı nst de sancım cok az cıkıyor.hersey yolunda 40 haftam dolacagı ıcın beklemek sakıncalı olabılır dedı yınede sen bılırsın dedı.anlıcanız persembe gıdıyorummmm...heyecan ve korku bastıı
Kızlar uzun zamandır giremiyuumum neler yapiyorsunuz doğum yapanlar allah analiz babalı büyütsün ins.benim bebekte 1aydır kabızlık hala geçmedi ne yapsam etsem faydasıZ dk.gittim ilaçta fayda etmiyor bilgisi olan varmı ne yapayim yavrum çok ağlıyor uygulamıyor
Kızlar uzun zamandır giremiyuumum neler yapiyorsunuz doğum yapanlar allah analiz babalı büyütsün ins.benim bebekte 1aydır kabızlık hala geçmedi ne yapsam etsem faydasıZ dk.gittim ilaçta fayda etmiyor bilgisi olan varmı ne yapayim yavrum çok ağlıyor uygulamıyor
kızlar ben yandım kaynanam yarın saat 8 de istanbuldayola çıkmış ben evde kendi anneme zor tahammül ederken napıcam şimdi mevlüte yakın gel demiştik mevlütü 22 nisanda yapıcam daha 25 gün var hayatta dayanamam ben offff offff
dogru dıyosun canım ınsan annesıne zor dayanıyo gercekten benım annemde sen ıstemıyon benı dıye gıdıp duruyo yakın oturuyoruz bız kalmıyo pek bizde...kaynanamda gun asırı gelıyo evı yakın...ınsan kımseyı ıstemıyor bı sure helekı akıl verecek turden kişileri..
canım ilk 1 hafta annem ablam sehir dışından gelen teyzem ünv.okuyan ankaradan gelen teyzemin oğlu bizde kaldı sıyırıyordum evde bize yatıcak yer kalmadı hoş zaten ilk 1 hafta uyumak hayal bunların hepsi gece uyudu yedi içti uyumayan ve aç dolaşan sürekli bebekle ilgilenen bendim sonra bana geldiler hadi herkes evine dedim annemede kalktıdın zaman kahvaltını et ilacını iç iyiysen gel gündüz dedim bide ona bakıyordum yoksa neyse annem şimdi gündüz 12 de gelio akşam 7 de gidio bende gündüz 3 saat falan uyuyorum tabi yine kötü ben oldum ama ben normaldede yanlızlığı severim herkes gidince valla daha iyi baktım kızıma hemde ilk çocuk ve hiç bişey bilmesemde içgüdüsel olarak sanırım yaptım bakabildim yani doğurmayan arkadaşlar yeni doğum yaptıgınızda pskolojiniz çok kötü oluyor ve tahamülünüz olmuyor mümkünse yanlız olun tabi ilk 3 gün sezeryan olanlar için zor yatıp kalması 1 kişi yeter eşiniz yokken anneniz gelsin ben böyle huzur buldum valla çıldırıcaktım 90 metrekare evde nefes alınmıyor bide evi sıcak yapıyoruz bebek var diye ailecek hamamda hiç hoş olmuyor yani he bide lohusa terini unutmamak lazım saatte bir ter boşalıyor kokuyorsunuz resmen ya bakalım kaynanama kac gün dayanabilicem
canım bizim bebişlerin yalanma olayı aynıymış doktorda anlamıyor benim kızım bütün günde emzirsem hala yalanıyor hala aranıyor emzik vermeyi deniyorum 3 defa emiyor atıyor ağzını sıkıyor sokturmuyor illa meme olucak artık sinir gelebiliyor yani doktora diyorum yapışık geziyoruz kimse susturamıyor tuvalete gidemiyorum sürekli emiyor emerken uyuyor yine emiyor bende mama veriyorum emmenin üstüne 2 bazen 2 buçuk ölçeği bi güzel götürüyor hani doymuştu bu bebiş mamayla anca doyuyor uyuyor derin şekilde benim sütüm ne akıyor nede yok denir sıkınca bana bir akıyor ama sıkmadan damladığı falan yok yani doktor mama verme emzir diyip duruyor sıkıyorsa bütün gün sen emzir dicem sonunda :) eşim 1 gün evde oturdu şok oldu bu ne diyor ben bütün gün aynı koltukta bebiş emziriyorum yatağına koyuyorum 5 dakika sonra çığlık başlıyor emzikte istemiyor mecburen mama yapıyorum doyadoya içip anca sızıyor yani ben bebişime yetemiyorum malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?