okurken kendim yazdım sandım...9 dan beri emyr ama bırakınca kıyamet kopuyrrr=(((
papatya, premium care in hepsi işaret göstergeli mi ? bende memnunum ondan bide molfiks aldık bugün o da iyiyse ikisini birlikte kullancaz bakalım.
günaydınlar kızlar ve papatyam
canım son çıkanlarında var o gösterge
yenidoğan paketi ve içinde 50 tane var
ve bana 4 gün gidiyor bir paket
püfff bu sarılık kaç gunde gecer acaba ya 20 gün oldu hala gecmedi
bütü bebekler aynı galiba emıyor emıyor memede uyuyor keyfı yerınde cekince baslıyor yalanmaya bende süt yetmıyor dıye düşünüyorum bazen... ama uzun sure memede tuttuncada kusuyor yada gazı fazla oluyor uyuyamıyor... emme içgüdüsel galıba sureklı yalanıyo yakınında ne varsa emıyo yalıyo sanki hep aç cocuk..
canım aynı beni anlattınKizlar bebegimle iliskimi yazicam ve bir soru sorucam.
Bebegim uyaninca emziriyorum. Gazini cikariyorum. Altini degistiriyorum. Tekrar emmek istiyor. Tekrar emzirirken bazen altina yapiyor. Gazini cikarip altini degistiriyorum. Tekrar emmek stiyor ya da hickirik tutuyor ben tekrar emziriyorum.
Simdi size soruyorum bebegim kucagimda uyuyunca gazini cikarmadan yataga yatirayim ? Sizler her emzirmeden sonra gazini cikariyor musunuz?
Gazini cikarirken ayiliyor ve uyumuyir tekrar bana gelmek istiyor.
Kucaga alisti malesef. Kucagima almasam cok kotu agliyir. Sizler kucaga alismasin diye ne gibi taktik izliyorsunuz?
canım bende de oluyor özellikle sırtım üşüyor :26: neden bilmiyorum ama sonuçta bünyemizin toparlanması zaman alacak halaa lohusayız ve hassasızslm kızlar iki gündür sabaha 5 -6 arası üşüme tutuyor. sırtım açıkta kalmış gibi nasıl üşüyorum yorgana sarıldıkça sarılıyorum. hatta bu sabah kızım mızırdanıyordu nasıl dua ediyorum kızım şimdi uyanma nolur diye .... Neden acaba bilememdim. böyle bişey yaşayan yada duyan oldumu hiç... Genelde gece kalkınca birşeyler atıştırırdım iki gündür bi şey atmadım ağzıma acaba emziriyorum ya ondan kan şekerim filan mı düşüyor ondan olabilir mi.... K.valde yanımda ona sormayada çekindim şimdi bir dünya akıl verecek şunu yap bunu yap diye...
günaydınlar kızlar ve papatyam
bebişlerin nasıllar canım benimki memeden başka bişeyle oyalanmıyor çok yıpranıyorum beynen nasıl oyalanmaya alıştırırım diye emziğide sevmedi seninkilerde ölemi bende premium care ve molfix kullanıyorum
kızlar bebişim gece uyumak bilmiyor!! emiyor emiyor uyumuyor ağlıyor mama yediryrm emziriyrm yine ağlıyor off !! benim sütüm gelmyr diye düşünyrm ne yapacağımı bilemyrm !!
Kizlar bebegimle iliskimi yazicam ve bir soru sorucam.
Bebegim uyaninca emziriyorum. Gazini cikariyorum. Altini degistiriyorum. Tekrar emmek istiyor. Tekrar emzirirken bazen altina yapiyor. Gazini cikarip altini degistiriyorum. Tekrar emmek stiyor ya da hickirik tutuyor ben tekrar emziriyorum.
Simdi size soruyorum bebegim kucagimda uyuyunca gazini cikarmadan yataga yatirayim ? Sizler her emzirmeden sonra gazini cikariyor musunuz?
Kucaga alisti malesef. Kucagima almasam cok kotu agliyir. Sizler kucaga alismasin diye ne gibi taktik izliyorsunuz?
ne yaptın, nasılsınız canım minnoşlar uyuyorlar mı şu annasıl gidiyor kim var yanında faydası vardır eminim
maşallah canım dede ve babaanne varmış destekçiler lazım canım bizler 1 bebeğe yetişemiyorken zor ama güzel senin durumun
canım nasılsın
şu an ikisi de biri babannenin biri dedesinin kucağında
onlar için kendimi besiye çekerek hazırladığım 40 cc lik sütlerini içiyorlar
kayınvaliden haftada 2 veya 3 gün gelip bende kalıp bakıyor
sağolsunlar bana bir nefes aldırıyorlar
sizler de durum nedir?
gerçi yazdıklarını buradan takip ediyorum ama
alışabildiniz mi prensesinle birbirinize
Kizlar bebegimle iliskimi yazicam ve bir soru sorucam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?