2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
okurken kendim yazdım sandım...9 dan beri emyr ama bırakınca kıyamet kopuyrrr=(((

bizde şuan öyleyiz sol kolumda emiyor sağ elimle yazıyorum :) bıraksam 7 gün 24 saat memede kalabilir hiç sıkılmaz kıyameti koparıyor sıkıyorsa verme memeyi hiçbişeye kanmıyor valla catlak bizim bebişler

slm kızlaarrr

dün kayseride pey ünlenmiş çok iyi bi çocuk doktoruna götürdük kızımı işitme testi için içimi çok rahatlattı bi çok bebekte olabiliyomu bazı bebeklerdede 6. ayda duyma başlarmış hatta burada bile yazmışlar işitme testi logusalara işkence dönemi felan die bol bol dua edip bekleyeceğim 8 nisanda tekrar götüreceğim bakalım inşallah sorun olmaz

sarılık çıkmadı pıtırcığımda çok mutlu oldum

bu yalanma işi tüm annelerde varmış demekki normalmiş yani sütüm dolu dolu yeiyor doyuruyor ama çeknce hemen aranmaya başlıyor yalanıyor öyle emeyim istiyor eziriyorum bu sefer olduğu gibi ger çıkaıyor yalancı emzik veriyorum uykuya geçiyor emziği atıyor ona uyanıp tekrar başlıyor ağlamaya kısır döngü yani kafayı yiyecem

benim kaynanam hiç beklediğim gibi olmadı annem yanımda kalıyor o ilk 3gün yemek yapıp getirdi akşam corbasından tut salatısına kadar kend yemeden gidiyor biz bi güzel yiyoruz 4.günde eşimin halaları getirdi ki o akşa herke bendeydi 17 kişi yemekliydi düşünün yani tamam yemekleri halalar getirdi ama o kalabalığı ve beni bi düşünün yani arkasından çay faslı felan çok yorucu oldu

nese kaynanam gnde 2 kere 15er dk uğrayıp gidiyor başımı beklemiyor ama annem süreki yanımda 2 gece yalnız kaldık sadece bebeşimle

bu arada ben malt içeceğin meyvelisini içiyorum kızlar

3günde bi tane içiyorum

papatya, premium care in hepsi işaret göstergeli mi ? bende memnunum ondan bide molfiks aldık bugün o da iyiyse ikisini birlikte kullancaz bakalım.

canım son çıkanlarında var o gösterge
yenidoğan paketi ve içinde 50 tane var

ve bana 4 gün gidiyor bir paket

canım son çıkanlarında var o gösterge
yenidoğan paketi ve içinde 50 tane var

ve bana 4 gün gidiyor bir paket
günaydınlar kızlar ve papatyam
bebişlerin nasıllar canım benimki memeden başka bişeyle oyalanmıyor çok yıpranıyorum beynen nasıl oyalanmaya alıştırırım diye emziğide sevmedi seninkilerde ölemi bende premium care ve molfix kullanıyorum

kızlar bebişim gece uyumak bilmiyor!! emiyor emiyor uyumuyor ağlıyor mama yediryrm emziriyrm yine ağlıyor off !! benim sütüm gelmyr diye düşünyrm ne yapacağımı bilemyrm !!

bütü bebekler aynı galiba emıyor emıyor memede uyuyor keyfı yerınde cekince baslıyor yalanmaya bende süt yetmıyor dıye düşünüyorum bazen... ama uzun sure memede tuttuncada kusuyor yada gazı fazla oluyor uyuyamıyor... emme içgüdüsel galıba sureklı yalanıyo yakınında ne varsa emıyo yalıyo sanki hep aç cocuk..

bende dogurmak istiyorum artik yaaaaaaaa

slm kızlar iki gündür sabaha 5 -6 arası üşüme tutuyor. sırtım açıkta kalmış gibi nasıl üşüyorum yorgana sarıldıkça sarılıyorum. hatta bu sabah kızım mızırdanıyordu nasıl dua ediyorum kızım şimdi uyanma nolur diye .... Neden acaba bilememdim. böyle bişey yaşayan yada duyan oldumu hiç... Genelde gece kalkınca birşeyler atıştırırdım iki gündür bi şey atmadım ağzıma acaba emziriyorum ya ondan kan şekerim filan mı düşüyor ondan olabilir mi.... K.valde yanımda ona sormayada çekindim şimdi bir dünya akıl verecek şunu yap bunu yap diye...

sorma arkadaşım bizimkide daha 5 günlük dün gece 1 den 4 e kadar emdi yinede banamısın demiyor hala yalanıyordu en sonunda yıorgunluktan sızdı. bende bu yazdıklarınızı okuyana kadar sadece bizde mi böyle diyordum demek ki hepsi aynıymış :44:

Kizlar bebegimle iliskimi yazicam ve bir soru sorucam.
Bebegim uyaninca emziriyorum. Gazini cikariyorum. Altini degistiriyorum. Tekrar emmek istiyor. Tekrar emzirirken bazen altina yapiyor. Gazini cikarip altini degistiriyorum. Tekrar emmek stiyor ya da hickirik tutuyor ben tekrar emziriyorum.
Simdi size soruyorum bebegim kucagimda uyuyunca gazini cikarmadan yataga yatirayim ? Sizler her emzirmeden sonra gazini cikariyor musunuz?
Gazini cikarirken ayiliyor ve uyumuyir tekrar bana gelmek istiyor.
Kucaga alisti malesef. Kucagima almasam cok kotu agliyir. Sizler kucaga alismasin diye ne gibi taktik izliyorsunuz?

canım aynı beni anlattın yazdım ya geçenlerde iştahlı zaten kızım hep emmek istiyor ve 1-2 dk.lık molada bile parmak emiyor ( elini yumruk yapıp emiyor daha doğrusu ) canım bende her emzirmeden sonra gazını çıkarmıyorum ama gün içinde zaten uyanık kalabileceği vakitler vardır ki belki bu anlattığın durum onun belirtisidir :26: sürekli göğsüne yatırıp mı çıkarıyorsun gazını bak bazen pozisyon değiştir mesela bacağına koy elin Batuhanın göğsünde olsun sırtını sıvazla , poposuna pışpışla işe yarar umarım dediğim gibi uyanık olması gereken saatleri rayna oturmadığı için hepimiz kestiremiyoruz tabi gazını çıkarırken ağlıyorsa istemiyordur dediğim gibi pozisyon değiştirmeyi dene kucağına alıştırmayan bebek mi var ki öptük sizi gelişmeleri yaz işe yarayacak mı merak ettim

canım bende de oluyor özellikle sırtım üşüyor :26: neden bilmiyorum ama sonuçta bünyemizin toparlanması zaman alacak halaa lohusayız ve hassasız ama hergün olmuyor bende yine de terli terli dolşama sırtına al ince de olsa bişi ayaklarını da özellikle sıcak tut aman yaa kaynanana söylemediğin iyi olmuş boşver sen yazışırız buralarda

selam canım ne yaptın ? haftan dolduğu için neye karar verdiniz doktorunla :26: merak ettim inşallah sıkıntısızca kucakalrsın bebeğini

ne yaptın, nasılsınız canım minnoşlar uyuyorlar mı şu an nasıl gidiyor kim var yanında faydası vardır eminim

iyiyiz çok şükür canım, siz nasılsınız?
ben emzirme olayını pek sevmedim açıkcası
bebeklerimle aramdaki bağı koparmamak adına gün içinde ve gece birer kere meme veriyorum
zaten memede hemen uyuyorlar ve yarım saat sonra uyanıyorlar
ben sütümü sağıyorum
ne kadar içtiğini de biliyorum, içim de rahat ediyor, doyup doymadığını anlıyorum
benimkiler açken mızırdanıyorlar onun haricinde doyurup, gazını alıp, yatağa veya koltuğa bırakıyorum
sürekli gürültülü ortamda tutmaya gayret ediyorum
belli bir süre oyalanıyorlar
hatta bazen oyalanırken uyuyakalıyorlar

kızım emziği sadece acıkınca alıyor
oğlum ise seve seve emiyor
bence emzik biraz sabır işi
ısrarla ver
anneyi gerçekten rahatlatıyor
kolay gelsin canım

kızlar bebişim gece uyumak bilmiyor!! emiyor emiyor uyumuyor ağlıyor mama yediryrm emziriyrm yine ağlıyor off !! benim sütüm gelmyr diye düşünyrm ne yapacağımı bilemyrm !!

db cim ben bazen emerken ya da biberonla beslenirken uyuyakılırlarsa gazlarını almıyorum
yarım saat sonra ciyak ciyak bağırıyorlar
gidip kucağıma alınca hemen çıkıyor
zaten içerde iyice sıkışmış ve çıkmaya hazır durumda bekliyor
istersen bi dene canım
gaz çıkınca da uyumaya devam ediyorlar

canım bebeği salona getir ve koltuğun üzerine bırak
senin sesini tanıyor zaten bence susabilir
bir dene istersen
ben öyle yapıyorum

ne yaptın, nasılsınız canım minnoşlar uyuyorlar mı şu an nasıl gidiyor kim var yanında faydası vardır eminim

canım nasılsın
şu an ikisi de biri babannenin biri dedesinin kucağında
onlar için kendimi besiye çekerek hazırladığım 40 cc lik sütlerini içiyorlar

kayınvaliden haftada 2 veya 3 gün gelip bende kalıp bakıyor
sağolsunlar bana bir nefes aldırıyorlar

sizler de durum nedir?
gerçi yazdıklarını buradan takip ediyorum ama
alışabildiniz mi prensesinle birbirinize

maşallah canım dede ve babaanne varmış destekçiler lazım canım bizler 1 bebeğe yetişemiyorken zor ama güzel senin durumun bizde iyiyiz canım geçen hafta zordu benim için annem gidince yalnız kalınca boşluğa düşmüş gibi oldum ama alıştık bu hafta daha güzel rayna oturduk hem şimdiye kadar salondaydık yatak odamıza geçtik kızımda beşiğinde ohh özlemişim yatağımı sarılılğımız görünürde hafifledi gibi tabi tekrarlatacağım test sonucunu önümüzdeki hafta içi salı kontrol var kadın doğum dr. na ve gitmişken kızımla doktor teyzesine ziyaret edeceğiz bakalım şu an uyuyor ama tetikteyim her an uyanabilir dün mesela çok garipti nerdeyse akşam 10 a kadar uyumadı çok kısa süreli filandı bugün iyi gibiyiz ama dünden kalmayım işte

ben zaten kızımın gazını çıkarmayı beceremiyorum omzumda uğraşsamda bişey çıkmıyor ben emerken sızıp kalınca gazını çıkarmadan usulca yerine koyuyorum mızırdanıyor illa kucağımda uyucak yada koltukta söyle bir adetimiz çıktı yeni geceleri beşiğine yatırınca sızlanıyor ben salonda koltukta yatıyorum beşiğide yanımda koltuğa yanıma alınca uyuyor tehlikeli yanımda yatmasın diye yine koyuyorum beşiğe yine huysuzlanıyor koltukta kendinden geçiyor sızıyor yayılıyor güzelce bende koltuğun kössinde gariban bişekilde uyuyorum bazen korkuyorum ama yatmıyor yerinde napıcam bilmiyorum he bide bu arada kızlar bugün kayınvalidem geldi yoldan geldiği gibi ilk iş bebeği looop diye yapışıp öptü el yıkamak falan yok bide öpmesi biz daha kıyıpta öpemiyoruz yandım ben yandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…