evet kızlar kaynanatörle savaşım başladı dakka bir gol bir daha dün geldi kadın bu akşamki muhabbeti anlatmak istiyorum kızım eşimin kucağındaydı o sırada ben mutfakta çay demliyorum eşim annesine verdi kızımı al babanesi dedi kızım çığlık atmaya başlayınca kadın bu bebek aç aç diye konuşmaya başladıki daha 5 dakika önce emzirip vermiştim eşime eşimde annesine daha şimdi emdi nasıl aç dedi annesinin dediği laf emiyor ama boşa emiyor süt yokki eşimde yoo var sağıyoruz çıkıyor dolu dedi kadın anlamazlıktan gelerek aç bu bebek demeye devam ederken bi hışımla kızımı alıp aç değil gaz sancısından bağırıyor diyip gittim yatak odasına eşimde peşimden geliyor bakalım tepki vericem mi diye dedim annen teshisi koydu brovo valla tepinip duran çocuğa aç diyor gazı olduğunu bile anlamıyor bide bu kadın 6 çocuk büyütmüş daha bebeği tutamıyor bacağının üstüne koyuyor bi tuhaf düştü düşücek kızım ben ne yapıcam ya bugün kendimi delirmemek için sokağa attım başlarım 40ına diyerek dolaştım şişliye gittim garip garip bakıyorum evden çıkamamaktan yabani olmuşum resmen kendime geldim tabi kızımı anneme teslim ettim kaynanatöre değil tek bildiği çocuğu sallayıp durmak ben evlendiğimden beri yurtdışında olduğum için gelememişti bu ilk gelişi ve 2.günde bana geldiler bide hizmet bekliyor sürekli annem bana yardım etmek için hergün gelip işimi yemeğimi yapıyor kaynanada bi güzel oturup yiyor uyuyor sabah ben hortlak gibi sabahlamışım kendisi 12 saat uyudu kahvaltı bekliyor koydum onune 2 sey ben zaten kızımın zırıltısından yiyemedim oturdu keyif yaptı toplamadımda ona toplattım kocam annem yaşlı diyor benim annemden 5 yaş büyük ama sapasağlam benim annem tansiyon hastası kocam annesine sende yemek yapsana dedi buakşam kadın ben unuttum yapamam diyor inanamadım ya full yatışa geldi yani allah kaynanalarıyla yaşayanlara gerçekten sabır versin
ayyyyyyy ne zor yaaaaa
yemek yapmayı mı unutmuş, çok enteresan
ben de senin gibi düşünüyorum masalım
ben de öptürmüyorum, benimkiler de 36 haftalık doğdular ve minicikler, korkuyorum mikrop kapmalarından
hatta ben bebeklerimin odasına bile aynı anda fazla kişi almıyorum
tabiki önce allaha emanetler ama biz de tedbiri elden bırakmayalım
insan birilerinden hoşlanmadı mı onların her hareketi batıyor insana değil mi?
allah sana sabır versin arkadaşım
yakari canım,bugün benim oğlum da sulu yeşil kaka yaptı ve bi kaç gündür karnı gurulduyodu.çok panik olduk annemle,bebişin ishal olduğunu düşündük.eşimin çocuk doktoru arkadaşı var,ege üniversitesinden.ona danıştık,kakanın yeşil veya sarı olmasının,karnının guruldamasının normal olduğunu,bunların bebeklerin sindirimlerinin çok hızlı olmasıyla alakalı olduğunu söylemiş.ve kakanın siyah ya da kanlı olması durumunda doktora gitmemiz gerektiğini söylemiş..zaten oğlumun da bir sonraki kakası sarıya dönmüştü..endişelenme.inşallah sağlığı yerindedir bebeklerimizin,Allahım korusun onlarııı
benim kızımda yeşil kaka yapıordu 1 hafta boyunca böyle devam etti en son gece 11 de dayanamadım hastaneye gittik kaka testi yapıldı mikrop varmış 2-3 tane ilaç verdi ellerinizi sabunlamadan kesinlikle dpkunmayın dedi doktor bu nedenlede kilo alamamış dedi doktor şimdi çok iyi şükürler olsun ..
slm kızlar iki gündür sabaha 5 -6 arası üşüme tutuyor. sırtım açıkta kalmış gibi nasıl üşüyorum yorgana sarıldıkça sarılıyorum. hatta bu sabah kızım mızırdanıyordu nasıl dua ediyorum kızım şimdi uyanma nolur diye .... Neden acaba bilememdim. böyle bişey yaşayan yada duyan oldumu hiç... Genelde gece kalkınca birşeyler atıştırırdım iki gündür bi şey atmadım ağzıma acaba emziriyorum ya ondan kan şekerim filan mı düşüyor ondan olabilir mi.... K.valde yanımda ona sormayada çekindim şimdi bir dünya akıl verecek şunu yap bunu yap diye...
slm kızlar meme uçlarım hafiften sızlamaya başladı sağıp biberonla vermeye başladım ama 3-4 sefer biberon değiştirdim bebeğim boğulacak gibi oluyor alışamadı en son doğal akışkanlı biberon aldım biraz daha iyi bu ama hala tereddütlüyüm korkarak biberonla emziriyorum sizce bu alışma sürecimi ne dersiniz rahat bi şekilde boğulacak korkusu olmadan nasıl emdirebilirim
kızlar bu arada ben hacı şakirin makine için lavantalı granül sabunundan kullanıyorum ama ağız silme mendillerindeki,kıyafetlerdeki kusmuk ve yoğun süt lekelerini çıkarmadı.aranızda dalin sıvı sabun kullananlar var,ya da başka marka..süt ve kusmuk lekelerini çıkarıyo mu deterjanlarınız,hangisinden almamı önerirsiniz?
slm kızlar meme uçlarım hafiften sızlamaya başladı sağıp biberonla vermeye başladım ama 3-4 sefer biberon değiştirdim bebeğim boğulacak gibi oluyor alışamadı en son doğal akışkanlı biberon aldım biraz daha iyi bu ama hala tereddütlüyüm korkarak biberonla emziriyorum sizce bu alışma sürecimi ne dersiniz rahat bi şekilde boğulacak korkusu olmadan nasıl emdirebilirim
evet canım 3-4 günlüğüne ara verdim sadece emdirmeye devem edeceğim yani iyileşince .pansuman yapıyorum anne sütüyle iyileşir diyorlar .dün gece soğanı zeytinyağında biraz yakıp sürdüm antibiyotik yerine geçiyomuş pek etkili olmadı gibi anne sütü daha ii gibi sanki bakalımMeme uçların sızladığı için mi sağıp veriyorsun tatlım sütünü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?