2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Kızlar benim kayınvalide gelemiyor ya üzüldüm. Kadınvağız her telefonda ağlıyor. Kayınbabam rahatsızlandı bel fıtığı tutmuş. Ameliyat olacak. Oğlumun kırkı çıkınca b iz gideceğiz artık onları görmeye. Kadıncağız torunjna nasıl hazırlık yapmıştı nasıl.

ben dalin matik aldım granül..elde yıkama içinde uygun
lekeleri çok güzel çıkarıyor..çok memnunum..ne kaka nede kusmuk lekesi kalmıyor

içine sinmiyorsa dr sor ama bizede zaten çocuk doktoru tavsiye etti...ilaç değil sonuçta en sağlıklısı kimyon demişti

Sağol canım bnm Allah senin bebeğine de uzun sağlıklı huzurlu ömürler versin inş. desteğin için çok teşekkür ederim

ne demek canım...ne demişler damdan düşenin halinden damdan düşen anlar .. iyi dileklerin için saol...

bizde çok öpüyoruz eşimle koklaya koklaya öpüyoruz.. ama başkasının öpmesine tahammül edemem hele sevmediğim birinin

lolo canım ya dün bende aynanın karşısında baktım durdum göbişime hatta eşimede gösterdim bir tuhaflık var mı diye yok dedi ama benimde göbeğimin sağ tarafı dikiş üstü şiş gibi. korktum birada iltahap yada enfeksiyon olabilirmi diye. canım ıymetli sanırım henüz dar bir şey giymedim dikişlerim ağrır korkusundan hamşle pantolonumu giyiyorum ama çoğunlukla pijamalıyım.

canım ben dalan kullanıyorum. benim bebeğimin kıyafetindeki lekelerde çıkmamış. ( süt ve kusmuk) ark. biri dalini beğenmiş denemek lazım...

belkide doğrudur canım o aralar sarılıktan dolayı zorla kaldırıyordum azıcık emip uyuyakalıyordub ir tarafım şiş gibi duruyordu. çok şükür iki gündür yok..

Canaım bende o üşüme hep oldu doğumm yaptığımdan beri. Lohusalık hali imiş öyle dedi annem. Menopozlular gibi bi yanıyorum bi donuyorum. Bi terliyorum falan. Kansızlık sebep olabilir.

[FONT=Comic Sans MS]ay evet canım ya menopozlu kadınlara döndüm yeleği bi çıkarıyom bi giyiyio bi hararet basıyo bi yorganı çekiyom kafama dengem kayboldu [/FONT]

canım ilk hafta benim göğsümde çatladı. bebeğim emerken aklım çıkıyordu hatta ilk ağzına aldığında resmen sıçrıyordum eşim lansinoh isminde bir çatlak kremi almış eczaneden iki sürmede iyleşti. tavsiye ederim. hatta emzirirken göğsünü silmene bile gerek yokmuş doğalmış. gerçi ben krem sürsemde sürmesemde siliyorum hep...

teşekkürler canım, bunu yazman iyi oldu. ben doktor tavsiyesi olduğunu bilmiyordum. netten okuyup uygulayınca baharat diye korkmuştum acaba midesine felan zarar verir mi diye ama doktor tavsiye ediyorsa sorun yok demekki. tekrar teşekkürler bilgi için...

fiyat farkı yok canım, sadsece premium carenin yeni doğanında 54 bez, ıslaklık göstergeli olanında ise 50 bez var
ben iki donunu tepeden açıp bakıyorum
ona göre hareket ediyorum
bir de şimdi yıkamaya başladım popolarını
ikisininde altını her açtığımda lavoboda yıkıyorum totolarını
çok haşlarına gidiyor
hiç gıkları çıkmıyor
onlar mutlu ben mutlu

benim kayınvalidem dayanamayıp iki ya da bilemedin üç gün sonra çıkıp geliyor
acayip seviyor kadıncağız
kendi çocuğu olsa bu kadar sever valla

Bepanten cok iyi gelio emziricegin zaman silmen lazim hemen toparlio

kızlar bende ne nişan ne de başka hiç bi belirti yok arada adet olcakmışım gibi ağrım oluyo günde 4 5 kez falan karnım da yukarda çok çaresiz kaldım tecrübesizlik ne kötü bişey yaa puff

kızlar bende ne nişan ne de başka hiç bi belirti yok arada adet olcakmışım gibi ağrım oluyo günde 4 5 kez falan karnım da yukarda çok çaresiz kaldım tecrübesizlik ne kötü bişey yaa puff

canım benimde pazar günü doluyor günüm. dün kontrolüm vardı nst de düzenli sancı var ama ben hissetmiyorum ne açıklık, ne sancı, ne nişan bende de hiç birşey yok... günüm geçicek gibi hissediyorum en kötü ihtimal hala gelmezse cuma günü yatışımız olcak... inşallah o zamana kadar gelir yavrum. sadece ikimiz kaldık sanırım doğurmayan tüm yavrularını bekleyen anneler kavuşsun kolaylıkla inşallah, tabi biz de...

Kizlar deterjan bende dalan almistim dr kesinlikle haci sakir kullanin dedi icinde kimyasal yokmus...

kızlar ya bişey sorcam.benim bebeğim 2 günlük oldu ve uyurken sesler çıkarıyo inler gibi.ııııhhh ıhhhh şeklinde sizinkilede yapıyo mu yada bu normal mi?
canım bebnim oğlumda öyle sesler çıkarıyo ama uykuya dalarken bide birkaç gündür aşırı korkuyo resmen bana sarılıyo yapışıyo k.validem ve ailesine çok kızgınım bu aralar çok söyleniyorum ondanmı etkileniyo bilmiyorum
canım inş bol bol artacak sütün zaten varda maşalah.bide illaki iki göğüsten birinin sütü fazla olurmuş.

canım karşılaşamıyoruz valla özledim cidden :)) inan o kadar sevindim ki normal olmasına şükürler olsun dualar ot hepsi işe yaramış.meriçimiz iyidir teyzesi genel olarak uysal bebek her iki göğsümüde alıyo artık ben pek gazını alamıyorum allahtan öyle fazla gazıda yok olsa napardım bilmiyorumçsen nasılsın ? mesut oğluşumuz nasıl ? alıştınız mı birbirinize ? ne zman doğdu tam olarak ? bizim ki 11 mart.çok öptüm ikinizide.
keşke benimkide gelemese :)) ama kötülerin imkanı hep var sevilen iyi olanlarında önüne aksilik çıkıyo ya şansa bak.k.validen yurt dışında değil miydi canım ?
anamm kız ne zaman doğrucan sen :)) hadi hayırlısıyla sağlıkla tez vakitte olsun inş

Bnm de perşembeye kadar gelmezse yatış yaparız dedi dr devlet hastanesine bağlı olmak ne kötü bişey keşke özele gitseymişim çok pişmanım hayırlısı olsun bizim için canım ya

biz alistik artik...bezi acinca oglus rahatliyo ve bi guzel suluyo ama artik ogrendigimizden etrafi islamasina firsat vermiyoruz ha bide alisti kakasinida yapiyo acinca

ya o pipi sapkasini unibayb in islak mendili yaninda hediye olarak vermislerdi..ama kaybettim :-( o haricen her hangi biryerde satiliyor mu?

kayinvaldeden yana cok sansliyim sukurler olsun..kadin dogumdan beri yanimda..
yemek yapar
bulasiklari toparlar
evi temizler
bebegin altini temizler
gazini cikarir
banyosunu yaptirir sagolsun..

ben gecelri yavrumla ilgilendigimden gece boyu uykusuzum gunduzleri uyuyorum ve emziirmek icin kalkiyorum..

sagolsun oda her isi yapiyor...

oğlan annelerinin ortak sorunu pipiler çok şeker ya..bizimki de iki güne bir suluyo maşallah,durduramıyoruz..bazen kakasını da yapıyo altını açınca.ışık hızıyla allt değiştirmeye başladık artık bi zarar gelmesin etrafa diye

kimyonu bebek değil de biz içsek olmaz mı acaba ?

ıslaklık göstergesi iyi bence de,ben de ondan kullanıyorum ama dikkat etmek lazım kaka yaqtığında mavi çizgi çıkmayabiliyo..yani yine de kotrol şart

canım acele etme,bi an önce doğsun istiyosun çok iyi anlıyorum seni benim de günüm geçmişti ve zorla doğdu benim sıpa..ama strese girme,nasılsa doğacak..sağlıkla kucağına al inşallah

Bnm de perşembeye kadar gelmezse yatış yaparız dedi dr devlet hastanesine bağlı olmak ne kötü bişey keşke özele gitseymişim çok pişmanım hayırlısı olsun bizim için canım ya

canım ben özele gidiyorum ama açıkçası doktorumun bekletmesine de seviniyorum son ana kadar normal doğum için bekledik gözümüzü korkutmuyorlar hemen alalım demiyorlar sende içini ferah tut hakkımızda hayırlısı

Merak etmeyin yalnız değilsiniz :)

Benim kayinvalidemde iyi kadin bugune kadar bi kotulugunu gormedim gelince herseyi yapar yani ama gelemiyo eltimin 2 cocuguna bakiyo eltim sagolsun hayatinda 1 gun bile calismamis insan benim doguma 1 ay kala ise basladi !!!

benimki de
aman nazar değmesin

Kızlar merhaba,
Netten çok baktım, muhtelif ilaçların içinde de kimyon var. Bizim bebiş de bir kaç gündür çok huysuz. Ikınıyor, kıpkırmızı kesiliyor. Annem nane kimyon kaynatıp içine şeker de koyup bir kaç damla veriyordu. Doktorumuz colica die bir şurupumsu ilaç verdi. İlaç veresiye kadar kimyon veriririm diye düşündüm. Kimisi çay kaşığı anne sütüne 1 çimdik kimyon atılmalı diyor kimisi yarım çay kaşığı kimyon ve küp şekerin dörtte biri kadar atıp kaynatmalı, 1 subardağı suya 1 tatlı kaşığı kimyon atmalı diyen de var. kimyon konusunda kararlıyım ama 14 günlük bebişim için ölçüyü bilemiyorum. Clue su miktarı ne kadardı? Sizler nasıl yapıyorsunuz? Tavsiyelerinizi bekliyorum. Bu arada temiz havluyu ütüleyip ısıttıktan sonra bebişin karnına sarıp bacaklarını karnına doğru ittirince gazın çıkası kolay oluyormuş. Yavrum uyanınca onu da deneyeceğim. Bol sütlü sıfır gazlı günler diliyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…