canım bebişler sürekli huy değiştiriyor kızımında gaz krizleri daha önce geceydi şimdi akşama döndü ben daha önce 2 saatte bir emzirip mamada verip altını açıyordum şimdi kızım karar veriyor acıkınca veriyorum saatle yapmıyorum uyurken uyandırmıyorum gecede 2 saatte altını değiştirirdim uyanırdı doğal olarak şimdi gece mamayı verip değiştirip memede uyutup koyuyorum yerine zaten kaka yaparsa durmaz öyle kıyameti koparır uyurken çişli durmasına izin veriyorum mecbur ama böylece gece uyumuş oluyor çokşükür pişik falan olmadı sebamed pişik kremi kullanıyorum bezde primayla başladım baktım 4 günde bitiyor öbürlerinide deniyim dedim molfix ve hagis aldım 2 numara 80 adet var onlarda zaten zırtpırt değiştirince bişey olmuyor baya gitti bunlar hagis hala bitmedi şimdide stok olarak prima 3 numara aldım 3 numarasında 80 e yakın vardı bez 78 galiba 2 adette ondan aldım ben adet olarak fazla olanları tercih ediyorum yoksa yetmiyor bezler arasındada pek fark yok hani hagise göre molfix daha iyi ama öyle büyük farklar yok bezler arasında kızlarAynen oyle canim ya herkeste ayni problem var demekki
Benimde bos bos goguslerim eskisi gibi dolu degil
Bende gece yatarken veriyorum canim bizimde 1 aylik oldu ama bizde oyle uyku nerde bizimki kipirdamaktan gazdan hic uykusu yok bide o kadar uzun sure altini almayinca heryer cis oluyo :) bende tabi uykusuz vaziyette geziyorum yarin mevlut var halimi gorseniz perisanim :)
Bizimde cis kakada problem yok canim heryer cis kaka :)
Oğluşum doktoru utandırdı canım :) Perşembe yatış yapmayı beklerken çarşamba 17:30 gibi suyum geldi ama sancım falan yoktu hiç 1 saat sonra da hastaneye yatışımızı yaptık. saat 21:30 gibi de sancılarım gelmeye başladı. Sabah 07:00 gibi de suni sancı verdiler ama kendi sancım da çok olduğu için arasında pek bi fark yoktu.Saat 09:07 de de normal doğumla kucağıma aldım yavrumu. Çok zor geçti benim 12 saat sancı çektim ama değdi mi değdi. Bu kadar zor olmasa bu kadar tatlı olmazdıselam canım ne yaptın ?haftan dolduğu için neye karar verdiniz doktorunla :26: merak ettim inşallah sıkıntısızca kucakalrsın bebeğini
bugün de doğuramaadım Allahım nolcak bnm bu halim
Canım bugün sabah kalktım nişanım gelmeye başlamış hala daha geliyo kahverengi lekelenmeler eşliğinde yine kahverengi sümüksü bişey hafif sancılarım da var dün geceden beri kayınvalidem ynmda yarına doğurursun diyo sancılarım kuvvetlensin hastaneye gitcem inş. sağ salim doğum yaparım çok heycanlıyım yav
Oğluşum doktoru utandırdı canım :) Perşembe yatış yapmayı beklerken çarşamba 17:30 gibi suyum geldi ama sancım falan yoktu hiç 1 saat sonra da hastaneye yatışımızı yaptık. saat 21:30 gibi de sancılarım gelmeye başladı. Sabah 07:00 gibi de suni sancı verdiler ama kendi sancım da çok olduğu için arasında pek bi fark yoktu.Saat 09:07 de de normal doğumla kucağıma aldım yavrumu. Çok zor geçti benim 12 saat sancı çektim ama değdi mi değdi. Bu kadar zor olmasa bu kadar tatlı olmazdıOğlum kendi belirledi doğumu anlıycağın :) Şimdi evimizdeyiz birbirimize alışmaya çalışıyoruz. Allah herkese nasip etsin bu duyguyu...
Ya sabır demekten de yoruldum, hala hamileyim... Senden benden başka kaldı mı mart annelerinde doğurmayan bilmiyorum...
selam kızlar
2 çocuklu olmak ne zormuş yahukafam 1 milyon gireyim bakayım diyorum arada ama olmuyor maalesef ya okuyorum yazamıyorum yada açıyorum kalıyor öyle okuyamıyorum bile.. annem burdaydı 1 haftadır gitti perşembe günü. eşim izin aldı 20 gün bana yardımcı olmak için. hazır izin almışken adanaya gidelim diyoruz ama benim hiç gidesim yok zaten nehir yine tıkandı. daha salı günü bitti ilaçlar ama 2 gündür tıkalı burnu. buakşam hafif öksürük de başladı. inşallah ilerlemez. büyük kızım ada yı alerji dr una götürdük salı günü çıkıcak sonuçlar bakalım ne dicek dr. inşallah şu kulak iltihabına çözüm olur
nehir hanımcığımın gazları felaket arttı dr a söyledik normalde kullandığımız ilacın yanına bitkisel bi de şurup verdi ama hala gazlıyüzüstü yatırdım bugün ama kusar ve boğulur diye başından da ayrılamıyorum şuan nöbetteyim yani. arada pırt pırt yapıyor kendi kendine
kızlar bebeklerimin odasında ruhum daralıyordu
uykusuzluk bende iyice sinir yapıyordu, bunu bebeklerime de yansıtıyordum
bugün bebeklerimin beşiğinin birini salona getirdim
zaten birlikte yatırıyorum
valla rahatladım, televizyonum açık, bilgisayarım yanımda
inanın rahatladım
bu arada günlük tutmaya başladım, bilgisayarıma yazıyorum
hamilelikte yazamamıştım, büyütürken yazayım dedim
inşallah ileride güzel bir anı olur bebeklerime de
Zor olmaz mi ya Allah kolaylik versin :) gecmis olsun insallah ilerlemez oksuruk.bizimde var bi surup nurse harveys diye sizede mi ondan verdi ?
hamilelik takvimim bugün bitti...sanırım mart annesi olamıcam neyse hayırlısı diyorum ve sancılarımın düzenli bir şekilde gelmesini diliyorum... doğuramayanlara sabır versin rabbim...
merhaba anneler,
sonunda bende kafayı yemek uzereyim. 13. gunumdeyim hala bebegimi dogru duzgun kucagıma alamıyorum, dogru duzgun oturup kalkamıyorum. dikiş agrılarımın yanına bu gece birde spinal ignesi vurulan yerden baslayan bir sırt agrısı eklendi. hızla kilo veriyorum. ben iyilesemicekmiyim, hic umudum kalmadı artık. her sabah aynı agrılarla uyanmaktan bıktım. butun sevkim kırıldı, depresyona girmek uzereyim.
agrıları bu kadar uzun suren varmı? ne zaman gecicek............off Allahım yardımm et...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?