2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
bizmde gaz sancılarımız basladı 20 gunu gectıkten sonra... uykusundan bıle bagırarak uyanıyo cok kötu ya cırpınıyo falan... kımyon denedım bıraz rahatlattı ama cok kucuk oldugu ıcın tekrar cesaret edemedım... gercı ılac içnek ıcınde küçük kımyon en azından kımyasal degıl dıyorum bı yandan da...

kızlar güneşli bir pazar gününden herkese selamm

çoğu arkadaşın gaz sancısı,uykusuzluk,ağlama,lohusalık gibi sıkıntıları var.
ama bugünler çabuk geçicek unutmayın..Allah dayanma gücü veriyor..annelik böyle kutsal birşey işte..
minik mucizelerimiz dünyaya uyum sürecindeler,bu dönem bitince herşey dahada güzel olacakk :)

benim dün gibi aklımda doğum yaptığım gün ve bebeğim bugün tam 6 haftasını doldurdu..
bende lohusalıktan çıktım tabi..gerçi lohusa pisikolojisi nasıl birşey diye sorsanız anlatamam ben
anlamadan bitiverdi hemenn..

bir çok arkadaş pek girmemiyor siteye artık..vakit bulamamak en önemli sorun sanırım..
inşallah herkes bi düzene sokucak hayatını bebeklerimize göre bir yaşam şekli edinicez..
işte herkes düzene girdiğinde burda kuzucuklarımızın tatlı hikayalerini paylaşıcaz artık :))

tekrardan herkese güzel bir pazar günü diliyorum..

Son düzenleme:
kızlar kaynana katiili olucam ağlamak üzereyim bugün 5.gün daha 8 gün daha kalıcakmış boğuluyorum evde köşe yastığı gibi duruyor kadın ben yemek vermesem açlıktan ölür öyle bekliyor dün annemle temizlik yaptık salonun ortasında oturmaya devam etti gece 12 saat uyuyor gündüzde kestiriyor bide girdiği heryeri pisletiyor öksürüyor sürekli ve kızımı öpüp duruyor deliricem balkondan atmak geliyor gözümün önenü valla imdattttttt bişeyde diyemiyorum kocam için ama dayanamıcam galiba

nerelerdesiniz arkadaşım?
umarım her şey yolundadır?

Valla cok bunaliyorum. Bebegim hep kusuyor. Gazi artti bu aralar. Zorlaniyorken kipkirmizi oluyor yuzu. Geceleri uyumak istemiyor.
Simdi annem var yine yardimci oluyor o gidince ne olacak onu dusunuyorum.
Allah sana kolaylik versin 2 bebkle ugrasiyorsun.

bzımkıde oyle kusuyor gaz sancıları basladı huysuzlanıyor uykuları azaldı gazdan dolayı... kusma için kontrolde doktor bısey demezse kılosu normalse bende endişe etmıcem şimdilik beklıyorum her bebekte oluyor çünkü... gaz kötu cıglık atıp kızarıyo ıkınıyo susturmak cok zor kımyon denedım işe yaradı... benım annem yakın oturuyor o yuzden yanımda kalmıyor tekım hep gunduz gelıyor bıkac saat gıdıyor... bende cok bunaldım dısarı cıkmak ıstıyorum bısey düşünmeden hamılelıkte cıkamıyodum yasaktı hala cıkamıyorum ınanılmaz bunaldım evde uyku yok cıglıklar süt telaşı ev işleri bıktım bile

ikisi aynı anda deliler gibi bağırmaya başlayınca ben daha çok bağırmak istiyorum
ev tımarhane gibi
Ben de sabahları bagırmak istiyorummm
Sabah uykusuna dayanamıyorum
Bizim paşa da sabahları uyumuyoooo
Bir sabah uykusuna bir de oğluma doyamıyorummmm

Biz teni yeni çıkıyoruz yatak odasındannn dahaa

cnm cok gecmis olsun..bazi bunyeler zor atlatiyor sende oyle olmalisin..zor biliyorum ama er gec gececek cnm. istersen bi dr una git.. ben ameliyattan sonra dikisim agriyordu merhem yazdi ve cok iyi geldi.. belki sana da yazar dr un..

cnm cok zor ya bi konussan..gercekten insan sinirlenir yada esininle konus..bilemedim yani..

cnm ne guzel ya.. bende 40i ciksin diye iple cekiyorum.. soyle ele avuca gelecek kadar olsun istiyorum ama sanki vakit gecmiyor.. yada ben sabirsizlaniyorum..cunku bu kusmuk isleri filan beni korkutuyo..su donemler gecsin...

bu arada bebegine masallah.. sutun ne guzel yaramis.. hic mama verdin mi bu donemde?

Ben de sabahları bagırmak istiyorummm
Sabah uykusuna dayanamıyorum
Bizim paşa da sabahları uyumuyoooo
Bir sabah uykusuna bir de oğluma doyamıyorummmm

Biz teni yeni çıkıyoruz yatak odasındannn dahaa

eviniz kalabalik mi cnm? bu yuzden mi cikarmadin..cikar cikar iyi oluyo.. bugun odaya okadar guzel ogle gunesi vurdu ki cektim besigi gunesin onune..yavrum misil misil uyudu cok tatliydi ömrüm benim....

arkadaşlar, kimyonu bebeğe vermek yerine kendiniz içmeyi deneyin, ben bir çay kaşığı toz kimyonu içip arkasından su içiyorum, günde iki üç defa tekrarlıyorum, isterseniz kaynatıp çay gibi de içebilirsiniz, biçok şey denedim ama, kimyonun faydasını gördüm. nispeten işe yaradı, arada sancılar oluyor ama, olacak o kadar, ıkınıp kakasını yapamayan bebekler için de saf zeytinyağını önerebilirim, günde iki çay kaşığı bebeğe verebilirsiniz. herkese kolaylıklar diliyorum...

ya kizlar benim bebegimin balga mi var.. cikaramiyor da.. cok uzuluyorum uykuda habire bogazini temizlemeye calisiyo ama olmuyo.. sali dr a goturcem.. tavsiyeleriniz var mi?

bugün 25. günümüz minik kızımla birlikte,inanılmaz bi duygu. onu uyuyunca bile özlüyorum, o kadar güzel, masum ve kusursuz ki, ben bu kadar güzel bişeyi hakedecek ne yaptım ki diyorum. sana sonsuz şükürler olsun Rabbim, bu duyguyu tüm isteyenlere tattır.

çok şükür canım ya babası alıştı ya ilk günden kucağına alabildi :) canım bizede dr lar dedi günde 2 kere kaka 6-7 kere çişini yapıyosa doyuyodur diye.bende sütümün yettiğini düşünüyorum haliyle ama meriç hep ishal sizinkilerde öylemi ? acaba üşüttümü diyorum yarın sağlıkocağına götürcem eşimde 20 gündür burdaydı yarın yok.20 gün sonra gelcek 10 gün kalıp götürcek bizi.aa ne güzel arka arkaya doğurmuşuz :)) wc de doğum yapmamışsın kız allahtan :)) wc nöbetide tutturmadım demezsin :)) kayınvalide sıkıntılı ama baa gelen çekiliyo.hımm tamam karıştırmışım görümcendi doğru ya

ben hiç mama vermedim canım.vermeyide düşünmüyorum mecbur kalmassam.
6 aydan sonra ek gıdalara başlarım diyorum..

inşallah en kısa zamanda azalır kusması.benimki arada sırada kusuyor..o da çok emdiği zamanlar..
bide hep yan yatırıyorum ki kusarsa boğulmasın diye..dediğin gibi korkuyor insan..

bende bıraz buyusun dıye beklıyorum ama zaman yavas sanki.. aynı durumdayız senınle,. gaz sancısı ve kusmalar benıde korkutuyor o kustukca ben üzülüyorum

kaynanamdan nefret ediyorum
bebek görmeye değil kavga etmeye oğlunu gaza getirmeye ve bizden para tırtıklamaya gelmiş
eşimle aramızı açtı gitti 3 günde evliliğimin orta yerine bomba atıp gitti
hepsi mi böyle bunların
torununu gerçekten seven bir babaanne yok mu bu dünya da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…