2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

allah ıslah etsin ne diyim bende anladımki gerçekten torununu çok seven benimseyen babane az sayıda.
bizimkide yalandan seviyo yemiyorum şimdi annemlerdeyim kendi evimde olsaydım bizinmkide çoktan karıştırıdı.
canım sen aklı başında davran eşinin gözünde hatalı duruma düşme
oğullarına kötülemekte bir numaralar onlar

puppa, canım maşallah yavruna çok iyi beslemişsin.40 ınız hayırlı olsun darısı başımıza

Cnm iyi sabrediyorsun valla. Esine soyle o uyarin annesini.
Benim bebis batuhan da ishal gibi kakasini yapiyor. Ama normalmis oyle olurmus anne sutuyle beslenenler.
kızlar işitme testi yaptırdınızmı? ne zaman yaptırılıyor ?

5. Gun kontrolunde yaptilar,

Cnm iyi sabrediyorsun valla. Esine soyle o uyarin annesini.

Benim bebis batuhan da ishal gibi kakasini yapiyor. Ama normalmis oyle olurmus anne sutuyle beslenenler.

5. Gun kontrolunde yaptilar,

canım eşime ne diyeceğimi şaşırdım valla son 3 günde o kadar uzaklaştıkki annesi yüzünden ona sinirli davranıyorum hiç böyle olmamıştık hiç konuşmuyorum nerdeyse benim eşim çok alıngandır annesi ile ilgili bişey desem baya bozulur yani dünden beri yaşadıklarımı anlatayım dün annemlere gittik d.günüydü annemin torunu evine gelsin çok istediği için kızımı götürmek istedim neyse eve geri dönmek istemedim uykum çok vardı ben ve kızım annemlerde kaldık gece annem baksın bende ilk kez uyuyım diye düşündüm neyse eşim ve annesi eve gitti bu arada annemlerde nefes aldım resmen kaynanam yüzünden kendi evimden ve kocamdan soğuduğumu anladım neyse öğlen eve geldim kaynanam kahvaltı bile etmemiş beni bekliyor hazırlamam için neyse koydum yedi bi güzel bütün gün keyif yaptı ben kızıma ve evin işine koştururken oturmaya devam etti biraz öncede akşam yemeği yaptım sofrayı kurdum gidip ekmek aldım bu arada kızımda ağlayıp duruyor kan ter içinde başbaşa akşam yemeği yedik eşim gelmedi dahs ben yemek vermesem ciddi oturduğu koltukta ölür bu kadın ya deliricem

Benim disimda dogurmayan kaldi mi kizlar? Ne zamandir giremedim ev tasidim kosturmaca gecti simdi hersey hazir ama bu seferde oglumuz gelmiyor,yarin acilma varsa suni deneyecek doktor yoksa sezeryan.Gerginim korkuyorum,dua edin bana nolur

sabahtan beri sol gogsumle ugrasiyorum. tas gibi oldu nasil agriyor anlatamam dokunulmuo bile.cocukta tutamiyo sert oldugu icin. tutsa bile ben cekiyorum gogsumu cok aciyor.sicak suyla masaj yapip sutu cikartmaya calistim baya. annem sutun ummus diyor bisey canin istemis dedi ama hatirlamiyorum. boyle durumda ne yapiliyor kizlar bilen var mi?

canim Allah sabir versin.isin zor.ama gecici.merak etme :))bense senin bu saydiklarinin cogu zaman benzerini 2.5 yildir yasiyorum.ayni evde yasadim icin.alistim ben oyuzden :))devamli olunca.artik hayatimin bir parcasi oldular :))
iyi gunlerimde oldu canim tabi.insallah ayrilacaz bakalim kismet.......
yeni evlenecek olanlara tavsiyem evlenmeden once kesinlikle evlerini kursunlar.sonraya birakmasinlar.yoksa sonlari benim gibi olur :))

Benim disimda dogurmayan kaldi mi kizlar? Ne zamandir giremedim ev tasidim kosturmaca gecti simdi hersey hazir ama bu seferde oglumuz gelmiyor,yarin acilma varsa suni deneyecek doktor yoksa sezeryan.Gerginim korkuyorum,dua edin bana nolur

canım bende doğurmadım günün kaç gün geçti? benim de en kötü cuma yatış olcak inşallah o güne kadar kendi sancım gelir, her şey gönlünce olsun inşallah...

Kimyon konusunda hic endiselenme dr bize gaz icin bitkisel bi surup verdi onun icinde de kimyon var..

Beni aglattin valla zaten bugun mevludumuz vardi butun gun ogluma bakip bakip agladim Rabbime sukurler olsun byavrularimiz icin Allah hepsine uzun saglikli omurler versin insallah

Kizlar bebegim gazdan uyumuyor u gece. Esimi gaz ilaci almaya gonderdim. Zinco ve nurse harvey gaz ilaclaini vermisler. Znco yu verdim.
Yrin doktora da sorucam. Siz hangi ilaci kullaniyorsuuz?

kızlar benim bremen mızıkacıları akşama kadar mızırdadılar
baktım olmuyor, uyumuyorlar
hemen ikisini de banyo yaptırdım
ikisi de resmen bayıldı
kahve yaptım kendime keyif yaptım bunun üzerine
şimdi uyanacaklar yine
besle, altını değiştir, gazını al, uyut
haydi sil baştan

kızlar kanguru almayı düşüneniz var mı?
biz alacağız bebeklere, çünkü bebekler kafalarını tutmayı öğrendikten sonra
havalar da güzelleşince kendimizi sokağa atmak istiyoruz

bugün hava ankarada harikaydı
ama biz evdeydik
sokağa çıkmak istiyorummmmmmmmmm

eviniz kalabalik mi cnm? bu yuzden mi cikarmadin..cikar cikar iyi oluyo.. bugun odaya okadar guzel ogle gunesi vurdu ki cektim besigi gunesin onune..yavrum misil misil uyudu cok tatliydi ömrüm benim....

Gelengiden oldu
Daha hala yatağım lohusa yatağı pozisyonundaaaaa
Misafir gelince odaya kaçıyorummm

Ayyy benimkoca da zor aldı kucağına korkuyordu
Dün ilk defa alt değiştirdi
Ve artık babası güzelgaz cıkarttırıyor

kızlar işitme testi yaptırdınızmı? ne zaman yaptırılıyor ?
5. Gün oldu cnm

Cnım bnm de olmuştu
Annemin bi arkadaşı gelip üç gün okudu
Ama aynı zamanda 3. 4 günsağdım ben sütü sağlı sollu sağmk rahatlatıyo
Bir de ne kadar acırsa da emzir yoksa sonra agrı da yapar sana ateşlenme falan yapar
Sen xorla bebek emer
Benim de kaya gibi olmuştu resmen
75 lik göğüs 95 olmuştu
Şimdi 80 e döndü

Ben deeeeeeee sokağa çıkmak istiyorummmmmmmm
BugN kcacık cıkarayım dedi aa uyku düznsizliğinden başım çoook ağrıyordu gidemedik

Bebek arabası ile gezeriz diye düşünüyorum ben tatlım

canım bende doğurmadım günün kaç gün geçti? benim de en kötü cuma yatış olcak inşallah o güne kadar kendi sancım gelir, her şey gönlünce olsun inşallah...

Benim gunum daha uc gun gecti ama hem bebegin agirligindan hem de bobreklerindeki bir durumdan dolayi bekletmek istemiyor doktorum ve benim oglumunda hic gelmeye niyeti yok, gobek fuze gibi yukarda kanala bile girmedi hala ( acilma desen yarim santim, yarin hersey belli olcak, insallah senin icinde hayirlisi olur...

doğumdan 3-4gün sonra benim iki göğsümde davul gibi şişti ve dokunulmayack kadar çok acıyordu. kadın doğumcuma kontrole gittiğimde göğüslerimide gösterdim, "sütten şişmiş, boşaltman lazım bunları yoksa iltihap olur, cerrahi müdahale gerekir" demişti. o zaman doktorum bayağı bir masaj yapıp boşaltmaya çalıştı, inanki çığlık çığlığa bağırdım o masaj yapmaya çalışırken, doğururken o kadaracı çektim mi bilmiyorum:) sonra hastanede süt sağma pompasıyla biraz boşalttık. doktor sıcak duş al, sıcak havlu koy, arkasından bebek yağıyla masaj yap ve elektrikli bir süt pompası alıp sağ mutlaka dedi. hepsini yaptım ve 2güne felan normale döndü. tabi o ara annem ve kayınvalidem burdaydı, onlarda tutturdu canın bişey çekmiş diye ama bende hatırlamadım birşey. zaten yeni doğum yapmış evdeydim, ne görüp de canım çekicek. habire okuyup üflediler, hatta bulaşık süngeri sürmeye kalktılar göğüslerime ne alakaysa:) annem hala yanımda, tv de felan yiyecek birşey çıkınca hemen avucunu yala diyor, yapmayınca da kızıyor ama ben inanmıyorum böyle şeylere...

Kizlar bebegim gazdan uyumuyor u gece. Esimi gaz ilaci almaya gonderdim. Zinco ve nurse harvey gaz ilaclaini vermisler. Znco yu verdim.

canım zincoyu doktor banada verdi, hergün kullan dedi ama pek etkisini görmedim ben. onun yanında sab simplex diye bir ilaç daha verdi, "bunu sürekli değil, bebek 2-3saat gazdan ağlarsa kullan" dedi. bikaç kez kullandım, biraz daha etkili gibi o. birde fitil verdi, ama onu henüz hiç kullanmadım. zaten şimdikimyon kullanıyorum, ilaçlardan daha etkili gibi.

sevdacım nasılsın?
oğlumu doyurdum yatırdım, kızım ise nazlanıyor
bir an önce karnını doyurup uyumak istiyorum ama
hanfendi triplerde

cnm zinco verdi ama almadin da kullanmadim da..suan cok skntili gazimiz yok olursada kimyon denicem..daha dogal..

sevdacım nasılsın?
oğlumu doyurdum yatırdım, kızım ise nazlanıyor
bir an önce karnını doyurup uyumak istiyorum ama
hanfendi triplerde

cnm balgam sorunumuz var yavrum cikaramadi bi turlu..cok rahatsiz onunla ugrasiyorum..
uyumak sonra kalkip kendimle ilgilenmek süslenmek ve cikip gezmek istiyorum
yavrum biran once buyusun soyle 5-6 aylik olsun istiyorum ne cok sey istedim demi

ya cnm senin kuzular ayni anda mi uyanip uyuyorlar..rahatsizliklar ayni zamanda mi basliyo..cok merak ediyorum...rabbim sana guc kuvvet versin..buyuduklerinde cok rahat edeceksin iki kuzu birden buyuyecek..ama simdi cefasini cekmeden sefasini surmek yok..;-)
ben hep sunu hayal ediyorum..oglum buyumus delikanli olmus.. almis annesini koluna geziyoruz sinema yapiyoruz cafe de birseyler iciyoruz..tabi bende yaninda gayet fitim goren sasiriyor oo annen mi bi falan :-D:-D:-D:-D:-D

ayy ya rabbim nasip etsin o gunleri gormeyi.. hamileyken hic dogmayacak sanirdim simdi ise hic buyumeyecek :-D:-D

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…