kaynanamdan nefret ediyorum
bebek görmeye değil kavga etmeye oğlunu gaza getirmeye ve bizden para tırtıklamaya gelmiş
eşimle aramızı açtı gitti 3 günde evliliğimin orta yerine bomba atıp gitti
hepsi mi böyle bunların
torununu gerçekten seven bir babaanne yok mu bu dünya da
Cnm iyi sabrediyorsun valla. Esine soyle o uyarin annesini.kızlar kaynana katiili olucam ağlamak üzereyim bugün 5.gün daha 8 gün daha kalıcakmış boğuluyorum evde köşe yastığı gibi duruyor kadın ben yemek vermesem açlıktan ölür öyle bekliyor dün annemle temizlik yaptık salonun ortasında oturmaya devam etti gece 12 saat uyuyor gündüzde kestiriyor bide girdiği heryeri pisletiyor öksürüyor sürekli ve kızımı öpüp duruyor deliricem balkondan atmak geliyor gözümün önenü valla imdattttttt bişeyde diyemiyorum kocam için ama dayanamıcam galiba
Benim bebis batuhan da ishal gibi kakasini yapiyor. Ama normalmis oyle olurmus anne sutuyle beslenenler.çok şükür canım ya babası alıştı ya ilk günden kucağına alabildi :) canım bizede dr lar dedi günde 2 kere kaka 6-7 kere çişini yapıyosa doyuyodur diye.bende sütümün yettiğini düşünüyorum haliyle ama meriç hep ishal sizinkilerde öylemi ? acaba üşüttümü diyorum yarın sağlıkocağına götürcem eşimde 20 gündür burdaydı yarın yok.20 gün sonra gelcek 10 gün kalıp götürcek bizi.aa ne güzel arka arkaya doğurmuşuz :)) wc de doğum yapmamışsın kız allahtan :)) wc nöbetide tutturmadım demezsin :)) kayınvalide sıkıntılı ama baa gelen çekiliyo.hımm tamam karıştırmışım görümcendi doğru ya
kızlar işitme testi yaptırdınızmı? ne zaman yaptırılıyor ?
Bulgur bebegime gaz yapti kizlar. Daha da agzima almam.
Cnm iyi sabrediyorsun valla. Esine soyle o uyarin annesini.
Benim bebis batuhan da ishal gibi kakasini yapiyor. Ama normalmis oyle olurmus anne sutuyle beslenenler.
5. Gun kontrolunde yaptilar,
canım eşime ne diyeceğimi şaşırdım valla son 3 günde o kadar uzaklaştıkki annesi yüzünden ona sinirli davranıyorum hiç böyle olmamıştık hiç konuşmuyorum nerdeyse benim eşim çok alıngandır annesi ile ilgili bişey desem baya bozulur yani dünden beri yaşadıklarımı anlatayım dün annemlere gittik d.günüydü annemin torunu evine gelsin çok istediği için kızımı götürmek istedim neyse eve geri dönmek istemedim uykum çok vardı ben ve kızım annemlerde kaldık gece annem baksın bende ilk kez uyuyım diye düşündüm neyse eşim ve annesi eve gitti bu arada annemlerde nefes aldım resmen kaynanam yüzünden kendi evimden ve kocamdan soğuduğumu anladım neyse öğlen eve geldim kaynanam kahvaltı bile etmemiş beni bekliyor hazırlamam için neyse koydum yedi bi güzel bütün gün keyif yaptı ben kızıma ve evin işine koştururken oturmaya devam etti biraz öncede akşam yemeği yaptım sofrayı kurdum gidip ekmek aldım bu arada kızımda ağlayıp duruyor kan ter içinde başbaşa akşam yemeği yedik eşim gelmedi dahs ben yemek vermesem ciddi oturduğu koltukta ölür bu kadın ya deliricem
Benim disimda dogurmayan kaldi mi kizlar? Ne zamandir giremedim ev tasidim kosturmaca gecti simdi hersey hazir ama bu seferde oglumuz gelmiyor,yarin acilma varsa suni deneyecek doktor yoksa sezeryan.Gerginim korkuyorum,dua edin bana nolur
bizmde gaz sancılarımız basladı 20 gunu gectıkten sonra... uykusundan bıle bagırarak uyanıyo cok kötu ya cırpınıyo falan... kımyon denedım bıraz rahatlattı ama cok kucuk oldugu ıcın tekrar cesaret edemedım... gercı ılac içnek ıcınde küçük kımyon en azından kımyasal degıl dıyorum bı yandan da...
bugün 25. günümüz minik kızımla birlikte,inanılmaz bi duygu. onu uyuyunca bile özlüyorum, o kadar güzel, masum ve kusursuz ki, ben bu kadar güzel bişeyi hakedecek ne yaptım ki diyorum. sana sonsuz şükürler olsun Rabbim, bu duyguyu tüm isteyenlere tattır.
eviniz kalabalik mi cnm? bu yuzden mi cikarmadin..cikar cikar iyi oluyo.. bugun odaya okadar guzel ogle gunesi vurdu ki cektim besigi gunesin onune..yavrum misil misil uyudu cok tatliydi ömrüm benim....
çok şükür canım ya babası alıştı ya ilk günden kucağına alabildi :) canım bizede dr lar dedi günde 2 kere kaka 6-7 kere çişini yapıyosa doyuyodur diye.bende sütümün yettiğini düşünüyorum haliyle ama meriç hep ishal sizinkilerde öylemi ? acaba üşüttümü diyorum yarın sağlıkocağına götürcem eşimde 20 gündür burdaydı yarın yok.20 gün sonra gelcek 10 gün kalıp götürcek bizi.aa ne güzel arka arkaya doğurmuşuz :)) wc de doğum yapmamışsın kız allahtan :)) wc nöbetide tutturmadım demezsin :)) kayınvalide sıkıntılı ama baa gelen çekiliyo.hımm tamam karıştırmışım görümcendi doğru ya
5. Gün oldu cnmkızlar işitme testi yaptırdınızmı? ne zaman yaptırılıyor ?
sabahtan beri sol gogsumle ugrasiyorum. tas gibi oldu nasil agriyor anlatamamdokunulmuo bile.cocukta tutamiyo sert oldugu icin. tutsa bile ben cekiyorum gogsumu cok aciyor.sicak suyla masaj yapip sutu cikartmaya calistim baya. annem sutun ummus diyor bisey canin istemis dedi ama hatirlamiyorum. boyle durumda ne yapiliyor kizlar bilen var mi?
kızlar kanguru almayı düşüneniz var mı?
biz alacağız bebeklere, çünkü bebekler kafalarını tutmayı öğrendikten sonra
havalar da güzelleşince kendimizi sokağa atmak istiyoruz
bugün hava ankarada harikaydı
ama biz evdeydik
sokağa çıkmak istiyorummmmmmmmmm
canım bende doğurmadım günün kaç gün geçti? benim de en kötü cuma yatış olcak inşallah o güne kadar kendi sancım gelir, her şey gönlünce olsun inşallah...
sabahtan beri sol gogsumle ugrasiyorum. tas gibi oldu nasil agriyor anlatamamdokunulmuo bile.cocukta tutamiyo sert oldugu icin. tutsa bile ben cekiyorum gogsumu cok aciyor.sicak suyla masaj yapip sutu cikartmaya calistim baya. annem sutun ummus diyor bisey canin istemis dedi ama hatirlamiyorum. boyle durumda ne yapiliyor kizlar bilen var mi?
Kizlar bebegim gazdan uyumuyor u gece. Esimi gaz ilaci almaya gonderdim. Zinco ve nurse harvey gaz ilaclaini vermisler. Znco yu verdim.
Yrin doktora da sorucam. Siz hangi ilaci kullaniyorsuuz?
cnm zinco verdi ama almadin da kullanmadim da..suan cok skntili gazimiz yok olursada kimyon denicem..daha dogal..Kizlar bebegim gazdan uyumuyor u gece. Esimi gaz ilaci almaya gonderdim. Zinco ve nurse harvey gaz ilaclaini vermisler. Znco yu verdim.
Yrin doktora da sorucam. Siz hangi ilaci kullaniyorsuuz?
sevdacım nasılsın?
oğlumu doyurdum yatırdım, kızım ise nazlanıyor
bir an önce karnını doyurup uyumak istiyorum ama
hanfendi triplerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?