- 2 Mart 2009
- 1.928
- 0
- 358
hayırlı olsun canım allah analı babalı büyütsün22 martta suni sancı ve akabinde normal doğumla kızımı dünyaya getirdim.darısı bekleyenlerin başına.
merhaba anneler,
sonunda bende kafayı yemek uzereyim. 13. gunumdeyim hala bebegimi dogru duzgun kucagıma alamıyorum, dogru duzgun oturup kalkamıyorum. dikiş agrılarımın yanına bu gece birde spinal ignesi vurulan yerden baslayan bir sırt agrısı eklendi. hızla kilo veriyorum. ben iyilesemicekmiyim, hic umudum kalmadı artık. her sabah aynı agrılarla uyanmaktan bıktım. butun sevkim kırıldı, depresyona girmek uzereyim.
agrıları bu kadar uzun suren varmı? ne zaman gecicek............off Allahım yardımm et...
canım benim dikişler değil de belimin ağrısı baya sürdü. ameliyata girmeden önce bi kağıt vermişlerdi ameliyat sonrasında yapılması gerekenler diye. spinal anestezi sonrası sırtımızı sıcak tutmamız gerekiyomuş ve ben sıcak tutmadım çok terliyorum diye yelek falan giymedim sonra terim de hep üstümde kurudu falan. geçmedi uzun süre bel ağrım ve dediğin gibi bütün sırtıma yayılıyodu. zamanla geçti
kızlar kaynana katiili olucam ağlamak üzereyim bugün 5.gün daha 8 gün daha kalıcakmış boğuluyorum evde köşe yastığı gibi duruyor kadın ben yemek vermesem açlıktan ölür öyle bekliyor dün annemle temizlik yaptık salonun ortasında oturmaya devam etti gece 12 saat uyuyor gündüzde kestiriyor bide girdiği heryeri pisletiyor öksürüyor sürekli ve kızımı öpüp duruyor deliricem balkondan atmak geliyor gözümün önenü valla imdattttttt bişeyde diyemiyorum kocam için ama dayanamıcam galiba
benim eşim de annesine çook düşkün hakkında şaka bile yaptırmaz yani. bende aman kalbi kırılmasın üzülmesin aman aramız bozulmasın diye bişey demiyodum ama artık fenalık geldi kayınvalidemle ilgili ne varsa döktüm eşime.uzun zaman oldu tabi. inan hem ben rahatladım hem şimdi kayonvalide beni sinir etcek bişey yapsa ve eşim farketse uyarıyo falan. konuşmayıp içine attıkça insan kocasından da soğuyor. bence de otur konuş şuan sen daha önemlisin süt vermen moralini yüksek tutman lazım
kızlar işitme testi yaptırdınızmı? ne zaman yaptırılıyor ?
5. gğn yapıldı ama geçemedi. amniyos sıvısı kalmıştır muhtemelen dedi yapan kişi sonra tekrar gelin dedi geçen gün gittik uyuması gerekiyomuş yapılırken bizimki uyanıktı yine yaptıramadık.
canım biz 5. gün yaptırdık ama 3. ay yaptırılıyomuş
3. ayda mı? e herkesler yaptırmış. bende 3. ay tekrar gideyim o zaman
kaynanamdan nefret ediyorum
bebek görmeye değil kavga etmeye oğlunu gaza getirmeye ve bizden para tırtıklamaya gelmiş
eşimle aramızı açtı gitti 3 günde evliliğimin orta yerine bomba atıp gitti
hepsi mi böyle bunların
torununu gerçekten seven bir babaanne yok mu bu dünya da
bari şu günlerimizde yapmasalar..
süt yapar diye biraz önce bende yediminşallah yapmaz bugün huysuz zaten
bütün yemeklere kimyon koyuyorum yakışsada yakışmasada :) şifa niyetine
yok canım herkeste yapmaz ya ben arada yiyorum bi değişiklik yok benim bebek hep gazlı
Kizlar bebegim gazdan uyumuyor u gece. Esimi gaz ilaci almaya gonderdim. Zinco ve nurse harvey gaz ilaclaini vermisler. Znco yu verdim.
Yrin doktora da sorucam. Siz hangi ilaci kullaniyorsuuz?
canım biz sab simplex kullanıyoduk yetmeyince doktor zinco verdi birlikte kullanın dedi. o yetmedi bu sefer başka doktor nurse harveys verdi yine sab simplex le beraber kullanın dedi ama bizimki hala hiç uyumuyor ya sabaha kadar ayaktayız..
kızlar kanguru almayı düşüneniz var mı?
biz alacağız bebeklere, çünkü bebekler kafalarını tutmayı öğrendikten sonra
havalar da güzelleşince kendimizi sokağa atmak istiyoruz
bugün hava ankarada harikaydı
ama biz evdeydik
sokağa çıkmak istiyorummmmmmmmmm
ben düşünüyorum uzun zamandır. hatta o kadar uzunki taaa ilk bebeğimden beri
benim belimde sorun var taşıyabilirmiyim bilmiyorum
eşim de ben kucağımda taşırım boşver kanguruyu diyor
ama bazen bakıyorum kullananları görünce çok rahat gibi geliyo