yok gülüm niye kötü anne olasın düşünme öle şeylerOğlum kaç gündür sabah uyanıyor sonra 4 saat falan uyumuyor. Ama tabi öyle boş boş da durmuyor emmek emmek veeee emmek istiyor. Bugün bozdum iyice psikolojiyi. Göğsüm de yaraaaaaa
Artık uyusun diye istemek. Emzirmekten yorulmak falan. Bu düşünceler kötü mü. Ben kötü bir anne miyimmmmmm diye yane bozuldu psikolojiiii
Oğlum kaç gündür sabah uyanıyor sonra 4 saat falan uyumuyor. Ama tabi öyle boş boş da durmuyor emmek emmek veeee emmek istiyor. Bugün bozdum iyice psikolojiyi. Göğsüm de yaraaaaaa
Artık uyusun diye istemek. Emzirmekten yorulmak falan. Bu düşünceler kötü mü. Ben kötü bir anne miyimmmmmm diye yane bozuldu psikolojiiii
evet yazıyomuşCanım doğduğunda verdikleri karne var ya orada yazıyor hepatit ve bir tane daha aşı yapıldı dyeee
Oğlum kaç gündür sabah uyanıyor sonra 4 saat falan uyumuyor. Ama tabi öyle boş boş da durmuyor emmek emmek veeee emmek istiyor. Bugün bozdum iyice psikolojiyi. Göğsüm de yaraaaaaa
yok gülüm niye kötü anne olasın düşünme öle şeylerhmmmm rezene anason çayı varya özel harışım onlardan iç emzir anason uyutuyo sütüne geçer ordanda bebişe bide sütün yeterlimi gülüm azsa bebiş açkende uyumaz belkide ondan emmek istiyodur doymuyodur ben biraz önce yazdım yukarıya sütüm az mama veriyorum açken uyumuyo diye
bizimkide aksamlari bekliyo olece!!!hele bazen 4 saati buluyodu.ahh gozlerimin alti mosmor oluyodu uykusuzluktan.ugrasiyodum bende uyumasi icinki dinleneyim diye.yoksa ona fayda saglayamam.kendimide dusunuyorum ve onemsiyorum kizim icin.halbuki hic de ole yapmazdi.devamli bisileri degisiyo kuzumun canim.bence kotu anne falan olamazsin cunku seninde dinlenmen lazim.ozelliklede goguslerinin.yoksa verimli sut veremezsin bebisine.teselli olarak solemiyorum haa :))benimde yoruldum oldu emzirmekten.goguslerim resmen yeteeerrr!!!!diyodu :)))
bende bazen emdigi halde yine emmek isterse emzik veriyorumki emme ihtiyacini gidersin.genelde bebekler uyanik oldunda aklinda hep ac olsada olmasada emmek var sanirim :))buyudukce duzene girer insallah canim sikma canini.
hiçç sütüm yokk günde 1 sefer emzirebiliyorum sinirlerim çokkk bozulduuu vicdan azabı cekıyorum mama yedırıyorum dıye kızıma(((((
Sütüm var tatlım
Nerden anlıyorum yaptığı kakadan ve çişten anlıyorum
Annem öyle dedi
Zaten karnı şişiyor
Ama işte çocuk ya uyurmuş ya emermiş
Benim k sabahları uzun süreli uyanık kalınca emmeye veriyor kendini
Ben de emzik vereceğim artık
Evdekini verdim almadı
Gideceğim çeşit çeşit emzik alacağım artık
Oyuncak gibi göğsüm ağzında dursun canım istedikçe çekeyim diyor
Annem başından emzik verelim dedi ben vermeyeceğim diye tutturdum
Aldım cevabını da
Tamam ben emzirmeye tamam desem çocuğuma zarar
Sürekli gaz çıkarma
Kaka yapma derdinde oluyo
Kırmızı kırmızı oluyo sonra
birinci ay aşımız var kızlar
birazdan gideceğiz sağlık ocağına
inşallah ateşleri çıkmaz kuzuların
Selam guzel anneler ve onlarin tatli melekleri.herkesler iyidir umarim.benim biraz canim skkin sanirim sutum azaldi iyice.eskisi gibi gelmiyor artik kizim doymuyor surekli araniyor.farkediyorum bos bos cektigini.doymadigi icinde agliyor.dr kontrolumuz cumaydi.o zamqn oyle birsey yoktu.2 gundur boyle.sizce mama vermelimiyim ve verirsem hangi mamayi ve biberonu onerirsiniz.cevaplar icin simdiden tskur ederim hepinize.bol sutlu gunler....
yavrular ben geldım uzuuun zaman oldu ama guzel haberlerle geldım evveet canlarım 1 mart saat 10 45 te oglumu sezaryenle kucagıma aldım ama cok zor bır dogum gecırdım ölüyordum uzunca yazmak ısterdım ama komsudan gırdım 2 dakka ayıp olmasın kısaca yazayım bebegımı hemen aldılar ama benım mınyon olusum bebegın kılolu olusu bende rahım agzı varısler olusturmus uklutrosonla gorulmuyorlarmıs ve dogum sırasına patlama yaptılar 4 tane parmak buyuklugunde varıs ben ılk duydum sız duydunuzmu bılmem bırden dogumhane kan ıcınde kaldı herkeste bır kosusturma benım belden asası uyusuk bısıler dönuyor ama anlamıyorum anestesı uzmanına sordum hayırdır bu ne kosusturma dıye önemlı bısı yok dedı sadece kan lazım dedı kan merkezlerı arandı pozıtıf olama sebebıyle eşimden ve görümcemden sıcak kan alındı yanı bu dunyada yıyecek lokmam varmıs yoksa dr senı kurtaramıyabılırdık dedı veb sonrada depresyona gırdım ılac alıyorum aglamaktan geberıyorum ölseydim bebegım ne olacaktı yok öyle yok böyle sonra dıyorumkı kendıme be gerızekalı aha işte ölmedın sagsın bebegın ynında falan fılan işte böyle 3 gun kaldık hastanede sonra cıktık bebegım 4 200 kg boy 55 sntım sonra eve cıktık sarılık gecırdık 1 gun hastnee kaldık ama dr gerek yok dedı bebek buyuk oldugu ıcın atlatır dedı ama ben evham yapınca tamam 1 gece kal dedı neyse sonra yok gazı yok kabızlıgı ALLAHa şikayet olmasın ama dertlerı daha cok bugunde 2.aşısını yaptırdık kılosu 5 kılo olmus boyusa 58 MAŞALLAH resmını koyarım ama komsudan gırıdgım ıcın olmuyor benım hala netım yokaslında yazmak ıstedıgım ne cok sey var ama dedım ya inşallah zamanım olunca yzarım sızı meraktan kurtarayım dedım RABBIM herkese hayırlı dogumlar nasıp etsın dualar cok önemlı arkadaslar ben hatımlerle dualarla gırdım doguma allah kımseye yasatmasın yanı canlar devlet hastanelerı hala normal dogum dıye ısrar edıyor bana eger ben normal dogum yapsaydım varya yıne allah bılır ama ölürdüm özel hastanelerde yamakta bır guzel oluyor 972 lıra ya cıktım hastaneden saglık olsun evett hadı ben kacar sızlerı cok özledım kendınıze ıyıce bakın
Canım hiç üzülme vicdan azabı çekme benim bebeğim doğalı 1 ay oldu çok şukur ilk 1 hafta zaten sütüm gelmedi mama yedi bebişim daha sonra sağma makinesi sayesinde az az gelmeye başladı ama bebeğim doymuyor aptamil mama aldım sabah akşam takviye yapıyrdum annem yanımda bana kızıyordu mama yedirme emzir diye ee gelmiyr ne yapayım bende stres olmaya başladım çocuk saatlerce emyr mamayı yediriyrm mamaya saldırıyor 2sn geç versem kıyameti koparıyordu annemde mama yedirme diyip duruyor bugün bebeğimi doktora götürdüm doktor bana mamayıı ne oranda veriyorsun dedi günde 2 ya da 3 fincanın yarısı kad<r dedim çok az dedi o nedenlede bebeğin 30 günde çok az kilo almış dedi 500 gr almış bebeğim mamayı her emzirdikten sonra muhakkak ver dedi bebeğindoysun dedi gece 2 saatte bir uyandır emzir doymazsa mama ver dedi.GÜNDE 20 GR ALMASI GEREKİYORMUŞ KIZLAR!!bebeğimesütüm yetmyr diye canını sıkma dedi bol bol su iç ve dinlen dedi birde hummana çayındanda içmemi istedi..hiçç sütüm yokk günde 1 sefer emzirebiliyorum sinirlerim çokkk bozulduuu vicdan azabı cekıyorum mama yedırıyorum dıye kızıma(((((
benim bebekte emiyor emiyor ama maalesef hala aranıyor doktorum bebeğin emiyor emiyor sonrada uyumuyor dimi dedi evet dedim hemen uyanıyr mu dedi evet dedim ozaman doymuyoıor mamayı arttır dedi ..bende mama olarak aptamil kullanıyorum dedim başka tavsiye edermisiniz dedi onu kullanmaya devam et dedi biberon kullan dedi banada kaşıkla zorlanrsın dedi bende avent almıştım hiç kullanmamıştım.bakalım artık =)aynı benim durumumdasın arkadaşım oğlum emiyo ama boş süt ilk biraz deliyo sonra kesiliyo boş boş somuruyo ağlıyo ağzı hep açık aranıp duruyo haa bide aç olunca rahat uyuyamıyo hemen uyanıyo emmek için ben milupa aptamil aldım biberonda avent
ben günde iki kezi geçirmemeye çalışıyorum gülüm 60ml olarak iki yere veriyorum 120 ediyo ama uyucanda mutlaka veriyorum tok oluncas geceleri uyanmıyo iki kere anca kalkıyo gerçi versem belki daha içer madada ben memeyi unutur diye korkuyorum bi detaya dikkat et ama biberonun deliği küçük olsun ben ilk bilmedim büyük delikliyle verdim bol bol geldiye ağzına bu sefer adam memeyi almadı uğraşası gelmedi baktım olmucakj mamayı kestim aç kalınca mecbur aldı şimdikinin deliği küçük memeyle aynı olunca alıyo ikisinide
Bizimkide yüzüstü yatmayi seviyor özellikle gögsümde mecburen öyle yatiriyorum ama sürekli kontroldeyimbize metsil verdi doktor ama yinede gazli
canım nette videolar var izle istersen bende izleyene kadar anlamamıştım. uzman tv den izledimkızlar ya benim oğlumun göz yaşı kanalı tıkalıymış çapaktan yapışıyo garibimin gözü sürekli sulanıyo GENTAGUT diye bi damla verdi doktor çapaklanma baya geçti ama sulanma için masaj yapmam gerekiyo muş bende tekniğini pek anlamadım bileniniz varsa bi anlatsaya
Merhba guzel anneler.nasıl gdyo hayat.umarım ıyısınızdır.bugun 1.ayımız doldu ve aşımızı olduk.doktorumuz ölcumlerımızı yaptı.oglum 2 kg almıs 30 gunde.vala doktor ıyı dedı ama bana cok geldı.zaten bellı tosun oldu.asımızı olurken aglamadı hıc.allah bugunlermzı aratmasın.saglıgı bebıslerımızdn eksık etmesın.opuyorum hepınızı.
yavrular ben geldım uzuuun zaman oldu ama guzel haberlerle geldım evveet canlarım 1 mart saat 10 45 te oglumu sezaryenle kucagıma aldım ama cok zor bır dogum gecırdım ölüyordum uzunca yazmak ısterdım ama komsudan gırdım 2 dakka ayıp olmasın kısaca yazayım bebegımı hemen aldılar ama benım mınyon olusum bebegın kılolu olusu bende rahım agzı varısler olusturmus uklutrosonla gorulmuyorlarmıs ve dogum sırasına patlama yaptılar 4 tane parmak buyuklugunde varıs ben ılk duydum sız duydunuzmu bılmem bırden dogumhane kan ıcınde kaldı herkeste bır kosusturma benım belden asası uyusuk bısıler dönuyor ama anlamıyorum anestesı uzmanına sordum hayırdır bu ne kosusturma dıye önemlı bısı yok dedı sadece kan lazım dedı kan merkezlerı arandı pozıtıf olama sebebıyle eşimden ve görümcemden sıcak kan alındı yanı bu dunyada yıyecek lokmam varmıs yoksa dr senı kurtaramıyabılırdık dedı veb sonrada depresyona gırdım ılac alıyorum aglamaktan geberıyorum ölseydim bebegım ne olacaktı yok öyle yok böyle sonra dıyorumkı kendıme be gerızekalı aha işte ölmedın sagsın bebegın ynında falan fılan işte böyle 3 gun kaldık hastanede sonra cıktık bebegım 4 200 kg boy 55 sntım sonra eve cıktık sarılık gecırdık 1 gun hastnee kaldık ama dr gerek yok dedı bebek buyuk oldugu ıcın atlatır dedı ama ben evham yapınca tamam 1 gece kal dedı neyse sonra yok gazı yok kabızlıgı ALLAHa şikayet olmasın ama dertlerı daha cok bugunde 2.aşısını yaptırdık kılosu 5 kılo olmus boyusa 58 MAŞALLAH resmını koyarım ama komsudan gırıdgım ıcın olmuyor benım hala netım yokaslında yazmak ıstedıgım ne cok sey var ama dedım ya inşallah zamanım olunca yzarım sızı meraktan kurtarayım dedım RABBIM herkese hayırlı dogumlar nasıp etsın dualar cok önemlı arkadaslar ben hatımlerle dualarla gırdım doguma allah kımseye yasatmasın yanı canlar devlet hastanelerı hala normal dogum dıye ısrar edıyor bana eger ben normal dogum yapsaydım varya yıne allah bılır ama ölürdüm özel hastanelerde yamakta bır guzel oluyor 972 lıra ya cıktım hastaneden saglık olsun evett hadı ben kacar sızlerı cok özledım kendınıze ıyıce bakın
hiçç sütüm yokk günde 1 sefer emzirebiliyorum sinirlerim çokkk bozulduuu vicdan azabı cekıyorum mama yedırıyorum dıye kızıma(((((
of kızlar çok gazlı bu çocuk
sabaha kadar nöbetteyiz yan yatırdığımız anda ağlamaya başlıyo
yüz üstü yatırınca iyi geliyo ama öylece bırakıp uyuyamıyorum kusarsa boğulur ilk kızımda yaşadık öyle bişey ders oldu
2 tane gaz ilacı içiyor yine de karnından gurul gurul sesler geliyo çocuğun
eşimle nöbetleşe duruyoruz saçma sapan bi uykum var
Bizimde oyle hele aksamdan bei surekli ayni kakada yapiyo aslinda ama surekli zorlaniyo bende hem surup kullaniyorum hem kimyon veriyorum ama hep gurul gurul sesler geliyo gaz yuzunden uyuyamiyo tabi aynen sacma sapan bi uykum var :s
Emme ve sut problemi herkesin devam sanirim bende mama veriyorum gece yatarken cok uzuluyorum sutum az diye ama elimden gelenide yapiyorum artik su goresim yok ama zorlada olsa iciyorum boza iciyorum pekmez iciyorum ama yok yok bu kadar iste su humananin oralet gibi olan cayindan alicam bakalim simdi umarim ise yarar pers hem asimiz hem kontrolumuz var bakalim kilosu ne durumda bi arkadas yazmis gunde 20 gr almasi lazimmis umarim almistirbu arada biri daha yazmisti sanirim bulgur banada gaz yapti.
Bizimde oyle hele aksamdan bei surekli ayni kakada yapiyo aslinda ama surekli zorlaniyo bende hem surup kullaniyorum hem kimyon veriyorum ama hep gurul gurul sesler geliyo gaz yuzunden uyuyamiyo tabi aynen sacma sapan bi uykum var :s
Emme ve sut problemi herkesin devam sanirim bende mama veriyorum gece yatarken cok uzuluyorum sutum az diye ama elimden gelenide yapiyorum artik su goresim yok ama zorlada olsa iciyorum boza iciyorum pekmez iciyorum ama yok yok bu kadar iste su humananin oralet gibi olan cayindan alicam bakalim simdi umarim ise yarar pers hem asimiz hem kontrolumuz var bakalim kilosu ne durumda bi arkadas yazmis gunde 20 gr almasi lazimmis umarim almistirbu arada biri daha yazmisti sanirim bulgur banada gaz yapti.
malt içeceğini denemedim humana iyi geldi bana ama aklımda olsun. tadı biraya benziyo mu?canım humanadan önce malt içeceği dene, o daha etkili gibi. ben humanayı doğumdan beri içiyorum, pek faydasını görmedim. malt içecekten sonra kızım emmeye başladı. haftasonu eşimle birsürü aldık, dolaba stok yaptık malt içecekleri:)
bugün kimyon içtim şimdi gideyim bi daha içeyim bakalım belki faydası olur
almıştır inşallah canım almadıysa da dünyanın sonu değil mamaya başlarsın ben büyük kızımı mamayla büyüttüm valla bu kadar hasta olmadı.. nehir doğduğundan beri hasta yavrum ablasından bulaşıyo tabi ama...
malt içeceğini denemedim humana iyi geldi bana ama aklımda olsun. tadı biraya benziyo mu?
yok canım hiç alakası yok:) ben şeftalili olandan alıyorum migrostan, aynı ice tea şeftali gibi tadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?