2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
bugün 26. günümüz sağlık ocagından aradılar hepatit aşımız varmış 2. dozun bahsi geçmiş bizim ilk olacak geç mi kaldık? sizler yaptırdınız mı

bugün 26. günümüz sağlık ocagından aradılar hepatit aşımız varmış 2. dozun bahsi geçmiş bizim ilk olacak geç mi kaldık? sizler yaptırdınız mı

yok canım geç kalmadın, 1.ayı tamamlayınca yapılıyor ilk aşı. bizde 1.ay bitince yaptırdık.

hastaneyi aradım doğumdan sonra yapıyorlarmış bizim aşı kartımıza işlenmemiş hemşire unutulmuştur dedi bu 2. dozumuz olacak çok ağlayacak yine gitmeyi hiç istemiyoruym

selam kızlar
benim bebeğimin çok fazla gazı var her şeyi denedim olmuyo 3 gündür uyumuyoruz
bebeğim kıvranıp duruyo
bu gün doktor zinco diye bi şurup verdi bakalım iyi gelicekmi
bide ensesinde kafasına ve sırtına doğru yayılan kızarıklık gördüm az önce
acaba isilikmi emin olamadım kendime kızıyorum bebeği çokmu sıcak tuttum acaba diye
bu gün sarılık aşısını oldu yarın banyo yaptırıcam acaba sık yıkamadığım içinmi oldu diyede düşünüyorum
bir kaç güne geçmezse doktora göstericem

kızlar gaz için neler yapıyosunuz unutmuşum gazı olunca oğluma ne yaptığımı şimdi acemi bi anne gibi hissediyorum kendimi bazen

canım benim kızında suratında oluştu isilik gibi doktora gittik doktor bize olabilir böyle suratında dedi sebamed in yüz kremini kullan dedi.ve banyoyu ne sıklıkta yaptırıyrsunuz dedi hergün dedim güzel dedi..

ben her gün yıkamıyorum
havalar yeni düzelmeye başladı artık yıkarım belkide yıkamadığım için olmuştur
iyi geldiyse bende yüz kreminden alim

gaz sorunumuz had safada bildiğim her şeyi yapmaya çalışıyorum ama yetmiyo
kakasını yapıyo bi sorun yok ama gaza gelince aslında gaz çıkarıyo
sanırım çok fazla gazı varki çıkardığı gaz rahatlatmıyo
sürekli bi ıkınma halinde ve bağırıyo acı çekiyo yavrum

kızlar bebeğimin gözü çok asırı çapaklanıyor napmam lazım bide 8.gün oldu göbeğimiz düşmedi daha yaaaaaa

kızlar bebeğimin gözü çok asırı çapaklanıyor napmam lazım bide 8.gün oldu göbeğimiz düşmedi daha yaaaaaa

kızlar benim iki oğlumdada göz çapağı oluştu, büyük oğlumdaki aylar sonra göz yaşı kanalının yeteri büyüklüğe ulaşmasıyla geçti, küçüğümde ise 30. gününde geçti gibi ama hala sağ gözde var.
göz çapağı için bol bo rtemiz parmağımızla masaj yapacağız. bazen mikrobik olup ilaçla geçebiliyor ama çoğu göz yaşı kanalıyla ilgili o da büyümeden geçmiyor maalesef. masajın videosu.
Gözyaşı kanalı tıkalı bebeklere masaj nasıl yapılır? - UZMANTV

Canim gogsunun tamamini bosalt ve sut artirici caylar ic. Dinlenmek ve moral de sutu artiriyor. Simdi streslisin , sinirlisin bu da sutunu etkiler. Sana neden boyle davraniyirlar ki. Anlayisli olmalari lazim

ben kanguru kullanıyorum, çok da rahat oluyor ama alacaksanız biran önce alın çünkü benekler 6-7 kg geçince uzun süre taşımak zor oluyor, bilginize.

dr browns doğal akışkanlı biberon aldım en son onla veriyorum gerçek meme gibi akışkanlığı çok ince delikli onu al canım gaz giderici aparatıda var içinde. gerçi bizim kızda bazen geri akıtıyor ağzından bu ara.ama ben biberonu değil mamayı beğenmediğini düşünüyorum mutlu değil aptamil içerken

selam anneler nasılsınız ?

mama konusunda bende porselene ktılıyorum elinizden geleni yaptınız.aç kalmasından iyidir mama ya.bende 15 gün anne sütü almışım gerisi mama vs.şükürler olsun bağışıklığımda çok güçlüdür hasta olmam kolayca, kemiklerim güçlüdür boyumda uzun.neden yazıyorum bunlar söylerler ilk.özür dilerim yanlış anlamayın övünmek huyum değildir de şuda yok.anne sütü alan bebekler daha zeki olurmuş o zman benim gerizekalı olmam gerekirdi geçen sene dairede zeka testi yaptırdılar bize yüksekIQ sonucunu aldım.süt vermek herşey değildir evet alsalar çok iyi olur ama almamalrı dünyanının sonu değil ve epimiz çok iyianneleriz...

dün gece oğlum hçuyutmadı bizi uyutuyorum yatağa kyuyorumkoymamla ağlaması br oluyo yada tamamuyudu deyip uyuyorum ağlamaya başlıyo gece bağırdım resmen çocuğa.kucağıma alncada çok üzüldüm banao kadar muhtaç ve günahsız ki ama bizde insanız her zman sabredemiyoruz.ama söz verdim kendime artık bağırmıycamkzmıycam bide uykusuzluktanşikayetçi dğilm belimi dinlendiremyorum hiç.

bugünankara süperdi. dışarıçıktımdün pantolonlarımı denedim 1 tanesi oldu gerisi yokpopokocaman olmuş göbek yokama bedenatlamışım. spor şart dedimçıktımdışarı yürüyüş yaptım yarım saat, 10 dk da bisiklet bindim eve geldiğimde tartıda eksiliştiminş istediğim kadar verbilirim gecede plates yaptımdikişlerim sızladı sonra artık yapmıcam.bu arada spor ve yürüryüş süt artırıyomuş aklınızda olsun..

slm anneler..anne olmak cok guzelll oglusumla olmak koklamak cook gzllll..rezene tavsıyem gazı olnlara bırde kndınızı usutmeyın sız ne yersenız cocuka gecıo dırek unutmayınnnnn hepınızıııııı opuyoıruxxxx artık gıremıoz pekkkkk

kızlar nasılsınız
yorgun ve yoğunsunuz değil mi?
eşim Antalya'ya gitti, kayınvalidem ve kayınpederim bizde kalıyorlar
dün gece sadece süt için kalktım
sağ olsun baktılar torunlarına
öyle güzel uyumuşum ki
günler sonra
bugün de pazara gittim, çok mutlu oldum

kanguru almaya karar verdik
bebeklerimizle gezmek istiyoruz bu güzel havalarda

dün ikinci hepatit aşımızı yaptırdık
ateşimiz çıkmadı
boyumuz kilomuz ölçüldü
almamız gereken kiloyu almışız çok şükür
kıyafetlerimiz küçülmeye başladı, bu da beni çok mutlu etti

arkadaşımın ikiz bebekleri vardı
dün bana ikizlerin kıyafetlerini verdi
yazın kıyafet almama gerek kalmadı
o kadar güzel kıyafetler verdi ki
çok mutlu oldum

chicconun ana kucağını verdi
onu da almamıza gerek kalmadı
süt sağma makinası, biberon ısıtıcısı, sterilazötör verdi
sağ olsun beni çok büyük masraflardan kurtardı

süt sağmak için bekliyorum şimdi de
hepimize kolay gelsin

Slm canim nasilsin?
Bebekler hep ayni desene. Batuhan da her yerde uykuya dalabiliyor ama yatagina gelince bir ciglik stiyir. Uyutamiyiruz orda, uyaniyor hemen.
Ben de bagiriyirum arada. Bizim de sanrimiz var. sonra ben de pisman oluyirum. Allah bize bu guzelligi nasip etmis ama ben sikayet ediyorum diye uzuluyorum.
Ben de spor yapiyorum gecen haftadan beri. Sadece 1 pantolonun icine girebildim. O da kilolu halimden kalma pantolon. 36 bedene dusmusken hamile kalinca kiyafetlerim olmuyor haliyle.
Plates yaoma bence de. Dikislerin zarar gorur. Kac kilo fazlan var? Benim 10 kilom var.
Merici opuyirum. Iyi bakin kendinize.

Nasilsin papatya?
Anguruyu ben de aldim ama bevegim sevmei korktu. Icinde de kayboluyir zaten. Kullanamiyorum yani.
Insanin yaninda yardim edecek birilerinin olmasi ne guzel. Bu zamana kadar annem yardi ci oluyirdu. Pazar gnu gidiyor. Cok bunalicam cok.
Ikizlere ve kendine iyi bak.

papatya cnm cok iyi olmus ya.. maddi acidan rahatlatmistir ilac gibi... ben imde sagma makinasi,iki besik,buhar makinasi hediye geldi.. ana kucaginida arkadas verdi.. oh dedim

bebiklerinin almasi gereken kiloya ulasmasina sevindim... ins benimkide ayinda iyi bi kilo almis olur..cnm bu arada gunde kac defa mama veriyorsun?

candas cnm valla yuruyus bisiklet plates harikasin ben 20gunde 11 kilo vermisim 14 kilo fazlam var..ama vermek istemiyorum..uzun zayif biriydim bu 14kilo cok yakisti gitsin istemiyorum gozum gibi bakicam kilolarima :-D

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…