kızlar ya ben grip oğdum bebişimede geçti iki gündür çok fena öksürüyo bebişim bide öksürürken öğürmeye başlıyo öksürmekten karnını zor doyuruyo kendimi çok kötü hissediyorum bebeğimi öyle görünce hep benim yüzümden nasam geçer yavrumun öksürüğü ki
ya herkez devit3 kullanıyo galiba ben ACD3 kullanıyorum günde 1 kere 10 damla varmı kullanan içinizde başka
ben bebeğe hiç su vermiyorum zaten. süte ya da mamaya falan da karıştırmıyorum, direk 1 ml'ye çektiğim acd'nin kendi pipetiyle veriyorum, bizim oğlan ağzını şaplata şaplata içiyo valla, sanırım baya güzel bi tadı varBende acd kullaniyorum110 daMla suya katiyorum ama bebisim suyu sevmiyor yarisi bosa gidiyor..
bizdede ayni sey var cnm iki gundur huyu degisti..az uyumaya cok uyanik klmaya alisti.. ayrica daha 20gunluk olmasina ragmen ilgiye alisti...alip karsina konusunca gozleri dikiyo seni dinliyo ve aglamasi susuyo... :-Dselam kızlar gaz sorunu gercekten kötu arada kıvranıyo cocuk ve bısey yapamıyorum gecer bugunler ınsaalah cabucak...
bugunlerde uyumamaya basladı kızım saat bası uyanıyo uyumak ıstemıyo tam dalmıyo uyukluyo sadece sizlerde durum nedır uykular azaldımı?
cnm benim dr um dedi ki A ve C vitamini anne sutunde var o yuzden bunlara gerek yok sadece D vitamini gerek bu yuzden devit-3 yazdi.. ayrica cok gecmis olsun ins tez zamanda atlatirsiniz..kızlar ya ben grip oğdum bebişimede geçti iki gündür çok fena öksürüyo bebişim bide öksürürken öğürmeye başlıyo öksürmekten karnını zor doyuruyo kendimi çok kötü hissediyorum bebeğimi öyle görünce hep benim yüzümden nasam geçer yavrumun öksürüğü ki
ya herkez devit3 kullanıyo galiba ben ACD3 kullanıyorum günde 1 kere 10 damla varmı kullanan içinizde başka
kızlar burda okuyorum da bebişlerin poposunu her açtığınızda yıkıyormuşsunuz. ben çiş yapınca ılık suda pamuğu ıslatıp siliyorum bir güzel, sonrada kuruluyorum. sadece kaka yaptığında yıkıyorum ama çok zor oluyor. kucaklayıp banyoya götürüyorum, bir tasa ılık su alıp yıkamaya çalışıyorum. ama bir elimde bebiş, bir elimde tas olunca popusunu ovucak el kalmıyor:) korkuyorum elimden kayıcak, lavaboya felan çarpıcak diye. bide üşütücem diye korkuyorum. siz nasıl yıkıyorsunuz ya her defasında, direkt çeşmenin ya da sifonun altına mı tutuyorsunuz poposunu?
KiZlar bisiy merak ediyorum sizin gobek cizginiz bikini bolg.koyuluklar filan gectimi?benim hala duruyor hergun dus aliyorum ve kese yapiyorum..gecmiyor..kilom ise 80le dogum yaptim ve 20gunde20kilo verdim..isteyerek zorlayarak degildi saglik sorunlari.ailevi sorunlar(sanirim bebisim bugun cok uyuyor yani dun 11de bir yatti bugun15dk.gozlerini biraz acti oynatirken yine uyuyakakdi(uyandiramiyorum..ibs.hasta filan olmaz bebek dogunca paylasilmiyor kk.valide anne arasinda)ustune grip oldum oksururken dikisker acildi istahim gitti bebekle ilgilenmek derken hergun 1kilo vermisim:)simdi lekeler nezaman gecer acep?bu arrada
tatlım geçmiş olsun dikiş nasıl açıldı ne yaptın doktora gittin mi ?
kizlar bu gaz cikarmak icin masaj yapilan aci elma yagi ni direk bebegin gobeginemi damlatiyoruz yada yagi suyla filan mi karistirip suruyoruz..
Zarari mi varki acaba?avuç içime damlatıp masaj yapıyorum eşim az kullan az kullan diye uyarıyo sürekli o yüzden az kullanıyoruz 3-4 damla anca
Zarari mi varki acaba?
Bu arada bebegin tirnaklarinı kestiniz mi hic ben daha kesemedim kendiliginden düser diyolar dogrumudur acaba
Zarari mi varki acaba?
Bu arada bebegin tirnaklarinı kestiniz mi hic ben daha kesemedim kendiliginden düser diyolar dogrumudur acaba
kızım bugün çok sakın emiyo biraz oyalanap 1 yada 1 buçuk saat uyuyo yine 3 saat kadar normalde bu kadar uyumaz ve hemende uyumaz mızıklar ağlar sallanmak ister uykuya dalması zaman alır bugün aşı yapıldı o mu uyku yaptı bilemedim hastamı ondan mı uyuyo tedirgin oldum (uyusa dert uyumasa dert)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?