selam anneler nasılsınız ?
mama konusunda bende porselene ktılıyorum elinizden geleni yaptınız.aç kalmasından iyidir mama ya.bende 15 gün anne sütü almışım gerisi mama vs.şükürler olsun bağışıklığımda çok güçlüdür hasta olmam kolayca, kemiklerim güçlüdür boyumda uzun.neden yazıyorum bunlar söylerler ilk.özür dilerim yanlış anlamayın övünmek huyum değildir de şuda yok.anne sütü alan bebekler daha zeki olurmuş o zman benim gerizekalı olmam gerekirdi geçen sene dairede zeka testi yaptırdılar bize yüksekIQ sonucunu aldım.süt vermek herşey değildir evet alsalar çok iyi olur ama almamalrı dünyanının sonu değil ve epimiz çok iyianneleriz...
dün gece oğlum hçuyutmadı bizi uyutuyorum yatağa kyuyorumkoymamla ağlaması br oluyo yada tamamuyudu deyip uyuyorum ağlamaya başlıyo gece bağırdım resmen çocuğa.kucağıma alncada çok üzüldüm banao kadar muhtaç ve günahsız ki ama bizde insanız her zman sabredemiyoruz.ama söz verdim kendime artık bağırmıycamkzmıycam bide uykusuzluktanşikayetçi dğilm belimi dinlendiremyorum hiç.
bugünankara süperdi. dışarıçıktımdün pantolonlarımı denedim 1 tanesi oldu gerisi yokpopokocaman olmuş göbek yokama bedenatlamışım. spor şart dedimçıktımdışarı yürüyüş yaptım yarım saat, 10 dk da bisiklet bindim eve geldiğimde tartıda eksiliştiminş istediğim kadar verbilirim gecede plates yaptımdikişlerim sızladı sonra artık yapmıcam.bu arada spor ve yürüryüş süt artırıyomuş aklınızda olsun..
selam anneler nasılsınız ?
mama konusunda bende porselene ktılıyorum elinizden geleni yaptınız.aç kalmasından iyidir mama ya.bende 15 gün anne sütü almışım gerisi mama vs.şükürler olsun bağışıklığımda çok güçlüdür hasta olmam kolayca, kemiklerim güçlüdür boyumda uzun.neden yazıyorum bunlar söylerler ilk.özür dilerim yanlış anlamayın övünmek huyum değildir de şuda yok.anne sütü alan bebekler daha zeki olurmuş o zman benim gerizekalı olmam gerekirdi geçen sene dairede zeka testi yaptırdılar bize yüksekIQ sonucunu aldım.süt vermek herşey değildir evet alsalar çok iyi olur ama almamalrı dünyanının sonu değil ve epimiz çok iyianneleriz...
dün gece oğlum hçuyutmadı bizi uyutuyorum yatağa kyuyorumkoymamla ağlaması br oluyo yada tamamuyudu deyip uyuyorum ağlamaya başlıyo gece bağırdım resmen çocuğa.kucağıma alncada çok üzüldüm banao kadar muhtaç ve günahsız ki ama bizde insanız her zman sabredemiyoruz.ama söz verdim kendime artık bağırmıycamkzmıycam bide uykusuzluktanşikayetçi dğilm belimi dinlendiremyorum hiç.
bugünankara süperdi. dışarıçıktımdün pantolonlarımı denedim 1 tanesi oldu gerisi yokpopokocaman olmuş göbek yokama bedenatlamışım. spor şart dedimçıktımdışarı yürüyüş yaptım yarım saat, 10 dk da bisiklet bindim eve geldiğimde tartıda eksiliştiminş istediğim kadar verbilirim gecede plates yaptımdikişlerim sızladı sonra artık yapmıcam.bu arada spor ve yürüryüş süt artırıyomuş aklınızda olsun..
kızlar nasılsınız
yorgun ve yoğunsunuz değil mi?
eşim Antalya'ya gitti, kayınvalidem ve kayınpederim bizde kalıyorlar
dün gece sadece süt için kalktım
sağ olsun baktılar torunlarına
öyle güzel uyumuşum ki
günler sonra
bugün de pazara gittim, çok mutlu oldum
kanguru almaya karar verdik
bebeklerimizle gezmek istiyoruz bu güzel havalarda
dün ikinci hepatit aşımızı yaptırdık
ateşimiz çıkmadı
boyumuz kilomuz ölçüldü
almamız gereken kiloyu almışız çok şükür
kıyafetlerimiz küçülmeye başladı, bu da beni çok mutlu etti
arkadaşımın ikiz bebekleri vardı
dün bana ikizlerin kıyafetlerini verdi
yazın kıyafet almama gerek kalmadı
o kadar güzel kıyafetler verdi ki
çok mutlu oldum
chicconun ana kucağını verdi
onu da almamıza gerek kalmadı
süt sağma makinası, biberon ısıtıcısı, sterilazötör verdi
sağ olsun beni çok büyük masraflardan kurtardı
süt sağmak için bekliyorum şimdi de
hepimize kolay gelsin
papatya cnm cok iyi olmus ya.. maddi acidan rahatlatmistir ilac gibi... ben imde sagma makinasi,iki besik,buhar makinasi hediye geldi.. ana kucaginida arkadas verdi.. oh dedim
bebiklerinin almasi gereken kiloya ulasmasina sevindim... ins benimkide ayinda iyi bi kilo almis olur..cnm bu arada gunde kac defa mama veriyorsun?
candas cnm valla yuruyus bisiklet plates harikasinben 20gunde 11 kilo vermisim 14 kilo fazlam var..ama vermek istemiyorum..uzun zayif biriydim bu 14kilo cok yakisti gitsin istemiyorum gozum gibi bakicam kilolarima :-D
kızlar benim bebiş dün gece sabaha kadar ağladı desem yeridir kızlar çok zormuş bana acil tavsiyeleri bekliyorum...ağlaması dahada durmasaydı hastaneye götürecektim gazıda varsa doktor çıkarsın ayol!!ne zormuş..
2 gün önce bizde öyle bi gece geçirdik acı elma yagı aldım göbegine sürüyoruz masaj yaparak çok az ama
şurubumuzu değiştirdik nurse harveys kullanmaya başladık karnına tülbent ısıtıp koyduk banyo yapıp yatırdık rahat bi gece geçirdik eşim bu gece uykumu aldım diye kalktı kızımında keyfi yerinde sizde deneyin
Bize doktor devit verdi günde 3damla onu kullanioruz ama emerken kafasi terlioGunaydinlar hanimlar, bisey merak ediyorum,bebislerinize vitamin takviyesi veriyormusunuz,evetse kac damla ve hangi marka,benim oglumun kafasi ensesi terliyor da aklima d vitamini eksikligi geldi,bi de bi ara toplatiliyor diye duymustum bebek vitaminlerini,dogru mu acaba?
kafa ve ense terlemesi bizde de var..d vitamini eksikliginden mi oluyormusGunaydinlar hanimlar, bisey merak ediyorum,bebislerinize vitamin takviyesi veriyormusunuz,evetse kac damla ve hangi marka,benim oglumun kafasi ensesi terliyor da aklima d vitamini eksikligi geldi,bi de bi ara toplatiliyor diye duymustum bebek vitaminlerini,dogru mu acaba?
Bize doktor devit verdi günde 3damla onu kullanioruz ama emerken kafasi terlio
Anladim kizlar cok sagolun,anneme soyliimde getirsin gelirken,aslinda normaldir tabi,bazen saatlerce kolumuzdalar,terliyolar haliyle ama o ihtimali de goz ardi etmeyelim dedim,tekrar tesekkurler:)kafa ve ense terlemesi bizde de var..d vitamini eksikliginden mi oluyormus
bilmiyordum.. biz DEVİT-3 kullaniyoruz.
gunde 1defa 4damla.
Gunaydinlar hanimlar, bisey merak ediyorum,bebislerinize vitamin takviyesi veriyormusunuz,evetse kac damla ve hangi marka,benim oglumun kafasi ensesi terliyor da aklima d vitamini eksikligi geldi,bi de bi ara toplatiliyor diye duymustum bebek vitaminlerini,dogru mu acaba?
papatya cnm cok iyi olmus ya.. maddi acidan rahatlatmistir ilac gibi... ben imde sagma makinasi,iki besik,buhar makinasi hediye geldi.. ana kucaginida arkadas verdi.. oh dedim
bebiklerinin almasi gereken kiloya ulasmasina sevindim... ins benimkide ayinda iyi bi kilo almis olur..cnm bu arada gunde kac defa mama veriyorsun?
candas cnm valla yuruyus bisiklet plates harikasinben 20gunde 11 kilo vermisim 14 kilo fazlam var..ama vermek istemiyorum..uzun zayif biriydim bu 14kilo cok yakisti gitsin istemiyorum gozum gibi bakicam kilolarima :-D
Nasilsin papatya?
Anguruyu ben de aldim ama bevegim sevmei korktu. Icinde de kayboluyir zaten. Kullanamiyorum yani.
Insanin yaninda yardim edecek birilerinin olmasi ne guzel. Bu zamana kadar annem yardi ci oluyirdu. Pazar gnu gidiyor. Cok bunalicam cok.
Ikizlere ve kendine iyi bak.
günaydın kızlar..
bebişlerine maşallah papatya,senni işin gerçekten zor ama büyüdüklerinde çok rahat edeceksin..kangru aldık biz ama kullanmadık henüz..eşimin ilk hayali bebeğimizi kangruyla taşımaktı,40 mız çıksın kullanıcaz inşallah..
Gunaydinlar hanimlar, bisey merak ediyorum,bebislerinize vitamin takviyesi veriyormusunuz,evetse kac damla ve hangi marka,benim oglumun kafasi ensesi terliyor da aklima d vitamini eksikligi geldi,bi de bi ara toplatiliyor diye duymustum bebek vitaminlerini,dogru mu acaba?
ya herkez devit3 kullanıyo galiba ben ACD3 kullanıyorum günde 1 kere 10 damla varmı kullanan içinizde başkaGunaydinlar hanimlar, bisey merak ediyorum,bebislerinize vitamin takviyesi veriyormusunuz,evetse kac damla ve hangi marka,benim oglumun kafasi ensesi terliyor da aklima d vitamini eksikligi geldi,bi de bi ara toplatiliyor diye duymustum bebek vitaminlerini,dogru mu acaba?
kızlar ya ben grip oğdum bebişimede geçti iki gündür çok fena öksürüyo bebişim bide öksürürken öğürmeye başlıyo öksürmekten karnını zor doyuruyo kendimi çok kötü hissediyorum bebeğimi öyle görünce hep benim yüzümden nasam geçer yavrumun öksürüğü ki
ya herkez devit3 kullanıyo galiba ben ACD3 kullanıyorum günde 1 kere 10 damla varmı kullanan içinizde başka
KiZlar bisiy merak ediyorum sizin gobek cizginiz bikini bolg.koyuluklar filan gectimi?benim hala duruyor hergun dus aliyorum ve kese yapiyorum..gecmiyor..kilom ise 80le dogum yaptim ve 20gunde20kilo verdim..isteyerek zorlayarak degildi saglik sorunlari.ailevi sorunlar(sanirim bebisim bugun cok uyuyor yani dun 11de bir yatti bugun15dk.gozlerini biraz acti oynatirken yine uyuyakakdi(uyandiramiyorum..ibs.hasta filan olmaz bebek dogunca paylasilmiyor kk.valide anne arasinda)ustune grip oldum oksururken dikisker acildi istahim gitti bebekle ilgilenmek derken hergun 1kilo vermisim:)simdi lekeler nezaman gecer acep?bu arrada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?