kızlar burda okuyorum da bebişlerin poposunu her açtığınızda yıkıyormuşsunuz. ben çiş yapınca ılık suda pamuğu ıslatıp siliyorum bir güzel, sonrada kuruluyorum. sadece kaka yaptığında yıkıyorum ama çok zor oluyor. kucaklayıp banyoya götürüyorum, bir tasa ılık su alıp yıkamaya çalışıyorum. ama bir elimde bebiş, bir elimde tas olunca popusunu ovucak el kalmıyor:) korkuyorum elimden kayıcak, lavaboya felan çarpıcak diye. bide üşütücem diye korkuyorum. siz nasıl yıkıyorsunuz ya her defasında, direkt çeşmenin ya da sifonun altına mı tutuyorsunuz poposunu?
cnm harikasin gercekten..bu ne kararlilik :-D 36 beden aldin ve fermuarin kapanmasi icin ugrasacaksin ha.. kesin o fermuari kapatarsin cnm..inanmak basarmanin yarisidir.. :-D
ben hamilelikten once 54 kiloydum.simdi 68 kiloyum ve giydiklerim yakisiyor zayifken kotlar belimden dusuyordu :-D o yuzden vermek istemiyorum verirsem uzulcem :-D
papatya arkadaşının hediyeleri süper olmuş valla bizimde olsaydıöyle arkadaş iyi olurdu :9 bende eski pantolonlarıma girmekte kararlıyım senide tebrik ediyorum.
Bu arada bebegin tirnaklarinı kestiniz mi hic ben daha kesemedim kendiliginden düser diyolar dogrumudur acaba
amin canım benım hayılrı evlatlar olsunlar ınsallahhhhhhhhhhhhhhhh...........Eki Görüntüle 676020 ........
...........Eki Görüntüle 676028 .............
anladim cnn..kutunun uzerinde suyla karistirin yaziyor da o yuzden merak ettim.avuç içime damlatıp masaj yapıyorum eşim az kullan az kullan diye uyarıyo sürekli o yüzden az kullanıyoruz 3-4 damla anca
Selam kızlar ben de 1 nisanda doğurdum sonundaa şimdi evimizdyiz
uyumuyor uyumuyor uyumuyoooorrrrrrrrrr!!!!
Cikarsin bence de.kızlar benim bebiş dün gece sabaha kadar ağladı desem yeridir kızlar çok zormuş bana acil tavsiyeleri bekliyorum...ağlaması dahada durmasaydı hastaneye götürecektim gazıda varsa doktor çıkarsın ayol!!ne zormuş..
Multitabs veriyorum ben gunde bir kere.Gunaydinlar hanimlar, bisey merak ediyorum,bebislerinize vitamin takviyesi veriyormusunuz,evetse kac damla ve hangi marka,benim oglumun kafasi ensesi terliyor da aklima d vitamini eksikligi geldi,bi de bi ara toplatiliyor diye duymustum bebek vitaminlerini,dogru mu acaba?
papatya arkadaşının hediyeleri süper olmuş valla bizimde olsaydıöyle arkadaş iyi olurdu :9 bende eski pantolonlarıma girmekte kararlıyım senide tebrik ediyorum.
db, canımsanırım tüm bebekler aynı batuhanda yatağında uyanıyomuş baksana.inş 40ları çıkınca alışırlar.bu arada sen medicanada hangiçocuk dr una gittin bizincilay ahanıma gittik ve bayıldık.süper bikadın.benim 8kilo fazlam var 7kilokalmıştı 1 kiloyutekrar almışım amaçok fazlayiyorumpilatesi bıraktım o gün.yürüyüş vbisiklete tamgaz devam bugün . günüm.komşu gördü bide dikkat et dedigüldü taıntılı demiştirkesin :)) annem varken yapayım sporu 1 ay sonra yapamayablirimsenin annenank dışında mı ? havalar düzelsinde yürüyüşlerleatalımkilolarımızı sendeçok zayıfsın ama canım göbekle olmasında artıkkalırsada yapacak bişeyimiz yok dneeylim biz sonuca varamazsak pes deriz:))
edlin, canıminş kiloların kalıcıolur enimkuzenimde senin gibi temenni ediyodu kaldı :)) aslında bende zayıfım bayağı eşim annem arklarım herkes bu kilo kasın sakın vermediyor ama milayr zarara uğrarım dolabmı değiştirmek zorumagider, bende beğendimbu kiloda alimi ama alıştığımkilodan fazlası olmaküzücükemikler kalın 66 kiloyumşimdi, önce 58 dim 38 bedendim millet 34 sanıyodu ama işte değilimkemikler ağırlık vermese bedenartmasa neyse.bol bol ye arkadaşım kaybetme killarını inş :)) banada annem diyokeşkeyüzündekilo kalsa ama kalmaz versemilk yüzümden gider.
adanam,m_gökçe; kızlarömrümce en nefret ettiğimşey anne sütüşart kelimesi ve anne sütü almayanların hafife alınması sanki anne sütü alanlar altın kaşıkla beslenmiş gibiolmuyosa olmuyodur yine diyorumolsa iyiolur ama olmuyosa zorlamanın anlamı yok.hemgerçektende mama hazırlamak daha zormeme almayan bebeklerin anneleri daha fedakarçok içtenlikle söylüyorum.yinede inş dileyenin gönlünce olsun herşey evet benemzirebiliyorum sütüm yetiyo ama yetmeseydi mama vermekten gocunmazdım etrafımızdakiinsanlar büyük bi sorunmu gibigösterdiklerinden mama öcüdür fikri var çoğumuzda..alla nasip eder 2.çocuğumolursa ilk günlerde mutlaka mama vercemmillete baktım meme içinuğraştım yavrumaç kaldı buda vicdan azabıçekmemesebepoldu...
tustubik,canım bebeğini mmayla besliyosan zaten su aldığından bebeğinin uya ihtiyacı var demektir ve zatensualdığı için vermemenin manasıyok.ben emziriyorum ama suyu günde 1 kaşıktaolsa veriyorum.havalar ısındıkça vercemdr larakatılmıyorum bukonuda.istersen bi dr una sor su vermen gerekiyo olailir.yavrun sıkıntı yaşamasın.süt alsa bile su başka ya bence şart şahsi fikrim böyle.
bende ara ara girebiliyorum geçmişi tam okuyamadığımdan da durumunu tam bilmiyorum ama keşke tatlıya bağlansa.. senin moralin çok önemli şu an. anne sitresli olduğu zaman stres hormonu sütten bebeğe de geçiyormuş ve bebeği baya etkiliyormuş. sakin olmaya çalış. bırak zaten senin üzülmen hiçbişeyi değiştirmiyor herşey olacağına varıyor sen bebeğin için üzülmemeye bak.
biberona alışan bebek emmek istemiyor canım nehir hastalanınca biberonla vermek zorunda kaldık sütümü sağarak çünkü emmeye hali yoktu ama sonra tekrar memeye alışması biraz zaman aldı.doktora da çok kızdım senin sütün varsa emzirmeye teşvik edeceğine hemen mama mı diyorkaç günlük oldu bebeğin? ilk haftalarda ne kadar verdiği aldığı ölçülmez diye biliyorum. 1. ayın sonunda doğum kilosunun üzerine 1 kilo alması gerekiyor.
Oğlum kaç gündür sabah uyanıyor sonra 4 saat falan uyumuyor. Ama tabi öyle boş boş da durmuyor emmek emmek veeee emmek istiyor. Bugün bozdum iyice psikolojiyi. Göğsüm de yaraaaaaa
Artık uyusun diye istemek. Emzirmekten yorulmak falan. Bu düşünceler kötü mü. Ben kötü bir anne miyimmmmmm diye yane bozuldu psikolojiiii
Sen spor yaparken bebisin rahat duruyor mu? Benim ki tamamlatmiyor artik bana. Evde spor yapiyorum ben. Aletlerim var. sen disarda mi yapiyorsun?
Vericaz kilolari. Ama canim cok tatli cekiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?