2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
spor yapan arkadaslar var ne guzel ben hiç bişey yapmıyorum yatmak ıstıyorum hep..dısarıda cıkamıyorum kız rahat durmuyor sık uyanıyo emmek istıyor surekli.. evdeki işleri yapıyorum o uyudugunda sonra uyanıyor zaten evde tek olmak zor oluyor...
kanamamda bıtmedı daha benim

aynısı her sabah bize oluyor canım kıvranıyor sonra bakıyorum azıcık kaka yapmış. ben de çaresiz kalıyorum. gaz ilacını veriyorum. zinco. içinde yağlar var. kaka yapmasını kolaylaştırırmış. sözde... kusma bende oluyor ama o fazlasını atıyor canım dert etme. iyi beslendiğini gösterir.
ben çok üzülüyorum böyle kıvrandığında. ne yapsın zavallım zorluyor zorluyor olmuyor. karnını popusunu ovuyorum masaj yapıyorum biraz rahatlıyor. sinirlenme yazık bebeğine.

rezene al, tohum rezene. her gün çay yap iç. sütten bebeğe geçiyor rahatlatıyor,gaz çıkarmayı sağlıyor. papatya çayı iç. senin yediğin içtiğin de önemli

gece yatmadan önce bebekleri yıkadınızmı hiç? Annem üşür diye bize yıkatmadı ama yıkayınca güzel uyuyor diye buakşam yıkayalım demiştik uyuycagı tuttu yıkayamadık:)

ben genelde hep öyle yıkıyorum canım çünkü gündüz işleirm oluyor akşam üzeride yıkayınca uyur diye akşam yatmadan yıkıyorum yıkanınca rahat uyuyor

Son düzenleme:
bende kilolarımla kafayı bozmuş durumdayım yürüüyş bandımıd spor yapamam diye komşuma vermiştim yaza kadar ama şu anda spor yapmak için can atıyorum evde adımsayarla geziyorum :) yediklerime dikkat ediyorum ama her şeyide yiyorum sadece akşamları 6 dan sonra genelde pek bir şey yemiyorum falan çünkü hamile kalmadan önce 17 kilo vermiştim ve dolabımda şuanda giyecek hiç bir şeiym yok en azından diyorum havalar düzelene kadar toparlansam çok iyi olacak

bebekleri ile sıkıntıda olan arkadaşlara Allah kolaylık versin bende 2. bebeği hemen düşünme sebebim rahtalığa alışmadan 2. bebekte aradan çıksın diye düşündüm çünkü ilk bebekte bebeği yıkamak altını durmadan değiştirmek durmadan üstünü değiştirmek geceleri sık sık uyanmak kabus gibiydi ama şimdi hiç farkına varmadan altını değiştimişim bana kalsa her gün yıkayacağım eşim izin vermiyo:)yaşadığınız şeyler çooooooooook doğal hissettiğiniz psikolojiler gayet normal kendinize zaman ayırın eşinize bunu ifade edin bu gerçekten çok önemli büütn merkeziniz bebek olmasın kendinizede zaman ayırın çünkü bebeğede sağlıklı davranmak için bu şart ben geçen hafta sonu dışarıda çıktım kızmla gezdimki yanımda 3yaşında oğlumda vardı çünkü dışarıya çıkmaya ihtiyacım vardı daha kırkımızçıkmadan çıktık:)

Benide aranıza alırmısınız?Öncelikle Allah hepinizin evladını bağışlasın hayırlı olsunBende kızımı 8 martta dünyaya getirdim.Benim hamileliğimi öğrenmem ve doğum yapmam süpriz oldu bizim için.Ben pko hastasıydım.Eşimdede bazı değerler düşük çıkmıştı.Kür ilaç kullanıyordu.Aşılama bile yaptırmadan direk yaz sonu tüp bebek düşünürken hamile olduğumu öğrendim ve 7.ayda bebeğim dünyaya geldi.Bir kız annesiyim.Allah herkeze nasip etsin çok güzel bir duygu.Şu an için geceleri az uyuyoruzGenelde gündüzleri uyuyor.Ve afedersiniz kabızlık sorunu var dünden beri.Zeytinyağı kullandım biraz rahatladı gibi ama sanırım hala geçmedi.Benim sütüm yeterli değil yanında mamada veriyorum.Mamadan da olabileceğini düşündük.Sizlerde uyku durumları nasıl.Ayın 20 sinde bebek mevlüdü yapmayı düşünüyorum.Sizlerden yapanlar oldumu yada yapacakmısınız?:44:

cooooooooooook haklisin.bazen cok yoruicu olabiliyo.bizde ilk defa doktor kopntrolu haricinde disari ciktik birkac gun once.yaklasik 1 hafta vardi kirkinin cikmasina zaten.ogunde hava iyidi.bide insanin kafasini agriyolar canim ya niye cikardin diye.hasta olurmus?dogru dikkatli olmak lazim ama yani insanin kafasinida agritiyolar.bebisim cok sukur sapasaglam.:))
hissettimiz psikolojinin normal olduna sevindim.cunku bendemi bir anormallik var diye dusunuyodum.:))
zaten su donemler zor etraftada can sikici insanlar olunca dahada zor.once onlari defetmem lazim sanirim :))
ama icimi rahatlettin tatlim cok sagol.

Selam kızlar ben de 1 nisanda doğurdum sonundaa şimdi evimizdyiz

gözün aydınn,hayırlı bir evlat olsun inallah sağlıkla büyütün..

kızlar bu arada oğlum tam bir bez düşmanı.bir beze nerdeyse ikinci kez kaka ya da çiş yapmak istemiyo.altı ıslanınca uykuda bile olsa mızırdanıyo,hemen değiştirmemizi istiyo.pişik olmasın diye ilk günler sık sık değiştirdik sanırım ordan alıştı..alt açınca çişini yapmasına karşı gardımızı almıştık ki bu bi kaç günde de yeni bezi takar takmaz kaka yapmaya başladı..inanamıyorum dalga geçiyo benle resmenn günde kaç bez değiştiriyoruz sayamıyorum artık

hosgeldin caniim.kabizlik genelde mamadan dolayi oluyomus zaten.benim kizimda once hiiic gaz sorunu yoktu.ole emer yatardi.kendi kendinede cikarirdi.bide cok sakindi.uyurdu devamli.beni hiic yormazdi.sonra bilmiyorum nazar mi degdiler neolduysa uyumamaya basladi.gazindan dolyi ozellikle aksamlari ciyak ciyak bagiriyo.(
biri geliyo aaaa hicde gaz sorunu yok oburu geliyo bak hicde aglamiyo hemde uyuyo devamli ne guzel.
iste tum bunlarin sonunda bu haldeyiz.ona ragmen yinede cok sorunu yok ama onceden dahada iyidi
uykusuzluk bitirdi beni artik (

heheehe bizdede durumlar ayni :))))

:) benim bebeğim çok huzurlu bir bebek maşallah ki ben burda bazı şeyler paylaşırken yok şöyle böyle diye rahat rahat konuşuyorum ki öncelikle bebeğimin bir sıkıntısı yok ama bebeğimin sıkıntısının olmamasının en büyük etkeni benim çok rahat ve kafanın rahat olması bunuda sebebi etrafımda konuşup can sıkacak kimsem yok ben daha geçen kızımla çıktığımda hava nasıl rüzgarlıydı koydum arabasına her yeride kapalı yağmurluğuda taktım oh mi,s gibi kızım orman havası aldı oğlumda da öylydim ve maşallah oğlumunda çok sağlam bir bünyesi vardır insan bebeği olunca bazı şeyleri yapmaya hakkı yokmuş gibi davranıyor ilkinde bende öyleydim emzirecek yer arayıp dururdum dışarı çıkınca ama bebek zaten iyice emince 2-3 saat durabiliyor ben oğlumda da yaza denk gelmişti 2 aylıkken ayaklarını denize bile sokmuştum :)

:) geçen bir sitede 4 paket pez indirimdeydi hemnen alalı dedim eşime bu kadra kullanırmı e kilo alrsa artarsadiyor e kendi değiştirmediği için ne kadar bez gidiyor bilmiyo

oh oh masallah.haklisin dediklerinde tatlim.zaten dun dusunmustum.hic biseye kulak asmicam kizim icin diye :))
insallahda ole olcak.
sanslisin tadini cikar bol bol hayatim. :))
bazen cok zorlaninca dusunuyorum ikincisi falan yok bitti diye :)))

bugun 1 haftalık olduk bızde.tpuk kanı vermeye gttık...oyyy cok agladı yaaa...yavrummm..:herseyımız normale fdondu ııyız ıns.bı tek bnde yorgunluk uykusuzluk var...eskısı gıbı gıremıommm

bugun 1 haftalık olduk bızde.tpuk kanı vermeye gttık...oyyy cok agladı yaaa...yavrummm..:herseyımız normale fdondu ııyız ıns.bı tek bnde yorgunluk uykusuzluk var...eskısı gıbı gıremıommm

Allah bağışlasın analı babalı büyütsünBizde vermiştik ilk topuk kanı alındığında doğumdan sonra bende ağlamıştım öyle ağlaması zoruma gitmişti Benim kızımda 8 nisanda 1 aylık olucak ve uykusuzluk yorgunluk halen var:18:Glelen giden oluyor sağolsunlarBende eskiden daha çok girerdim artık o kadar sık giremiyorum

Bende cikmak istiyorum ama tecrubesizim agladiginda ne yapicagimi sasiriorum birde bizimki 1 saatte bir emiyor:-(
Bende 2.yi istiyodum ama bu gaz sancilari ve uykusuzluk biraz soguttu belki zamanla unuturum

Ayni durumdayiz ben bazen is bile yapmiyorum uyuyorum onunla
Kacgün oldu ben günlük ped e gectim azaldi ama arada fazla geliyor

Ayni durumdayiz ben bazen is bile yapmiyorum uyuyorum onunla
Kacgün oldu ben günlük ped e gectim azaldi ama arada fazla geliyor

ben gunduz uyuyamıyorum bi turlü zaten kızımda sık sık uyanıyo o zamanda sersem gıbı oluyorum..iş yapmak istemıyorum ama yalnız kalınca mecbur oluyorum
28 günlük olduk cok kanamam olmadı az az oluyodu hala öyle gunde bir ped kullanıyorum kesilmedi hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…