dün kabus gibiydi
çünkü ben bakla yemiştim, bebeklerim tüm gün gaz sancısından kıvrandılar
bize evi dar ettiler resmen
bugün daha iyiler çok şükür
oğlumun beslenmesi kızıma göre baya iyi
kilo olarak da farkı açmaya başladı
halbuki kızım daha ağır doğmuştu
bebeklerim ana kucağında ya da koltukta uyumayı daha çok seviyorlar ya
yataklarını pek tercih etmiyorlar
sizlerde de böyle bir durum var mı?
bu arada hafta sonu Ankara 26 dereceymiş
bebekleri dışarı çıkarmayı düşünüyoruz
bakalım kısmet
40 ı çıkmadan çıkaracağım inşallah bebekleri
Allah bağışlasın ikizleriniz var demek maşallahSizi anlıyorum.Bizim bir tane olduğu halde geceleri nasıl çektiriyor bize sizinkileri düşünemiyorum :18:Annedende geçiyor malesef o yzüden gaz yapan şeylerden uzak durmak lazım:18: Allah sağlık sıhhat versin
Benim bebeğimde gece yatağında uyumayı pek sevmiyorGenelde gündüzleri pusetinde uyuyor onda daha rahat ediyor.Sabahları bizim yatagımıza yatırıyorum oda hoşuna gidiyor sanırım sere serpe yatmak.Ama bu aralar kabızlık sorunu var gündüz bile sancıyla uyanıyor :18 oktor hariç ben dışarı çıkartmadım henüz 40 ından sonra hava iyi olursa çıkaracağım inşallah
bebeklerim ana kucağında ya da koltukta uyumayı daha çok seviyorlar ya
yataklarını pek tercih etmiyorlar
sizlerde de böyle bir durum var mı?
bu arada hafta sonu Ankara 26 dereceymiş
bebekleri dışarı çıkarmayı düşünüyoruz
bakalım kısmet
40 ı çıkmadan çıkaracağım inşallah bebekleri
kızlar yarım saat kadar önce bebeğimi emzirdim. emerken uyudu bende biraz dalsın diye beklerken birden kustu ama süt gibi değil biraz balgamsıydı. ağzını silerkeen uyandı kıpkırmızı kesildi bende kaldırdım sırtına vurdum biraz baktım kendine gelmiyor yüzüne su attım canlandı gözlerini açtı gözleri dolmuştu yavrumun ağzını açtım parmağımla kontrol ettim bir şey kaldımı diye. çok şükür rengi yerine geldi nefes aldı. Ama ömrümden ömür gitti bütün vücudum titredi zar zor kendime geldim. Çok korktum. Emerken genzine süt kaçıncada boğulacakmış gibi olurdu kaldırırdım hemen geçerdi ama ilk defa böyle ciddi bir şey oldu...
bu durumlarda napılabilir fikri olan var mı? bir daha olucak diye çok korkuyorum. kızımı yatağına bile götürmedim oturma odasında yatıyor şimdi kusar diye korkuyorum...
canım bizim emzirme hemşiresi oda sıcaklığında 3 saat, buzdolabında 3 gün, buzdolabının derindonduruu kısmında 3 aya dek saklayabileceğimizisöyledi.kızlar sağdığınız sütleri ne kadar saklıyorsunuz bikaç yerde okudum ayrı ayrı süreler yazıyor...
bebegınız her emmede kç ml emiyor ne kadarla doyuyorlar acaba bilen varmı????
canım saolasın soram 2 gündür ara verdim teyzem geldi annemhastaneye götürüyo evde tekkaldımçıkamadım yarın gitcem tekrar.canım nasılsın?
eşin gitti mi?
spor yapıyorum diyince çok imrendim sana
bugün kayınvalideme bırakıp ben de kısmet olursa
otdü ormanına yürüyüşe gitmek istiyorum
bir de Toker bebeye uğrayacağım
12 paket bir numara bez almıştım
bebeklerim umduğumdan daha iyi kiloda doğunca
biraz da büyüyünce
iki numara beze geçtik ama
elimde 3 paket 1 numara bez kaldı
gidip onları iki numara ile değiştireceğim
benım kızımın kıyafetleri hala oluyor sanırım pek kılo alamadıyarın 1 aylık olacak hala küçücük
merhaba arkadaşlar ben genelde okuyanlardanım ama sanırım bir sorunum var kızım bugün 26 günlük oldu tam emin değilim ama sanırım pişik oldu kendi ağlamıyor ama ben altını değiştirirken kırmızı kırmızı gördüm biraz telaşlandım premium care ve zeytin yağı kullanıyorum neden oldu anlamadım uni baby yenidoğan mendili kullanıyorum ne yapmam lazım
merhaba arkadaşlar ben genelde okuyanlardanım ama sanırım bir sorunum var kızım bugün 26 günlük oldu tam emin değilim ama sanırım pişik oldu kendi ağlamıyor ama ben altını değiştirirken kırmızı kırmızı gördüm biraz telaşlandım premium care ve zeytin yağı kullanıyorum neden oldu anlamadım uni baby yenidoğan mendili kullanıyorum ne yapmam lazım
Evet altini yıkamak iyi geliyor acik birakılmasınida seviyolar ama üsür diye pek bırakmıyorumcanım pamuklu suyla poposunu si yada yıkayabilisen daha iyi, birazda bezi açık bırak.çoğumuzda pişik oluyo altları hep kapalı en iyibezdeolsa sorunoluyo ben sudocreamkullandım hiçpişikolmadı, bezimdepremium care.
canım bebeğine kullandığın ıslak mendil markaların içinde en iyisi ama daha da iyisi ılık su yapıp pamukla silmek ve kurulayıp kremlemek.oksitin diye bi krem vardı çok iyiydi diğerlerine göre ama artık bulunmuyor.sudocream yada desitin kullanabilirsin.makyaj için olan disk pamuklar kullanışlı oluyor.A101 yada BİM de bile var.büyüyünce de daha büyükleri var ondan kullanırsın.e bebek te var.arada altını açık tut iyi gelir.merhaba arkadaşlar ben genelde okuyanlardanım ama sanırım bir sorunum var kızım bugün 26 günlük oldu tam emin değilim ama sanırım pişik oldu kendi ağlamıyor ama ben altını değiştirirken kırmızı kırmızı gördüm biraz telaşlandım premium care ve zeytin yağı kullanıyorum neden oldu anlamadım uni baby yenidoğan mendili kullanıyorum ne yapmam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?