2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
dün kabus gibiydi
çünkü ben bakla yemiştim, bebeklerim tüm gün gaz sancısından kıvrandılar
bize evi dar ettiler resmen
bugün daha iyiler çok şükür
oğlumun beslenmesi kızıma göre baya iyi
kilo olarak da farkı açmaya başladı
halbuki kızım daha ağır doğmuştu

bebeklerim ana kucağında ya da koltukta uyumayı daha çok seviyorlar ya
yataklarını pek tercih etmiyorlar
sizlerde de böyle bir durum var mı?

bu arada hafta sonu Ankara 26 dereceymiş
bebekleri dışarı çıkarmayı düşünüyoruz
bakalım kısmet
40 ı çıkmadan çıkaracağım inşallah bebekleri

Allah bağışlasın ikizleriniz var demek maşallahSizi anlıyorum.Bizim bir tane olduğu halde geceleri nasıl çektiriyor bize sizinkileri düşünemiyorum:18:Annedende geçiyor malesef o yzüden gaz yapan şeylerden uzak durmak lazım:18:Allah sağlık sıhhat versin

hastane çıkışlarımız hafiften dar gelmeye başladı
bu durum beni çok mutlu ediyor
demek ki büyüyor kuzular

hani büyükler derler ya
bebeklerin yediği helal giydiği haram diye
demek ki doğruymuş

Benim bebeğimde gece yatağında uyumayı pek sevmiyorGenelde gündüzleri pusetinde uyuyor onda daha rahat ediyor.Sabahları bizim yatagımıza yatırıyorum oda hoşuna gidiyor sanırım sere serpe yatmak.Ama bu aralar kabızlık sorunu var gündüz bile sancıyla uyanıyor:18oktor hariç ben dışarı çıkartmadım henüz 40 ından sonra hava iyi olursa çıkaracağım inşallah

amin canım cümlemizinkine
çok dikkat ediyorum gaz yapan yiyecekleri yemiyorum ama
bunu bilmeden yedim
hem beni hem bebeklerimi pişman etti valla

sabahları ben de yatağa alıyorum
çok hoşuma gidiyor
bir onu emziriyorum bir diğerini

canım nasılsın?
eşin gitti mi?
spor yapıyorum diyince çok imrendim sana
bugün kayınvalideme bırakıp ben de kısmet olursa
otdü ormanına yürüyüşe gitmek istiyorum

bir de Toker bebeye uğrayacağım
12 paket bir numara bez almıştım
bebeklerim umduğumdan daha iyi kiloda doğunca
biraz da büyüyünce
iki numara beze geçtik ama
elimde 3 paket 1 numara bez kaldı
gidip onları iki numara ile değiştireceğim

slm papatyacım ben kızımı uykuya daldığında genellikle misafir odasındaki yatağa yatırıyorumbazende salonda sesli ortamda.ya sessiz yada tam sesli olacak öle alıştı uyurken. kendi odamda işim çıkar sesten uyandırırım diye yatağına pek koymuyorum benimkine elektrikli salllanan beşiklerden aldım yeni kurdum bugün bir kez denedim işe yaradı gibi ama bu bebeklerin sağı solu belli olmaz çok değişiyorlar ben çok stres yaşadım ilk günlerde şimdidaha iyiyim en azından gece uykusunda problem yok bebeğimin gündüzleride bi orda bi salonda süründürüyor beni 1.5 saati geçmiyor gündüz uykuları canım. ben 3-4 kez dışarı çıkardım canım havalar ılımaya başladı artık burda. arabada gezdirmeni tavsiye ederim motor sesi hoşuna gidiyor çıt çıkarmıyor daliyor sonra:) senin kız daha kilolu doğdu demek şaşırdımaferin ona:) mis kokulu yavrularımız bizim
.

Gerçekten çok geçmiş olsun. Emerken genzine kaçınca ters çevirip sırtına vursam da nefes alamayacak diye çok korkuyorum çoğu zaman. Allah size ve kimseye yaşatmasın.

bu arada kızlar bebeğimin 2. aşısıyla beraber kalça ultrasonuda yapıldı dün .120 tl aldılar .ayrıca benim ve bebeğimin kontrolü için ayrı ayrı muayene ücreti istendi.bende sadece bebeğimi çocuk doktoruna gösterdim kendim gözükmedim doktoruma o an sinirim bozuldu bu duruma. özelhastaneler soyuyorlar resmen anne babaları .doğumdan sonra 2. kez kontrole giden varmı bu arada ??? ben şu an pek gerek görmüyorum zaten zamanımda yok dün de girmedimkaldı öle

benım kızımın kıyafetleri hala oluyor sanırım pek kılo alamadı yarın 1 aylık olacak hala küçücük

merhaba arkadaşlar ben genelde okuyanlardanım ama sanırım bir sorunum var kızım bugün 26 günlük oldu tam emin değilim ama sanırım pişik oldu kendi ağlamıyor ama ben altını değiştirirken kırmızı kırmızı gördüm biraz telaşlandım premium care ve zeytin yağı kullanıyorum neden oldu anlamadım uni baby yenidoğan mendili kullanıyorum ne yapmam lazım

kızlar sağdığınız sütleri ne kadar saklıyorsunuz bikaç yerde okudum ayrı ayrı süreler yazıyor...

bebegınız her emmede kç ml emiyor ne kadarla doyuyorlar acaba bilen varmı????
canım bizim emzirme hemşiresi oda sıcaklığında 3 saat, buzdolabında 3 gün, buzdolabının derindonduruu kısmında 3 aya dek saklayabileceğimizisöyledi.
canım saolasın soram 2 gündür ara verdim teyzem geldi annemhastaneye götürüyo evde tekkaldımçıkamadım yarın gitcem tekrar.
ankarada aftasonu scaklığı süpermiş bende meriçi çıkarayı bari
snşimdi yürüyüştesindir tahmini:9maşallah senin yavrularında uslu
benimoğlumda yatağında uyumayı sevmiyo kucağımdauyuyo kanepeye filandakoamıyorum o yüzden burayada çok yazamıyorum
derin dalarsa ne ala koyuyorum.
önceden stoklamışsın bezleri süperolmuş ya
sana kolay gelsn canım öperimçok ikizleride senide.
bu arada allah nasi ederse seneye arkandan gelcemyenidentedavi olmam gerek
ikizdnicez yineinş kiside tutar.
benım kızımın kıyafetleri hala oluyor sanırım pek kılo alamadı yarın 1 aylık olacak hala küçücük

canım pamuklu suyla poposunu si yada yıkayabilisen daha iyi, birazda bezi açık bırak.çoğumuzda pişik oluyo altları hep kapalı en iyibezdeolsa sorunoluyo ben sudocreamkullandım hiçpişikolmadı, bezimdepremium care.

canım benim kızımında öyleydi 1 aylık doktor kontrolünde doktor mantar olmuş dedi ve mantar kremi verdi hemen kaymak giib oldu:) poposu ben ilk zamanlarda cildi hassas alışma sürecinde falan diye düşünüyorudm doktorum en iyi pişik kremi bebanthen demişti onu kullandığım halde kıpkırmızı olunca zamanla geçecek diye düşündüm ama mantarolmuş meğer istersen bir dktora götür canım

Evet altini yıkamak iyi geliyor acik birakılmasınida seviyolar ama üsür diye pek bırakmıyorum

Biz oto koltugu aldik anakucagi olarakta kullanılanlardan.yalniz düz degil esimde beli boslukta kalıyo diye yastık koyuyor pek kullanamadik.siz nasıl kullanıyosunuz

herkese merhabalar güzel ve sağlıklı günler
aklım hep burda ama giripte bakamıyorum bile.kızım resmen kolikli bir bebek artık anladım.umarım herkes iyidir.hepinizi öpüyorum

canım bebeğine kullandığın ıslak mendil markaların içinde en iyisi ama daha da iyisi ılık su yapıp pamukla silmek ve kurulayıp kremlemek.oksitin diye bi krem vardı çok iyiydi diğerlerine göre ama artık bulunmuyor.sudocream yada desitin kullanabilirsin.makyaj için olan disk pamuklar kullanışlı oluyor.A101 yada BİM de bile var.büyüyünce de daha büyükleri var ondan kullanırsın.e bebek te var.arada altını açık tut iyi gelir.

geçmiş olsun arkadasım, benimde oğlum pişti ilk hafta.uni ıslak pamuk zaten saf su ve pamuktan oluşuyo bende onu kullanıyorum, yıkama bence birde hasta olmasın kuzu. bizimkine sarı kantaron yağı sürdük ertesi güne geçti bembeyaz oldu popişi. altını bile değiştiremiyodum kıyamet kopuyodu her alt açmamda pişiği ağrısından , şimdi geçti çok şükür. bi de pişik için falan doktora götürürsek ooo işimiz var, kantaron yağı şıp diye geçiriyo tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…