2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Benim bebis de kendi yatagi haric heryerde uyuyor. Krndi yatagina alinca uyaniyor. Hep boyleler.
Ben bebekle disari cikmaya korkuyorum. Aglar da durduramam diye.

o kadar bunaldım ki kendimi bir an önce sokağa atmak istiyorum

Kizlar kalan dozlari vurunacak misiniz?

bugün aynı şeyi düşündüm
ben yaptıracağım ama ne zamandı diğer dozlar hiçbir şey bilmiyorum
öğrenirsem buradan paylaşırım

kızımı besledim şimdi sıra oğlumda
çok uykusuzum çoooooooooooooookkkkkkkkk

ben bu annelik işini beceremiycem sanırım

dün akşam kızım basbasbağırdı. normalde öyle bağıran bir bebek değildi hep kendini sıkardı ( 23 günlüğüz bu arada ) kucağıma alır gezdirirdim sakinleşirdi. dün sanırım ağlamayı keşfetti ortalığı birbirine kattı. gezdirdim emzirdim banamısın demedi emzirirken bile meme ağzında bağırıyordu. açtır diye mama yaptım yemedi. gece 1 gibi zar zor uyudu tabi eşiminde benimde artık pilimiz bitti. kızım ağladıkça ben çok korktum noluyor bi yerimi ağrıyor diye. kimyon rezene çayı yaptım ağlamaya başladığında hem bebeğe içirdim hem ben içtim gazı varsa rahatlasın diye. gündüz zaten bir boğulma tehlikesi geçirmiştik. bir de akşam emzirirken genzine kaçtı yine nefesi kesildi meleğimin. bu defa oturdum ağladım.

kendimi hiç bu kadar çaresiz hissetmemiştim. eşim sen cesur insansın sen böyle yapıyorsan ben napayım dedi. haklıda ama söz konusu kızım olunca sanırım cesaret soğukkanlılık diye bir şey kalmıyormuş insanda.kızım ağladıkça kurmadığım senaryo kalmadı k.vald. göndermiştim salı günü onları geri çağırmaktan tutunda memlekete gidip bebişim büyüyene kadar bir annemlerde bir k.vld. kalmaya kadar. hatta bakıcımı tutsak yatılı diye neler geçti aklımdan. bi ara eşime şu çocuk dr. arada gelsin bizde kalsın nolur bu çocuğa bişeyler oldu dediğimi bile hatırlıyorum

rezenenin etkisiyle kızım şuan uyuyor eşim spora gitti birazdan gelir diken üstündeyim yine çığlıklarla kalkacak diye. ilk defa kızımla yalnız kalmaktan korkuyorum...

dün kızıma banyo yaptırdık hep k.vld. ile beraber yaptırıyorduk dikkatimi çekmemişti. dün kızımı yıkadıktan sonra üstünü giydirirken ellerinin mosmor olduğunu fark ettim. ondan önce yıkadığımdada biraz vardı hatta eşim sordu nden mor diye bende avcunu sıktıysa ondan olmuştur dedim. ama dün iki elide mosmordu neden acaba hiç böyle bişey yaşayan oldumu.. acaba suyumu soğuktu diyorum ama her zamanki gibiydi sanırım ayarı...
bi büyüseler şöyle 3 yada 4 aylık olsalar ele avuca gelseler demii....

Tmm canim. Ben de kararsiz kaldim. Yaptirsam bebegime bakamam gibi geliyor da.
sadece 1 saat uyudum, çok kötüyüm kızlar yaaaaaaaaaa
Ben artik anneme biraktim napiyorsan yap dedim uyudum. Bnim uykusuzlugum pazar gunu basliycak. Annem olmiycak o zaman. Esim de bekledigim gibi ilgilenemiyor. Zaten ise gidiyor uyuyor.

Emin ol senin yasadiklarini hepimiz yasiyoruz. Bir ara ben de dusundum annemle gideyim bebegi biraz buyutelim diye.
Bizler yavas yavas ogrenicez, bebeklerimizi anliycaz. Kendini bunaltma.

gözün aydın abla Allah analı babalı büyütsün ya doymuyor yada gazı var ondan ağlıyor...
kesinlikle mama verme sütünü bırakır . bu arada genzine kaçınca hemen şakaklarını ov burnunun üstünü

hızlı geliyosa sinirlenmişde olabilir .

ben hergünnnnnn anneme gidiyorum eşimden boşanıyorum yada ççocuk büyüyene kadar anneme gidiyorum 9 aylık olduğumuz halde

elleri mosmor olması çok normal daha kan dolaşım sistemi oluşmadı

maaşallah ismi ne kaç kilo doğdu şuan kaç kilo

Malesef o aglama nöbetleri bizde de oluyor bide o anda emmek istiyor resmen memeyle savasio bu sefer genzine kacirio.Annenin sakinligini hissedermis panik yapmamaya calis.Sonuct
a bi sekilde ögrencez bakmayi.
Elleri ayaklari kafasi en cok üsüyen yerleriymis oyüzden bizimkininde banyoda morario

Oh kıskandim annemde burdayken sabahlari oyalardı bende uyurdum.esim yardım etmeye calısıo ama uyutamıyo aksıne uykusu acılıo tekrar emmek istiyor
Annem 10gün kaldi keske daha fazla kalsaydı

kızlar gaz için he yemeğe kimyon katın....

erkek annelerine brişey öneremicem gazı çok oluyor ama kız anneleri bitkisel bir gaz ilacı vardı kesinlikle günde 3 defa kullanın 3er damla Allah ın izniyle hiç birşey kalmaz

erkek anneleride sap simplex var

4 .aya kadar malesef gaz derdi sonra diş derdi biz 9 aylık olduk şimdide yürüme derdi çildiriciğimmmmmmmmmmmmmm :111:

birdahamı çocuk

Bitti geçti Gitti
Tövbe tövbe
Tövbe tövbe

[video=youtube;Afy_r8Obk6w]http://www.youtube.com/watch?v=Afy_r8Obk6w[/video]

slm kızlaarr annem gitti bugün yine yalnızım kızcığım uyuyo heran uyanabilir ödün kopuyor :))

kızlar doğum yapalı 17.günüm ama ilk günden sol taraftaki dikişimde hiç bi sıkıntı ağrı sızı yoktu hep sağ taraftan sıkıntı çektim 14 gün herşey tam olarak iyileşti rahatladım dedim ki sol dikişlerimde fena bi sızı başladı dikşle düşmüştü sanki dikişler açılmış gibi bi sızı var yürüyemiyorum bile dikişler açıldı desem 14gün sonra açılma olabilrmi ki kendimi zorlayacak bişey yapmadım bi süpürge açtım eve bide 5lik su taşımıştım başka bişeyde yapmadım bide parol içince sızı çok hafifliyor geçiyor gii oluyor acaba iltihaplanmamı oldu bilmiyorum ki doktorada hiç gitmek istemiyorum açıkcası. bu arada normal doğum yaptım

bi fikri olan varsa normal doğum yapan arkadaşlar kendi durumlarını yazabilirse çok sevinirim

Oh kıskandim annemde burdayken sabahlari oyalardı bende uyurdum.esim yardım etmeye calısıo ama uyutamıyo aksıne uykusu acılıo tekrar emmek istiyor
Annem 10gün kaldi keske daha fazla kalsaydı

canım sana msj attım ama gitmedi msj bölümün dolu olduğu için....

kızlar ben sezeryan olalı 24 gün oluyor. dikişlerimi zorlarım korkusuyla hala hiç bir iş yapmıyorum. kaldırdığım tek şey kızım 5 kiloluk su şişesini bile eşim kaldırıp masanın üstüne koyuyor rahatça alabileyim diye. hala süpürge filanda yapmadım.ark. geldiğinde hamile pantolonumu giyiyorum. zaten normal pantolonlarım olmuyor 10 kilo fazlam var. acaba ben mi abartıyorum. sezeryan olan arkadaşlar sizler neler yapıyorsunuz normal hayatınıza döndünüz mü.?....

Son düzenleme:

geçmiş olsun abla rabbim bebeğini bağışlasın :) sezaryende yatılmaz denir ben normal doğum yaptım ama bence kendine bak sonuçta bir ameliyat

bende 22 gün önce sezeryan oldum ama kısa süre sonra günlük hayatıma dödüm ilk 1 hafta zorlandım sonra geçti şimdi evimin işinide ben yapıyorum yemeğimide kısacası tüm ihtiyaçarımı kendim giderebiliyorum ben daha kıyafetlerimi denemedim ama olur düşüncesindeyim...dikiş yerlerinde ağrı falan hissediyorsan bence doktoruna bir görün belki iltihap olmuş olabilir ve ihmal etme...

cnm artık normale dön bence.benimde 1 ay oldu ilk 2 hafta bende yapmadım yapacak halim yoktu zaten evde yürüyordum sadece ağrılarm geçsin diye .. hergün biryerim ağrıyrdu =) dikiş yerimin acısı yeni yeni geçti geçn hafta çok ağrıyordu yürüyemyrdum kardeşim sordu hala böyle mi yürüyrsun diye bazen gelyr lar bana =) şimdi iyiyim çok şukur =))))bende eşofmanla geziyrm normaldede öyleydim zaten bol bol sıvı tüketyrm inşallah kilolar gider =))

yemeğimi yapıyorum toz alıyorum çamaşır bulaşık... kzıımla gün boyu ilgileniyorum.akşama kadar evin içinde koşturuyorum.. sadece zorlayacak işleri yapmaya korkuyorum. ağrı arada bir oluyor oda olacak sanırım. benim iş yapmamamdaki neden ağrılar değil bir şey olacak korkusu..Mesela hala süpürge yapmadım yerde silmedim sonuçta halı kalkıcak kanepeler çekilecek altı silinsin diye onları yapmaya cesaret edemiyorum..

haklısın canım k.vald. burdaydı o yaptı işimi zaten sağolsun yeni gittiler iş başa düştü mecbur yapıcam zaten. suyu severim zaten kilolar gitsin vede süt yapsın diyede içiyorum bol bol biraz fazla kilo aldım ben hamilelikte 20 kilo aldım 5 kilo doğumda gitti 5 kiloda bir hafta sonra . 10 kiloda bana kaldı pek gitmeye niyeti yok gibi inş. giderler..

canım merhaba benim oğlum 23 günlük acaba ne kadar ve günde kaç kere veriyorsun yaptığın çayı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…