Benim bebis de kendi yatagi haric heryerde uyuyor. Krndi yatagina alinca uyaniyor. Hep boyleler.
Ben bebekle disari cikmaya korkuyorum. Aglar da durduramam diye.
Kizlar kalan dozlari vurunacak misiniz?
sadece 1 saat uyudum, çok kötüyüm kızlar yaaaaaaaaaa
Tmm canim. Ben de kararsiz kaldim. Yaptirsam bebegime bakamam gibi geliyor da.
o kadar bunaldım ki kendimi bir an önce sokağa atmak istiyorum
bugün aynı şeyi düşündüm
ben yaptıracağım ama ne zamandı diğer dozlar hiçbir şey bilmiyorum
öğrenirsem buradan paylaşırım
Ben artik anneme biraktim napiyorsan yap dedim uyudum. Bnim uykusuzlugum pazar gunu basliycak. Annem olmiycak o zaman. Esim de bekledigim gibi ilgilenemiyor. Zaten ise gidiyor uyuyor.sadece 1 saat uyudum, çok kötüyüm kızlar yaaaaaaaaaa
ben bu annelik işini beceremiycem sanırım
dün akşam kızım basbasbağırdı. normalde öyle bağıran bir bebek değildi hep kendini sıkardı ( 23 günlüğüz bu arada ) kucağıma alır gezdirirdim sakinleşirdi. dün sanırım ağlamayı keşfetti ortalığı birbirine kattı. gezdirdim emzirdim banamısın demedi emzirirken bile meme ağzında bağırıyordu. açtır diye mama yaptım yemedi. gece 1 gibi zar zor uyudu tabi eşiminde benimde artık pilimiz bitti. kızım ağladıkça ben çok korktum noluyor bi yerimi ağrıyor diye. kimyon rezene çayı yaptım ağlamaya başladığında hem bebeğe içirdim hem ben içtim gazı varsa rahatlasın diye. gündüz zaten bir boğulma tehlikesi geçirmiştik. bir de akşam emzirirken genzine kaçtı yine nefesi kesildi meleğimin. bu defa oturdum ağladım.
kendimi hiç bu kadar çaresiz hissetmemiştim. eşim sen cesur insansın sen böyle yapıyorsan ben napayım dedi. haklıda ama söz konusu kızım olunca sanırım cesaret soğukkanlılık diye bir şey kalmıyormuş insanda.kızım ağladıkça kurmadığım senaryo kalmadı k.vald. göndermiştim salı günü onları geri çağırmaktan tutunda memlekete gidip bebişim büyüyene kadar bir annemlerde bir k.vld. kalmaya kadar. hatta bakıcımı tutsak yatılı diye neler geçti aklımdan. bi ara eşime şu çocuk dr. arada gelsin bizde kalsın nolur bu çocuğa bişeyler oldu dediğimi bile hatırlıyorum
rezenenin etkisiyle kızım şuan uyuyor eşim spora gitti birazdan gelir diken üstündeyim yine çığlıklarla kalkacak diye. ilk defa kızımla yalnız kalmaktan korkuyorum...
dün kızıma banyo yaptırdık hep k.vld. ile beraber yaptırıyorduk dikkatimi çekmemişti. dün kızımı yıkadıktan sonra üstünü giydirirken ellerinin mosmor olduğunu fark ettim. ondan önce yıkadığımdada biraz vardı hatta eşim sordu nden mor diye bende avcunu sıktıysa ondan olmuştur dedim. ama dün iki elide mosmordu neden acaba hiç böyle bişey yaşayan oldumu.. acaba suyumu soğuktu diyorum ama her zamanki gibiydi sanırım ayarı...
bi büyüseler şöyle 3 yada 4 aylık olsalar ele avuca gelseler demii....
dün akşam kızım basbasbağırdı. normalde öyle bağıran bir bebek değildi hep kendini sıkardı ( 23 günlüğüz bu arada ) kucağıma alır gezdirirdim sakinleşirdi. dün sanırım ağlamayı keşfetti ortalığı birbirine kattı. gezdirdim emzirdim banamısın demedi emzirirken bile meme ağzında bağırıyordu. açtır diye mama yaptım yemedi. gece 1 gibi zar zor uyudu tabi eşiminde benimde artık pilimiz bitti. kızım ağladıkça ben çok korktum noluyor bi yerimi ağrıyor diye. kimyon rezene çayı yaptım ağlamaya başladığında hem bebeğe içirdim hem ben içtim gazı varsa rahatlasın diye. gündüz zaten bir boğulma tehlikesi geçirmiştik. bir de akşam emzirirken genzine kaçtı yine nefesi kesildi meleğimin. bu defa oturdum ağladım.
kendimi hiç bu kadar çaresiz hissetmemiştim. eşim sen cesur insansın sen böyle yapıyorsan ben napayım dedi. haklıda ama söz konusu kızım olunca sanırım cesaret soğukkanlılık diye bir şey kalmıyormuş insanda.kızım ağladıkça kurmadığım senaryo kalmadı k.vald. göndermiştim salı günü onları geri çağırmaktan tutunda memlekete gidip bebişim büyüyene kadar bir annemlerde bir k.vld. kalmaya kadar. hatta bakıcımı tutsak yatılı diye neler geçti aklımdan. bi ara eşime şu çocuk dr. arada gelsin bizde kalsın nolur bu çocuğa bişeyler oldu dediğimi bile hatırlıyorum
rezenenin etkisiyle kızım şuan uyuyor eşim spora gitti birazdan gelir diken üstündeyim yine çığlıklarla kalkacak diye. ilk defa kızımla yalnız kalmaktan korkuyorum...
dün kızıma banyo yaptırdık hep k.vld. ile beraber yaptırıyorduk dikkatimi çekmemişti. dün kızımı yıkadıktan sonra üstünü giydirirken ellerinin mosmor olduğunu fark ettim. ondan önce yıkadığımdada biraz vardı hatta eşim sordu nden mor diye bende avcunu sıktıysa ondan olmuştur dedim. ama dün iki elide mosmordu neden acaba hiç böyle bişey yaşayan oldumu.. acaba suyumu soğuktu diyorum ama her zamanki gibiydi sanırım ayarı...
Ben artik anneme biraktim napiyorsan yap dedim uyudum. Bnim uykusuzlugum pazar gunu basliycak. Annem olmiycak o zaman. Esim de bekledigim gibi ilgilenemiyor. Zaten ise gidiyor uyuyor.
Emin ol senin yasadiklarini hepimiz yasiyoruz. Bir ara ben de dusundum annemle gideyim bebegi biraz buyutelim diye.
Bizler yavas yavas ogrenicez, bebeklerimizi anliycaz. Kendini bunaltma.
Ben artik anneme biraktim napiyorsan yap dedim uyudum. Bnim uykusuzlugum pazar gunu basliycak. Annem olmiycak o zaman. Esim de bekledigim gibi ilgilenemiyor. Zaten ise gidiyor uyuyor.
Emin ol senin yasadiklarini hepimiz yasiyoruz. Bir ara ben de dusundum annemle gideyim bebegi biraz buyutelim diye.
Bizler yavas yavas ogrenicez, bebeklerimizi anliycaz. Kendini bunaltma.
canım sana msj attım ama gitmedi msj bölümün dolu olduğu için....
kızlar ben sezeryan olalı 24 gün oluyor. dikişlerimi zorlarım korkusuyla hala hiç bir iş yapmıyorum. kaldırdığım tek şey kızım 5 kiloluk su şişesini bile eşim kaldırıp masanın üstüne koyuyor rahatça alabileyim diye. hala süpürge filanda yapmadım.ark. geldiğinde hamile pantolonumu giyiyorum. zaten normal pantolonlarım olmuyor 10 kilo fazlam var. acaba ben mi abartıyorum. sezeryan olan arkadaşlar sizler neler yapıyorsunuz normal hayatınıza döndünüz mü.?....
kızlar ben sezeryan olalı 24 gün oluyor. dikişlerimi zorlarım korkusuyla hala hiç bir iş yapmıyorum. kaldırdığım tek şey kızım 5 kiloluk su şişesini bile eşim kaldırıp masanın üstüne koyuyor rahatça alabileyim diye. hala süpürge filanda yapmadım.ark. geldiğinde hamile pantolonumu giyiyorum. zaten normal pantolonlarım olmuyor 10 kilo fazlam var. acaba ben mi abartıyorum. sezeryan olan arkadaşlar sizler neler yapıyorsunuz normal hayatınıza döndünüz mü.?....
bende 22 gün önce sezeryan oldum ama kısa süre sonra günlük hayatıma dödüm ilk 1 hafta zorlandım sonra geçti şimdi evimin işinide ben yapıyorum yemeğimide kısacası tüm ihtiyaçarımı kendim giderebiliyorum ben daha kıyafetlerimi denemedim ama olur düşüncesindeyim...dikiş yerlerinde ağrı falan hissediyorsan bence doktoruna bir görün belki iltihap olmuş olabilir ve ihmal etme...
cnm artık normale dön bence.benimde 1 ay oldu ilk 2 hafta bende yapmadım yapacak halim yoktu zaten evde yürüyordum sadece ağrılarm geçsin diye .. hergün biryerim ağrıyrdu =) dikiş yerimin acısı yeni yeni geçti geçn hafta çok ağrıyordu yürüyemyrdum kardeşim sordu hala böyle mi yürüyrsun diye bazen gelyr lar bana =) şimdi iyiyim çok şukur =))))bende eşofmanla geziyrm normaldede öyleydim zaten bol bol sıvı tüketyrm inşallah kilolar gider =))
slm kızlaarr
hiç giremez oldum hiç okuyamaz oldum ama aklım burada şimdide bi kaç sayfa okuyabildim bi slm verip çıkmak istedim
bebişim 16 günlük oldu hızla büyüyo annem hala yanımda geceleri çok yardımcı oluyo gündüzleride ablamda gelio kaynanam bizi öyle kalabalık görünce hiç oturmadan kaçıyo :))
tek sıkıntım pazartes tekrar işitme testine götürecem inşallah sol kulagıda geçer yavrumun yaaa
kızımı herkes kaynanama benzetiyo(
hamileyken nasıl korkuyodum ona benzerse die başıma geldi yok o değil kızıma büyünce koca bulamamaktan korkuyorum valla :))
neyse huyu bana benzer inşallah
bu arada gaz sancısı için çörek otunu öneriyorum taviye eden varmı bilmiyoum ama be yazayım dedim
bldiginiz çörek otunu suya koy kaynat 5dk felan günde 4 5 kaşık verin hem bağırsakları yumuşatım çiş yaptırıyo hemde gazdan eser kalmıyo 1 haftadır süper yardımcım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?