2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
bizimki emdi uyudu 3 saat oldu şimdi uyandı ve dee kustu,3 saat önce emdiğini nasıl kusuyor anlamıyorum hazmetmıyormu acaba anlamadım..kakasınıda yaptı aynı zamanda uyanınca hem kaka hem kusmuk püfff((

Biz oto koltugu aldik anakucagi olarakta kullanılanlardan.yalniz düz degil esimde beli boslukta kalıyo diye yastık koyuyor pek kullanamadik.siz nasıl kullanıyosunuz

bızde. ondan aldık dısarı cıkınca ıkac defa kullandık bazen de ona yatırıyoruz yanımızda duruyor mutfakta falan yemek yerken oda masada oluyor bızımle...cok uzun sure yatırmadım ama henuz

bızde. ondan aldık dısarı cıkınca ıkac defa kullandık bazen de ona yatırıyoruz yanımızda duruyor mutfakta falan yemek yerken oda masada oluyor bızımle...cok uzun sure yatırmadım ama henuz

Bende evde kullanayim diye almistim ama kullanamadim altina bisey koyuyomusun

kızlar ben geldim bebişten anca vakit bulabildim e bi de ev mülteci kampı gibi kafayı yemek üzereyim benim doğumum kendi sancım üzerine suni sancı sonunda bebeğin dışkısını yapması sonucu sezeryan oldu o sancılardan sonra çok memnunum 2 gün doğum sancısı çektim biz bugün 5 günlük olduk son mart annesi ben oldum sanırım gerçi nisan 1 annesiyim ama bebiş sağolsun geç geldi :)))

Ben de aldım ondan ara sıra muftağa falan getiriyorum ben de onun içinde. Ama beli boşlukta diye ben de küçük bi kundak koydum bel kısmına

Kızlar oğlumun yarı kırkını yani 20. Gününü osmaniye de üıkardık.
Amkara dan osmaniyeye gittik oğlumla. Kayınbabam ameliyat olacaktı ameliyattan önce ne olur ne olmaz diye torununu görmek istemiş. Biz de gittik dedemizi görmeye. Yolculuk güzeldi. Malum bebekler arabayı seviyorlar arabada uyuyorlar. Kırmızı ışıkta falan durunca hemen açıyor gözlerinii başlıyo. Hık hık yapmayaa

Canım hayırlı olsun tatlımm bebekinnn
Sağlıcakla büyür inşallah

bugün 35. günümüz ama tabi 20 gün kadar erken doğduğumuz için birçoğunuzun bebeğinin yeni doğduğu hali gibi kızım
2230 gr olarak doğmuştu ama şimdi çok şükür 3300 olmuş boyu da 7 cm uzamış
hepatit b aşısının 2. dozu uygulandı kızıma bu salı
8 mayıs ta da verem aşısı olacak
aşı olan var mı başka
....
bir de gaz sancısı için hergün 1 kase yoğurda çok az kimyon katıp ben yiyorum ve bebeğe çok iyi geliyor ayrıca yoğurt uyku da yapıyor
herkese kolay gelsin

Özeldeki doktorumuz 30.günde istedi bende devletten normal muane randevusu aldim pazartesi icin heralde kalca filmi icin gün verir pazartesi bilgi veririm persembede asisi var aile hekimine gidicez

kızlar cevaplarınız için çok teşekkür ederimmmmmmmm
biz 45. günde dr gitmiştik dr istedi, özelde 140 tl miş, devlette yaptırayım dedim.zaman konusunda bişey demedi. ama istiyorum dedi.
hepinize kolaylıklar, bebişlerinize sağlıklı uykular diliyorum.

Bende evde kullanayim diye almistim ama kullanamadim altina bisey koyuyomusun

canlar slm anakucağı hakkında nacizane fikrimi söylemek istedim

adı üstünde ana kucağı bebekler anarahminde öyle eğik duruyorya o pozisyonda yatmak onlara hem güven hem huzur veriyor ablamın doktoru sölemişti çok ince bi destek koyun beline çok rahat şekilde uyuyacaktır

ben 16günlük bebegimi yaklaşık 10 gündür güzdüzleri onda uyutuyorum hem dediniz gibi yanıbaşımda rahat oluyorum hemde bebek gerçekten daha uzun ve rahat uyuyo

bence çok güzel bişey :))

slm kızlaarr

hiç giremez oldum hiç okuyamaz oldum ama aklım burada şimdide bi kaç sayfa okuyabildim bi slm verip çıkmak istedim

bebişim 16 günlük oldu hızla büyüyo annem hala yanımda geceleri çok yardımcı oluyo gündüzleride ablamda gelio kaynanam bizi öyle kalabalık görünce hiç oturmadan kaçıyo :))

tek sıkıntım pazartes tekrar işitme testine götürecem inşallah sol kulagıda geçer yavrumun yaaa

kızımı herkes kaynanama benzetiyo (

hamileyken nasıl korkuyodum ona benzerse die başıma geldi yok o değil kızıma büyünce koca bulamamaktan korkuyorum valla :))

neyse huyu bana benzer inşallah

bu arada gaz sancısı için çörek otunu öneriyorum taviye eden varmı bilmiyoum ama be yazayım dedim

bldiginiz çörek otunu suya koy kaynat 5dk felan günde 4 5 kaşık verin hem bağırsakları yumuşatım çiş yaptırıyo hemde gazdan eser kalmıyo 1 haftadır süper yardımcım

iyi akşamlar arkadaşlar ben 21 martta doğum yaptım sprail taktırmak istiyorum ne zaman gitmeliyim ve çeşitleri varmı yoksa hepsi aynı mı beni bilgilendirirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler

İlk zamanlar herkes bisey söylüyor altina yastik kalın battaniye bile koydular simdi yalnizım bende deneyim.
Benim oglumda net olarak kimseye benzemiyo kafasını birine gözünü birine benzetiyolar ama bana benzeten cıkmadı:-(

iyi akşamlar arkadaşlar ben 21 martta doğum yaptım sprail taktırmak istiyorum ne zaman gitmeliyim ve çeşitleri varmı yoksa hepsi aynı mı beni bilgilendirirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler

Ben normal dogum yaptim 2ay iliski önermiyorum dedi 2ay bitince takiyolar diye biliyorum

benım kızımın kıyafetleri hala oluyor sanırım pek kılo alamadı yarın 1 aylık olacak hala küçücük
benim kızımda pazartesi 1 aylık olucakAllah bağışlasın.1 ayda ne kadar kilo aldı peki tartılmadınızmı hiç?internette boy ve kilo orantıyla ilgili bilgiler var bebekler için.Kıyafetleri 0 aylıkmı büyüklüğü nasıl?Almıştır emin ol tartı varsa önce sen tartıl sonra bebeğinle birlikte çık tartıya belli olur o zaman
Yeni doğan ıslak mendil tavsiye etmiyorum.Ne olursa olsun daha yeni doğan bebek için erken olduğunu düşünüyorum.Ben pamuğu ılık suda ıslatıp altını siliyorum kurulayıp bazen zeytinyağı bazende pişik önleyici bitkisel krem kullanıyorum.Islak mendili kesersen pişiği gidecektir. Pamuğu ıslatıp dene
Biz oto koltugu aldik anakucagi olarakta kullanılanlardan.yalniz düz degil esimde beli boslukta kalıyo diye yastık koyuyor pek kullanamadik.siz nasıl kullanıyosunuz
Bizde ince yumuşak yastık koyduk öyle yatırıyoruz üzerine.Gündüzleri genelde öyle yatıyor geceleride yatagına alıyorum ama çok uyuduğu söylenemez:18:

amin canım cümlemizinkine
çok dikkat ediyorum gaz yapan yiyecekleri yemiyorum ama
bunu bilmeden yedim
hem beni hem bebeklerimi pişman etti valla
Geçmiş olsun canım olsun bundan sonra daha dikkatli olursun.Annelik böyle işte

sabahları ben de yatağa alıyorum
çok hoşuma gidiyor
bir onu emziriyorum bir diğerini
Ne güzel Allah bağışlasınSütünüz yeterli olur inşallah.
Geçmiş olsun sizden neden ücret aldılar saçma gerçekten.Ben 50 60 arası değişiyor sgk lıyız.Doktoru seçerkende dikkat etmek lazım.Vicdan sahibi birileriyle karşılaştırsın Allah
Çok yeni:)Geçmiş olsun Allah bağışlasınSağlığı iyi olsunda önemli olan o
Hayırlı olsun.İyi o kadar yol tepmişsiniz.Arabada alt değiştirmek doyurmak zor olmadımı yolda?Evet haklısın bebekler arabayı seviyor
Allah bağışlasın Bende 8 martta doğum yaptım pazartesi 8 nisanda 2. aşımız var :18oktor kontrolündende geçicek kızımBende bugün sancısı olduğu için.Kimyonlu su verdim.Annem söylerdi hep bize verirmiş iyi gelirmiş.Kızım son günlerde kabız önceleri böyle sancısı yoktu.Sanırım yavaş yavaş gaz dönemine giriyoruz:18:Eşime bir tanıdık söylemiş nurse harveys diye bitkisel gaz giderici ilaç çok iyiymiş.Bugün onu alıp kullandık bakalım inşallah faydasını görürüz
Rica ederim,Aminn sizede Allah kolaylık versin sağlıkla büyüsün inşallah

Allah bağışlasın kızınızı kayınvaldenize fırsat kalmamış deseniseDaha şimdiden belli olmaz ama benzersede yapacak birşey yok sağlıklı olsundaBakalım bende gaz sancısı için kimyonlu su verdim bugün zeytinyağıda denedim.İnşllh faydasını görür.Bitkisel ilaçta aldık eczaneden bebekler için.Baya bir iyiymiş o ilaç.İnşllh yararını görür

bir şeyi 40 kere söylersen olurmuş canım
inşallah rabbim gönlüne göre versin

ben de nerde cemre göremiyorum diyordum
ne güzel etmişsiniz valla
çok geçmiş olsun canım

cnm topuk kanı tamam ama işitme testin 8 nisanı beklicem gitmedim daha

kayseride ikamet ediyorum seninde burada olduğunu bilmiyodum :)) kısmet olursa tanışırız inşallah :)
inşallah canım tekrarlansın ve temiz çıksın derin bir ohh çek tatlım dualarımdasın evet evet geç farkettik Kayseri ilçesindeyim ben ama yakınım hatta bir ayağım Kayseri de inşallah canım memnun olurum öpüldünüz kocaman

Kızlar birisi varsa lütfen bana acil cevap 9 gün önce sezeryanla doğum yaptım idrar yolalrımda enfeksiyon olmuş ve emziriyorum .dr um ürispas isimli bir ilaç verdi bunu kullnırken emzirebilirsin dedi ama ben yinede tedrginim bebein dr una da sordum iç bişey olmaz dedi siz hiç bu ilacı kullnadınızmı yada e düşünüyorsunuz?

Benim bebis de kendi yatagi haric heryerde uyuyor. Krndi yatagina alinca uyaniyor. Hep boyleler.
Ben bebekle disari cikmaya korkuyorum. Aglar da durduramam diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…