Biz oto koltugu aldik anakucagi olarakta kullanılanlardan.yalniz düz degil esimde beli boslukta kalıyo diye yastık koyuyor pek kullanamadik.siz nasıl kullanıyosunuz
bızde. ondan aldık dısarı cıkınca ıkac defa kullandık bazen de ona yatırıyoruz yanımızda duruyor mutfakta falan yemek yerken oda masada oluyor bızımle...cok uzun sure yatırmadım ama henuz
bızde. ondan aldık dısarı cıkınca ıkac defa kullandık bazen de ona yatırıyoruz yanımızda duruyor mutfakta falan yemek yerken oda masada oluyor bızımle...cok uzun sure yatırmadım ama henuz
kızlar ben geldim bebişten anca vakit bulabildim e bi de ev mülteci kampı gibi kafayı yemek üzereyim benim doğumum kendi sancım üzerine suni sancı sonunda bebeğin dışkısını yapması sonucu sezeryan oldu o sancılardan sonra çok memnunum 2 gün doğum sancısı çektim biz bugün 5 günlük olduk son mart annesi ben oldum sanırım gerçi nisan 1 annesiyim ama bebiş sağolsun geç geldi :)))
canım devlette ücretsiz çekiliyormuş diye duydum. biz özelde çektireceğiz, gittiğimiz hastanede 2.ayda çekiliyormuş, doktor o zamana gün verdi. 22nisanda çekilecek inş. fiyatıda 35lira dediler yanlış anlamadıysak. hatta baştan sormamıştık fiyatı, eşime bir arkadaşı devlette ücretsiz demiş, o da arayıp sordu, çok pahalıysa devlette çektirelim diye, sonra da 35lira için devletle uğraşamam demişti.
Allah bağışlasın 40 ı çıkmış maşallahdarısıda benim kızıma Çok kilonuz yokmuş onuda verirsiniz inşallah
Ben hiç zorla vermiyorum kendiliğinden istiyor zaten.Benimkininde saati yok bazen uyandırırdım saatlerce uyuduğu zaman ilk zamanlarda ama artık kendisi arıyor gerek kalmıyor bana
Çok geçmiş olsun Allah bağışlasın ve yardımcınız olsun kolay değil tabiki,annelik fedakarlık isteyen bir görev.Bizdede gece nöbetleri çok gündüzleri uyuyor geceleri uyanıyor umarım düzene girer bu durum.Ve son günlerde kabızlık çekiyor zeytinyağı kullanıyorum inşallah geçer olmazsa rezene çayı vericem.İnşallah kısa sürede toplanırsınız Allah şifa versin
Kalça filmini ne zaman istiyorlar canım:44:
Özeldeki doktorumuz 30.günde istedi bende devletten normal muane randevusu aldim pazartesi icin heralde kalca filmi icin gün verir pazartesi bilgi veririm persembede asisi var aile hekimine gidicez
kalça filmini her hastanede farklı istiyor sanırım. bize tanıdık 2tane ortopedi doktoru 1.ayda kalça filmi çekilecek dedi ama çocuk doktorumuz 2.ay diye gün verdi. bizde acaba geç mi kalıyoruz deyip ablamdan (kendisi devlet hastanesinde hemşire) çocuk doktorlarına sormasını istedik ne zaman çektirelim diye, onların hastanede de 4.ayda çekiliyormuş.
Bende evde kullanayim diye almistim ama kullanamadim altina bisey koyuyomusun
canlar slm anakucağı hakkında nacizane fikrimi söylemek istedim
adı üstünde ana kucağı bebekler anarahminde öyle eğik duruyorya o pozisyonda yatmak onlara hem güven hem huzur veriyor ablamın doktoru sölemişti çok ince bi destek koyun beline çok rahat şekilde uyuyacaktır
ben 16günlük bebegimi yaklaşık 10 gündür güzdüzleri onda uyutuyorum hem dediniz gibi yanıbaşımda rahat oluyorum hemde bebek gerçekten daha uzun ve rahat uyuyo
bence çok güzel bişey :))
iyi akşamlar arkadaşlar ben 21 martta doğum yaptım sprail taktırmak istiyorum ne zaman gitmeliyim ve çeşitleri varmı yoksa hepsi aynı mı beni bilgilendirirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler
benim kızımda pazartesi 1 aylık olucakbenım kızımın kıyafetleri hala oluyor sanırım pek kılo alamadıyarın 1 aylık olacak hala küçücük
Yeni doğan ıslak mendil tavsiye etmiyorum.Ne olursa olsun daha yeni doğan bebek için erken olduğunu düşünüyorum.Ben pamuğu ılık suda ıslatıp altını siliyorum kurulayıp bazen zeytinyağı bazende pişik önleyici bitkisel krem kullanıyorum.Islak mendili kesersen pişiği gidecektir. Pamuğu ıslatıp denemerhaba arkadaşlar ben genelde okuyanlardanım ama sanırım bir sorunum var kızım bugün 26 günlük oldu tam emin değilim ama sanırım pişik oldu kendi ağlamıyor ama ben altını değiştirirken kırmızı kırmızı gördüm biraz telaşlandım premium care ve zeytin yağı kullanıyorum neden oldu anlamadım uni baby yenidoğan mendili kullanıyorum ne yapmam lazım
Bizde ince yumuşak yastık koyduk öyle yatırıyoruz üzerine.Gündüzleri genelde öyle yatıyor geceleride yatagına alıyorum ama çok uyuduğu söylenemez:18:Biz oto koltugu aldik anakucagi olarakta kullanılanlardan.yalniz düz degil esimde beli boslukta kalıyo diye yastık koyuyor pek kullanamadik.siz nasıl kullanıyosunuz
Geçmiş olsun canım olsun bundan sonra daha dikkatli olursun.Annelik böyle işte
amin canım cümlemizinkine
çok dikkat ediyorum gaz yapan yiyecekleri yemiyorum ama
bunu bilmeden yedim
hem beni hem bebeklerimi pişman etti valla
Ne güzel Allah bağışlasın
sabahları ben de yatağa alıyorum
çok hoşuma gidiyor
bir onu emziriyorum bir diğerini
Geçmiş olsun sizden neden ücret aldılar saçma gerçekten.Ben 50 60 arası değişiyor sgk lıyız.Doktoru seçerkende dikkat etmek lazım.Vicdan sahibi birileriyle karşılaştırsın Allahbu arada kızlar bebeğimin 2. aşısıyla beraber kalça ultrasonuda yapıldı dün .120 tl aldılar .ayrıca benim ve bebeğimin kontrolü için ayrı ayrı muayene ücreti istendi.bende sadece bebeğimi çocuk doktoruna gösterdim kendim gözükmedim doktoruma o an sinirim bozuldu bu duruma. özelhastaneler soyuyorlar resmen anne babaları .doğumdan sonra 2. kez kontrole giden varmı bu arada ??? ben şu an pek gerek görmüyorum zaten zamanımda yok dün de girmedimkaldı öle
Çok yeni:)Geçmiş olsun Allah bağışlasınkızlar ben geldim bebişten anca vakit bulabildim e bi de ev mülteci kampı gibi kafayı yemek üzereyim benim doğumum kendi sancım üzerine suni sancı sonunda bebeğin dışkısını yapması sonucu sezeryan oldu o sancılardan sonra çok memnunum 2 gün doğum sancısı çektim biz bugün 5 günlük olduk son mart annesi ben oldum sanırım gerçi nisan 1 annesiyim ama bebiş sağolsun geç geldi :)))
Hayırlı olsun.İyi o kadar yol tepmişsiniz.Arabada alt değiştirmek doyurmak zor olmadımı yolda?Evet haklısın bebekler arabayı seviyorKızlar oğlumun yarı kırkını yani 20. Gününü osmaniye de üıkardık.
Amkara dan osmaniyeye gittik oğlumla. Kayınbabam ameliyat olacaktı ameliyattan önce ne olur ne olmaz diye torununu görmek istemiş. Biz de gittik dedemizi görmeye. Yolculuk güzeldi. Malum bebekler arabayı seviyorlar arabada uyuyorlar. Kırmızı ışıkta falan durunca hemen açıyor gözlerinii başlıyo. Hık hık yapmayaa
Allah bağışlasınbugün 35. günümüz ama tabi 20 gün kadar erken doğduğumuz için birçoğunuzun bebeğinin yeni doğduğu hali gibi kızım
2230 gr olarak doğmuştu ama şimdi çok şükür 3300 olmuş boyu da 7 cm uzamış
hepatit b aşısının 2. dozu uygulandı kızıma bu salı
8 mayıs ta da verem aşısı olacak
aşı olan var mı başka
....
bir de gaz sancısı için hergün 1 kase yoğurda çok az kimyon katıp ben yiyorum ve bebeğe çok iyi geliyor ayrıca yoğurt uyku da yapıyor
herkese kolay gelsin
Rica ederim,Aminn sizede Allah kolaylık versin sağlıkla büyüsün inşallahkızlar cevaplarınız için çok teşekkür ederimmmmmmmm
biz 45. günde dr gitmiştik dr istedi, özelde 140 tl miş, devlette yaptırayım dedim.zaman konusunda bişey demedi. ama istiyorum dedi.
hepinize kolaylıklar, bebişlerinize sağlıklı uykular diliyorum.
slm kızlaarr
hiç giremez oldum hiç okuyamaz oldum ama aklım burada şimdide bi kaç sayfa okuyabildim bi slm verip çıkmak istedim
bebişim 16 günlük oldu hızla büyüyo annem hala yanımda geceleri çok yardımcı oluyo gündüzleride ablamda gelio kaynanam bizi öyle kalabalık görünce hiç oturmadan kaçıyo :))
tek sıkıntım pazartes tekrar işitme testine götürecem inşallah sol kulagıda geçer yavrumun yaaa
kızımı herkes kaynanama benzetiyo(
hamileyken nasıl korkuyodum ona benzerse die başıma geldi yok o değil kızıma büyünce koca bulamamaktan korkuyorum valla :))
neyse huyu bana benzer inşallah
bu arada gaz sancısı için çörek otunu öneriyorum taviye eden varmı bilmiyoum ama be yazayım dedim
bldiginiz çörek otunu suya koy kaynat 5dk felan günde 4 5 kaşık verin hem bağırsakları yumuşatım çiş yaptırıyo hemde gazdan eser kalmıyo 1 haftadır süper yardımcım
canım saolasın soram 2 gündür ara verdim teyzem geldi annemhastaneye götürüyo evde tekkaldımçıkamadım yarın gitcem tekrar.
ankarada aftasonu scaklığı süpermiş bende meriçi çıkarayı bari
snşimdi yürüyüştesindir tahmini:9maşallah senin yavrularında uslu
benimoğlumda yatağında uyumayı sevmiyo kucağımdauyuyo kanepeye filandakoamıyorum o yüzden burayada çok yazamıyorum
derin dalarsa ne ala koyuyorum.
önceden stoklamışsın bezleri süperolmuş ya
sana kolay gelsn canım öperimçok ikizleride senide.
bu arada allah nasi ederse seneye arkandan gelcemyenidentedavi olmam gerek
ikizdnicez yineinş kiside tutar.
Kızlar oğlumun yarı kırkını yani 20. Gününü osmaniye de üıkardık.
Amkara dan osmaniyeye gittik oğlumla. Kayınbabam ameliyat olacaktı ameliyattan önce ne olur ne olmaz diye torununu görmek istemiş. Biz de gittik dedemizi görmeye. Yolculuk güzeldi. Malum bebekler arabayı seviyorlar arabada uyuyorlar. Kırmızı ışıkta falan durunca hemen açıyor gözlerinii başlıyo. Hık hık yapmayaa
inşallah canım tekrarlansın ve temiz çıksın derin bir ohh çek tatlım dualarımdasıncnm topuk kanı tamam ama işitme testin 8 nisanı beklicem gitmedim daha
kayseride ikamet ediyorum seninde burada olduğunu bilmiyodum :)) kısmet olursa tanışırız inşallah :)
bebeklerim ana kucağında ya da koltukta uyumayı daha çok seviyorlar ya
yataklarını pek tercih etmiyorlar
sizlerde de böyle bir durum var mı?
bu arada hafta sonu Ankara 26 dereceymiş
bebekleri dışarı çıkarmayı düşünüyoruz
bakalım kısmet
40 ı çıkmadan çıkaracağım inşallah bebekleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?