Kaynanan niye gelmis ozaman anlamadim ben sorabilse insan keskedoktor bana 2ay önermiyorum dedi gerci normal dogum benim belki ondandir
benim kızımda pazartesi 1 aylık olucakAllah bağışlasın.1 ayda ne kadar kilo aldı peki tartılmadınızmı hiç?internette boy ve kilo orantıyla ilgili bilgiler var bebekler için.Kıyafetleri 0 aylıkmı büyüklüğü nasıl?Almıştır emin ol tartı varsa önce sen tartıl sonra bebeğinle birlikte çık tartıya belli olur o zaman
bugun kontrol vardı sadece yarım kılo almış 3 haftada(
Yeni doğan ıslak mendil tavsiye etmiyorum.Ne olursa olsun daha yeni doğan bebek için erken olduğunu düşünüyorum.Ben pamuğu ılık suda ıslatıp altını siliyorum kurulayıp bazen zeytinyağı bazende pişik önleyici bitkisel krem kullanıyorum.Islak mendili kesersen pişiği gidecektir. Pamuğu ıslatıp dene
Bizde ince yumuşak yastık koyduk öyle yatırıyoruz üzerine.Gündüzleri genelde öyle yatıyor geceleride yatagına alıyorum ama çok uyuduğu söylenemez:18:
Geçmiş olsun canım olsun bundan sonra daha dikkatli olursun.Annelik böyle işte
Ne güzel Allah bağışlasınSütünüz yeterli olur inşallah.
Geçmiş olsun sizden neden ücret aldılar saçma gerçekten.Ben 50 60 arası değişiyor sgk lıyız.Doktoru seçerkende dikkat etmek lazım.Vicdan sahibi birileriyle karşılaştırsın Allah
Çok yeni:)Geçmiş olsun Allah bağışlasınSağlığı iyi olsunda önemli olan o
Hayırlı olsun.İyi o kadar yol tepmişsiniz.Arabada alt değiştirmek doyurmak zor olmadımı yolda?Evet haklısın bebekler arabayı seviyor
Allah bağışlasınBende 8 martta doğum yaptım pazartesi 8 nisanda 2. aşımız var :18 oktor kontrolündende geçicek kızım Bende bugün sancısı olduğu için.Kimyonlu su verdim.Annem söylerdi hep bize verirmiş iyi gelirmiş.Kızım son günlerde kabız önceleri böyle sancısı yoktu.Sanırım yavaş yavaş gaz dönemine giriyoruz:18: Eşime bir tanıdık söylemiş nurse harveys diye bitkisel gaz giderici ilaç çok iyiymiş.Bugün onu alıp kullandık bakalım inşallah faydasını görürüz
Rica ederim,Aminn sizede Allah kolaylık versin sağlıkla büyüsün inşallah
Allah bağışlasın kızınızı kayınvaldenize fırsat kalmamış deseniseDaha şimdiden belli olmaz ama benzersede yapacak birşey yok sağlıklı olsunda Bakalım bende gaz sancısı için kimyonlu su verdim bugün zeytinyağıda denedim.İnşllh faydasını görür.Bitkisel ilaçta aldık eczaneden bebekler için.Baya bir iyiymiş o ilaç.İnşllh yararını görür
Canım ben de normal yaptım. Dikişlerim sağlı sollu değil tek. İş yapmıyorum hiç. Ama oğlumla beraber puseti bayaaa bir ağır oluyor. İyileşme dönemi olduğu için sızı ve kaşınma olabilir. Benim de ara ara hafifteeeeen bi ağrı oluyo. Ve de tatlı tatlıııı kaşınıyor
merhaba kızlar bugun bıraz üzüldüm.. kontrolumuz vardı 3 haftada kızım sadece 500 gr almısburda okuyorum ne guzel bebeklerınız baya kılo almıs ınsallah bızımkıde alır guzelce... sagıyorum sutum 70 ml falan cıkıyo tek memede tek öğünde.. doktor ıdrar tahlıli istedı eger temız cıkarsa ek mamaya baslarız dedi (
köstek olmaya gelmiş canım ben bunu anladım oturduğu koltuktan kalkmıyor sadece tuvalete gidiyor zahmet edip kızınada gitmiş doğum yaptığında 40ı çıkana kadar kalmış onada böylemi yardım etti merak ediyorum eşimde ne diceni şaşırıyor artık ben sezeryan oldum canım doktor 40 gün yasak dedi
masalım işin zor be gülümkaynanan önüne hizmet bekleyen sürekli oturan bir tipmiş tıpkı benim kaynanam gibi seni o kadar iyi anlıyorum ki ne çektik beeeeee :2: bol sabır diliyorumm dayan be canım o gider-gitmez acilen hava almaya gezmeye tozmaya bak yoksa eve kapanmak daha da artırır sitresini cici kızın nasıl kolik sancılarınız ne durumda :26: öptük sizi
bahar hoşgeldin diyemedimcici mart annesi nasılsınız kızınla yanlış okumadıysam tüp bebek tedavisiyle kucakladın kızını demi gözünüz aydın Rabbim sağlıklıca-keyiflice , analı-babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah
merhaba kızlar,
bugün 43günlük oldu kızım. 40tan sonra kadın doğum doktorum kontrole çağırmıştı, bugün gittim. smear aldı, haftaya çıkıcak sonucu. dikişlerin tam iyileşmemiş henüz dedi (normal doğum yapmıştım), ama yumurtalıkların gayet iyi, hemen hamile kalabilirsin dedi, şaka gibi:) dikişlerden dolayı ilişki için enaz 15 gün daha bekle dedi, doğum sonrası ilişkide kuruluk, isteksizlik olurmuş, kayganlaştırıcı jel verdi. gerçi henüz öyle bir niyetim yok:) bide neyle korunacaksın, spiral takalım dedi, düşüneyim dedim:) emzirirken hap kullanılmıyormuş, 3aylık iğnede adet düzenini bozarmış, şişkinlik yaparmış vs, tavsiye etmedi. bakalım ne yapacağız...
bu arada geceleri uyumayan, uyusa bile 2-3saatte uyanan kızım iki gecedir 6saat uyuyor. önceki gece 12buçukta uyudu, sabah 6buçukta ben uyandırıp doyurdum. dün gecede 1buçukta çok uykum geldi, dayanamadım artık, verdim babasının kucağına yattım:) sallaya sallaya gece 3te uyutmuş, sabah 9da uyandı kızım. bugün hastaneye gitmişken çocuk doktorunada uğradım, 6saat uyuyor, uyandırıp doyurayım mı diye sordum. büyümüş artık senin kızın, gerek yok uyandırmana, o acıkınca kalkar, bırak istediği kadar uyusun dedi. ay inşallah bu sadece iki gecelik birşey değildir de hep uyur böyle...
birde ben tetenoz aşısının 3.dozunu yaptıracağım, hazirandaymış 3.doz. aşı kartımda öyle yazıyor. sizinkilerde öyledir sanırım.
canım en doğrusunu kendin bilirsin ama benim tavsiyem eğer sütün varsa biberona alıştırma bebişi. bizimki sarılık olup hastaneye yatınca bir biberon gördü birdaha meme veremedik çocuğa. 1ay gece gündüz uğraştım meme alsın diye, o kadar çok bağırıyorduki almamak için en sonunda dayanamayıp biberonu veriyorduk susuyordu hemen. o ağlıyordu emmemek için, ben ağlıyordum niye emmiyor beni diye. 1ay hep sütümü sağıp verdim mecburen ama en sonunda süt de kalmadı, sağınca 10cc bile çıkmamaya başladı. baktım tamamen kesiliyor, herkes emmezse kesilir diyor, emicek başka yolu yok dedim. memeyi ağzına verip üstten ağzına mama damlattım hep, az az emmeye başladı. birde ne kadar süt yapıcı şey varsa denedim tabi. ama sanırım en etkilisi malt içecek oldu. çok şükür 2gündür normal bir şekilde alıyor memeyi. düşün yani kızım bugün 35günlük ve daha yeni emmeye başladı. ve yeni emdiği için göğüslerim acaip acıyor şuan ama o kadar uğraştımki emsin diye, şimdi göğsüm kopsa yinede emziririm heralde. yinede tavsiye istersen biz philips aventin 1 numara biberonunu (süt sağma makinesiyle birlikte verilen) ve chicconun Silikon Biberon 150 ml PPB kullandık 1ay, rahat emiyordu, bir sıkıntı yaşamadık.
Aman temiz cıksinda mama ver neolcak sagligı yerinde olsun yeterki
kızım uyumayı beceremiyo 7buçukta kalktı hala uyuyacak ana kucagında sallıyorum uyuyo gibi sallamayı bırakınca gözlerni açıyo
dün gece 10da uyudu 12ye doğru uyandı 4e çeyrek vardı uyudugunda 31 günlük oldu bugün 40i çıkınca düzelir diyorlar son 9 gün umarım düzelir
merhaba kızlar bugun bıraz üzüldüm.. kontrolumuz vardı 3 haftada kızım sadece 500 gr almısburda okuyorum ne guzel bebeklerınız baya kılo almıs ınsallah bızımkıde alır guzelce... sagıyorum sutum 70 ml falan cıkıyo tek memede tek öğünde.. doktor ıdrar tahlıli istedı eger temız cıkarsa ek mamaya baslarız dedi (
Nurse harvays dan bzide aldık geçenlerde.Ve 2 gündür kullanmaya başladı kızım.İnşallah faydasını görür.Kaç günden beri kabızlık vardı.Dün kayınvaldemle yanında bir arkadaşı geldiler.Kadın okudu kızıma nazara gelmiş bebeğin dedi.Sonra kucağıma aldığımda bir baktımki altını nasıl doldurmuş:18:bugün dr gittik kızlar, gaz problemi için dr bio gaia ve nurse harvays verdi bunları beraber kullan azalacak dedi, ki dr çok iyidir, gata mezunu ve tecrübeli. bugün aldık bakalım nasıl gelecek. ha bu arada tam olarak giç bir zaman geçmez diyor enaz 3 aya kadar çekilecek.
not: bio gaia gece 5 damla.
nurse bebek küçük olduğundan günde 3 ve çay kaşığıyla
ikisi de bitkisel
bu arada kızlar kalça filmini çektirdiniz mi, devlette çekiliyor mu, dr bizden istedi. devletten nekadar, nasıl yaptırabiliriz özelde 150 civarıymış. boşa okdar vermek anlamsız geldi. teşekkürler ve herkese kolaylıklar.
Geçmiş olsun Allah şifa versin,içinize sinmiyorsa başka bir doktorada sorunKızlar birisi varsa lütfen bana acil cevap 9 gün önce sezeryanla doğum yaptım idrar yolalrımda enfeksiyon olmuş ve emziriyorum .dr um ürispas isimli bir ilaç verdi bunu kullnırken emzirebilirsin dedi ama ben yinede tedrginim bebein dr una da sordum iç bişey olmaz dedi siz hiç bu ilacı kullnadınızmı yada e düşünüyorsunuz?
A.s Allah kolaylık versin aynen bendede öyleSlm kizlar bebisler uyandi, biz de ayaktayiz.
Allah yardımcınız olsunsadece 1 saat uyudum, çok kötüyüm kızlar yaaaaaaaaaa
Bugünlerde gelip geçer bütün bebekler böyle büyümedimiben bu annelik işini beceremiycem sanırım
dün akşam kızım basbasbağırdı. normalde öyle bağıran bir bebek değildi hep kendini sıkardı ( 23 günlüğüz bu arada ) kucağıma alır gezdirirdim sakinleşirdi. dün sanırım ağlamayı keşfetti ortalığı birbirine kattı. gezdirdim emzirdim banamısın demedi emzirirken bile meme ağzında bağırıyordu. açtır diye mama yaptım yemedi. gece 1 gibi zar zor uyudu tabi eşiminde benimde artık pilimiz bitti. kızım ağladıkça ben çok korktum noluyor bi yerimi ağrıyor diye. kimyon rezene çayı yaptım ağlamaya başladığında hem bebeğe içirdim hem ben içtim gazı varsa rahatlasın diye. gündüz zaten bir boğulma tehlikesi geçirmiştik. bir de akşam emzirirken genzine kaçtı yine nefesi kesildi meleğimin. bu defa oturdum ağladım.
kendimi hiç bu kadar çaresiz hissetmemiştim. eşim sen cesur insansın sen böyle yapıyorsan ben napayım dedi. haklıda ama söz konusu kızım olunca sanırım cesaret soğukkanlılık diye bir şey kalmıyormuş insanda.kızım ağladıkça kurmadığım senaryo kalmadı k.vald. göndermiştim salı günü onları geri çağırmaktan tutunda memlekete gidip bebişim büyüyene kadar bir annemlerde bir k.vld. kalmaya kadar. hatta bakıcımı tutsak yatılı diye neler geçti aklımdan. bi ara eşime şu çocuk dr. arada gelsin bizde kalsın nolur bu çocuğa bişeyler oldu dediğimi bile hatırlıyorum
rezenenin etkisiyle kızım şuan uyuyor eşim spora gitti birazdan gelir diken üstündeyim yine çığlıklarla kalkacak diye. ilk defa kızımla yalnız kalmaktan korkuyorum...
dün kızıma banyo yaptırdık hep k.vld. ile beraber yaptırıyorduk dikkatimi çekmemişti. dün kızımı yıkadıktan sonra üstünü giydirirken ellerinin mosmor olduğunu fark ettim. ondan önce yıkadığımdada biraz vardı hatta eşim sordu nden mor diye bende avcunu sıktıysa ondan olmuştur dedim. ama dün iki elide mosmordu neden acaba hiç böyle bişey yaşayan oldumu.. acaba suyumu soğuktu diyorum ama her zamanki gibiydi sanırım ayarı...
bi büyüseler şöyle 3 yada 4 aylık olsalar ele avuca gelseler demii....
Bizede bebekken gaz olunca kimyonlu su verirlermiş,bende geçende kızımın şurubu yokken kimyonlu su verdim ve biraz rahatlamıştı.Allah aratmasın kimsenin evini çocuksuz bırakmasın.kızlar gaz için he yemeğe kimyon katın....
erkek annelerine brişey öneremicem gazı çok oluyor ama kız anneleri bitkisel bir gaz ilacı vardı kesinlikle günde 3 defa kullanın 3er damla Allah ın izniyle hiç birşey kalmaz
erkek anneleride sap simplex var
4 .aya kadar malesef gaz derdi sonra diş derdi biz 9 aylık olduk şimdide yürüme derdiçildiriciğimmmmmmmmmmmmmm :111:
birdahamı çocuk
Bitti geçti Gitti
Tövbe tövbe
Tövbe tövbe
[video=youtube;Afy_r8Obk6w]http://www.youtube.com/watch?v=Afy_r8Obk6w[/video]
Allah hayırlı etsin darısıda bizim 40 ın çıkmasına pazartesi 1 aylık olucak inşallahmerhaba kızlar,
bugün 43günlük oldu kızım. 40tan sonra kadın doğum doktorum kontrole çağırmıştı, bugün gittim. smear aldı, haftaya çıkıcak sonucu. dikişlerin tam iyileşmemiş henüz dedi (normal doğum yapmıştım), ama yumurtalıkların gayet iyi, hemen hamile kalabilirsin dedi, şaka gibi:) dikişlerden dolayı ilişki için enaz 15 gün daha bekle dedi, doğum sonrası ilişkide kuruluk, isteksizlik olurmuş, kayganlaştırıcı jel verdi. gerçi henüz öyle bir niyetim yok:) bide neyle korunacaksın, spiral takalım dedi, düşüneyim dedim:) emzirirken hap kullanılmıyormuş, 3aylık iğnede adet düzenini bozarmış, şişkinlik yaparmış vs, tavsiye etmedi. bakalım ne yapacağız...
bu arada geceleri uyumayan, uyusa bile 2-3saatte uyanan kızım iki gecedir 6saat uyuyor. önceki gece 12buçukta uyudu, sabah 6buçukta ben uyandırıp doyurdum. dün gecede 1buçukta çok uykum geldi, dayanamadım artık, verdim babasının kucağına yattım:) sallaya sallaya gece 3te uyutmuş, sabah 9da uyandı kızım. bugün hastaneye gitmişken çocuk doktorunada uğradım, 6saat uyuyor, uyandırıp doyurayım mı diye sordum. büyümüş artık senin kızın, gerek yok uyandırmana, o acıkınca kalkar, bırak istediği kadar uyusun dedi. ay inşallah bu sadece iki gecelik birşey değildir de hep uyur böyle...
birde ben tetenoz aşısının 3.dozunu yaptıracağım, hazirandaymış 3.doz. aşı kartımda öyle yazıyor. sizinkilerde öyledir sanırım.
Allah bağışlasınmerhaba kızlar.... BUGÜN 23 GÜNLÜK OLDUK :) Tabiki hiçbirşey mükemmel değil oğlumun gaz sancısı var ama yavaş yavaş çözüyorum sanırım :) 18. günümüzde dr a gittik ve doktorum tebrik etti oğlum çok güzel kilo aldığı için. kıyafetleri küçük gelmeye başladı ve gıdığı çıkıyo:) Sanırım sütüm yarıyormuş :) şimdi uyuttum ve odasında ...
kesinlikle kolay günler geçirmiyoruz ama inanın bir daha bu günü bebeklerinizle yaşayamıyacaksınız! tadını çıkarın.
Bu arada spora başladınız mı ? dr 15. günden sonra başla dedi bana
Allah bağışlasın geçmiş olsun maşallah04.04.13 saat 07.32 de oğlumu kucağıma aldım bende elhamdülillah...
40+4 olmuştuk o gün suni sancıyla doğum başlatılacaktı ama bir gece öncesi kendi sancılarım başladı akşam 10dan gece 2 ye kadar sancı çektim sonra gittik hastaneye açılma 4 cm olmuş ama çocuk çok yukarda, kanalda değil dediler istersen bekleyelim ama sezeryanda olabilir dediler ben yinede sonuna kadar devam dedim doktorumuzu aradık geldi açılma 6 cm ve 8 cm derken hala çocuk inmedi kanalasonunda sezeryan olmak zorunda kaldım iki doğumu da yaşamış oldum çok şükür ki suni almama gerek kalmadı onunn da sonu böyle biticekti.
7 de ameliyata alındım genel anesteziyle,7.32 de oğlum dünyaya geldi benim uyanmam da 8.30 u buldu ameliyat sonrası sıkıntı yaşamadım ama şu an hala oğlumla ilgilenemiyorum tam anlamıyla inşallah o sıkıntılarda biticek.
oğlum en son ultrasonda 3900 dü fakat maşallah 4270kilo 56 cm doğdu yani zaten normal doğum anında çok hırpalanabilirmiş, bu nedenle her şeyin hayırlısı diyorum kendim ve sizin için...
Burun aspiratörüyle temizledinizmi oda rahatlıyor bayağıKizlar ne yapsam, radyator yapiyo biliyorum,soguk alginligi degil,hepimiz tikali burun uyaniyoruz,bizim odadakine hep bi kase su koyardim,ihmal ettim bikac gundur oglum tikandi,sut damlatmaya calisiyorum ama nasil direniyo,mumkun degil tutturamiyorum,biraz tuzlu su mu yapsam,ama ne kadar tuz ne kadar su? Siz ne dersiniz?
Hadi gözünüz aydın ilk gezmesini yapmışsınızBugün ilk gezmemizi yaptık cok zorlanmadim ama bebek arabasinda aglayinca mecbur kucaga alioz bizimki sallayinca susan bebeklerden degil
Allah yardımcınız olsun,zor işler kolay değil.Dün benim kayınvaldemde geldi akşam.Çocuğa alıştırdınmı yalancı emziği diyor,bende allmıyor istemiyor napayım dedim.Ben tüm gün burada olsa alıştırırdım dedi.Bende gerek yok kızım çok sorunlu bir bebek değil,o kadar huysuzluk yapmıyor dedim.Hem yalancı emzik çokta sağlıklı birşey değil dedim,sustı kaldı.Böyle herşeye karışıldımı kimin olsa canı sıkılır.Allah yardımcımız olsun.İnşallah bir an önce kendi düzeninize dönersinizde bu sıkıntılı günlerde geçer.Sürekli kalacak değil,yakında giderse rahat edersiniz inşallah.Ama bence söyleyin sallaması sürekli iyi değil,çocuk alıştımı artık hep sallanmak ister,fikrinizi söyleyin bencekızlar bayadır yazmadım çünkü hala kayınvalidem bizde deliricem p.tesi kurtulucam inşallah kadın 12 saatlik uykusunun üzerine ben sabahlamışken başköşeye oturup kahvaltı bekliyor bütün gün hizmet bekliyor yani torununu kucağına almayı bile beceremiyor düşürcek gibi dizinin üstünde tutuyor altını açması falan imkansız tek bildiği şey sallamak beşiğin yaylarını bozdu durmadan sallıyor uyuyan çocuğu dur diyorum anlamıyor sıyırıcam diye kendimden korkmaya başladım bide öksürürken öpmeye devam ediyor şuanda sallıyor benim anladığım bu kadın 6 çocuğu sallayarak büyütmüş açsada sallamış toksada gazı varsada altı pissede sallamış durmuş böyle üşengeç biri olamaz allahım çok fena neyse kızlar ben tetenoz aşısı falan vurdurmadım ben sağlık ocağına hiç gitmedim gelmicem diye kağıt imzalayıp kurtuldum bi faydası olucağını düşünmedim topuk kanınıda hastanede aldılar zaten onlar sağlık bakanlığına heryere bildiriyorlarmış sağlık ocağı iş güzarlık yapıp bidaha alıyormuş ben 2.topuk kanınıda verdirmedim biz 45 günlük olduk 40mızın çıktığı gün bonyo yapıp gezmeye çıktık misafirliğe gittik bide cevahir avmye gittik ertesi günü mafoldum orda götürdüğüm mama devrilmiş çantaya kızım ağlayığ duruyor emziriyorum susmuyor uyumuyor cevahirin emzirme odasında geçirdim 1 saat emzirip susturup uyutana kadar uğraştım ve hemen evin yolunu tuttum bebekle gezmek çok zor gerçekten 40 muaynemizde felaketti ben zannediyorum dikişlere bakıcak doktor tamamen alt muaynesi yaptı doktor simir aldı baya bir ugrastı ışık koydu önüne of allahım süslenip gitmiştim bütün havam söndü kurcalamadık yer kalmadı çok şükür rahimde yumurtalıklarda normalmiş toparlanmış kızımla günler aynı geçiyor eve tıkanıp kaldık emzir üstüne mama ver alt değiltir gazıyla uğraş sonra sev allaha şükret ve ertesi gün böyle geçiyor günlerimiz he bide 40.günümüzü sayan eşimle ilk beraberliği gerçekleştirdik annesi yüzünden soğumuştum ya anında ısındık valla baya etkili oluyor birazcık ilkte acı oluyor yanlız tabi bide kendimi iyi hissetsem iyi olucak 20 kilo fazlamdan çatlaklarımdan ve kaynanamdan bir kurtulsam hayat daha güzel olucak kocam ve kızımla
Ek mamaya başlarsınız olsun.Benimde yeterli gelmedi sütüm ve mamada veriyorum.Sağlıkları yerinde olsunda,alır inşallah kilo canınızı sıkarak bebeğede yansıtmayın onlar hissediyorlar herşeyi aslındamerhaba kızlar bugun bıraz üzüldüm.. kontrolumuz vardı 3 haftada kızım sadece 500 gr almısburda okuyorum ne guzel bebeklerınız baya kılo almıs ınsallah bızımkıde alır guzelce... sagıyorum sutum 70 ml falan cıkıyo tek memede tek öğünde.. doktor ıdrar tahlıli istedı eger temız cıkarsa ek mamaya baslarız dedi (
Hoşbulduk canım teşekkür ederim.Ben erken doğum yaptım.Pko vardı bende eşimdede bazı değerler düşüktü.Tüp bebeği yaz sonu düşünüyorduk aşılama bile yaptırmadan direk tüp bebeğe yönlenmiştik.Maddi paracı doktorların sayesinde.Ama ben hamile olduğumun farkına bile varamadım.Pko olunca adet düzensizliği oluyordu ben yine pkodan dolayı olduğunu sandım ama bebiş varmış.Allah büyük nasip ettimi bir şekilde oluyor.Ve kimseye aratmasın çocuksuz bırakmasın.3 yıllık evliyim bu aradamasalım işin zor be gülümkaynanan önüne hizmet bekleyen sürekli oturan bir tipmiş tıpkı benim kaynanam gibi seni o kadar iyi anlıyorum ki ne çektik beeeeee :2: bol sabır diliyorumm dayan be canım o gider-gitmez acilen hava almaya gezmeye tozmaya bak yoksa eve kapanmak daha da artırır sitresini cici kızın nasıl kolik sancılarınız ne durumda :26: öptük sizi
bahar hoşgeldin diyemedimcici mart annesi nasılsınız kızınla yanlış okumadıysam tüp bebek tedavisiyle kucakladın kızını demi gözünüz aydın Rabbim sağlıklıca-keyiflice , analı-babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah
İnşallah düzelir bu durumlar çoğumuzda var,zaman geçtikçe uyku düzeni oturur inşallah.Benimkide yarın 1 aylık oluyorkızım uyumayı beceremiyo 7buçukta kalktı hala uyuyacak ana kucagında sallıyorum uyuyo gibi sallamayı bırakınca gözlerni açıyo
dün gece 10da uyudu 12ye doğru uyandı 4e çeyrek vardı uyudugunda 31 günlük oldu bugün 40i çıkınca düzelir diyorlar son 9 gün umarım düzelir
halbuki en hassas-en duygusal dönemdeyiz sinirlenmemek, gerilmemek ağlamamak elde değilamaaaaaaaaaaan artik bikkinlik getirdiler.kaynana kayinbaba poufffff!!!!
bilmiyorum sifacim neden bole yapiyolar?
hepside aynii yahuuu!!!!!!
buarada resimdeki bebisin sanirim coook sekermis Allah nazarlardan korusun canim :))
aynı bizooofff offf emiyor uyumuyor altını alıyorum uyumuyor gazını çıkarıyorum uyumuyor uyumuyor uyumuyor....bu gece bitsin istiyorum artık...çok sakin bir oğlum vardı aslında ama nazar değdi valla 2 gündür ne doğru dürüst eni uyutuyo nede kendi uyuyo... emiyo memede sızıyo yatağına yatırıyorum 5 dk sonra cıyaklıyor:)ya kucağımda sallanmak istiyo yada memede sızıp kalmak...yeni edindik bu huyu sanırım kucakçı olucak yandık.....
bende öyle duydum canım bizim 40 ımız çıktı halaa düzen oturtamadık kikızım uyumayı beceremiyo 7buçukta kalktı hala uyuyacak ana kucagında sallıyorum uyuyo gibi sallamayı bırakınca gözlerni açıyo
canım kusması nasıl peki :26: sulu şekildeyse dert etme fazlayı kusuyordurkızım çok fazla kusuyor kafayı yemek üzereyim
anladım canım maşallah en kocamanından ki Yüce Rabbim mucizesini dilemiş miniğin kollarında artık hem erken gelmiş yaşamışsınızdır mutlaka ufak-tefek sıkıntılar onlarla geçmiş olsun ama artık her geçen gün büyüyor ve herşey rayna oturuyordurHoşbulduk canım teşekkür ederim.Ben erken doğum yaptım.Pko vardı bende eşimdede bazı değerler düşüktü.Tüp bebeği yaz sonu düşünüyorduk aşılama bile yaptırmadan direk tüp bebeğe yönlenmiştik.Maddi paracı doktorların sayesinde.Ama ben hamile olduğumun farkına bile varamadım.Pko olunca adet düzensizliği oluyordu ben yine pkodan dolayı olduğunu sandım ama bebiş varmış.Allah büyük nasip ettimi bir şekilde oluyor.Ve kimseye aratmasın çocuksuz bırakmasın.3 yıllık evliyim bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?