kızım çok fazla kusuyor kafayı yemek üzereyim
Kendi kizinin dogumunda eminim daha farkli davranmistir. Bizleri kizlari gibi gorseler keske sorun kalmaz.kızlar bayadır yazmadım çünkü hala kayınvalidem bizde deliricem p.tesi kurtulucam inşallah kadın 12 saatlik uykusunun üzerine ben sabahlamışken başköşeye oturup kahvaltı bekliyor bütün gün hizmet bekliyor yani torununu kucağına almayı bile beceremiyor düşürcek gibi dizinin üstünde tutuyor altını açması falan imkansız tek bildiği şey sallamak beşiğin yaylarını bozdu durmadan sallıyor uyuyan çocuğu dur diyorum anlamıyor sıyırıcam diye kendimden korkmaya başladım bide öksürürken öpmeye devam ediyor şuanda sallıyor benim anladığım bu kadın 6 çocuğu sallayarak büyütmüş açsada sallamış toksada gazı varsada altı pissede sallamış durmuş böyle üşengeç biri olamaz allahım çok fena neyse kızlar ben tetenoz aşısı falan vurdurmadım ben sağlık ocağına hiç gitmedim gelmicem diye kağıt imzalayıp kurtuldum bi faydası olucağını düşünmedim topuk kanınıda hastanede aldılar zaten onlar sağlık bakanlığına heryere bildiriyorlarmış sağlık ocağı iş güzarlık yapıp bidaha alıyormuş ben 2.topuk kanınıda verdirmedim biz 45 günlük olduk 40mızın çıktığı gün bonyo yapıp gezmeye çıktık misafirliğe gittik bide cevahir avmye gittik ertesi günü mafoldum orda götürdüğüm mama devrilmiş çantaya kızım ağlayığ duruyor emziriyorum susmuyor uyumuyor cevahirin emzirme odasında geçirdim 1 saat emzirip susturup uyutana kadar uğraştım ve hemen evin yolunu tuttum bebekle gezmek çok zor gerçekten 40 muaynemizde felaketti ben zannediyorum dikişlere bakıcak doktor tamamen alt muaynesi yaptı doktor simir aldı baya bir ugrastı ışık koydu önüne of allahım süslenip gitmiştim bütün havam söndü kurcalamadık yer kalmadı çok şükür rahimde yumurtalıklarda normalmiş toparlanmış kızımla günler aynı geçiyor eve tıkanıp kaldık emzir üstüne mama ver alt değiltir gazıyla uğraş sonra sev allaha şükret ve ertesi gün böyle geçiyor günlerimiz he bide 40.günümüzü sayan eşimle ilk beraberliği gerçekleştirdik annesi yüzünden soğumuştum ya anında ısındık valla baya etkili oluyor birazcık ilkte acı oluyor yanlız tabi bide kendimi iyi hissetsem iyi olucak 20 kilo fazlamdan çatlaklarımdan ve kaynanamdan bir kurtulsam hayat daha güzel olucak kocam ve kızımla
Arada kasinma ve sizi bende de var. ben sezeryan oldum amaCanım ben de normal yaptım. Dikişlerim sağlı sollu değil tek. İş yapmıyorum hiç. Ama oğlumla beraber puseti bayaaa bir ağır oluyor. İyileşme dönemi olduğu için sızı ve kaşınma olabilir. Benim de ara ara hafifteeeeen bi ağrı oluyo. Ve de tatlı tatlıııı kaşınıyor
kızlar bayadır yazmadım çünkü hala kayınvalidem bizde deliricem p.tesi kurtulucam inşallah kadın 12 saatlik uykusunun üzerine ben sabahlamışken başköşeye oturup kahvaltı bekliyor bütün gün hizmet bekliyor yani torununu kucağına almayı bile beceremiyor düşürcek gibi dizinin üstünde tutuyor altını açması falan imkansız tek bildiği şey sallamak beşiğin yaylarını bozdu durmadan sallıyor uyuyan çocuğu dur diyorum anlamıyor sıyırıcam diye kendimden korkmaya başladım bide öksürürken öpmeye devam ediyor şuanda sallıyor benim anladığım bu kadın 6 çocuğu sallayarak büyütmüş açsada sallamış toksada gazı varsada altı pissede sallamış durmuş böyle üşengeç biri olamaz allahım çok fena neyse kızlar ben tetenoz aşısı falan vurdurmadım ben sağlık ocağına hiç gitmedim gelmicem diye kağıt imzalayıp kurtuldum bi faydası olucağını düşünmedim topuk kanınıda hastanede aldılar zaten onlar sağlık bakanlığına heryere bildiriyorlarmış sağlık ocağı iş güzarlık yapıp bidaha alıyormuş ben 2.topuk kanınıda verdirmedim biz 45 günlük olduk 40mızın çıktığı gün bonyo yapıp gezmeye çıktık misafirliğe gittik bide cevahir avmye gittik ertesi günü mafoldum orda götürdüğüm mama devrilmiş çantaya kızım ağlayığ duruyor emziriyorum susmuyor uyumuyor cevahirin emzirme odasında geçirdim 1 saat emzirip susturup uyutana kadar uğraştım ve hemen evin yolunu tuttum bebekle gezmek çok zor gerçekten 40 muaynemizde felaketti ben zannediyorum dikişlere bakıcak doktor tamamen alt muaynesi yaptı doktor simir aldı baya bir ugrastı ışık koydu önüne of allahım süslenip gitmiştim bütün havam söndü kurcalamadık yer kalmadı çok şükür rahimde yumurtalıklarda normalmiş toparlanmış kızımla günler aynı geçiyor eve tıkanıp kaldık emzir üstüne mama ver alt değiltir gazıyla uğraş sonra sev allaha şükret ve ertesi gün böyle geçiyor günlerimiz he bide 40.günümüzü sayan eşimle ilk beraberliği gerçekleştirdik annesi yüzünden soğumuştum ya anında ısındık valla baya etkili oluyor birazcık ilkte acı oluyor yanlız tabi bide kendimi iyi hissetsem iyi olucak 20 kilo fazlamdan çatlaklarımdan ve kaynanamdan bir kurtulsam hayat daha güzel olucak kocam ve kızımla
halbuki en hassas-en duygusal dönemdeyiz sinirlenmemek, gerilmemek ağlamamak elde değilazcık vicdan merhamet ve anlayış rica ediyoruz çok mu ki sabır be canım teşekkür ederiz teyzesi seninde miniğinin fotosunu görmek isterim amin canım cümlemizin evladını Rabbim nazarlardan korusun
aynı bizaaa memede sızıp kalma huyunu yeni edindiyseniz ne güzel canım halaaa rayna oturmadılar herhalde hepimizin özellikle uyku düzenleri bebişlerimizde napalım sağlık olsun sabredip bekleriz düzeni
bende öyle duydum canım bizim 40 ımız çıktı halaa düzen oturtamadık kiuyumadan nasıl büyüyecek bu minnak zamane bebeleri
canım kusması nasıl peki :26: sulu şekildeyse dert etme fazlayı kusuyordurama süt kesiği gibi kesik kesik şekilde kusuyorsa bu üşüttüğünün belirtisidir terletmeden sıcak tutmaya bak bebeğini ve ayaklı alt pijamalardan giydiriyorsan içine mutlaka çorap giydir aynı sıkıntıları bizde yaşadık çünkü artık rahatız haa bu arada bebeğini yan yatırmayı unutma ALLAH korusun kusmuğu ciğerine kaçabiliyormuş sırt üstü yatıldığına :18: yan yatarsa sorun yok
anladım canım maşallah en kocamanından ki Yüce Rabbim mucizesini dilemiş miniğin kollarında artık hem erken gelmiş yaşamışsınızdır mutlaka ufak-tefek sıkıntılar onlarla geçmiş olsun ama artık her geçen gün büyüyor ve herşey rayna oturuyorduröp yerime hatta kokla canım benim bende kızım Azra yı 2. tüp bebek denememde kucağıma aldım veee 70 ay hasretle bekledikten sonra geldi müjdemiz amin canım benimde tek duam bu Rabbim kimselere özletmesin zor bir imtihan herkese dilediği vakitte sağlıklıca ve vaktinde sıkıntısızca nasip etsin inşallahhhh
Annem giti tek basima kaldim.
Db55, canım inş bebeğinlezrlanmazsın annen yokken alla kavuştursun.
cemrem, süpersin bende keşke kaçsam bi yerlere bunaldım ya.oğlunada maşallah
şifam,nabersin ?
papatya, canım ikizleri sışarı çıkarabildinmi? 40 ı çıkarmanıza az kaldı biz çıkamadık dışarı.
masalım, eru , kızlar bu kayganalar insana ceza, bizimkide habersizıkar gelir ev daram dağın. oğlumun elini ayağını inceler sanki çocuğuma bilerek zarar vercem işi gücülaf sokmak açık aramak.valla allah bilyo kavga için yer arıyorum ipleri koparmazsam çekeceim var kendi yemiyo bide baş kaynanalığı bacısı yapıyo allah belalarını versin hepsinin ya.db nin ddiği gibi kızlarına gelince melek bizlere gelince şeytanlar...
benimkide ole dogdundan beri el ayak inceliyo :))
arada iyi oldumuz zamanlar olur ama.olmayinca olmuyo iste(benim en buyuk sikintim onlarla kaldim icin kiskanclik oluyo.ne yaparsam bende istiyorum diyo.
en iyisi kavgali olimda gorusmeyek diyosun de mi?al bendende okadar.insani ne hale sokuyolar :))
rekabet oluyo hep nedense anlamiyorum.
bisi alamiyorum bile kendime cunku devamli gozu uzerimde sanki rahatsiz oluyorum.
doktorum kırkın cıkınca muayeneye gel dedi sizler kırkınız cıktıktan kac gun sonra gittiniz veya gideceksiniz??
ben dün gittim canım, 43.günümdü, 3 gün sonra yani...
Annem giti tek basima kaldim.[/QUOTE
ooo şimdi başlıyo gerçek annelik ben de annemin yanındaydım evime gelmeyi hiç istemedim yalnız kalmakdan korkuyordum 2 hafta kadar olduk geleli bebek ev işi falan derken kendime zaman kalmıyo
beraber olmak ektra can sıkıcıdır eminim manyakmı ne herşeyde istenmezki ama yuh yani.valla erum o ale soktlar bide benle evimize gelmek istiyo şimdiannemdyim2 hafta sonra eşimin yanına gitcemçorluya elip kalcakmışgelirse bozuşuruz istemiyorum dedimeşimide kırmakistemiyorumoraya gelse kesin kavga etcek bişeyler yaparda eşime yazık.demek seninkide sürekli inceliyo.töbe haşada bi sakatlık olsa torunmu saymayacaklar merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?