2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
kızım çok fazla kusuyor kafayı yemek üzereyim

benımkıde kusuyor cok can sıkıcıbir durum... doktor fazlasını cıkarıyordur dedı her ıhtımale karşı ıdrar tahlılı ıstedı bakalım dedı onu yapıcaz.. yarım kılo almış zaten sadece az dedı kusmadan dolayı olabılır dedı... sonuclara göre mamaya baslıcakmışız
sızın kılo durumu nasıl bubkusmalara ragmen?

Kendi kizinin dogumunda eminim daha farkli davranmistir. Bizleri kizlari gibi gorseler keske sorun kalmaz.
Arada kasinma ve sizi bende de var. ben sezeryan oldum ama

iki saat uyuyup saatlerce uyanik kalmak..
surekli besigi sallamak...
meme de uyumak istemek...
kucakta dolanmak..
ara sira ayakta sallamak...
bunlarin hicbiri yokken son 3-4 gundur bunlari huy edindik..suan 24gunluguz hangi ara ne buyudun de huyun degisti be anasinin kuzusu...
surekli emm istiyo ac oldugundan degil ha keyif yapmak istediginden..tamam yapsinda gogsumun yeniden sut dolmasina firsat vermiyo... minik erkegim cok nazli olacak....

allah kolaylık versın sana....
ben tetenoz asılarının ıkı dozunuda oldum doktorumda ol demişti ama topuk kanını saglık ocagına vermedik... aşıları için gideceğim..
40 kontrolünde alttan neden baktı acaba ben hamılelık boyunca hiç alttan kontrol edılmedım..40 yapacakmı bakalım istemem aslında. rahımde yumurtalıkta ultrasonla görünüyor zaten...

Db55, canım inş bebeğinlezrlanmazsın annen yokken alla kavuştursun.

cemrem, süpersin bende keşke kaçsam bi yerlere bunaldım ya.oğlunada maşallah

şifam,nabersin ?

papatya, canım ikizleri sışarı çıkarabildinmi? 40 ı çıkarmanıza az kaldı biz çıkamadık dışarı.

masalım, eru , kızlar bu kayganalar insana ceza, bizimkide habersizıkar gelir ev daram dağın. oğlumun elini ayağını inceler sanki çocuğuma bilerek zarar vercem işi gücülaf sokmak açık aramak.valla allah bilyo kavga için yer arıyorum ipleri koparmazsam çekeceim var kendi yemiyo bide baş kaynanalığı bacısı yapıyo allah belalarını versin hepsinin ya.db nin ddiği gibi kızlarına gelince melek bizlere gelince şeytanlar...

ahhhhh!!!!!!sabir ki ne sabir!!!!!
aglarsa anam aglar gerisi yalan aglar demisler.hassas donemmis yorgunlukmus falan filan ooooo!!!! kimin umrumda saniyosun.
buarada ben foto yuklemeyi sevmiyorum canim.cesarette edemem cunku nazardan korkarim :))
kizimda benim gibi sari bisi :)))

Annem giti tek basima kaldim.

doktorum kırkın cıkınca muayeneye gel dedi sizler kırkınız cıktıktan kac gun sonra gittiniz veya gideceksiniz??

benimkide ole dogdundan beri el ayak inceliyo :))
arada iyi oldumuz zamanlar olur ama.olmayinca olmuyo iste (benim en buyuk sikintim onlarla kaldim icin kiskanclik oluyo.ne yaparsam bende istiyorum diyo.
en iyisi kavgali olimda gorusmeyek diyosun de mi?al bendende okadar.insani ne hale sokuyolar :))
rekabet oluyo hep nedense anlamiyorum.
bisi alamiyorum bile kendime cunku devamli gozu uzerimde sanki rahatsiz oluyorum.

beraber olmak ektra can sıkıcıdır eminim manyakmı ne herşeyde istenmezki ama yuh yani.valla erum o ale soktlar bide benle evimize gelmek istiyo şimdiannemdyim2 hafta sonra eşimin yanına gitcemçorluya elip kalcakmışgelirse bozuşuruz istemiyorum dedimeşimide kırmakistemiyorumoraya gelse kesin kavga etcek bişeyler yaparda eşime yazık.demek seninkide sürekli inceliyo.töbe haşada bi sakatlık olsa torunmu saymayacaklar merak ediyorum

Kızlar merhaba, hepinize mutlu haftasonları ve haftaiçleri diliyorum. Geçmişi çok okuyamadım. Zar zor girebiliyorum nete. Ha uyudu ha uyuyacak derken bazen hiç açamıyorum bile.
Bebeğimin gazını çıkarmayı tam beceremiyorum hâlâ. Eşim ya da annem alınca gark gurk hemen çıkarıyorlar. Onların yapışına baktım, video izledim, olmadı, olmuyor. Yarın annem eve dönecek, eşim işe başlayacak ben ne yapacağım bilmiyorum.
Bebeğim emerken uyuyakalıyor, her beslenme sonrası muhakkak gazını çıkarmak gerekli mi? Bi de uyuduğu zaman ne kadar tıpışlasam da (sırtını sıvazlamaktan hoşlanmıyor, biz de pıt pıt vuruyoruz) tövbe çıkmıyor gark gurk sesleri. Ben de mecburen beşiğine bırakıyorum. Sizler neler yapıyorsunuz?
Yine geceleri sanki boğazında balgam varmış yahut burnunda et varmış gibi çok tıkanıyor, hırıl hırıl. Kontrolümüz cuma günü. Acaba doktorluk bir durum var mıdır ki?
Hepinize gazsız, bol sütlü ve bol uykulu günler :)

ben dün gittim canım, 43.günümdü, 3 gün sonra yani...

bende oyle yapayım o zaman bugun 25. gunumuz bıran once lohusalık psikolojisinden cıkmak istiyorum bi gülüyorum bi ağlıyorum acayip oldum birde bademciklerim şiş ilac kullanamıyorum ne yapmam gerekıyo bılmıyorum

Maşallah kırkı çıkanlar var aramızda. Ben daha dogum yapmadım. Sanırım bir tek ben kaldım.

ah kuzuuum iyice dolmus icin ha?
seni iyi anliyorum.
bizimkisi bastan inceliyoki bir degisiklik olursa sonradan bakamadimi dicek artik bilmiyorum.
valla bir arada kalinca bence en buyuk sorun karsilikli yanlis anlasilmalar oluyo.
yani senin yada onun niyeti iyi oluyo ama karsi taraf bunu farkli algilayabiliyo.
ve ayni ortamdada olunca ve bu tur seylerde tekrar edince iliskileri zayiflatiyo.
yinede sukur diyorum.
aslinda iyi biride ama bazen bole oluyo iste.bilmiyorum.
bunlari dusunmekten dolayi acikcasi yoruldum.
ama hicbir eksigimde yok ha.hatta fazla fazla var.
ama insanin kafasi rahat olmayinca bunlar hic bir ise yaramiyo.
oyuzden kayinvalideni tanimiyorum ama zaten gerginsin anladim kadariyla bu konuda bide oda gelirse yanina zorlanirsin hayatim.gorusun ama herzaman da sinirlari olcak.her iki taraf icnde gecerli.
cunku her iki tarafta hazirda bekliyolar savas acmak icin.:))
biri el kizi digeri el oglu sifatinda olunca malesef bu kacinilmaz.:))

Herkese bol sütlü akşamlar gazsız bol uykulu geceler :))))
Yazmasam da her emzirmede elimde telefon sürekli okuyorum. Hiçbişeyi kafanıza takmamaya çalışın bizim için artık tek önemli şey bebeklerimiz. sizi anlamayıp üzenlere vicdan versin allahım.
Biz 22 günlüğüz bugüne kadar nerdeyse her bezde altın sarısı ve yoğun kaka vardı dün geceden beri çok az kaka yaptı oğlum. Yapıyo ama çok az. Kabız mı olmuş demek bu?
Birde bir emzirmede kac cc süt vermek gerek göğsümün yarası gecmiyor sağıp veriyim biraz toparlasın diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…