emdiği dakka fışkırtarak hepsini çıkarıyor sonra yine acıkıp meme istiyor..verince onuda kusuyorcanım kusması nasıl peki :26: sulu şekildeyse dert etme fazlayı kusuyordurama süt kesiği gibi kesik kesik şekilde kusuyorsa bu üşüttüğünün belirtisidir terletmeden sıcak tutmaya bak bebeğini ve ayaklı alt pijamalardan giydiriyorsan içine mutlaka çorap giydir aynı sıkıntıları bizde yaşadık çünkü artık rahatız haa bu arada bebeğini yan yatırmayı unutma ALLAH korusun kusmuğu ciğerine kaçabiliyormuş sırt üstü yatıldığına :18: yan yatarsa sorun yok
sorma cnm ..bizimki fazlasını değil hepsini çıkarıyorbenımkıde kusuyor cok can sıkıcıbir durum... doktor fazlasını cıkarıyordur dedı her ıhtımale karşı ıdrar tahlılı ıstedı bakalım dedı onu yapıcaz.. yarım kılo almış zaten sadece az dedı kusmadan dolayı olabılır dedı... sonuclara göre mamaya baslıcakmışız
sızın kılo durumu nasıl bubkusmalara ragmen?
doktorum kırkın cıkınca muayeneye gel dedi sizler kırkınız cıktıktan kac gun sonra gittiniz veya gideceksiniz??
Herkese bol sütlü akşamlar gazsız bol uykulu geceler :))))
Yazmasam da her emzirmede elimde telefon sürekli okuyorum. Hiçbişeyi kafanıza takmamaya çalışın bizim için artık tek önemli şey bebeklerimiz. sizi anlamayıp üzenlere vicdan versin allahım.
Biz 22 günlüğüz bugüne kadar nerdeyse her bezde altın sarısı ve yoğun kaka vardı dün geceden beri çok az kaka yaptı oğlum. Yapıyo ama çok az. Kabız mı olmuş demek bu?
Birde bir emzirmede kac cc süt vermek gerek göğsümün yarası gecmiyor sağıp veriyim biraz toparlasın diyorum
Allah kolaylık versin. Annemsiz bir biz dusunemiyorum, en azından simdilik:)
moralını bozma herseyı yapabılırsın ve bı sure sonra alışırsın üzüntü yapmamaya calış
Db55, canım inş bebeğinlezrlanmazsın annen yokken alla kavuştursun.
cemrem, süpersin bende keşke kaçsam bi yerlere bunaldım ya.oğlunada maşallah
şifam,nabersin ?
papatya, canım ikizleri sışarı çıkarabildinmi? 40 ı çıkarmanıza az kaldı biz çıkamadık dışarı.
masalım, eru , kızlar bu kayganalar insana ceza, bizimkide habersizıkar gelir ev daram dağın. oğlumun elini ayağını inceler sanki çocuğuma bilerek zarar vercem işi gücülaf sokmak açık aramak.valla allah bilyo kavga için yer arıyorum ipleri koparmazsam çekeceim var kendi yemiyo bide baş kaynanalığı bacısı yapıyo allah belalarını versin hepsinin ya.db nin ddiği gibi kızlarına gelince melek bizlere gelince şeytanlar...
canim hiic korkma gorursun bak kisa surede alisirsin. :))
Annem giti tek basima kaldim.[/QUOTE
ooo şimdi başlıyo gerçek annelik ben de annemin yanındaydım evime gelmeyi hiç istemedim yalnız kalmakdan korkuyordum 2 hafta kadar olduk geleli bebek ev işi falan derken kendime zaman kalmıyo
Desteginiz icin tesekkurler arkadaslar. Benim en buyuk problemim uyutamamak. Uyumuyor ben de bir uyusaydi kendime guvenim gelecekti.
emdiği dakka fışkırtarak hepsini çıkarıyor sonra yine acıkıp meme istiyor..verince onuda kusuyor
evimiz çok sıcak..25 derece hala kombi yakıyoruz..altını açarken ufoyu yakıyorum..ayağında doğduğu günden beri çorap var...1 haftadır çıktı kusmamız..önceden yoktu
birde hanımefendi yüksek yastıkla sırtüstü yatmayı seviyor (aynı benim gibi)
yan yatırınca çok uyumuyor
sürekli nöbetteyiz..2 gündür toplasam 4 saat anca uyudum
görümcemin oğlu çok kusuyordu 7 yaşında hala kusuyor
sorma cnm ..bizimki fazlasını değil hepsini çıkarıyor
bizde dr gittik idrar alamadıkki tahlil yapılsın
kız çocuklarından zor alınıyor..poşet hariç heryeri ıslattık
biz 25 günlüğüz..2600 gr doğdu kızım..şimdi 3700 gr olmuş
ebe 1 ayda alması gereken 1 kiloyu almış gelişimi normal dedi ..15 nisanda aşımızla kontrolümüz var o zamana kadar 4 kilo olur heralde
o kadar kusmaya kakada yapıyor bide kilo almış
geceleri çok korkuyorum bişey olacak diye
boynuna koynuna heryerine doluyor
yakasında sürekli mama önlüğü takılı,akşama kadar 12 tane yıkayıp kurutup yetiştirmeye çalışıyorum
normal doğummu sezeryanmı sizinki
ben sezeryanlıyım
ilk doğumumda 40 .çıkınca gitmiştik dr korunmamız için 3 aylık iğne yazmıştı
bunda 1 haftalıkken gittim ..ultrasonla rahime ,yumurtalıklara baktı..dikişimi kontrol etti...herşey çok güzel kadın doğumla işiniz bitti dedi...ama korunma yöntemi önermedi unuttu sanırım
bende sormayı unuttum
yani kadın doğumla işim daha bitmedi
doktora ne zaman gideceğimiz konuşulmuş
bana doktorum doğumdan 45 gün sonra gel dedi
ben de haftaya gideceğim inşallah
emdiği dakka fışkırtarak hepsini çıkarıyor sonra yine acıkıp meme istiyor..verince onuda kusuyor
evimiz çok sıcak..25 derece hala kombi yakıyoruz..altını açarken ufoyu yakıyorum..ayağında doğduğu günden beri çorap var...1 haftadır çıktı kusmamız..önceden yoktu
birde hanımefendi yüksek yastıkla sırtüstü yatmayı seviyor (aynı benim gibi)
yan yatırınca çok uyumuyor
sürekli nöbetteyiz..2 gündür toplasam 4 saat anca uyudum
görümcemin oğlu çok kusuyordu 7 yaşında hala kusuyor
sorma cnm ..bizimki fazlasını değil hepsini çıkarıyor
bizde dr gittik idrar alamadıkki tahlil yapılsın
kız çocuklarından zor alınıyor..poşet hariç heryeri ıslattık
biz 25 günlüğüz..2600 gr doğdu kızım..şimdi 3700 gr olmuş
ebe 1 ayda alması gereken 1 kiloyu almış gelişimi normal dedi ..15 nisanda aşımızla kontrolümüz var o zamana kadar 4 kilo olur heralde
o kadar kusmaya kakada yapıyor bide kilo almış
geceleri çok korkuyorum bişey olacak diye
boynuna koynuna heryerine doluyor
yakasında sürekli mama önlüğü takılı,akşama kadar 12 tane yıkayıp kurutup yetiştirmeye çalışıyorum
normal doğummu sezeryanmı sizinki
ben sezeryanlıyım
ilk doğumumda 40 .çıkınca gitmiştik dr korunmamız için 3 aylık iğne yazmıştı
bunda 1 haftalıkken gittim ..ultrasonla rahime ,yumurtalıklara baktı..dikişimi kontrol etti...herşey çok güzel kadın doğumla işiniz bitti dedi...ama korunma yöntemi önermedi unuttu sanırım
bende sormayı unuttum
yani kadın doğumla işim daha bitmedi
allah kolaylık versın sana....
ben tetenoz asılarının ıkı dozunuda oldum doktorumda ol demişti ama topuk kanını saglık ocagına vermedik... aşıları için gideceğim..
40 kontrolünde alttan neden baktı acaba ben hamılelık boyunca hiç alttan kontrol edılmedım..40 yapacakmı bakalım istemem aslında. rahımde yumurtalıkta ultrasonla görünüyor zaten...
masalım işin zor be gülümkaynanan önüne hizmet bekleyen sürekli oturan bir tipmiş tıpkı benim kaynanam gibi seni o kadar iyi anlıyorum ki ne çektik beeeeee :2: bol sabır diliyorumm dayan be canım o gider-gitmez acilen hava almaya gezmeye tozmaya bak yoksa eve kapanmak daha da artırır sitresini cici kızın nasıl kolik sancılarınız ne durumda :26: öptük sizi
evet canım resmen tembel eşimde annesinin huyunu iyice anladı kadına bi iş söyle yapmamak için kırk takla atıp yerine oturuyor duymamazlıktan geliyor ben artık dayanamadım bugün eşime ağzıma geleni söyledim kızımı aldım annem ve ablamla alışveriş merkezine gidip kızıma ve kendime ciciler aldım çok rahatladım eşimde annesiyle başbaşa kalıp kafayı yedi toz kondurmuyor ama sıkıldığı belli şuan kaynanam telefonla konuşuyor ya yarın ya öbür gün diyor bu arada bi gidemedi allahımsifacım kızımın huyu maşallah 40tan sonra biraz değişti eskisi kadar çok sık tutmuyor gaz krizleri belli saati falan yok eskiden ya akşam tuttururdu ya gece şimdi gündüz yapabiliyor ama çabuk atlatıyoruz eskisi gibi değil emziriyorum o sırada ama çığlık atmaya devam ediyorsa fön makinasını açıyorum öylede susmuyorsa hippin rezene çayını veriyorum memede uyutmaya çalışıyorum yada sallayarak yok hiç olmuyorsa acil durumlar için bir gaz damlamız var doktorumuz hep kullanmayın mecbur kalınca 10 damla verin dedi ondan veriyorum sallıyoum azıcık sızıp kalıyor ya ben baş etmeyi öğrendim yada düzelme var birazcık bide maşallah kızımı gece 12 gibi emzirip üstüne mama verip altını temizleyip yatırıyorum sabah 6 civarına kadar yatıyor 6 gibi bidaha emziriyorum ama beşiğinde durmuyor yanımda yatıyor iyice sızınca yerine alıyorum sonra 10a kadar idare ediyor eskiden hiç uyumazdı bende başında beklerdim şimdi çok şükür gece uyumayı beceriyoruz gece lambası ile yatırıyorum hala salondayız kızımla inşallah yatak odasında geçmeyi becericez :) senin bebişin nasıl canım tam kaç günlük oldu seninkinin huyu değiştimi
Bana 30.gün dediler bebegede 30.gün kalça filmi çekilecek dediler ikisini aynı zamana denk getiriyolar ama devlete götürücem önce
hahaayy!!!! bebisin gazini cikarmaktan bazen ole yoruluyorum vede devamli emdigi icin bende devamli gaz cikardim icin ole sikiliyorumki bazen.artik farkinda olmadan ritim tutuyomusum sirtini tipislaarken.farkina varinca guldum kendime ayol :)))
bu arada merak ediyorum acaba aramizda en yasli :)) annnemiz kiiiim?
ben 22 yasindayim mesela.benden kucuk varmidir acaba?
sikildim ayol biraz kafa dagitmak istiyoruuumm!!!!
Allah yardimcin olsun canim, guzel haberlerini bekliyoruzKızlar hastaneye gidiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?