2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
emdiği dakka fışkırtarak hepsini çıkarıyor sonra yine acıkıp meme istiyor..verince onuda kusuyor
evimiz çok sıcak..25 derece hala kombi yakıyoruz..altını açarken ufoyu yakıyorum..ayağında doğduğu günden beri çorap var...1 haftadır çıktı kusmamız..önceden yoktu
birde hanımefendi yüksek yastıkla sırtüstü yatmayı seviyor (aynı benim gibi)
yan yatırınca çok uyumuyor
sürekli nöbetteyiz..2 gündür toplasam 4 saat anca uyudum
görümcemin oğlu çok kusuyordu 7 yaşında hala kusuyor
sorma cnm ..bizimki fazlasını değil hepsini çıkarıyor
bizde dr gittik idrar alamadıkki tahlil yapılsın
kız çocuklarından zor alınıyor..poşet hariç heryeri ıslattık
biz 25 günlüğüz..2600 gr doğdu kızım..şimdi 3700 gr olmuş
ebe 1 ayda alması gereken 1 kiloyu almış gelişimi normal dedi ..15 nisanda aşımızla kontrolümüz var o zamana kadar 4 kilo olur heralde
o kadar kusmaya kakada yapıyor bide kilo almış
geceleri çok korkuyorum bişey olacak diye
boynuna koynuna heryerine doluyor
yakasında sürekli mama önlüğü takılı,akşama kadar 12 tane yıkayıp kurutup yetiştirmeye çalışıyorum
doktorum kırkın cıkınca muayeneye gel dedi sizler kırkınız cıktıktan kac gun sonra gittiniz veya gideceksiniz??

normal doğummu sezeryanmı sizinki
ben sezeryanlıyım
ilk doğumumda 40 .çıkınca gitmiştik dr korunmamız için 3 aylık iğne yazmıştı
bunda 1 haftalıkken gittim ..ultrasonla rahime ,yumurtalıklara baktı..dikişimi kontrol etti...herşey çok güzel kadın doğumla işiniz bitti dedi...ama korunma yöntemi önermedi unuttu sanırım
bende sormayı unuttum
yani kadın doğumla işim daha bitmedi

Canım bebişin kabız olması demek en az 3-4 gün hiç kaka yapmaması demek(miş). Çok az da olsa yaptığına göre kabız değildir derim. Ben bebeğim 14 günlükken 7 saat boyunca ağlaması durmadı diye gece yarısı acile götürmüştüm. Yavruma lavman yaptılar hem de on dakika arayla iki kez! Nasıl oldu, nasıl müsaade ettim bilmiyorum. Şimdiki aklım olsa yaptırır mıydım hiç. Bebeğin eğer zorlanarak yapıyorsa zerre tereddüt etmeden kulak pamuğuna zeytinyağını batırıp makatına hafif hafif dokundurarak oradaki kasları uyarıp yavrunun kaka yapmasına yardımcı ol.
Kızlar benim sorumu es geçmeyin lütfen :)

Cok tesekkürler asyaseyhan
Ben de aynı şeyi soracaktım kolum yoruluyo sırtını ovmaktan bazen cıkarıyo gazını ama coğunlukla öyle yatırıyodum dr da dediki üstten cıkmayan gaz alttan sancıyla çıkıyo işte ağızdan cıkarmaya çalış dedi birde beslenmeden sonra sert yatağa yüz üstü yatırıp sırtına vur dedi

Allah kolaylık versin. Annemsiz bir biz dusunemiyorum, en azından simdilik:)

moralını bozma herseyı yapabılırsın ve bı sure sonra alışırsın üzüntü yapmamaya calış

canim hiic korkma gorursun bak kisa surede alisirsin. :))

Canim esinle auni yerde degil misiiniz? Ayri kalmak cok zor hele bir de cocuk varsa. Ben de 1 bucuk yil esimden ayri kaldim cok zordu.
Kynanalar hep boyle mi ya.

sezaryen oldu benim normal bekliyodum suyum kalmamıs sızıntı halınde bosalmıs 37+3de muayeneye gıttıgım gun doguma alındım.. bu arada dogumdan 5gun sonra bende gıttım banada aynı sekılde baktı ve 40ın cıkınca gel dedı....

merhaba arkadaşlarrrrrrrr
umarım herkes için güzel bir hafta sonu olmuştur
biz bugün babaannemize gezmeye gittik
haber vermeden hem de
bizi görünce çok sevindilerr
sütümü sağıp, mama ile birlikte bebeklerimizi babaanneye bırakıp eşimle dışarı çıktık
o kadar özlemişim ki
dışarıda gezmeyi, eşimle ortak bir şeyler yapmayı
resmen bugün eşimle bize doping oldu

doktora ne zaman gideceğimiz konuşulmuş
bana doktorum doğumdan 45 gün sonra gel dedi
ben de haftaya gideceğim inşallah

hahaayy!!!! bebisin gazini cikarmaktan bazen ole yoruluyorum vede devamli emdigi icin bende devamli gaz cikardim icin ole sikiliyorumki bazen.artik farkinda olmadan ritim tutuyomusum sirtini tipislaarken.farkina varinca guldum kendime ayol :)))
bu arada merak ediyorum acaba aramizda en yasli :)) annnemiz kiiiim?
ben 22 yasindayim mesela.benden kucuk varmidir acaba?
sikildim ayol biraz kafa dagitmak istiyoruuumm!!!!

saglıgı yerındeyse ve gayette guzel kılo almışsa kusmasını cok sorun etmıyor doktorlar... çok üzülme bence bu konu için...bak sbenım kızım sadece yarım kılo almış hemde senın anlattıgın kadar fazla kusmasıda olmadıgı halde ( neden kilo almıyor diye beni bir sürü soru sardı

simir alıyor canım alttan o sırada yumurtalıklara falanda bakıyor benimde aklıma gelmemişti hamilelikte bende hiç alttan muayne olmadığım için aklıma gelmedi sanırım

Bana 30.gün dediler bebegede 30.gün kalça filmi çekilecek dediler ikisini aynı zamana denk getiriyolar ama devlete götürücem önce

kalça filmi için bana 2. ay dediler
ben de devlete götüreceğim

en yaşlı benim sanırım
ben geçen gün 31 i bitirdim
ayyyyyy sen pek bi küçükmüşsün
ben senin yaşındayken üniversitede okuyordum
evlenmek, çocuk bana öyle uzak kavramlardı ki
siz bebeğinle beraber büyüyeceksiniz demek ki

mrb hanımlar size bişe sorucm dkt bana 26 marta dogun var dedi ama ne gelen var ne giden yarın 41 haftalık oluyoruz
gecen carşmba dkt gittim hiç bi sorun yok dedi normal dogumu beklicez ddedi yarın yine gidicem benim gibi olan var mı aranızda?

Saat 5den beri hiç uyumadı bi babasının bi benim ayağımda ama yok bizimki kırkı çıkınca yaramaz olanlardan heralde :) kafayı yememe ramak kaldı bugün bizde ananeye bırakıp cıktık ama benim gibi eve girmeyen bi insana yetmedi tabi bu arada dr bize gaz için aptamil conformil önerdi kullanan var mı bide marketlere baktım yok eczanede mi satılıyo ?

kizlar diyorum ki yazin bir araya gelip bulussak tanissak..bi ankara cikartmasi yapsak... okadar sey paylastik gonul bagi kurduk..tanismak guzel olmazmiy di hamileyken teklif edecektim ama papatya ben cemre surekli yattigimiz icin mumkun degildi.. ama artik mumkun ;-) ne dersiniz?

duygucum cok guzel yapmissin vallahi..ohhh mis gibi kendine gelmissindir..

eruu cnm ilk sayfayi tiklarsan hepimizin yasi orda var ;-) bende 22 de universitedeydim esimle flört durumundaydik daha... 23 de mezun olup 24 de evlendik... en kucugumuz sensin sanirim minik anne :-D:-D

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…