2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Selamlar kizlar,herkese erkenden gunaydin,benim oglumda bir turlu uyumayanlar grubunda,o da bu son bikac gundur basladi,sadece ogleden sonra 1le 6 arasi duzgun uyuyor,onun disinda bide gece 12-2 uykumuz var o kadar,gerisi kucakta sekerleme:)yataga deydigi anda basliyo aglamaya. Benim tavsiyem biz bebeklerimize uyucaz,onlar gunduz uyuyosa bizde gunduz uyuycaz,yeni duzenimizle ben gunduz 3 saat uyudum,gece 2 saatimi de uyudum,oh cok sukur,oturuyoruz simdi oglumla:)tecrubelerle sabittir bu gunler geciyo Allah'in izniyle,daha cok erken,bitek geceyle gunduzu ogrenmesi icin su anda isiklarimiz kapali,koridorun isigiylayiz,gunduzde hep salonda gun isiginda,hadi hepimize kolay gelsin,Rabbim evlatlarimiza saglik versin,hayirli yazilar yazsin,amin.

süper olur valla
bir aksilik olmazsa ben gelirim canım
hepinizi de tanımayı çok isterim

hımmmmm üniversitede tanışıp evlenenlerdensin
o şanslı azınlıktasın
hani şu eşi ile büyüyenlerden
ne mutlu size

Kızlar hastaneye gidiyorum

güzel haberlerle gel inşallah

pazar gezmesinin acısını fena çıkardılar benden
hiç uyuyamadımmmm
zombi gibiyim
bazen daha fazla dayanamayacağımı hissediyorum
kayınvalidemi bekliyorum şimdi
o gelir gelmez yatacağım inşallah

Kızlar bebeğimin en çok uyurkenki halini seviyoruz. Sessiz sedasız :) uyandığı zaman 1 saat uyanıksa bunun 15 dakikasını susarak 45 dakikasını ya ağlayarak ya da mızırdanarak geçiriyor. Kucağa alıştırmamak istiyorum ama emerken kucakta, gaz için kucakta, ağlayınca kucakta. Ee nasıl alışmayacak ki? :)
Papatyam nazara gelme nazara gelme :)

evet cnm yaz bi gelsin mutlaka ayarlayalim..gercekten guzel olur..
univ. 1den beri esim hayatimda ooo baya olmus bea :-D:-D

kızlar nolur yardım edin...
bebeğim göğüsümü alamadığı için ememiyo, alabilmeyi başarması uzun sürüyo aç kalıyo biz de ara ara mama vermek zorunda kaldık çok üzülüyorum
philips uç aldım büyük geldi ağzına olmadı, bu sorunu yaşayıp aşan var mı

Canim yok mu oturdugun muhitteki saglik ocaginda yada aile hekimliginde emzirme danismanligi,internetten telefonlarini bul ara,mutlaka vardir,olmadi doktorunu ara onlara sor nerden yardim alabilecegini,dogru veremiyosundur gogsunu ondan alamiyo,sen biberon verdikce hepten tembellesir,bir an once bir yardim al canim,Allah kolayliklar versin

Bizimde oyle univ 1 den beri beraberiz :) 6 sene olmus valla evleneli de 2 sene oldu 3 nisanda :)

ya bende tam tersi kucak çocuğu olsun istiyorum ama sadece benim kucağımda olsun, uyurken bile kucaklayıp oturasım geliyo çocuğu:) çok kıskanç bir anne olucam sanırım ben:)

ben varım canım. göğüs uçlarım tamamen düz, zaten ilk 1 ay kızımda hiç emmedi, silikon uçları beğenmedi, sağıp verdim sütü, yanında da mama yedi hep. 10gündür öğrendi emmeyi de emiyor çok şükür ama hep silikon uçla emiyor tabi, yoksa tutacak bir uç yok bende:) bizede philipsin uçlarını çok övmüşlerdi, aldık ama hem büyük hem de sert geldi, ağzına bile almadı bebiş. chicconun small olanını aldım, o da sert geldi. bebedorun uçlarını tavsiye ederim, hem küçük hem yumuşak. hastaneden de göğüs ucum düz diye bitane vermişlerdi, markası felan yok, varsa da bilmiyorum, kızım ençok ona alıştı, birde bebedorunkiyle emiyor. üstelik bebedorun fiyatı da philips ve chicconun yanında oldukça düşük kalıyor:)

Bizimde oyle univ 1 den beri beraberiz :) 6 sene olmus valla evleneli de 2 sene oldu 3 nisanda :)

biz daha eskiyiz kızlar, lise 2'den beri birlikteyiz:) martta 12sene oldu bizim, kızımız 12.yıl hediyesi oldu:) 5buçuk yıllık da evliyiz. liseden sonra üniversiteyi farklı şehirlerde okuduk, sonra ikimizde istanbulda işe başlayıp, 1yıl çalıştıktan somra evlendik. bu arada 29 yaşındayım bende 2013 itibariyle:)

biz daha eskiyiz kızlar, lise 2'den beri birlikteyiz:) martta 12sene oldu bizim, kızımız 12.yıl hediyesi oldu:) 5buçuk yıllık da evliyiz. liseden sonra üniversiteyi farklı şehirlerde okuduk, sonra ikimizde istanbulda işe başlayıp, 1yıl çalıştıktan somra evlendik. bu arada 29 yaşındayım bende 2013 itibariyle:)[/QUOTE]

oo asil size masallah cnm..sizinki gercekten fedakarlik ornegi.cunku ayri sehirlerde 4 yada 5 yil okuyup bu iliskiyi devam ettirmek cok nadir gorulen bisey..tebrikler...rabbim hepimizin mutlulugunu daim etsin..benim oglusumda babasi gibi sevdigine sonuna kadar sahip ciksin... :-D:-D:-D

Annem varken 3-4 kere disari ciktik. Insan yenileniyir gercekten. Bebsin 40 i ciksin gezdircem onu da.

Son düzenleme:

canım benim de öyleydi. mama falan vermedim. aç kaldı evet...uç da kullanmadım her istediğinde verdim ve kendi çıkarttı uçları açlıkla... ben böyle yaptım iki üç günde çıktı göğüs uçlarım. şimdi çok rahat alıyor

arkadaşlar kızımın altını temizleyemiyorum....
nasıl anlatsam şimdi bilemedim...

kızımın malum yerinin iç kısımlarında hala beyazlıklar var ıslak mendille temizlemeye çalıştım hatta bugün kulak çöpüyle temizleyeyim dedim biraz çıktı ama hala beyaz duruyor. sizler nasıl temizliyorsunuz. korkuyorum enfeksiyon kapacak diye..

Selam kizlar herkes sorunlar yasiyor ankasilan bende arada yaziyorum ama pek cvp gelmiyor..sanirim hepimiz telasliyizbizim ayberkimiz kakasi yymusadi sukur ama hala gunde 1kez ben yaptiriyorum ve envok aptamile guvendigim icin o mamaya geri dondum..hero baby ysvrumun yuzunu sarartti soldurdukan yok sanki ..aptamilde iyi gibi simdi ama istahi kesildi kuzumun(yemiyor 5saat ac kaldi dun uyandi mamafan azcik icti 30cc.filan onuda cikardi..kusuyor ve surekli migdesi bulaniyor uyukluyor geo..yavrumun nesi var(hayatim kararfi resmen nolur bisiy diyin neyapayim?

canım aynı bizimde öyle akıntı gibi bişeyler var ve çıkmıyor çokta kurcalamak istemiyorum yıkasakta ıslak mendılde kullansam çıkmadı çığlık atıyor fazla elleyince zaten napıcaz bende bilemedim

cnm gecmis olsun..daha kucuk olduklari icin pek bi degisiklige gelmiyorlar..mamayi degistirmissin tekrar donmussun..tad degisikligi istahini kesmis olabilir..
bilemedim ki cnm bi cocuk dr unuza sor istersen. senin sutun yeterlimiydi.en azindan gunde verdigin mama sayisini azalt.... ama en dogrusu cnm dr la gorusmek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…