kizlar diyorum ki yazin bir araya gelip bulussak tanissak..bi ankara cikartmasi yapsak... okadar sey paylastik gonul bagi kurduk..tanismak guzel olmazmiy dihamileyken teklif edecektim ama papatya ben cemre surekli yattigimiz icin mumkun degildi.. ama artik mumkun ;-) ne dersiniz?
duygucum cok guzel yapmissin vallahi..ohhh mis gibi kendine gelmissindir..
eruu cnm ilk sayfayi tiklarsan hepimizin yasi orda var ;-) bende 22 de universitedeydimesimle flört durumundaydik daha... 23 de mezun olup 24 de evlendik... en kucugumuz sensin sanirim minik anne :-D:-D
Kızlar hastaneye gidiyorum
Kızlar hastaneye gidiyorum
süper olur valla
bir aksilik olmazsa ben gelirim canım
hepinizi de tanımayı çok isterim
hımmmmm üniversitede tanışıp evlenenlerdensin
o şanslı azınlıktasın
hani şu eşi ile büyüyenlerden
ne mutlu size
güzel haberlerle gel inşallah
Canim yok mu oturdugun muhitteki saglik ocaginda yada aile hekimliginde emzirme danismanligi,internetten telefonlarini bul ara,mutlaka vardir,olmadi doktorunu ara onlara sor nerden yardim alabilecegini,dogru veremiyosundur gogsunu ondan alamiyo,sen biberon verdikce hepten tembellesir,bir an once bir yardim al canim,Allah kolayliklar versinkızlar nolur yardım edin...
bebeğim göğüsümü alamadığı için ememiyo, alabilmeyi başarması uzun sürüyo aç kalıyo biz de ara ara mama vermek zorunda kaldık çok üzülüyorum
philips uç aldım büyük geldi ağzına olmadı, bu sorunu yaşayıp aşan var mı
evet cnm yaz bi gelsin mutlaka ayarlayalim..gercekten guzel olur..
univ. 1den beri esim hayatimdaooo baya olmus bea :-D:-D
Kızlar bebeğimin en çok uyurkenki halini seviyoruz. Sessiz sedasız :) uyandığı zaman 1 saat uyanıksa bunun 15 dakikasını susarak 45 dakikasını ya ağlayarak ya da mızırdanarak geçiriyor. Kucağa alıştırmamak istiyorum ama emerken kucakta, gaz için kucakta, ağlayınca kucakta. Ee nasıl alışmayacak ki? :)
Papatyam nazara gelme nazara gelme :)
kızlar nolur yardım edin...
bebeğim göğüsümü alamadığı için ememiyo, alabilmeyi başarması uzun sürüyo aç kalıyo biz de ara ara mama vermek zorunda kaldık çok üzülüyorum
evet cnm yaz bi gelsin mutlaka ayarlayalim..gercekten guzel olur..
univ. 1den beri esim hayatimdaooo baya olmus bea :-D:-D
Bizimde oyle univ 1 den beri beraberiz :) 6 sene olmus valla evleneli de 2 sene oldu 3 nisanda :)
Annem varken 3-4 kere disari ciktik. Insan yenileniyir gercekten. Bebsin 40 i ciksin gezdircem onu da.merhaba arkadaşlarrrrrrrr
umarım herkes için güzel bir hafta sonu olmuştur
biz bugün babaannemize gezmeye gittik
haber vermeden hem de
bizi görünce çok sevindilerr
sütümü sağıp, mama ile birlikte bebeklerimizi babaanneye bırakıp eşimle dışarı çıktık
o kadar özlemişim ki
dışarıda gezmeyi, eşimle ortak bir şeyler yapmayı
resmen bugün eşimle bize doping oldu
Ilacinin adi colinox mu canim?masalım işin zor be gülümkaynanan önüne hizmet bekleyen sürekli oturan bir tipmiş tıpkı benim kaynanam gibi seni o kadar iyi anlıyorum ki ne çektik beeeeee :2: bol sabır diliyorumm dayan be canım o gider-gitmez acilen hava almaya gezmeye tozmaya bak yoksa eve kapanmak daha da artırır sitresini cici kızın nasıl kolik sancılarınız ne durumda :26: öptük sizi
evet canım resmen tembel eşimde annesinin huyunu iyice anladı kadına bi iş söyle yapmamak için kırk takla atıp yerine oturuyor duymamazlıktan geliyor ben artık dayanamadım bugün eşime ağzıma geleni söyledim kızımı aldım annem ve ablamla alışveriş merkezine gidip kızıma ve kendime ciciler aldım çok rahatladım eşimde annesiyle başbaşa kalıp kafayı yedi toz kondurmuyor ama sıkıldığı belli şuan kaynanam telefonla konuşuyor ya yarın ya öbür gün diyor bu arada bi gidemedi allahımsifacım kızımın huyu maşallah 40tan sonra biraz değişti eskisi kadar çok sık tutmuyor gaz krizleri belli saati falan yok eskiden ya akşam tuttururdu ya gece şimdi gündüz yapabiliyor ama çabuk atlatıyoruz eskisi gibi değil emziriyorum o sırada ama çığlık atmaya devam ediyorsa fön makinasını açıyorum öylede susmuyorsa hippin rezene çayını veriyorum memede uyutmaya çalışıyorum yada sallayarak yok hiç olmuyorsa acil durumlar için bir gaz damlamız var doktorumuz hep kullanmayın mecbur kalınca 10 damla verin dedi ondan veriyorum sallıyoum azıcık sızıp kalıyor ya ben baş etmeyi öğrendim yada düzelme var birazcık bide maşallah kızımı gece 12 gibi emzirip üstüne mama verip altını temizleyip yatırıyorum sabah 6 civarına kadar yatıyor 6 gibi bidaha emziriyorum ama beşiğinde durmuyor yanımda yatıyor iyice sızınca yerine alıyorum sonra 10a kadar idare ediyor eskiden hiç uyumazdı bende başında beklerdim şimdi çok şükür gece uyumayı beceriyoruz gece lambası ile yatırıyorum hala salondayız kızımla inşallah yatak odasında geçmeyi becericez :) senin bebişin nasıl canım tam kaç günlük oldu seninkinin huyu değiştimi
kizlar diyorum ki yazin bir araya gelip bulussak tanissak..bi ankara cikartmasi yapsak... okadar sey paylastik gonul bagi kurduk..tanismak guzel olmazmiy dihamileyken teklif edecektim ama papatya ben cemre surekli yattigimiz icin mumkun degildi.. ama artik mumkun ;-) ne dersiniz?
Cok guzel olur. Yeni arkadaslar kazanmis olurum.
kızlar nolur yardım edin...
Annem varken 3-4 kere disari ciktik. Insan yenileniyir gercekten. Bebsin 40 i ciksin gezdircem onu da.
Ilacinin adi colinox mu canim?
Cok guzel olur. Yeni arkadaslar kazanmis olurum.
hayır canım ismi sab simplex ilk aguline kullandık karetmedi bio gain verdi onu hergün 5 damla kullandık ama çaresiz kalıyorum bazen susmuyor dediğimde bu gaz damlasını verdi hergün kullanma gerektiğinde ver 10 damla dedi eczacı günde 4 defa yazmış ama ben çaresiz kalınca veriyorum
arkadaşlar kızımın altını temizleyemiyorum....
nasıl anlatsam şimdi bilemedim...
kızımın malum yerinin iç kısımlarında hala beyazlıklar var ıslak mendille temizlemeye çalıştım hatta bugün kulak çöpüyle temizleyeyim dedim biraz çıktı ama hala beyaz duruyor. sizler nasıl temizliyorsunuz. korkuyorum enfeksiyon kapacak diye..
Gaz ilacinin adi ne canim?
cnm gecmis olsun..daha kucuk olduklari icin pek bi degisiklige gelmiyorlar..mamayi degistirmissin tekrar donmussun..tad degisikligi istahini kesmis olabilir..Selam kizlar herkes sorunlar yasiyor ankasilan bende arada yaziyorum ama pek cvp gelmiyor..sanirim hepimiz telasliyizbizim ayberkimiz kakasi yymusadi sukur ama hala gunde 1kez ben yaptiriyorum ve envok aptamile guvendigim icin o mamaya geri dondum..hero baby ysvrumun yuzunu sarartti soldurdu kan yok sanki ..aptamilde iyi gibi simdi ama istahi kesildi kuzumun (yemiyor 5saat ac kaldi dun uyandi mamafan azcik icti 30cc.filan onuda cikardi..kusuyor ve surekli migdesi bulaniyor uyukluyor geo..yavrumun nesi var (hayatim kararfi resmen nolur bisiy diyin neyapayim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?