1. ay kontrolünde doktor bize artık sürekli ıkınabilir korkmayın, gazı olmasa da ıkınmak isteyebilir demişti. bizde olmadı bu sürekli ıkınma ama normal bişey olarak söyledi yani doktor bunu.Bebeğim sürekli ıkınıyorrrrr ne yaparsam yapayım uykuda 5 dk bir ıkınıyor gece gündüz farketmiyor psikolojim bozuldu nerdeyse hiç uyuyamıyorm ıkındıkça kucağıma alıyorum halbuki gazı da çıkmış oluyor var mı bebeği sürekli ıkınan
Kızlar normal doğum yaptım ve hemoroidim çıktı bugün resmen azdı aşırı ağrı yapıyo bebeğime bakamıyorum neredeyse bu durumda olan var mı ne yaptınız?
canım çok geçmiş olsun, inşallah birşeyi yoktur kuzunun da nazlanıyordur ama neden burda zaman kaybediyorsun sen, götürsene bir doktora. Allah korusun birşey varsa çözümü bulunur.
Kizlar ben oturup agliyorum artik(cook uzgunum yavrum icmiypr hemde hic agzina bisiy surmuyor zorluyorum yok banamisin demiyor (azonce coknzorladim yarim saat boyunca agladi icmemek icin israr ediyor ac acina uyudu simdi (delircem (ogurup duruyorr migde bos olsa kuscakk (
kalça filmi için bana 2. ay dediler
ben de devlete götüreceğim
en yaşlı benim sanırım
ben geçen gün 31 i bitirdim
ayyyyyy sen pek bi küçükmüşsün
ben senin yaşındayken üniversitede okuyordum
evlenmek, çocuk bana öyle uzak kavramlardı ki
siz bebeğinle beraber büyüyeceksiniz demek ki
hadi yaaa!!!!!!sanirim ole.bende merak ediyodum acaba 22 dende daha kucugu varmi diye.sanirim dedin gibi yok :))duygucum cok guzel yapmissin vallahi..ohhh mis gibi kendine gelmissindir..
eruu cnm ilk sayfayi tiklarsan hepimizin yasi orda var ;-) bende 22 de universitedeydimesimle flört durumundaydik daha... 23 de mezun olup 24 de evlendik... en kucugumuz sensin sanirim minik anne :-D:-D
oo asil size masallah cnm..sizinki gercekten fedakarlik ornegi.cunku ayri sehirlerde 4 yada 5 yil okuyup bu iliskiyi devam ettirmek cok nadir gorulen bisey..tebrikler...rabbim hepimizin mutlulugunu daim etsin..benim oglusumda babasi gibi sevdigine sonuna kadar sahip ciksin... :-D:-D:-D[/QUOTE]biz daha eskiyiz kızlar, lise 2'den beri birlikteyiz:) martta 12sene oldu bizim, kızımız 12.yıl hediyesi oldu:) 5buçuk yıllık da evliyiz. liseden sonra üniversiteyi farklı şehirlerde okuduk, sonra ikimizde istanbulda işe başlayıp, 1yıl çalıştıktan somra evlendik. bu arada 29 yaşındayım bende 2013 itibariyle:)
evet canim bende hissediyorum.Kızlar emzirirken vücudunuzun farklı yerlerinde sızı hissediyor musunuz? Özellikle emdiği göğsünüzün tarafındaki kolunuzda ve sırt bölgenizde. İnce ve acı dolu bir sızı giriyor bana, anlam vermekte zorlanıyorum normal mi bu acaba.
bendede var diye dusunuyodum.bugun doktora gittikKızlar normal doğum yaptım ve hemoroidim çıktı bugün resmen azdı aşırı ağrı yapıyo bebeğime bakamıyorum neredeyse bu durumda olan var mı ne yaptınız?
Evet belirtileri soyler soylemez asit reflu dedi, zaten oglum muayene sirasinda da iki kez kustu,kesin teshis icin tetkikler yapilmasi gerekiyor ama hem kilosu iyi hemde daha cok kucuk hirpalamayalim dedi,alerji de bir ihtimal onun testi cok sonra,ben 4 gundur sut ve sut urunu yemiyorum,henuz bi degisiklik yok,doktor laktozun sisteminden tamamen temizlenmesi bikac haftayi bulur dedi,bekliycez bakalim[/QUOTE][cQUOTE=edlin;29779366]cnm ayni seyler benim kuzuda da var..sen bunlari sayinca mi dr reflu teshisi koydu ve alerjide olabilir dedi..daha nelerle karsilasacaz acaba...
alerjinin kesin olup olmadigi nezaman belli ollacak ve ilac tedavisi yok yani oylemi...
Bendede olmustu ..ben hic vakit kaybetmeden saf beyaz sabun ve temiz tulbentte kaynak suyla orasini temizledim..sicak dus tuttum bikacgun yaptim ve sukur gecti canim sende dene istersen ..sac kurutma makinasiylada kuruttum ardindan..gecmis olsunKızlar normal doğum yaptım ve hemoroidim çıktı bugün resmen azdı aşırı ağrı yapıyo bebeğime bakamıyorum neredeyse bu durumda olan var mı ne yaptınız?
Offfffff 10dan beri memede oglum kusuyor yine istiyor memede uyuyo sutum de iyi niye boyle yapiyo ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?