2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Kızlar türkmaxda yenidoganlarla ilgili bilgi verilcekmis hersey tadında programina konuk olarak doktor gelicekmis

günaydın kızlar,
biz daha yeni kalktık. tabi sabah 6da kalkıp 8de yattık, onu saymıyorum:) bebişin karnını doyurdum, uyudu. o kadar çok iş varki evde yapılacak, neresinden başlasam bilemedim. ama öncelikle şimdi spora başlıycam. dün başlıyordum güya ama kızım kucağımdan inmedi hiç, bütün gün omzunda uyudu:) neyse sağlık olsun ama artık düzene girip yaza kadar kalan kiloları vermem lazım. yalnız sabah sporu kahvaltı öncesimi, sonrasımı yapılır emin olamadım. netten baktım, kimisi öncesi yapın, hazırda yağ olmadığından depolanmış yağları yakarsınız diyor, kimiside önce yaparsanız yağ yerine kaslarını yakarsınız diyor. amannn bilemedim ama önce yapmaya karar verdim ben, depodaki yağları yakmak daha cazip geldi. tabi minnoşum uyanmadan başlayabilirsem:)

merhaba canım, hoşgeldin. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah...

çok sevindim canım, maşallah bebişine, bolbol oku nazara karşı, inşallah hep böyle sürer. doktor sıkıntınız olmasına da üzüldüm, çok şey yaşamışsın anlayışsız doktor ve hemşirelerle, Allah birdaha öyle insanlarla karşılaştırmasın.

gözün aydın, Allah sağlıklı uzun ömürler versin inşallah...

öncelikle geçmiş olsun, çok sevindim testi sorunsuz geçmenize. benim sütüm hep çok az ya, doğumdan beri en fazla 30cc çıktığını gördüm bugüne kadar, ama bebeğim 1 ay hiç emmedi, o ara hep sağıp veriyordum, ama sonunda azala azala bikaç damla bişey çıkmaya başlamıştı. şurda 10-15gündür emiyor, dün denemek için sağdım, yine 20cc anca çıktı, bilmiyorum daha artar mı ama benim yapım böyle heralde diyorum artık ben, süt üretemiyorum galiba...

Selamm kizlar zor bi gecenin ardindan inanilmaz dinamigim ama piskolojimm bozuldu kynanamlar ynmda resmen ellerini yikamadan seviyolar oglumu ne zaman uyansa onlariyanina gtrmek zorunda kallliyorum esirgiyomusum gibi laf sokuyolar henuz 9 gunluk yeni yeni uyanik kaliyo emip uyuyo sevemiyorum bile kendim gozleri acikken emzirmeye odama getiriyorum ona bile surat salliyolar annem ynmdaydi onla bi itismeler laf sokmalar falan gorsrniz dalacaktim dun kalkip yemek bile yapmamis eskileri yedik annem de gitti kimse benle ilgilenmiyo kocam da bi degisik oldu anlamadim lohusa kim bu evde en azindan annem varken kndimi degetli hissediyodum o da gitti haftaya gelcek iyice canim skldi gitseler de kurttulsam

aramiza hosgeldiiiiiin canim :))
buarada merak ediyodum dogurdunmu diye.
gecenlerde msjini gorunce bebeginle alakali seyler solemissin ozaman anladimki SONUNDA dogurmussun :))
Allah saglikla buyutmeyi nasip etsin insallah.
inan bu topikte solediklerini yada benzerini yasamayan kalmadi sanirim :))
oda olur insallah.giderler merak etme.
biliyorumki cook zor bir durum ama gun gectikce dahada iyi hissediyosun kendini.
etrafinda bole insanlar olsa bile.ben oyleyim sendede ayni seyin olcani dusunuyorum.
birazda hassaslik var tabi.gecer insallah canim :))

İnsallah canim valla evimde tek odada yasamays calisiyorum bebegimle mutlu olmak istiyorum artik eminim cogu kisi ysamistir bu durumu hakliisin cnm dogurdum daha dorusu doguramadim aldiilar oglusumu :))) son mart annesi bnm glba nisan 1 annesi

Bizde birlikte degiliz ama yakinız. O da geldiginde cocuk emerken bile getir bakayim diyo benim vermek istemedigimi düsünüyolar sanırım ama bebek daha bunlar oyun cocugu deilki emiyo uyuyo

Bizde birlikte degiliz ama yakinız. O da geldiginde cocuk emerken bile getir bakayim diyo benim vermek istemedigimi düsünüyolar sanırım ama bebek daha bunlar oyun cocugu deilki emiyo uyuyo

Bizimki farkli sehirden geldigi icin ynmda aslinda grmcem 5 dk mesafede oturuyo inadindan ona da gtmiyo annem burdayken rahat edelim diye gorumcem yirtti kendini bende kal diye gitmeedi fesatligindan Allah yardimcimiz olsun sekerim

Bizimki farkli sehirden geldigi icin ynmda aslinda grmcem 5 dk mesafede oturuyo inadindan ona da gtmiyo annem burdayken rahat edelim diye gorumcem yirtti kendini bende kal diye gitmeedi fesatligindan Allah yardimcimiz olsun sekerim
Ayni evde olunca zor benimkinın bi zarari yok sadece bebegi paylasamiyo onun haricinde iyidir. Bide esler cok önemli dengeyi kurmak onlara düsüyor.lohusasinda hiç cekilmez simdi ama sabret sonra bol bol bebeginle basbasa kalcaksın

merhaba kızlar
dışarda mevsimle alakalı ses çıkartan kedileri bebeğimin sesi zannedip sürekli koşmaktan yoruldum tuvaletten koşarak çıktım sussun artık şu kediler
pazar günü kızımı uyutamadıgımı yazmıştım sonrasındada susturamadık 9 gibi doktora götürelim diye çıktık eşim veteriner hekim kasabada yaşıyoruz çocuk doktoru olan en yakın ilçe 1buçuk saat uzaklıkta neyse bağrış çağrış bindik arabaya aynı dakka içinde sustu kızım ve uyudu. eşim birayla maç keyfine başlamıştı 2-3 tanede içmişti yolda çevirmeye takıldık alkol metreye üflettiler 59 promil çıktı ehliyetini almasınlar gün içinde hep araç kullanıyo diye çezayi bana kessinler diye ısrar ettik kabul etmediler eşimde hastanede kandan bakılmasını istedi 31 günlük bebekle ekip arabasına binip hasteneye gittik bu esnada bebegimin uyuyo hiç sesi çıkmıyo adamlar inanmadılar çocuk durmadı doktora gidiyoruz dedigimize. hastanede 30 çıktıda kurtulduk o arada arada acildeki doktora gazla ilgli durumlarda hangi ilaçları yazdıgını falan sordum benim bu rahat tavrim bizi oraya getiren görevligi sinir etti eminim. git gel evrak işi derken vardıgımızda saat 1buçukdu bebeğim mışıl mışıl uyuyo sabah gideriz diye eltime gittik yattım 11 gibi gittik doktora bebeğimin keyfi yerindeydi
doktor dinledi orasına burasına baktı muayene etti yandın sen en 1 ay daha dedi ağlayacak dedi sende onu sakinleştirmeye çalışacaksın vs. vs.anlattı gaz sorunu için nurse harveys kullanıyorduk sab simplex damla verdi doktor birlikte kullan dedi durmadıgında kullanmam için fitil verdi spasmo panalgine verdi. kızım maşşalah çok sakin gazınıda çıkartıyo derin uyumayada başladı ilk defa 4 saat aralıksız uyudu. arabayı çok seviyo doktorda binin arabaya gezin dedi. saç kurutma makinesinde susuyordu yükses önermedi bizde onu susturmak için sesini bastırmak için bağırmayacakmışız.
kilosu 5,350 boyuda 54
çocuk bakmak çok zormuş 2.falan diyorduk hep şimdi yok allah buna uzun ömür versin anna bu yaşadıklarımı unuturum öyle

selam anneler..bilgisayarı açtım bakayım diye ama oğlum saolsun sabah 8 de uyandı,bir saatlik uykuyla bu saate geldi..kucaktan inmek istemiyo,yerine koyduğum an uyanıyo..en son uykusuzluktan bağırmaya başladı,ellerini ayaklarını hafif sardım da uykuya dalabildi..epiduralden sonra küçük zorlamalarda bile belim ağrır oldu,bugün de oğlumu taşımaktan ağrıyo neyse hepinize güzel günler,bebiş uyurken ben de biraz uyumayı denesem iyi olacak,insan yalnız kalınca yemek yeme fırsatı bile olmuyomuşşş annelerin kıymetini bilmek lazımmışş

selam kızlar bugün cok üzgünüm...gecen gün yazmıstım cumartesı doktor kontrolune gıttık 500 gr almıs 3 haftada bebısım doktor az dedi ama ıdrar tahlılıne bakalım ona göre ek mama verırız bırazcık dedi..kusmasıda var bebegın o yuzden...o gn üzülmüştüm,bugün aşı için saglık ocagına gittik hemşire beni mahvetti üzüntüden bu kadar az kılo alan bebek hiç görmedim dedi bilrubinleri artar tsh artar zeka geriliği olabilir büyük ihtimal dedi,cok acıyarak alan baktı çok moralim bozuldu..saglık ocagında 4 kılo ölçüldü kilosu...az kilo alınca zeka gerılıgımı oluyor bunu duyan varmı hiç ??
sizlerde kilo sorunu yok sanırım o yüzden pek bişey yazan olmuyor

canım öyle bişey olsa doktorun da söylerdi, hiç takılma hemşireye.. kendini bu kadar üzeceğine ara doktoru sor hemşire böyle böyle dedi diye.. hem öyle olsa doktor hemen başlatırdı mamaya

mrb arkadaslar artık buralara gırems oldum.bebegım geceelrı cok huysuz sureklı emmek ıstıo memeden ayırınca hemen aglıo.besıke koyamaz oldum.yanımda yatırıyorum.cok yogun yorgun gecıo gunler.dr kontrole gttık bu arada.bebegım kılo alımı az dedı mama ver dedı.3300 dogmustu hast cıkarkkn 3100 cıktık evde onuda kaybetmıs sonra kı kontrolde 100 gr almıs fakat dr ıkna olmuo kılo alımı az dıo sutun ytmıo dıo.sutum gelıo.çiş kaka da yapıo uyuyorda hanı dıom doymasa hıc uyumaz.herkes kesınlıkle mama verme dedı.bende sut sagma makına aldım.kndı sutumu sagıp eksra vermek ııcn .makına ıle sutu fazla sagamadım beceremedım.kullanan var mı avent tek elktrıklı pıllı makına.bırazsagdıgımı verdım kustu onu da.ac olsa kusmaz dı dıom fazlayı kusar dıom.kafam cok karısık.saglık ocagında kı ebe sen sureklı emzır dedı sıkıntı etme dedı ay sonu kontrolde bellı olur dedı gorecegız .bebek bakmak da zor ya...bırde burnunda hırıltı vra burnu tıkalı degıl bakıom bırsey yok ama hırıltı var onuda anlamdım.kulaklarımda sureklı bebk aglaması var bunca sıkıntı olsada oglusum dunyalara bedelll...herkese rabbım kolaylık versın hepınızi optukkkk

Bencede öyle bisey olsa sonucu beklemez hemen mama verirdi sonuc nezaman cıkacak
Biz daha tartilmadik persembe asımız var ozaman tartarlar heralde

Off yeni huyumuz emerken agliyo ikinio gazi var anliyom aliyorum omzuma cikarmaya calisiyom sakinlesiyo tekrar meme veriyorum biraz emdikten sonra yine ayni sey ac kalicak diye endise ediyorum:-(

Off yeni huyumuz emerken agliyo ikinio gazi var anliyom aliyorum omzuma cikarmaya calisiyom sakinlesiyo tekrar meme veriyorum biraz emdikten sonra yine ayni sey ac kalicak diye endise ediyorum:-(

aynı sorun malesef bizde de var 2-3 kez emzikten ayırıp gazını çıkartmaya çalışıyoruz babasıyla sonra rahatlıyo neyse ki ama çok can sıkıcı emziği bıraktıkça sütler akıyo gidiyo valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…