selam anneler nasilsiniz.uzun zamandir giremedim.benimde inadci kuzum dogdu.herkesin tahmin ettigi gibi kizim oldu.7 nisanda 3650 qram 51 sm olaraq geldi dunyamiza minik askim.bir birimize alismiya calisiyoruz.kizimin ismi REYYAN.o kadar kucukki buyuk kizimin yaninda cuce gibi hepinizi optuk.
Allahim ctesi kaynanamlar gidiyo annem geliyo bu yorgunlukkla kalkip gobek atasim var hihoyt
Canlar humana anne cayı kullananlar memnun mu. Ben aldım içindekilere baktım cemen otu yazıyor ve ve kokuyor. İçince de kokuyor mu. Ter kokunuzda faln kokuyor mu. Çemen illet bi şi çünkü fena kokuyor. Cesaret edip açmadım bile kutuyu
benim sinirlerim çok yıprandı arkadaşlar
tahammül edemiyorum bazen
sonra da vicdanım sızlıyor ama
napıyım, bazen dayanamıyorum
kızlar ben insanlıktan çıktım valla
kendimden tiksiniyorum
inanın banyo yapmam bile lüks
birilerine çocukları emanet edip de duşa girebilirsem
suyun altında boş boş durmak bile beni mutlu ediyor
saçlarım iyice uzadı, şekilsizce
kedi gibi bıyıklarım var
kaşlarım neredeyse recep ivedik gibi oldu
hep eşofman giyiyorum
tişörtlerimde hep kusmuk göğüs kısmında süt lekesi olluyor
bana bayan denmesi için 1000 şahit lazım
önceden böyle değildim
hatta okulun en bakımlı ve şık bayanlarındandım
eşim hala çok beğense de beni
bence beni üzmemek için yapıyor
biliyorum ben
geçen bi parfüm sıktım hemen farketti zira
ben eskiden hep parfüm sıkardım ve farketmezdi
pppppppooooooooooooffffffffffffffffff
Bebegimi yikarken hep burnuna su kaciyor. Nerde hata yapiyoruz acaba.
canım ağlarken ayaklarını çekiyor diye gaz sancısı sanıyordum öncekileri demekki açlıktanmış yavrum yaatamamen açlıktan canım ben önceden gaz sanıyordum ama sonra anladım ki doymadığı için ağlıyor. açken de bacaklarını içe çekerek ağlıyor ben gaz sanıyordum. sonra 60lık süt verdim ona bir saldırdı nasıl içti kana kana. sonra uyudu.
incir,muhallebi,maydonoz,dereotu
ben denedim bunları yiyince süt olduğunu hissettim. inşallah senin de artar. bebeğinin kilosu kaç?
benim bazen aşırı sütüm oluyor hepsini içiyor daha da içmek istiyor... benim bebeğim çok iştahlı bu da bana çok zorluk veriyor. süt de bir yere kadar yani. sürekli dolu olmuyor ki. dolmasına fırsat vermeden benimki yine acıkıyor
canım süt yapması için bol bol su içmeni öneririm..
birde rezene çayı içiyorum günde 2 bardak.hem sütü hemde sütün kalitesini artırıyormuş.
sütüm şimdilik yeterli oğlum doyuyor..
birde pırasa sütü artıyormuş.ben haftada 2 kez pişiriyorum.
bunları denemediysen denemeni tavsiye ederimm :)
gözün aydın canımm... bu arada yazamadım allah analı babalı büyütsün bebişini. sonunda geldi nazlı bebişin...Allahim ctesi kaynanamlar gidiyo annem geliyo bu yorgunlukkla kalkip gobek atasim var hihoyt
Cemremmm canım ben içiyorum anne çayı ve sütümü arttırdığını da düşünüyorum . Çok lezzetli değil ama ben bisküviyle falan içiyorum.arada burnumu tıkayarak:) çemen kokmuyor korkmadan içebilirsn.
inşalah cnm iyi yönde olur 2. günden sonra yapabileceğim hareketleri içeren bi kitapcık vemişti ama onu hiç yapmadım :)) direk platesten girmsemmi diye düşünüyorum
sorma o durum bendede var sürekli açım yahuu evde ne var ne yok götürüyorum heleki emzirdikten sonra midem kazınıyo valla :))
normal doğum yaptım cnm ben aslında karnım çok büyük olmasına karşı sarkma yok gibi ama şuan hala 13 kilo fazlam var bakalım nasıl gidecek bunlar
kızlar yardım bebeğimin çok gazı varv hiç uyumuyor suanda kucağımda sizler gaz için ne kullanıyorsunz
karnına bebek yağıyla masaj iyi geliyo masaj yaparken ıkınması geldiğinde dizlerini karnına doğru bastırırsan kalın bağırsak düzleştiği için rahat çıkyo gazı
bunları yaparkende konuşuyorum sesler çıkarıyorum sakinleşiyo
senin içtiğin rezene çayından bir çey kaşığı verirsende iyi gelebilir
bide sıcak havluyu karnına sarıp beklet
inşallah rahatlar bebişin
kızlar yardım bebeğimin çok gazı varv hiç uyumuyor suanda kucağımda sizler gaz için ne kullanıyorsunz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?