Kızlar açtım dinletiyorum şuan iyi gibiMerhaba doğumlarınız oldu ne güzel ben 2012 mart annesiyim genel olarak sanırım gaz dan konuşuluyor malum ilk aylar...
ben oğlumda 3 ay gaz çektim hatta mart anneleri bölümünde kolik bebekler diye konuda açmıştım bebeğim kolik ağlamaları vardı denemediğim gaz ilaçları kalmadı bir nevze olsun iyi gelsede en iyisi masaj bebeğinize masaj yapın... biraz sabır gece uyku bizde halen yok gazı bitsin kakası çişi derken şimdide diş başladı... :)))
zaman çabuk geçiyor oğlum 14 aylık...
gaz için buzuki orhan kolik albümünü tavsiye ediyorum bebeğiniz bu sese emin olun bayılacak...
BEBEĞİNİZ AĞLAMASIN KOLİK BEBEKLER İÇİN ANNE KARNINDAKİ SESLER - YouTube
ben tam 3 ay bu müziklerle yaşadım... :)))
Bizim mesai erken basladi gecenin siftahini aciyorum kizlar rasgele :)))
Erken olur mu canim tam vakti,hadi bakalim bismillah:)))
Ay sorma hayatim biz yarimdan 4e kadar uyumusuz,saate bi baktim inanamadim:))masallah benim ogluma,gerci simdi acigi kapatiyoruz,kustuk,kakamiz var,gazimiz var,aciz filan ama o 3 saat ilac gibi gelmis bana,sen ne yaptin,kakaniz yapildi mi,uyudu mu minnak biraz?Bu gece herkes pek bi sessiz bebisler uslu heralde uyudunuz mu:))))
Ay sorma hayatim biz yarimdan 4e kadar uyumusuz,saate bi baktim inanamadim:))masallah benim ogluma,gerci simdi acigi kapatiyoruz,kustuk,kakamiz var,gazimiz var,aciz filan ama o 3 saat ilac gibi gelmis bana,sen ne yaptin,kakaniz yapildi mi,uyudu mu minnak biraz?
Bende hic sevmem hazir mamanin kokusunu ama yok sanmiyorum yinede kullandigimiz markalar o kadar da kalitesiz degildir bi suru kontrolden geciyolar,gdo icinde su organik olanlari tercih edebilirsin,yavrularimiz Allah'a emanet,biseycik olmaz insallahKizlar haber izlediniz mi?mamalara gdo karsmisokadR uzuldum ki..yazik yaaa bebelere bari yapmayin sunu vicdansizlarr!onlarin yavrulari yok mu!!off ne vericez neye guvenicez?hep deniyor ya annem beni bilmem ne mamayla beslemis diyee nerdee eski mamalarr icinde vitaminlerede inanmiyorum ben sut tizu vardir sadece oda yapay olandannn hani su neskafelere konandan bile adidirr..hix mamayi koktunuzmu cok kotuu kokuyoo yaaa ( hepsii
Bu gece herkes pek bi sessiz bebisler uslu heralde uyudunuz mu:))))
Walla guya masaj filan yapiyorum ama ise yaradigini soyleyemem,ben de bol bol emziriyorum,hani bastirsinda ciksin diye:)))anne sutunun agri kesici ozelligi varmis,rahatlatiyo birazYanimda uyuyakalmisiz oyle ay cok kizdim kendime kakamizi yaprik 2inci postadayiz:))) uyku emmesine gectik biz tabi uyursa bgn zorlandi baya alttan cikarirken normalde memede pirt pirt yapiyodu sen bisey yapiyomusun cnm kolay cikarsin diye
Biri uyku mu dedi :) simdi emdik kucak uykusu yatirinca aglar :)
Biri uyku mu dedi :) simdi emdik kucak uykusu yatirinca aglar :)
Aynen bende oyle yapiyorum,yasasin ogle uykusu!Yarin bebisle bi uyu bnm gibi gunduz o uyurken bn de uyuyorum 2 3 saat iyi geliyo tatlim biz de kucaktayiz simdi sekeerleme yapio bzmkiiler
Walla guya masaj filan yapiyorum ama ise yaradigini soyleyemem,ben de bol bol emziriyorum,hani bastirsinda ciksin diye:)))anne sutunun agri kesici ozelligi varmis,rahatlatiyo biraz
cnm ben kullanmadim humanayi..akdardan kimyon,anason,rezene aldim..üçünu karistirdim hergun demleyip iki fincanCanlar humana anne cayı kullananlar memnun mu. Ben aldım içindekilere baktım cemen otu yazıyor ve ve kokuyor. İçince de kokuyor mu. Ter kokunuzda faln kokuyor mu. Çemen illet bi şi çünkü fena kokuyor. Cesaret edip açmadım bile kutuyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?