2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Kızlar açtım dinletiyorum şuan iyi gibi

Selamlar kizlar,benim oglum dun rekor kirdi,nerdeyse 24 saat uyumadi,hep kolumuzda memede,neyseki tam bir gunun ustune ogleden sonra daldi uykuya bende uyumusum bi 3 saat,cok sukur iyi geldi,simdide mir mir donup duruyo,bi kez daha yediriim de yaticam bende,bakalim uyuycaz mi:)

Kizlar haber izlediniz mi?mamalara gdo karsmis okadR uzuldum ki..yazik yaaa bebelere bari yapmayin sunu vicdansizlarr!onlarin yavrulari yok mu!!off ne vericez neye guvenicez?hep deniyor ya annem beni bilmem ne mamayla beslemis diyee nerdee eski mamalarr icinde vitaminlerede inanmiyorum ben sut tizu vardir sadece oda yapay olandannn hani su neskafelere konandan bile adidirr..hix mamayi koktunuzmu cok kotuu kokuyoo yaaa( hepsii

Bu gece herkes pek bi sessiz bebisler uslu heralde uyudunuz mu:))))
Ay sorma hayatim biz yarimdan 4e kadar uyumusuz,saate bi baktim inanamadim:))masallah benim ogluma,gerci simdi acigi kapatiyoruz,kustuk,kakamiz var,gazimiz var,aciz filan ama o 3 saat ilac gibi gelmis bana,sen ne yaptin,kakaniz yapildi mi,uyudu mu minnak biraz?

Yanimda uyuyakalmisiz oyle ay cok kizdim kendime kakamizi yaprik 2inci postadayiz:))) uyku emmesine gectik biz tabi uyursa bgn zorlandi baya alttan cikarirken normalde memede pirt pirt yapiyodu sen bisey yapiyomusun cnm kolay cikarsin diye

Bende hic sevmem hazir mamanin kokusunu ama yok sanmiyorum yinede kullandigimiz markalar o kadar da kalitesiz degildir bi suru kontrolden geciyolar,gdo icinde su organik olanlari tercih edebilirsin,yavrularimiz Allah'a emanet,biseycik olmaz insallah

Yanimda uyuyakalmisiz oyle ay cok kizdim kendime kakamizi yaprik 2inci postadayiz:))) uyku emmesine gectik biz tabi uyursa bgn zorlandi baya alttan cikarirken normalde memede pirt pirt yapiyodu sen bisey yapiyomusun cnm kolay cikarsin diye
Walla guya masaj filan yapiyorum ama ise yaradigini soyleyemem,ben de bol bol emziriyorum,hani bastirsinda ciksin diye:)))anne sutunun agri kesici ozelligi varmis,rahatlatiyo biraz

Walla guya masaj filan yapiyorum ama ise yaradigini soyleyemem,ben de bol bol emziriyorum,hani bastirsinda ciksin diye:)))anne sutunun agri kesici ozelligi varmis,rahatlatiyo biraz

Cnm iki emzirme arasi en az 2 saat olsun. SIk emziemek de gaz apiyor. Bebegin emdigini hazmetmesi lazimmis.

Offf ya üşüttüm galiba ishal gibi olmuşum tühhh (( muz mu yesem napsam hemen gecse yalnızım da zırt pırt wc ye nasıl gitcem nasıl hemen gecirebilirim bide bu benim üşütmem yavrumda nasıl etki gösterir acaba

cnm ben kullanmadim humanayi..akdardan kimyon,anason,rezene aldim..üçünu karistirdim hergun demleyip iki fincan
iciyorum..şu an yazarken bile iciyorum :-D istersen sende oyle yap..

günaydın kızlar bişi sorcam ben kendimi kadın gibi hissetmitorum ya artık bakımsız kızarmış gözlü hafif göbekli bişi oldum pazartesi günü kırkımız çıkcak saçlarımı boyatmak istiyorum ama yavrumada zararı olurmu ondan kjorkuyorum kararsız kaldım kızlar varmı içinizde saçlarını boyatan:18:

Hani bize de -bana- yaranılmıyor. Bebeğim ağlar sızlar mızmızlanırken uyusa diye gözüne bakıyordum. Yavrum şimdi hasta. Grip olmuş, hırıltı, öksürük. Uyanmıyor da. Dün 24 saat boyunca 4 saat uyanık kaldı. Şimdiyse uyansın diye gözüne bakıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…