Walla guya masaj filan yapiyorum ama ise yaradigini soyleyemem,ben de bol bol emziriyorum,hani bastirsinda ciksin diye:)))anne sutunun agri kesici ozelligi varmis,rahatlatiyo biraz
günaydın kızlar bişi sorcam ben kendimi kadın gibi hissetmitorum ya artık bakımsız kızarmış gözlü hafif göbekli bişi oldum pazartesi günü kırkımız çıkcak saçlarımı boyatmak istiyorum ama yavrumada zararı olurmu ondan kjorkuyorum kararsız kaldım kızlar varmı içinizde saçlarını boyatan:18:
günaydınn ,hayırlı cumalar..
ben boyatmadım,2-3 günde bir hafif hafif olsa da kanamam var henüz .tamamen geçmesini beklyorum..10 aydır boyanmadı zaten biraz daha kalsın bakalım
bitkisel boya ile boyayabilirsin bence,bi zararı olmaz diye düşünüyorum ama tamamen benim düşüncem,resmi bi dayanağı yok
üzerimiz kusmuk doluyken kendimizi ne kadar kadın gibi hissedebiliriz ki ,giy çıkar aynı oluyoama takma kafana geçici bi süreç.normal yaşamımıza dönecez elbet bi gün..
benımde kanamam tam gecmedı sacımıda boyatmedım bastan berı bazen bakıp bakıp sıkılıyorum bunalıyorum ama boyatmayada cesaret edemıyorum...gercı düşünüyorum yedıgımız ıctıgımız hıçbısey doğal degıl kı zaten mamalarda bıle gdo lu mısır pirinç kullanıyosa sac boyası ne kadar zarar verebılır dıye...en azından kendımızı mutlu guzel hıssedersek belkı daha verımlı oluruz bebek ıcın dıyorum dıyorumda genede boyatamıyorum :)
kusmalar gecmedımı sızde de?? bızım gecen hafta azalmıstı gecıyo galıba dedım 2 gundur fena kusuyo gene
merhaba cnm
benim kızımda çok kusuyordu biliyorsun..her seferinde dr randevu alıyoruz kusması azalınca vazgeçiyorduk
geçen gece balgamlı kustu..acildeki çocuk uzmanını aradık..balgam olduğu için kusuyormuş..eğer idrarı sarı renkli olursa enfeksiyon olurmuş..idrarıda berrak su gibi
balgamını kusması iyiymiş..kusamasa sıkıntı olurmuş
öyle dedi içimizi rahatlattı..az önce yine kustu balgamlı
senin bebeğinde de balgam varmı
haa sadece balgamlı kusmuyor..bazen emdiğini hemen kustuğuda oluyor..onuda sırtını üşütmesine yada çok emmesine bağladım..çünkü gaz harici ve balgamdan hariç başka hiçbir sıkıntısı yok çok şükür...
ama kusmuk temizlemekten bıktım artık ne zamana kadar kusacaklar bunlar
arkadaşlar benim kızım 2230 gr doğdu hiç elleyemedim
şimdi 3300 oldu ama hala altını değiştiremiyorum annem yıkıyor ben sadece su döküyorum
benim gibi olan var mı
yoksa ben mi korkağım anlamadım ki
3 kg da olsa hala küçük geliyor gözüme..
şimdi 3300 oldu ama hala altını değiştiremiyorum annem yıkıyor ben sadece su döküyorum
benim gibi olan var mı
benim gibi olan var mı
bilmiyorum ya kararsız kaldım benimde ara sıra açık kahverengi akıntım var öyle tam kan gibi değil ama bişiler geliyo sonuçta çok sıkıldım yarın oğluşumu arabasına katıp nasip olursa dışarı çıkıcam o zaman bakayım bi bitkisel boyalara benim oğlandada kuma var ama balgam olduğu için kusuyo öksürüyo öğürüyo baslgamını çıkarmak için çok korkuyorum o zaman ben hemen ters çevirip gazını çıkarır gibi sırtına vurduğunda akıyo balgamı ama bizim 3 tane şurubumuz var durumumuz fena yani ufacık bedeniyle koca koca öksürüyo oğluşumgünaydınn ,hayırlı cumalar..
ben boyatmadım,2-3 günde bir hafif hafif olsa da kanamam var henüz .tamamen geçmesini beklyorum..10 aydır boyanmadı zaten biraz daha kalsın bakalım
bitkisel boya ile boyayabilirsin bence,bi zararı olmaz diye düşünüyorum ama tamamen benim düşüncem,resmi bi dayanağı yok
üzerimiz kusmuk doluyken kendimizi ne kadar kadın gibi hissedebiliriz ki ,giy çıkar aynı oluyoama takma kafana geçici bi süreç.normal yaşamımıza dönecez elbet bi gün..
bilmiyorum ya kararsız kaldım benimde ara sıra açık kahverengi akıntım var öyle tam kan gibi değil ama bişiler geliyo sonuçta çok sıkıldım yarın oğluşumu arabasına katıp nasip olursa dışarı çıkıcam o zaman bakayım bi bitkisel boyalara benim oğlandada kuma var ama balgam olduğu için kusuyo öksürüyo öğürüyo baslgamını çıkarmak için çok korkuyorum o zaman ben hemen ters çevirip gazını çıkarır gibi sırtına vurduğunda akıyo balgamı ama bizim 3 tane şurubumuz var durumumuz fena yani ufacık bedeniyle koca koca öksürüyo oğluşum
evet canım bılıyorum kusma derdimiz var malesef...bende bı gecıyo bı coğalıyo alayamadım...doktora söyledim fazlasını kusuyordur dedi cok fazla önemsemedi ama genede idrar tahlılı yaptırdık yarın belli olacak tekrar doktora gıdıcez bakalım...pek balgam yok gıbı ama arada yapıskan gıbı oluyo dilini cıkarıp duruyo dısarı bısey atmak ıster gibi sıkılıyo sonra kusuyo...inşallah gcer cunku gercekten anneleri huzursuz eden bişey bu..
allah razı olsun gülüm inşallah atlatırız yakın zamandageçmiş olsun.inşallah öksürükten kurtulur oğluşun bian önce..
cnm ben kullanmadim humanayi..akdardan kimyon,anason,rezene aldim..üçünu karistirdim hergun demleyip iki fincan
iciyorum..şu an yazarken bile iciyorum :-D istersen sende oyle yap..
geçmiş olsun.inşallah öksürükten kurtulur oğluşun bian önce..
gülüm gaz sorunu bizdede var doktorumuz biogaia diye bi damla ve yanında sap simplex diye bi damla daha verdi çok faydasını görüyorum ben biogaia bağırsaklara bakteri vererek düzene girmesini sağlıyo bağırsak hareketlerini düzenliyo yani, doktorum mutlaka kullan ömürlük bi ilaç mutlaka faydasını görürsün demişri netten bi araştır istersen diğeride gazı hemen çıkarması içinhayirli cumalar herkese.guzel anneler ve tatli melekeri.herkeste ayni sorunlar var sanirim.bakimsizlik ve gaz skntimiz bizimde var.wcye gitmek bile luks oldu bana.artik dayanamazsam kizimi aglatip gidiorum wcye allahtan wcyle odanin kapisi karsiliklida arqdan kizimi gozetliyorum kapiyi acik birakip:)gazimizada ne yaptiysam care bulamadim.sabah saglik ocagina goturdum.cunku kizimin kendi dru ilac kullanmaya karsi 3ayina kadar.kizim kabiz 5gundur yapamiyor.dru normal diyor bende mecbur fitil yazdirdim saglik ocagindan tekrar fitiille bile zor yapiyor.cocuk druna kalsa catlicak kizim.bide gaz icin zinco,metsil ve gaviscon kullaniyorum acaba hepsi birden cokmu gelir kizima.napicami bilemiyorum kizim surekli gazdan aglama modunda yada kucagimda uyuyor.
gülüm gaz sorunu bizdede var doktorumuz biogaia diye bi damla ve yanında sap simplex diye bi damla daha verdi çok faydasını görüyorum ben biogaia bağırsaklara bakteri vererek düzene girmesini sağlıyo bağırsak hareketlerini düzenliyo yani, doktorum mutlaka kullan ömürlük bi ilaç mutlaka faydasını görürsün demişri netten bi araştır istersen diğeride gazı hemen çıkarması için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?