hayır demedi ama arkadaşım 3 aya kadar kullanmıştı ara vermeden ama biz genede soralım doktoraBizede verdi canim biogaia gunde 5 damla bitmek uzere acaba daha kullanicaz mi size bisey dedi mi ?
Canım benim bebeğimde çok gazlı doktorumuz herbacol drop diye bitkisel bi şurup verdi. İçeriğine rezene yağı gibi çeşitli yağlar var. Bir de prebiyotik. Onu kullanıyorum bağırsakları düzene girmeye başladı ama yine de gazlı.hayirli cumalar herkese.guzel anneler ve tatli melekeri.herkeste ayni sorunlar var sanirim.bakimsizlik ve gaz skntimiz bizimde var.wcye gitmek bile luks oldu bana.artik dayanamazsam kizimi aglatip gidiorum wcye allahtan wcyle odanin kapisi karsiliklida arqdan kizimi gozetliyorum kapiyi acik birakip:)gazimizada ne yaptiysam care bulamadim.sabah saglik ocagina goturdum.cunku kizimin kendi dru ilac kullanmaya karsi 3ayina kadar.kizim kabiz 5gundur yapamiyor.dru normal diyor bende mecbur fitil yazdirdim saglik ocagindan tekrar fitiille bile zor yapiyor.cocuk druna kalsa catlicak kizim.bide gaz icin zinco,metsil ve gaviscon kullaniyorum acaba hepsi birden cokmu gelir kizima.napicami bilemiyorum kizim surekli gazdan aglama modunda yada kucagimda uyuyor.
benımde kanamam tam gecmedı sacımıda boyatmedım bastan berı bazen bakıp bakıp sıkılıyorum bunalıyorum ama boyatmayada cesaret edemıyorum...gercı düşünüyorum yedıgımız ıctıgımız hıçbısey doğal degıl kı zaten mamalarda bıle gdo lu mısır pirinç kullanıyosa sac boyası ne kadar zarar verebılır dıye...en azından kendımızı mutlu guzel hıssedersek belkı daha verımlı oluruz bebek ıcın dıyorum dıyorumda genede boyatamıyorum :)
kusmalar gecmedımı sızde de?? bızım gecen hafta azalmıstı gecıyo galıba dedım 2 gundur fena kusuyo gene[/QUOTE
geçmedi daha.çoğunlukla emdiğini kusuyo,çünkü doyduğunu bilmeyip çok emiyo..bi kaç günde bir çökelek gibi kusuyo..iki kez de emdiği süt burnundan geldi az az..
hayirli cumalar herkese.guzel anneler ve tatli melekeri.herkeste ayni sorunlar var sanirim.bakimsizlik ve gaz skntimiz bizimde var.wcye gitmek bile luks oldu bana.artik dayanamazsam kizimi aglatip gidiorum wcye allahtan wcyle odanin kapisi karsiliklida arqdan kizimi gozetliyorum kapiyi acik birakip:)gazimizada ne yaptiysam care bulamadim.sabah saglik ocagina goturdum.cunku kizimin kendi dru ilac kullanmaya karsi 3ayina kadar.kizim kabiz 5gundur yapamiyor.dru normal diyor bende mecbur fitil yazdirdim saglik ocagindan tekrar fitiille bile zor yapiyor.cocuk druna kalsa catlicak kizim.bide gaz icin zinco,metsil ve gaviscon kullaniyorum acaba hepsi birden cokmu gelir kizima.napicami bilemiyorum kizim surekli gazdan aglama modunda yada kucagimda uyuyor.
arkadaşlar benim kızım 2230 gr doğdu hiç elleyemedim
şimdi 3300 oldu ama hala altını değiştiremiyorum annem yıkıyor ben sadece su döküyorum
benim gibi olan var mı
yoksa ben mi korkağım anlamadım ki
3 kg da olsa hala küçük geliyor gözüme..
hayirli cumalar herkese.guzel anneler ve tatli melekeri.herkeste ayni sorunlar var sanirim.bakimsizlik ve gaz skntimiz bizimde var.wcye gitmek bile luks oldu bana.artik dayanamazsam kizimi aglatip gidiorum wcye allahtan wcyle odanin kapisi karsiliklida arqdan kizimi gozetliyorum kapiyi acik birakip:)gazimizada ne yaptiysam care bulamadim.sabah saglik ocagina goturdum.cunku kizimin kendi dru ilac kullanmaya karsi 3ayina kadar.kizim kabiz 5gundur yapamiyor.dru normal diyor bende mecbur fitil yazdirdim saglik ocagindan tekrar fitiille bile zor yapiyor.cocuk druna kalsa catlicak kizim.bide gaz icin zinco,metsil ve gaviscon kullaniyorum acaba hepsi birden cokmu gelir kizima.napicami bilemiyorum kizim surekli gazdan aglama modunda yada kucagimda uyuyor.
kızlar biraz saçma gelebilir size ama benim kızım çok akıllı hiç ağlamıyoro kadar gaz sancısı çekiyor kıvranıyor kızarıyor bozarıyor ama ağlamıyor
geceleri acıktığı zaman bile mızmızlanıyor epey bekliyorum ağlasın diye yinede ağlamıyor..
çok ağlasa problem ederdim eminim ama şimdide ağlamıyor diye problem ediyorum... eksik doğduğu için ağlamıyor gününü tamamlasın ağlar dediler günü doldu 2 hafta geçti hala ağlamıyor:26:
beni görünce heyecanlanıyor ,çırpınıyor ,gözlerimin içine bakıyor ,ben konuşmaya başlayınca başka tarafa baksa bile hemen dikkat kesiliyor beni dinliyor
hareketleri gelişmesi normal ama bu kadar sakin olması normalmi sizce ....bugün 30 günlük oldu
bizde bi kaç şurup denedik fayda etmedi rezene kimyon banamısın demedi kızım ağzından çıkartmıyodu ağzından çıkmayan sonra sancılı çıkıyo doktor sab simplex damla verdi 4 gündür kullanoyoruz günde 3 defa her emmeden sonra çıkratır oldu kızım gazını hemde çok uğraştırmadan
kullandıgın şurupların hepsi birden çok geleblir doktora sor bence
ne kadarlık doğmuştu bebişin
benim oğlum 8 aylık doğmuştu 2.500 gr doğdu o kadar küçük ve güçsüzdüki
ilk gün emzirememiştim açlıktan bebeğim öksüre öksüre mosmor olmuştu yinede ağlamamıştı
40 gün nerdeyse hiç ağlamadı ağlamayı bırak sesi bile düzgün çıkmıyodu
40 ımız çıktıktan sonra yavaş yavaş normal bi bebek gibi davranmaya başlamıştı
o 2.500 gr mlık bebek şimdi 65 kilo oldu maşşallah sesi hiç susmuyo
seninde bebeğin düzelir merak etme ağlamamasının tadını çıkarmaya bak bence
arkadaşlar benim kızım 2230 gr doğdu hiç elleyemedim
şimdi 3300 oldu ama hala altını değiştiremiyorum annem yıkıyor ben sadece su döküyorum
benim gibi olan var mı
yoksa ben mi korkağım anlamadım ki
3 kg da olsa hala küçük geliyor gözüme..
Ben de kimyon ve rezene içiyorum da onu da almış bulundum ama daha kapağınıaçmadan kokuyor sanki
Eveeet kızlar nihayet ben de kızımı kucağıma aldım. Pazar gecesi sancım geldi hatta buraya da yazmıştım, Pazartesi sabahı kızımı dünyaya getirdim. Normal dogum oldu ve çok da zorlanmadım. 3500 gr ve 51 cm. Adını Mihriban koymak istiyoruz. Anlamı çok guzel. İyi huylu, guzel ahlaklı, merhametli, şefkati, güleryüzü demek. Fakat tam icime sinmedi bir türlü. Sizce nasil bir isim? Neyi cagristiriyor?
Bu arada dün kontrolumuz vardı, hastanede soydular, kan falan aldılar, epeyi üşüdü, şimdi hirliyor. Bol bol emziriyorum. İnşallah hemen gecer. Bir de dogum esnasında kürek kemiği kırılmış, sag kolunu bağladık, hiç oynatmamalıymış. 10 güne kaynarmış. Bakalım, inşallah öyle olur. Kuzumun röntgenini çektiler daha 3 günlükten.
cnm herseyin normali guzel..ne aglama krizi nede hic aglamama normal degil bence..benim bebegimde gununu doldurana kadar aglamadi azicik aglasa seviniyordum kucagima almayip aglasin diye bekliyordum...cunku ciger gelisimi icin aglamasi gerekiyor.simdi ise gazdan susturamiyorum..bu da kotu..ins gunu dolunca yada kirki cikinca aglar...kızlar biraz saçma gelebilir size ama benim kızım çok akıllı hiç ağlamıyoro kadar gaz sancısı çekiyor kıvranıyor kızarıyor bozarıyor ama ağlamıyor
geceleri acıktığı zaman bile mızmızlanıyor epey bekliyorum ağlasın diye yinede ağlamıyor..
çok ağlasa problem ederdim eminim ama şimdide ağlamıyor diye problem ediyorum... eksik doğduğu için ağlamıyor gününü tamamlasın ağlar dediler günü doldu 2 hafta geçti hala ağlamıyor:26:
beni görünce heyecanlanıyor ,çırpınıyor ,gözlerimin içine bakıyor ,ben konuşmaya başlayınca başka tarafa baksa bile hemen dikkat kesiliyor beni dinliyor
hareketleri gelişmesi normal ama bu kadar sakin olması normalmi sizce ....bugün 30 günlük oldu
Eveeet kızlar nihayet ben de kızımı kucağıma aldım. Pazar gecesi sancım geldi hatta buraya da yazmıştım, Pazartesi sabahı kızımı dünyaya getirdim. Normal dogum oldu ve çok da zorlanmadım. 3500 gr ve 51 cm. Adını Mihriban koymak istiyoruz. Anlamı çok guzel. İyi huylu, guzel ahlaklı, merhametli, şefkati, güleryüzü demek. Fakat tam icime sinmedi bir türlü. Sizce nasil bir isim? Neyi cagristiriyor?
Bu arada dün kontrolumuz vardı, hastanede soydular, kan falan aldılar, epeyi üşüdü, şimdi hirliyor. Bol bol emziriyorum. İnşallah hemen gecer. Bir de dogum esnasında kürek kemiği kırılmış, sag kolunu bağladık, hiç oynatmamalıymış. 10 güne kaynarmış. Bakalım, inşallah öyle olur. Kuzumun röntgenini çektiler daha 3 günlükten.
kızlar biraz saçma gelebilir size ama benim kızım çok akıllı hiç ağlamıyoro kadar gaz sancısı çekiyor kıvranıyor kızarıyor bozarıyor ama ağlamıyor
kızlar ben hamilelikte de hiç ilaç kullanmamıştım
şimdi de bebeklerime kullanmıyorum
doktor multivitamin verdi
bir de sağlık ocağı d vit verdi ama onu da kullanmıyorum
belki de hata yapıyorum ama ilaç kullanmak istemiyorum bebeklerime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?