Kereviz gaz yapar mi kızlar oglumu bukadar gaz sancısı tutmuyodu 2gündür yedigim tek farklı sey kereviz.
Omzumda tasimaktan kollarim koptu:-(
Kereviz gaz yapar mi kızlar oglumu bukadar gaz sancısı tutmuyodu 2gündür yedigim tek farklı sey kereviz.
Omzumda tasimaktan kollarim koptu:-(
Yok cnm yapmaz sen ayaklarini falan usutmus olabiliirsin sdce yediklerin gaz yapmiyo cnku
Eveeet kızlar nihayet ben de kızımı kucağıma aldım. Pazar gecesi sancım geldi hatta buraya da yazmıştım, Pazartesi sabahı kızımı dünyaya getirdim. Normal dogum oldu ve çok da zorlanmadım. 3500 gr ve 51 cm. Adını Mihriban koymak istiyoruz. Anlamı çok guzel. İyi huylu, guzel ahlaklı, merhametli, şefkati, güleryüzü demek. Fakat tam icime sinmedi bir türlü. Sizce nasil bir isim? Neyi cagristiriyor?
Bu arada dün kontrolumuz vardı, hastanede soydular, kan falan aldılar, epeyi üşüdü, şimdi hirliyor. Bol bol emziriyorum. İnşallah hemen gecer. Bir de dogum esnasında kürek kemiği kırılmış, sag kolunu bağladık, hiç oynatmamalıymış. 10 güne kaynarmış. Bakalım, inşallah öyle olur. Kuzumun röntgenini çektiler daha 3 günlükten.
nasılsınız?
uzun zamandır yazamıyorum, kızım uyuduğunda ancak geçmişi okuyup kaçıyorum.
bugün de sinir stresten rahatlamak için girip yazayım dedim. stresliyim çünkü eşim kapadokyada tatil yapıyo, ben günlerdir 4 duvar arasındayım. hiçbiryere çıkamıyorum. geçenlerde bi çarşıya çıktım eşimle 2 saatliğine o kadar. hastaneden hastaneye çıkıyorum.
şimdi de benim stresim bebeğime yansıdı sanırım, saatlerdir uyumadı, fön makinesi sesi açtım. hemen daldı yavrum.
kızlar ben bebeğimi sürekli memede uyutuyorum ve sonra uykudayken gazını çıkaramıyorum. bu yüzden hemen uyanıyo. uzun uykusuna da uykusuz kaldığında az emdiğinde ve duş aldığında daliyo. yanlış mı yapıyorum acaba? yardımcı olur musunuz??
kızlar ben hamilelikte de hiç ilaç kullanmamıştım
şimdi de bebeklerime kullanmıyorum
doktor multivitamin verdi
bir de sağlık ocağı d vit verdi ama onu da kullanmıyorum
belki de hata yapıyorum ama ilaç kullanmak istemiyorum bebeklerime
kızlar bebeklerinize gelen altınları nasıl değerlendirmeyi düşünüyorsunuz?
ben bebeklerimin adına hesap açtırıp oraya koymak istiyorum ama
bu fikir eşime garip geliyor
altınları kendim için kullanmamı söylüyor (bilezik gibi )
siz neler yaptınız ?merak ettim
Eveeet kızlar nihayet ben de kızımı kucağıma aldım. Pazar gecesi sancım geldi hatta buraya da yazmıştım, Pazartesi sabahı kızımı dünyaya getirdim. Normal dogum oldu ve çok da zorlanmadım. 3500 gr ve 51 cm. Adını Mihriban koymak istiyoruz. Anlamı çok guzel. İyi huylu, guzel ahlaklı, merhametli, şefkati, güleryüzü demek. Fakat tam icime sinmedi bir türlü. Sizce nasil bir isim? Neyi cagristiriyor?
Bu arada dün kontrolumuz vardı, hastanede soydular, kan falan aldılar, epeyi üşüdü, şimdi hirliyor. Bol bol emziriyorum. İnşallah hemen gecer. Bir de dogum esnasında kürek kemiği kırılmış, sag kolunu bağladık, hiç oynatmamalıymış. 10 güne kaynarmış. Bakalım, inşallah öyle olur. Kuzumun röntgenini çektiler daha 3 günlükten.
kızlar bebeklerinize gelen altınları nasıl değerlendirmeyi düşünüyorsunuz?
Mememi birakmiyo 3 saattir yapisigiz resmen cekince de uyaniyo offf napcam boyle
uyansada emzirme hem memede uyumaya alıştırıyosun hemde emdikçe havada yuttuğu için gazı çok olur
karnını doyur kucağına al dolaştır biraz yorulunca uyur
Acaba karni doymuyo ondan mmi agliyo ki dursa gezerken de durmuyo ki basiyo cigligi
Allah analı babalı büyütsün..adının anlamıda çok güzelmiş..Eveeet kızlar nihayet ben de kızımı kucağıma aldım. Pazar gecesi sancım geldi hatta buraya da yazmıştım, Pazartesi sabahı kızımı dünyaya getirdim. Normal dogum oldu ve çok da zorlanmadım. 3500 gr ve 51 cm. Adını Mihriban koymak istiyoruz. Anlamı çok guzel. İyi huylu, guzel ahlaklı, merhametli, şefkati, güleryüzü demek. Fakat tam icime sinmedi bir türlü. Sizce nasil bir isim? Neyi cagristiriyor?
valla bende ağlasa sevinecem..eşimide pimpiriklendirdim pazartesi dr götürelim diyorcnm herseyin normali guzel..ne aglama krizi nede hic aglamama normal degil bence..benim bebegimde gununu doldurana kadar aglamadi azicik aglasa seviniyordum kucagima almayip aglasin diye bekliyordum...cunku ciger gelisimi icin aglamasi gerekiyor.simdi ise gazdan susturamiyorum..bu da kotu..ins gunu dolunca yada kirki cikinca aglar...
ben vitaminlere ilaç gözüyle bakmıyorum..destek olarak bakıyorumkızlar ben hamilelikte de hiç ilaç kullanmamıştım
kızımın adına biriktiriyorumkızlar bebeklerinize gelen altınları nasıl değerlendirmeyi düşünüyorsunuz?
kızkardeşimin çok uslu bebeği şimdi 10 aylık..bu ne biçim bebek hiç ağlamıyor diyordum..acıksa kardeşim farkedip emzirmese aç aç uyuyordu çocukcnm benim oğlumda pek ağlamıyor.ama "hiç ağlamıyor" diyemem.
acıktığı zaman özellikle hemen memeyi vermessem çığlık çığlığa ağlıyor.memeyi alınca hemen susuyor.
birde kucakta tutuş pozisyonumuzu beğenmesse mırıldanıyor,şekil değiştirince susuyor hemen.
belki çok uslu bi bebektir ne güzel.şimdiden endişe etme derim ben.
takip etmeye devam et sen bebeğinin hareketlerini yinede..
bende bebekken çok ağlamazmışım.oğlum bana çekti sanırım.
annem dün gibi hatırlıyor benim bebekliğimi ve oğlum doğduğundan beri devamlı anlatıp kıyaslıyor benimle :)
Mememi birakmiyo 3 saattir yapisigiz resmen cekince de uyaniyo offf napcam boyle
arkadaşlar bazen her iki memedede iğne batar tarzda ağrı giriyor.dokunamıyorum bile.sanki damarları ağrıyor.internette araştırdım bişey bulamadım.bilgisi olan var mı?meme başım düzeldi bu başladı bu sefer.
bende merak edip internetten bakmıştım gaz söktürücüdür diyor.
bu yüzden gaz çıkarıyor olabilir bebeğin.
ben yemedim bilmiyorum
severim ama doğumdan sonra tüketmedim hiç kereviz
Canım ya takma kafana hangimiz bakımlıyız ki:) bende boyamı aldım bile 40 ımı bekliyom saçımı kestirip boyuycam diye düşünüyordum ama şimdi sen zararı var mıdır diyince benimde kafam karıştı acaba ne gibi zararı olabilir ki süte geçmesi imkansız kokudan mı etkilenir acaba?günaydın kızlar bişi sorcam ben kendimi kadın gibi hissetmitorum ya artık bakımsız kızarmış gözlü hafif göbekli bişi oldum pazartesi günü kırkımız çıkcak saçlarımı boyatmak istiyorum ama yavrumada zararı olurmu ondan kjorkuyorum kararsız kaldım kızlar varmı içinizde saçlarını boyatan:18:
Canım bende biogania kullanıyorum bizimde ishal sorunumuz vardı iyi geldi çok şükürgülüm gaz sorunu bizdede var doktorumuz biogaia diye bi damla ve yanında sap simplex diye bi damla daha verdi çok faydasını görüyorum ben biogaia bağırsaklara bakteri vererek düzene girmesini sağlıyo bağırsak hareketlerini düzenliyo yani, doktorum mutlaka kullan ömürlük bi ilaç mutlaka faydasını görürsün demişri netten bi araştır istersen diğeride gazı hemen çıkarması için
Canım d vit 3 kullanıyoz bizde bu vitaminin çok önemli olduğunu söledi doktor kemik gelişimleri için kullan bence ihmal etme biz 15 günlükken başladıkkızlar ben hamilelikte de hiç ilaç kullanmamıştım
Canım benimde aynı şekilde göğüs uçlarım mahvetti beni hala geçmedi 30 gün oldu ilk günler ağlaya ağlaya emziriyodum şimdi biraz daha iyi am bu seferde senin dediğin gibi emzirme sonrası iğne batması gibi sancı ve uçlarda sızlama oluyo sırtımdan vuruyo resmen yarım saat falan sürüyo çok kötü oluorum bi kaç kişiye sordum süt geliyo tazeleniyo o yüzden oluo normal dediler bende sesimi çıkarmıyorum daha utanıyom artık biyerim ağrıyo demey:)arkadaşlar bazen her iki memedede iğne batar tarzda ağrı giriyor.dokunamıyorum bile.sanki damarları ağrıyor.internette araştırdım bişey bulamadım.bilgisi olan var mı?meme başım düzeldi bu başladı bu sefer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?