Tesekkurler kizlar tavsiyeler icin bizimki yeni uyudu yine memede iyice dalsin diye bekliyorum icerde bi ton mmisafir var bi de onlarla ugras uff ne guzel uyuucaktim benn de(
kızlar bebeklerinize gelen altınları nasıl değerlendirmeyi düşünüyorsunuz?
ben bebeklerimin adına hesap açtırıp oraya koymak istiyorum ama
bu fikir eşime garip geliyor
altınları kendim için kullanmamı söylüyor (bilezik gibi )
siz neler yaptınız ?merak ettim
Icince bende kotu bir koku yapiyordu. Dusun dustan ciktiktan sonra bile vardi. Parfum kullaniyorum ben de.Ben de kimyon ve rezene içiyorum da onu da almış bulundum ama daha kapağınıaçmadan kokuyor sanki
Benim kardesim de hic aglamazmis. Hatta annem korkuyormus dilsiz mi diye. Krdesim sapasaglam kucukken usluydu buyuyunce yaramaz oldu. Ben de cok aglarmisim buyuyunce usluymusum.kızlar biraz saçma gelebilir size ama benim kızım çok akıllı hiç ağlamıyoro kadar gaz sancısı çekiyor kıvranıyor kızarıyor bozarıyor ama ağlamıyor
geceleri acıktığı zaman bile mızmızlanıyor epey bekliyorum ağlasın diye yinede ağlamıyor..
çok ağlasa problem ederdim eminim ama şimdide ağlamıyor diye problem ediyorum... eksik doğduğu için ağlamıyor gününü tamamlasın ağlar dediler günü doldu 2 hafta geçti hala ağlamıyor:26:
beni görünce heyecanlanıyor ,çırpınıyor ,gözlerimin içine bakıyor ,ben konuşmaya başlayınca başka tarafa baksa bile hemen dikkat kesiliyor beni dinliyor
hareketleri gelişmesi normal ama bu kadar sakin olması normalmi sizce ....bugün 30 günlük oldu
Cok gecmisolsun. Doktor hatasi mi? Bu ne bicim is, yazik bebegine.Eveeet kızlar nihayet ben de kızımı kucağıma aldım. Pazar gecesi sancım geldi hatta buraya da yazmıştım, Pazartesi sabahı kızımı dünyaya getirdim. Normal dogum oldu ve çok da zorlanmadım. 3500 gr ve 51 cm. Adını Mihriban koymak istiyoruz. Anlamı çok guzel. İyi huylu, guzel ahlaklı, merhametli, şefkati, güleryüzü demek. Fakat tam icime sinmedi bir türlü. Sizce nasil bir isim? Neyi cagristiriyor?
Bu arada dün kontrolumuz vardı, hastanede soydular, kan falan aldılar, epeyi üşüdü, şimdi hirliyor. Bol bol emziriyorum. İnşallah hemen gecer. Bir de dogum esnasında kürek kemiği kırılmış, sag kolunu bağladık, hiç oynatmamalıymış. 10 güne kaynarmış. Bakalım, inşallah öyle olur. Kuzumun röntgenini çektiler daha 3 günlükten.
kızlar ben hamilelikte de hiç ilaç kullanmamıştım
şimdi de bebeklerime kullanmıyorum
doktor multivitamin verdi
bir de sağlık ocağı d vit verdi ama onu da kullanmıyorum
belki de hata yapıyorum ama ilaç kullanmak istemiyorum bebeklerime
burda hamileliği boyunca kan sulandırıcı kullanan vardı kimdi ismini anımsayamadım
bende doğuma 2 gün kalana kadar kan sulandırıcı kullandım
homozigotum
acaba şimdi napcaz bi hematoloğamı gitsem yoksa olurunamı bıraksam acaba
genel cerrah tanıdık var ona danıştım hematoloğa git dedi
hematoloğa şimdi gitmek benim için zor olur bebeği kendim için hastaneye sokmak istemiyorum
bi yandanda acaba bi sorunla karşılaşırmıyım diyede düşünmüyo değilim
bende de aynısı oldu, tuvaletim geldiğinde kucağımda bebek var, aman ağlıyo diye erteleye erteleye çok fena kabız oldum hem de. dün tuvalette baktım çıkaramıyorum, hemen acile gittim, 2 kere lavman yaptılar, yine de zor çıkarttımTuvaletimi tuta tuta kabiz oldum ve cok gaz sancim var. sezeryan somrasi gibi bagirsaklarim.
aynen..ben kahve kısmın tamamını ağzına bi verdim az kalsın boğuluyorduNe yaparsam yapayım bebeğim emerken hava yutmasını engelleyemiyrmm çıldırıcm. Kahve kısmıntamamını vermeye çalışıyorm ama yinede cıyk diye sesleri engelleyemiyorum ya napıcam
bazen diyorum acaba fırtına öncesi sessizlikmi bu hali.. sonra bana kök söktürürmü diye ama ne biliyim ağlamaması tuhafBenim kardesim de hic aglamazmis. Hatta annem korkuyormus dilsiz mi diye. Krdesim sapasaglam kucukken usluydu buyuyunce yaramaz oldu. Ben de cok aglarmisim buyuyunce usluymusum.
Tuvaletimi tuta tuta kabiz oldum ve cok gaz sancim var. sezeryan somrasi gibi bagirsaklarim.
kızlar bebeklerinize gelen altınları nasıl değerlendirmeyi düşünüyorsunuz?
ben bebeklerimin adına hesap açtırıp oraya koymak istiyorum ama
bu fikir eşime garip geliyor
altınları kendim için kullanmamı söylüyor (bilezik gibi )
siz neler yaptınız ?merak ettim
Ben de mi gitsem acile. Cok daha kotu olursam gidicem.bende de aynısı oldu, tuvaletim geldiğinde kucağımda bebek var, aman ağlıyo diye erteleye erteleye çok fena kabız oldum hem de. dün tuvalette baktım çıkaramıyorum, hemen acile gittim, 2 kere lavman yaptılar, yine de zor çıkarttım
sezaryen oldum ben, dün anladım ki iyiki öyle olmuş, bi kabızlık acısında ölüyorum sandım, normal doğursam demek ki ölürmüşüm..
siz siz olun ihmal etmeyin tuvaletinizi..
doktor da bol bol sıvı al, komposto iç, kayısı incir ye dedi.
ve tuvaletiniz geldiğinde mutlaka yapın, beklemeyin...
Cok su iciyorum ben zaten. Tuvaletimi tutmakan oldu. Bebegime kalsa emek yedirmiycek, tuvalete gondermiycek.aynen..ben kahve kısmın tamamını ağzına bi verdim az kalsın boğuluyordu
sadece ucunu alıyor benim minik.onuda emerken eze eze bi hal oluyor
bazen diyorum acaba fırtına öncesi sessizlikmi bu hali.. sonra bana kök söktürürmü diye ama ne biliyim ağlamaması tuhaf
şimdi yarım saattir uyanmaya çalışıyor mızmızlanıyor bende inat ettim pes edip ağlayana kadar almıycam..
bol su iç hem süt yapar hemde sindirimin kolaylaşır
ben demir vitamini ve elevit kullandığımdan kabızdım sürekli..süt olsun diye bol su içmekten ,birde zayıflamak için çavdar ekmeği yemekten sindirimim düzene girdi
Ben de mi gitsem acile. Cok daha kotu olursam gidicem.
Cok su iciyorum ben zaten. Tuvaletimi tutmakan oldu. Bebegime kalsa emek yedirmiycek, tuvalete gondermiycek.
Cavdar ekmegi zayiflatiyor mu? Tam bugday yiyordum ben.
Ben de mi gitsem acile. Cok daha kotu olursam gidicem.
Cok su iciyorum ben zaten. Tuvaletimi tutmakan oldu. Bebegime kalsa emek yedirmiycek, tuvalete gondermiycek.
Cavdar ekmegi zayiflatiyor mu? Tam bugday yiyordum ben.
bilemiyorum canim ama 10 dk en fazladir sanirim.once kuvette azcik yuzdurup sonra basini ve vucudunu yikiyorum ve cikartiyorum.fazla bekletmiyorum.azcik daha buyunce biraz daha bekletirim banyoda.Okyanus suyu ve aspiratör ile temizliyoruz.
Son raddeye geliyor, "oğluuuum, yavruuuuuuum" derken dişlerimi hafif hafif sıkmaya başlıyorum, ah bi anlasam derdini çözeceğiz ama,diyorum. Hararetim tavan yapıyor, şimdilik susmaya çalışıyorum.
Zaten kilo derdi var yediğimiz pek çok şey gaz yapıyor. Ne yiyeceğimi şaşırdım valla. Portakal yerdim sık sık, gerçi mevsimi de geçti, o da gaz yapıyormuş. Salataya dadanıyor, rezene, ıhlamur içmeye çalışıyorum şimdilik. Gerçi bir kaç gündür tatlı krizleri geliyor. İnşallah normal normal insanlara döneceğim :)
:) Aşk ağlatır dert söyletirmiş. Eşim bir kaç gündür göbeğime dokunuyor "İkizi içerde kaldı galiba" diyordu. Gerçi gebelikten önce de kilolu ve göbekliydim. Dün de telefondaki resmime bakıp "bu kıyafetin şimdi olmaz di mi?" dedi :) "Taciz yok, taciz yok, bakıyorum da pek erken başladın tacize" dedim :) Toplamda 27 kilo alarak 100 ile gitmiştim doğuma şimdi 93üm. İnşallah geçecek ve zayıflayacağız. Yani benim hâlâ umudum var :)
kendimi balkondan atmak istiyoruuuuuuuum :) Maşallah maşallah. Darısı başımıza inşallah :)
Bunu bilmiyordum. Haylazım haylazlanınca dinleteceğim.
Banyo konusunda sizlerin kaç dakika sürüyor banyonuz? Biz odayı epey hararetlendiiriyoruz. Geçen oda ısısı 37 derece olmuştu. Banyomuz da 10 dk falan sürüyor. Acaba banyo esnasında mı üşütüp hasta ettik yavrumuzu..
Yok yok için rahat olsun. Hasar falan yoktur inşallah. Sonuçta sınırı aşmamış sarılık. Geçmiş olun
Biz hâlâ annem eşim ve ben yıkıyoruz. Ve paniğimle :)
Çok istedim ama almadı yavrum. Midesi bulandı, öğürdü, ben de zorlamadım..
Bizim mesai erken basladi gecenin siftahini aciyorum kizlar rasgele :)))
kızlar ben normale dönmeye kararlıyım yoksa bunalıma girerim bu kesin bugün kızımı anneme bırakıp kuaföre gidip saçlarıma röfle attırdım gökkuşağı gibi saçlarımdan kurtuldum resmen üzerimdeki ağırlık kalktı dün bütün gece araştırdım süte geçtiğine dair kanıtlanmış bişey yokmuş daha fazla bu halime dayanamazdım zaten kaş,bıyık,manikür,pedikür ohh çok iyi geldi valla sadece bu süreçte kızımı çok özledim eve gelincede kızımı uyuttum çıktım koşu bandına 3 dakika sonra kızım mızmızlanınca beşiği çektim yanıma saşşamak için kolları var hem yürüdüm hem salladım uyudu kuzum bende 1 saat yürüdüm uykusuzluktan bayılıcam diye korksamda vermem gereken 20 kilo var napıyım buarada ben 1 hafta sonra kuzumu bırakıp işe başlıcam mis kokulumdan nasıl ayrı kalıcam onu düşünüyorum gece uyumadan nasıl çalışıcam oda var allah hepimizin yardımcısı olsun valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?