Canım kokunun sindiği bir kıyafeti beşiğine koy yatır, her ağlamasında kucağına al sakinleştir ama tekrar beşiğine yatır. 1-2 gün belki inat eder ama alışması uzun sürmez. Yol yakınken alıştırmaya bak. İlerde çok zor olur bıraktırması. Yalnız beşikte çok ağlamasına izin verme muhakkak döşüne al sakinlesin sonra geri yatır. İnşallah başarılı olursun, Allah yardımcın olsun.
lohusalıktan çıkan arkadaşlar psikolojiniz ne durumda? biz daha 9 günlüğüz daha yolumuz var ama psikolojim bozuldu baya oğluma bakarken bile ağlayasım geliyor, o ık mık yapsa etkileniyorum gün içinde eşimi çok özlüyorum kendimi yalnız hissediyorum ne zaman geçer ki
burda hamileliği boyunca kan sulandırıcı kullanan vardı kimdi ismini anımsayamadım
bende doğuma 2 gün kalana kadar kan sulandırıcı kullandım
homozigotum
acaba şimdi napcaz bi hematoloğamı gitsem yoksa olurunamı bıraksam acaba
genel cerrah tanıdık var ona danıştım hematoloğa git dedi
hematoloğa şimdi gitmek benim için zor olur bebeği kendim için hastaneye sokmak istemiyorum
bi yandanda acaba bi sorunla karşılaşırmıyım diyede düşünmüyo değilim
merhaba hanımlar ve bebişleri
kızım bizi şaşırttı bu gece çok rahat bi gece geçirdim kendimi çok dinç hissediyorum sabah bi çok işimi hallettim emdikten sonra hemen uyudu 2. kalktıgındada emdi kakasını yaptı değiştirdik altı açıkken çok mutlu olduyo değişik sesler çıkartmaya çalışıyo bazen defelarca ağzını açıp kapatmasına ragmen ses çıkmıyo :) keyfi yerindeyken onunla vakit geçirmek çok çok çok güzel çok çok özel
ağlama krizlerimizi kontrol altına almaya çalışıyoruz o ne isterse onu yapmaya çalışıyorum sadece 1-1buçuk saat olmadan meme vermiyorum 2 saat oldu hadi emzireyim demiyorum
1 ayda 1200 gr almışız ilk 4 günde 500gr vermiştik 15 günde doğum kilomuza ulaştık kilolu bi çocuk olacak sanırım gerçi bende babasıda öyle dombiliymişiz
bu arada dışarda iş makinesi çalışıyo şu beton taş kırma makinesi ev titriyo resmen çok yakında ama banamısın demiyo kızım
arkadaslar aksamlari sutum cok azaliyor ve kizim az oldugu icin cekniyor.her aksam kiyametkppuyor.ac kaliyor yavrucum.gunduzleri ne yapiyorsam aynisini yapiyorym ama aksam sutum yok..oyle surekli bebegini emziren annelere cok imreniyorum.masallahh
ne güzel annen yanındaymış..biz ayrı şehirlerdeyiz annemle
40 ı çıkana kadar kaldı ve gitti.memur çünkü çalışıyor daha fazla izin alamadı
iş başa düşünce mecbur yıkıyor insan cnm.ben yıkama işini çok rahat yapıyorum artık.
eşim su döküyor ben yıkıyorum..sende gözünü karart bir kez yıka sonra devamı gelir,korkmazsın bence :))
arkadaslar aksamlari sutum cok azaliyor ve kizim az oldugu icin cekniyor.her aksam kiyametkppuyor.ac kaliyor yavrucum.gunduzleri ne yapiyorsam aynisini yapiyorym ama aksam sutum yok..oyle surekli bebegini emziren annelere cok imreniyorum.masallahh
mrb canım benım bebeıs 3300 dogmustu.kontrole gttıgımızde 3000 kg dusmustu.dr ek mama ver demıstı cok dusmus demıstı ben yınede vermedım emzırıyorum sutumde gelıo sukur.senın bebıs 500 gr kaybettı yazmısısn dr kontrolde bırsey dedı mi ne yaptın.masallah guzelde kılo almıs bız bugun 16 gunluguz daha..
doktor hemen ek gidaya geçin dedi mama verdik 2 gün sonra başka doktora götürdük sarılık kontrolu içindi 2 günde 300 gr almış boğma çocuğu mamayı kes seni emsin yeter dedi 2 gün mama verdik sadece kilolu bebeklerinde kilo kaybı fazla olabiliyomuş bizimkide kilolu bebekdi 4150 doğdu
Bence besiginde yatirmya zorla cnm.günaydın kızlar :) ben hata yapıyorum biliyorum ama sizce ne yapmalıyım benim kızım sadece yanımda uyuyor arada mızırdanınca memeden iki cuk cuk alıyor yanımda devam edyor gece 1 den sabah 8 e kadar böyle uyutabiliyorum beşikte ise en uzun uykusu belki 1 saattir hep cırlıyor al emzir salla olmadı memede uyut bidaha koy 5 dakika sonra yine gözleri açıyor bende son 1 haftadır böyle uyuyorum kızım 51 günlük oldu 5.600gr ilk günler yanımda hayatta yatıramazdım korkardım yatak geniş kızım sere serpe yatıyor ben korkumdan hazırolda yatıyorum babamız salona geçti bi süreliğine çünkü nehir hanım bensiz uyumuyor geceleri uğraşıcak gücüm kalmıyor ne yapmalıyım sizce beşiğine zorlamalımıyım
lohusalıktan çıkan arkadaşlar psikolojiniz ne durumda? biz daha 9 günlüğüz daha yolumuz var ama psikolojim bozuldu baya oğluma bakarken bile ağlayasım geliyor, o ık mık yapsa etkileniyorum gün içinde eşimi çok özlüyorum kendimi yalnız hissediyorum ne zaman geçer ki
az önce doktordan geldık kızımda kusma vardı ıdrar tahlılı yaptıdık hafıf enfeksıyon oldugunu soyledı surup verdıdıkkat etsemde nasıl oldu anlamadım o yuzden kusuyor ve kılo alımı az olabılırmış.. bakalım düzelıcekmı durum
Kizlar bebegimin goguslerinde sut bezesi var dr ovalamayin 15 gune gecmezse getirin dedi kynanam ilk zmnlar ovdurdu iyice sismis bilmiyodum ovalanmicagini cok kizdim zaten 14gunluk olduk bu arada sizin bebeklerinizde oldu mu bu bezeler olduysa ne zaman gecti kafama cok takildi da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?