2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

amin canım sağol tavsiyeni denicem zorlıcam bakalım inşallah olur ben hiç kıyamıyorum zaten ağlayınca direk alıyorum ama bırakması zor oluyor işte

lohusalıktan çıkan arkadaşlar psikolojiniz ne durumda? biz daha 9 günlüğüz daha yolumuz var ama psikolojim bozuldu baya oğluma bakarken bile ağlayasım geliyor, o ık mık yapsa etkileniyorum gün içinde eşimi çok özlüyorum kendimi yalnız hissediyorum ne zaman geçer ki

canım ilk günler çok zor gerçekten her geçen gün kendini daha iyi hissedeceksin 40dan sonrada insan bunalıyor zaman zaman ağlıyor ama ilk günlerle alakası yok bence geçicek diye düşün biz 51 günlük olduk şükür ilk günleri hatırlamak istemiyorum çok zordu allah ysrdımcın olsun

ben kullanmistim canim.ameliyattan bir gun once biraktim.dogumdan sonra 1 ay daha kullandirdi doktorum.bende 677 heterezigot oldugu halde kullandim

mrb canım benım bebeıs 3300 dogmustu.kontrole gttıgımızde 3000 kg dusmustu.dr ek mama ver demıstı cok dusmus demıstı ben yınede vermedım emzırıyorum sutumde gelıo sukur.senın bebıs 500 gr kaybettı yazmısısn dr kontrolde bırsey dedı mi ne yaptın.masallah guzelde kılo almıs bız bugun 16 gunluguz daha..

arkadaslar bebegimin ic yanaklarinda pamukcuk oldy.ilac kullaniyorum.birde kabizlik sorunumuz var.hergun yarim kasik zeytinyagi veriyorym oyle yapiyor

arkadaslar aksamlari sutum cok azaliyor ve kizim az oldugu icin cekniyor.her aksam kiyametkppuyor.ac kaliyor yavrucum.gunduzleri ne yapiyorsam aynisini yapiyorym ama aksam sutum yok..oyle surekli bebegini emziren annelere cok imreniyorum.masallahh

arkadaslar aksamlari sutum cok azaliyor ve kizim az oldugu icin cekniyor.her aksam kiyametkppuyor.ac kaliyor yavrucum.gunduzleri ne yapiyorsam aynisini yapiyorym ama aksam sutum yok..oyle surekli bebegini emziren annelere cok imreniyorum.masallahh

canım benimde tam tersi oluyor. gece sutum cok oluyor gunduz az oluyor. ben mama veriyorum mecburen. aksamustu 1 - 2 saat uyumayı dene istersen. bazen oglen uyudugum zamanlar sutum fazlalasıyor. uyku sut yapar derler zaten. dogrudur belkide.
pamukcuk icinde su veriyorum ben. onceleri su vermeye cok karsıydım ama. gercekten ise yarıyor. cunku zaten pamukcugun en buyuk nedeni cocugun agzında kalan sut ve mama kalıntılarıymıs. her emzirmeden sonra degil belki ama ara ara 1- 2 cay kasıgı veriyorum ben. kayboldu pamukcugumuz zamanla.

Son düzenleme:
kızlar, forumda sezeryandan sonra normal dogurmaya calısan bi arkadas vardı. kim oldugunu hatırlamıyorum ama ara ara aklıma geliyor cok merak ediyorum nasıl dogurdugunu bilen var mı????

benim annem de yakında gidecek zaten ve ben şimdiden derde düştüm
umarım bir şekilde cesaretim gelir ve halledebilirim altını değiştirmek yine kolay ama yıkarken üşütüp hasta ederim elimden kaydırıp canını yakarım diye ödüm kopuyor annem yıkarken bile içim gidiyor
iş başa düşünce ne olacak anlaşılır artık

benim kızımın da uykusu çok az 2 saat yatıyorsa en az 3 saat ortalıkta ve sürekli emmek istiyor öyle de olunca 3 sat sonunda resmen aç kalıyor çekiyor çekiyor doymuyor ben de yarım ölçek mama vermek zorunda kalıyorum

doktor hemen ek gidaya geçin dedi mama verdik 2 gün sonra başka doktora götürdük sarılık kontrolu içindi 2 günde 300 gr almış boğma çocuğu mamayı kes seni emsin yeter dedi 2 gün mama verdik sadece kilolu bebeklerinde kilo kaybı fazla olabiliyomuş bizimkide kilolu bebekdi 4150 doğdu

ya ben anlamıyorum kı herkes dıyor bebekler kılo kaybeder ılk 10 gun .dr tuttrdu mama ver dıye ben vermedım ama.sımdı ne kadar kılo aldı bılmıyorum.saglık ocagındakı ebe sen sadece emzır dedı.1 ay sonunda bakarız dedı.bakalım .3300 300 u nu kaybettı benım oglum.sadece.her dr farklı seyler soyluyor ya .duzenlı emıyor uyuyor benım yavrum cıs kaka da yapıyor doymasa bole olmasdı dıyoruz bakalım ay sonundane kadar kılo almıs olack

sık emzirdigin için olabilir emme arasındaki süreyi ayarlamaya çalış
ben uykunun sütü arttırdıgını düşünüyorum 2 saat arayla emdiginde bile gögüserin dolu uyanıyorum geceler

Bence besiginde yatirmya zorla cnm.

Daha cikmadim pazartesi bitiyor. Spor yapip rahatlasam cok iyi olacak ama mumkun degil.

Dun gece saat 2 de uyandi. Emzirdim gazini cikardim ve altini degistirdim saat 3 oldu. 2 saatte bebegimi ayagimda salladim. 5 te ancak uyuyabildim.

az önce doktordan geldık kızımda kusma vardı ıdrar tahlılı yaptıdık hafıf enfeksıyon oldugunu soyledı surup verdı dıkkat etsemde nasıl oldu anlamadım o yuzden kusuyor ve kılo alımı az olabılırmış.. bakalım düzelıcekmı durum

Kizlar bebegimin goguslerinde sut bezesi var dr ovalamayin 15 gune gecmezse getirin dedi kynanam ilk zmnlar ovdurdu iyice sismis bilmiyodum ovalanmicagini cok kizdim zaten 14gunluk olduk bu arada sizin bebeklerinizde oldu mu bu bezeler olduysa ne zaman gecti kafama cok takildi da

Gecmis olsun canim. Nasil ve ne kadar kusuyordu da tahlil istediler? Bizde de kusma var normal demisti doktor. Enfeksiyonu nerden kapmis ki?

canım bizdede vardı annem ov dedi banada bende ovdum masaj yapar gibi geçti 15-20 günlükken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…