2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

Doktor hormonlarin sutle bebege geciyor o yuzden gogusleri boyle olur, normal demisti. Ovalamayin dedi. Gececek dedi. Gecti mi bilmiyorum. O zaman da fark edememistim.

günaydınlarrrrrrrr
bugün yalnızımmmmmm
gün boyu ikizler ve ben
süper bi üçlü olacağız inşallah

saç kurutma makinası sesi açtım
şimdilik uyuyor numarası yapıyorlar bakalım

maşallah sana yaa ben bugün birtanesiyle başedemedim en son eşime çabuk gel diye yalvarıyodum.Gaz sancısından 2 sn emiyo bırakıyo bütün gün omzumda gezdirdim allah sana yardımcı olsun

Beşiklerinizin üzerindeki dönenceleri kullanıyor musunuz? Bir yerde okumuştum ileride çocukta dikkat dağınıklığına yol açıyormuş. O yüzden kararsız kaldım

ErdeminE. Cnm şu an ki hislerin çok çok normal . Ben de sen gibiydim sürekli ağlatdım. Bebeğime hep bi şey olacak gibi gelirdi. Bazen de ben nasıl bakıcam derdim bunalırdm. Ama hepsi geçici inan. Allah'a tevekkül et. Geçecek inşallah.

Gecmis olsun canim. Nasil ve ne kadar kusuyordu da tahlil istediler? Bizde de kusma var normal demisti doktor. Enfeksiyonu nerden kapmis ki?

sagıl canım asırı kusma yoktu bıgün cok oluyodu bıgun hıc kusmuyodu ama genede rahatsız oluyodum cok kustugu gunlerde... doktor fazlasıdır dedı ılk basta ama ben cok üsteledim bı tahlıl yapalım dedi az bı enfeksıyon cıktı... poşetle idrarını almıstık ordanmı bulaştı acaba dıye dusundum sımdı haftaya hem ıdrar tahlılı hemde ıdrar kültürü yaptıracagım..
nerden bulaştı bılmıyorum genelde dıskıdan bulasan bısey ama cok sık degıstırıyorum altını anlamadım bende

arkadaslar aksamlari sutum cok azaliyor ve kizim az oldugu icin cekniyor.her aksam kiyametkppuyor.ac kaliyor yavrucum.gunduzleri ne yapiyorsam aynisini yapiyorym ama aksam sutum yok..oyle surekli bebegini emziren annelere cok imreniyorum.masallahh

malesef seninle aynı durumdayım akşamları azalıyor, şimdi bile sütüm azaldı mesela kızım ciyaklıyodu müzikle sakinleştiriyom şimdi babasıda bi yandan mamasını hazırlıyor yemediğim içmediğim şey kaldımı acaba çok merak ediyorum

canım bizde de olmuştu doktora telefonla sorduk ovalamayın sakın kendiliğinden geçecek dedi hiç ellemedik bizimde yaklaşık on gün veya iki hafta gibi bi sürede geçmişti geçmiş olsun

Soylediklerine aynen katiliyorum ben artik biraktim kafaya taktikca daha azaliyo sanki suyu filan olcerek iciyodum simdi ne kdr canim isterse o kadar iciyorum sadece marulu yikadim mutfaga koydum gelip gittikce marul yiyorum

Kizlar tvde suan kesinlikle yememem acili bisey gordum nasil canim cekti cokta severim ama yasaklar listesinde

kızlar bugün hava çok güzeldi ailecek gezmeye çıktık.
bebek arabamızda 1 saat kadar gezdik.
yazlık kıyafetler aldık oğluma.sonra da çay bahçesine gittik kucağımıza aldık şaşkın şaşkın bakındı hep :)
o vakte kadar herşey güzeldi ama birden patır patır tuvaletini yapmazmı..sonrada ağlamaya başladı.
susturamadık eve zor attık kendimizi vallaa.bi açtım altını neredeyse temiz yer kalmamış bezde.
haklıymış o kadar ağlamakta yavrum... :)
altını aldım emzirdim bi yattı hala uyuyor..dışarısı yormuş çok belli..

sizler nasılsınız güzel havayı değerlendiren var mı bizim gibi ? :)

kızlar, forumda sezeryandan sonra normal dogurmaya calısan bi arkadas vardı. kim oldugunu hatırlamıyorum ama ara ara aklıma geliyor cok merak ediyorum nasıl dogurdugunu bilen var mı????

yaaa bunalımdan ağlayacağım nerdeyse burada da hava güzel ama bir de rüzgar var bu yüzden çıkartmıyoruz kızımızı ama acayip bunaldımm yaa oh mis gibi havalansak ailecek ne bileyim hayalimde kalıyo işte sevindim adınıza mis gibi havalandınız maşallah

az kaldı cnm havalar ısınıyor
hepimiz doğumdan sonra eve kapandık yeni yeni çıkmaya başlıyoruz
inşallah en kısa zamanda çıkarsınız havayı güzel yakayıp :))

iyi akşamlar hanımlar nasılsınız.bebişler nasıllar.uzun zamandır burda bişey yazamadım ama fırsat buldukça geçmişi okuyorum.kızım kucağa alışmış.başka turlu durmuyor.meme emmiyor.mama veriyorum.çok gazı oluyor.gazımız zor çıkıyor.çok sorun yaşıyoruz malesef.kusmalarımız oluyor.bugun balgamlı kusma var.nedendir acaba.böyle bişey yaşayan varmı kızlar.

idrar yolu enfeksıyonu yasayan varmı?? daha bır aylık cok küçük nerden buldu kızımı bu şimdi

kız bebeklerde alt temizliği çok önem canım
sadece ve sadece yukarıdan aşağı doğru silin
kakalı durumdayken ne ile temizliyorsanız artık onunla sadece yukarıdan aşağı hareketlerle temizlenmeli
asla aşağıdan yukarı olmamalı
enfeksiyonun sebebi bu

senden geçen hormonlardan dolayı oluyor
doktorumuz hastaneden çıkmadan uyardı
anneanneler ve babaanneler bunları ovalamayı çok severler
sakın oynatmayın ovmalarına izin verme dedi

canım sağol.SENIN yanında aslında bizim şikayet etmeye hakkımız Yok biz 1tanesinin hakkından gelemezken sende 2tane rabbim kolaylık versin. Dediğin gibi sabır sabır sabır :) Bende öyle 48saat içinde On dk uyumadiğm zamanlar oldu. Geçsin su 3 ay 6 ayda bebisler de bizde rahatlayalm inşallah. Kuzularını kokla benim için çok merak ediyorum onları aklımdasnz hep..

Benim oglumda var canim,bizde her turlu kusma var gerci,ne kadarlik bebegin? Ilk haftalarda amniyotik sivisi kalmis oluyo genizlerinde,onu kusabiliyolar,kusmayida doktor baska belirtilerle birlikte degerlendiriyo,ama genellikle kilo alimi iyiyse sorun yoktur,bebegin hayirli olsun bu arada,Allah mutlulukla buyutmeyi nasib etsin:)

kızlar bebeğim sürekli emmek istiyor... emiyor 15 dk gözleri kapanıyor yine ağzı açık aranıyor bende çok yoruluyorum böyle olunca zamanla düzene girer diyorlar siz de bunu yaşadınız mı?
(bu arada elhamdülillah sütüm var emerken cok cok ses yaptığını da duyuyorum)

günaydınlar...
gögüslerim çok yanıyo bebegim emerken ilk ağzına alıp oturtuncaya kadar acıyo dilinin üstüne alıp damagına sıkıştırınca geçiyo o açı emmeyı bırakınca çok yanıyo lansinoh kullanıyorum önce böyle değldi bi haftadır falan böyle sizinde oluyomu ne kullanıyorsunuz

günaydınn iyi pazarlar..

ben 37.haftadan itibaren lansinoh kullanmaya başlamıştım,doğumdan sonra da devam ettim ama bi faydasını göremedim..garmastan pomat diye bi krem kullandım,oldukça yağlı,iyatı 30 tl,sgk karşılamıyo..iyi geldi bana,meme uçlarım iyileşti bi kaç günde..1 ayımızı geçtik çok şükür artık sorunuz kalmadı memeyle ilgili. tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…