Kizlar bebegimin goguslerinde sut bezesi var dr ovalamayin 15 gune gecmezse getirin dedi kynanam ilk zmnlar ovdurdu iyice sismis bilmiyodum ovalanmicagini cok kizdim zaten 14gunluk olduk bu arada sizin bebeklerinizde oldu mu bu bezeler olduysa ne zaman gecti kafama cok takildi da
günaydınlarrrrrrrr
bugün yalnızımmmmmm
gün boyu ikizler ve ben
süper bi üçlü olacağız inşallah
saç kurutma makinası sesi açtım
şimdilik uyuyor numarası yapıyorlar bakalım
Gecmis olsun canim. Nasil ve ne kadar kusuyordu da tahlil istediler? Bizde de kusma var normal demisti doktor. Enfeksiyonu nerden kapmis ki?
arkadaslar aksamlari sutum cok azaliyor ve kizim az oldugu icin cekniyor.her aksam kiyametkppuyor.ac kaliyor yavrucum.gunduzleri ne yapiyorsam aynisini yapiyorym ama aksam sutum yok..oyle surekli bebegini emziren annelere cok imreniyorum.masallahh
Kizlar bebegimin goguslerinde sut bezesi var dr ovalamayin 15 gune gecmezse getirin dedi kynanam ilk zmnlar ovdurdu iyice sismis bilmiyodum ovalanmicagini cok kizdim zaten 14gunluk olduk bu arada sizin bebeklerinizde oldu mu bu bezeler olduysa ne zaman gecti kafama cok takildi da
malesef seninle aynı durumdayım akşamları azalıyor, şimdi bile sütüm azaldı mesela kızım ciyaklıyodu müzikle sakinleştiriyom şimdi babasıda bi yandan mamasını hazırlıyor yemediğim içmediğim şey kaldımı acaba çok merak ediyorum
kızlar, forumda sezeryandan sonra normal dogurmaya calısan bi arkadas vardı. kim oldugunu hatırlamıyorum ama ara ara aklıma geliyor cok merak ediyorum nasıl dogurdugunu bilen var mı????
yaaa bunalımdan ağlayacağım nerdeysekızlar bugün hava çok güzeldi ailecek gezmeye çıktık.
bebek arabamızda 1 saat kadar gezdik.
yazlık kıyafetler aldık oğluma.sonra da çay bahçesine gittik kucağımıza aldık şaşkın şaşkın bakındı hep :)
o vakte kadar herşey güzeldi ama birden patır patır tuvaletini yapmazmı..sonrada ağlamaya başladı.
susturamadık eve zor attık kendimizi vallaa.bi açtım altını neredeyse temiz yer kalmamış bezde.
haklıymış o kadar ağlamakta yavrum... :)
altını aldım emzirdim bi yattı hala uyuyor..dışarısı yormuş çok belli..
sizler nasılsınız güzel havayı değerlendiren var mı bizim gibi ? :)
yaaa bunalımdan ağlayacağım nerdeyseburada da hava güzel ama bir de rüzgar var bu yüzden çıkartmıyoruz kızımızı ama acayip bunaldımm yaa oh mis gibi havalansak ailecek ne bileyim hayalimde kalıyo işte sevindim adınıza mis gibi havalandınız maşallah
az önce doktordan geldık kızımda kusma vardı ıdrar tahlılı yaptıdık hafıf enfeksıyon oldugunu soyledı surup verdıdıkkat etsemde nasıl oldu anlamadım o yuzden kusuyor ve kılo alımı az olabılırmış.. bakalım düzelıcekmı durum
idrar yolu enfeksıyonu yasayan varmı?? daha bır aylık cok küçük nerden buldu kızımı bu şimdi
inan dün aklımdaydın canım, nerelerde bu kız diyordum
haberini aldık ne güzel
uyku mu o da ne
ben kayınvalidem yardıma gelmediği günler inan hiç uyumuyorum
prensesine de çok geçmiş olsun canım
daha sık uğramaya çalış canım
Benim oglumda var canim,bizde her turlu kusma var gerci,ne kadarlik bebegin? Ilk haftalarda amniyotik sivisi kalmis oluyo genizlerinde,onu kusabiliyolar,kusmayida doktor baska belirtilerle birlikte degerlendiriyo,ama genellikle kilo alimi iyiyse sorun yoktur,bebegin hayirli olsun bu arada,Allah mutlulukla buyutmeyi nasib etsin:)iyi akşamlar hanımlar nasılsınız.bebişler nasıllar.uzun zamandır burda bişey yazamadım ama fırsat buldukça geçmişi okuyorum.kızım kucağa alışmış.başka turlu durmuyor.meme emmiyor.mama veriyorum.çok gazı oluyor.gazımız zor çıkıyor.çok sorun yaşıyoruz malesef.kusmalarımız oluyor.bugun balgamlı kusma var.nedendir acaba.böyle bişey yaşayan varmı kızlar.
günaydınlar...
gögüslerim çok yanıyo bebegim emerken ilk ağzına alıp oturtuncaya kadar acıyo dilinin üstüne alıp damagına sıkıştırınca geçiyo o açı emmeyı bırakınca çok yanıyo lansinoh kullanıyorum önce böyle değldi bi haftadır falan böyle sizinde oluyomu ne kullanıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?