2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

bılıyorum anım yukardan asagı dogru yapıldıgını ve ılk gunden berı aklımda aman dıkkat edelımde kapmasın bısey dıye..
sureklı degıstırıyorum bekletmıyorum bıle.. bazıları saatlerce bekler bısey olmaz bızımkı hemen kapar... banyosunu suyun ıcınde yaptırıyoduk ondan olurmu acaba??

kızlar bişey sorucam ben geçen gün kuaföre gittiğimde kızımdan 5 saat ayrı kaldım gögüslerim taş gibi olup ağrımaya başladı çok fenaydı yani durumu ben haftaya işe başlayınca napıcam işyerinde sütmü sağıcam hadi sağdım diyelim sütü atıcam mı işyerim uzak gelip alıcak biride yokki sağmasam mafolurum sanırım 8-10 saatte nasıl oluyor bu işler bilen var mı ?

günaydın arkadaslar
cogunuz kusmadan sıkayet edıyorsunuz ıdrar tahlılı yaptırdınızmı hiç?? bızımde vardı kusma hemde öyle çok degıl bazı gun bıkac defa bazı gun hıç kusmuyodu düzenli olarak hergun kusmadı...az enfeksıyon cıktı sonunda malesef
sizler baktırdınızmı varmı bunu yasayan yada cevresınde duyan yoksa sadece bizimi buldu bu anlamadım...daha cok küçük 38 günlük

bunun için termoslar var galıba onları kullanıyor bıcok kişi sagdıktan sonra daha uzun süre dayanıyormuş süt.. herşey güzel olur insallah...

masalım galiba ilk işe başlayanlardan birisi sensin galiba ya ne kadar kötü bir durum insanlar hiç düşünmüyorlar annenin halini bbeğin halini Rabbim sabrını bol versin canım ya ilk 1-2 ayın zor geçer ama sonra herşey yoluna girer bebğine kim bakacak anne veya kayınvaliden bakacaksa biraz daha kolay atlatırsın ama yabancı birisi daha zor oluyor insan kendini suçlu hissediyor ama sonradan geçiyor

Gunaydin kizlarr,bebegim martta degil subat sonunda dogdu,yaklasik 45 gunluguz,o aci bende de var inanilmaz canim yaniyor hemde gecmiyor denemedigim sey kalmadi,sanirim bebek aerolayi tam yakalamadigindan....

amin canım annem bakıcak kaynanam kendine bakamıyor bebeğe tutamıyor daha kadın annem allahtan çok yardımcı oluyor işe başlamak çok zor ama mecburiyetler işte nasıl yapıcam bende bilmiyorum 5 saat ayrı kalınca bile koşarak geldim eve ağlıcaktım mis kokuyu içime çekince iş yerinde aklım sürekli kızımda olucak sanırım bide kızım gece hiç uyutmuyor uyumadan işe gitmem lazım nasıl olucak inan bende bilmiyorum bide kızım çok memeye düşkün annem baksada bazen kızım susmuyor ben kucağıma alınca susuyor anca bide memesiz nasıl durdurucak annem bilmiorum yalancı memeyide almıyor allah herkesin yardımcısı olsun çok zor işlermiş bunlar bilmezdim böle olduğunu

ne guzel iste canim,bebegin istahli,sutunde var,ver bol bol icsinde buyusun:)bebekler her zaman ac olduklarindan emmiyolar,bazen sadece anne sicakligina ihtiyac duyuyolar,mahrum birakmamak lazim

Canim bu kadar kucuk bebeklerde torbayla disardan alinan idrar tahliline guven olmaz,direk mesaneden alinmasi lazim steril olarak ki mikrop gercekten idrardami yoksa ornege disardan mi bulasti karisiklik olmasin,sonra atesi olmayan,guzel emen ve uyuyan saglikli bir bebege bosu bosuna ilac verilir,minicik karaciger ve bagirsaklar yorulur,ben yerinde olsam tahlili en azindan tekrarlatirdim

evet canım torbayla zor oluyor gercekten ugrasmıstım baya sonra tesadufen çişini yaparken denk gelınce torbayı tuttum... lökosit 10-15 çıkmış bilgisi olan vardır belki diye yazayım sonucu.. çok degılmış zaten,bı belırtıde yoktu gercı sadece kusma var dıye ıstedım ben tahlılı

İsyerinde buzdolabi varsa ona koy bizde öyle yapiolardi yoksa termoslardan al uzun süre tutuyo bosa gitmesin süt.
Erken mi basliosun ise

canım kızım tam 2 aylık oluyor başladığımda şuan 52 günlük yeni bir şirkette başlıyorum uzun süredir çalışmak istediğim şirket şimdi aradı kızımın şansına diyorum hem üzülüyorum hem seviniyorum buzdolabını bilemiyorum termos araştırıyorum ama bulamadım internetten düzgün birşey

ya kızlar ayıp olucak ama bişi sorucam sezeryandan sonra ne kadar süre ilişki yasak ben eşime kırkım çıkınca demiştim adamcık gün sayıyodu ama annem aradı 2 ay ilişki yasakmış sezeryanda öle diyo doktorada sormadım hiç ya bilen soran varmı sezeryanlılardan bu konuyu doktoruna?

Bebegin ugurlu gelmis canim. Bebegine ne guzel anne bakacak aklin pek kalmaz. Bakiciyla buyumeyecek sonucta.
Sutunu de sagip yakari nin dedigi gibi bir seyde saklarsin.

benim kocamda gün sayıyordu bende sezeryan oldum 40 kontrolünde bir sorun yok herşey düzene girmiş ilişki serbest dedi bizde başladık valla bir sorun olmadı normal doğumda 2 ay sanırım

Bebegin ugurlu gelmis canim. Bebegine ne guzel anne bakacak aklin pek kalmaz. Bakiciyla buyumeyecek sonucta.
Sutunu de sagip yakari nin dedigi gibi bir seyde saklarsin.

evet canım annem bakıcak olmasa başlamazdım zaten tek anneme güveniyorum bu konuda çok zor bebeğini emanet etmek inşallah bu süreçte geçicek böyle sağma ve saklama işini halletmem lazım sadece çok özlicem kızımı diyorum işte bide meme veremicem her istediğinde ona üzülüyorum ama çalışmakta pskolojik açıdan evden çıkmak insan içine karışmak iyi gelicek oda var tabi

benim kocamda gün sayıyordu bende sezeryan oldum 40 kontrolünde bir sorun yok herşey düzene girmiş ilişki serbest dedi bizde başladık valla bir sorun olmadı normal doğumda 2 ay sanırım
benimde kırkım yarın şimdi randevu aldım doktordan ne dicek bakalım 7 ay oldu tık yok bizde inşallah düzelmiştir dikişlerim hmmm normal doğumda da 40 günden sonra olabiliyo gülüm

canım ben 40. günümde doktor kontrolüne gittim
doktor yarama baktı ultrasonla rahmime baktı her şey normal ve sen de normal hayatına geri dönebilirsin dedi
senin de 40. gün kontrolün olacaktır doktorun söyler

canım ben 40. günümde doktor kontrolüne gittim
doktor yarama baktı ultrasonla rahmime baktı her şey normal ve sen de normal hayatına geri dönebilirsin dedi
senin de 40. gün kontrolün olacaktır doktorun söyler
doktorum söylememişti ama aldım netten sıra gidicem yarın alttanda muayene ediyomu?:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…