kız bebeklerde alt temizliği çok önem canım
sadece ve sadece yukarıdan aşağı doğru silin
kakalı durumdayken ne ile temizliyorsanız artık onunla sadece yukarıdan aşağı hareketlerle temizlenmeli
asla aşağıdan yukarı olmamalı
enfeksiyonun sebebi bu
senden geçen hormonlardan dolayı oluyor
doktorumuz hastaneden çıkmadan uyardı
anneanneler ve babaanneler bunları ovalamayı çok severler
sakın oynatmayın ovmalarına izin verme dedi
kızlar bişey sorucam ben geçen gün kuaföre gittiğimde kızımdan 5 saat ayrı kaldım gögüslerim taş gibi olup ağrımaya başladı çok fenaydı yani durumu ben haftaya işe başlayınca napıcam işyerinde sütmü sağıcam hadi sağdım diyelim sütü atıcam mı işyerim uzak gelip alıcak biride yokki sağmasam mafolurum sanırım 8-10 saatte nasıl oluyor bu işler bilen var mı ?
günaydınlar...
gögüslerim çok yanıyo bebegim emerken ilk ağzına alıp oturtuncaya kadar acıyo dilinin üstüne alıp damagına sıkıştırınca geçiyo o açı emmeyı bırakınca çok yanıyo lansinoh kullanıyorum önce böyle değldi bi haftadır falan böyle sizinde oluyomu ne kullanıyorsunuz
masalım galiba ilk işe başlayanlardan birisi sensin galiba ya ne kadar kötü bir durum insanlar hiç düşünmüyorlar annenin halini bbeğin halini Rabbim sabrını bol versin canım ya ilk 1-2 ayın zor geçer ama sonra herşey yoluna girer bebğine kim bakacak anne veya kayınvaliden bakacaksa biraz daha kolay atlatırsın ama yabancı birisi daha zor oluyor insan kendini suçlu hissediyor ama sonradan geçiyor
bunun için termoslar var galıba onları kullanıyor bıcok kişi sagdıktan sonra daha uzun süre dayanıyormuş süt.. herşey güzel olur insallah...
ne guzel iste canim,bebegin istahli,sutunde var,ver bol bol icsinde buyusun:)bebekler her zaman ac olduklarindan emmiyolar,bazen sadece anne sicakligina ihtiyac duyuyolar,mahrum birakmamak lazimkızlar bebeğim sürekli emmek istiyor... emiyor 15 dk gözleri kapanıyor yine ağzı açık aranıyor bende çok yoruluyorum böyle olunca zamanla düzene girer diyorlar siz de bunu yaşadınız mı?
(bu arada elhamdülillah sütüm var emerken cok cok ses yaptığını da duyuyorum)
bılıyorum anım yukardan asagı dogru yapıldıgını ve ılk gunden berı aklımda aman dıkkat edelımde kapmasın bısey dıye..
sureklı degıstırıyorum bekletmıyorum bıle.. bazıları saatlerce bekler bısey olmaz bızımkı hemen kapar... banyosunu suyun ıcınde yaptırıyoduk ondan olurmu acaba??
canım sağol duymamıştım bunu araştırıcam
ne guzel iste canim,bebegin istahli,sutunde var,ver bol bol icsinde buyusun:)bebekler her zaman ac olduklarindan emmiyolar,bazen sadece anne sicakligina ihtiyac duyuyolar,mahrum birakmamak lazim
Canim bu kadar kucuk bebeklerde torbayla disardan alinan idrar tahliline guven olmaz,direk mesaneden alinmasi lazim steril olarak ki mikrop gercekten idrardami yoksa ornege disardan mi bulasti karisiklik olmasin,sonra atesi olmayan,guzel emen ve uyuyan saglikli bir bebege bosu bosuna ilac verilir,minicik karaciger ve bagirsaklar yorulur,ben yerinde olsam tahlili en azindan tekrarlatirdim
İsyerinde buzdolabi varsa ona koy bizde öyle yapiolardi yoksa termoslardan al uzun süre tutuyo bosa gitmesin süt.
Erken mi basliosun ise
kızlar bişey sorucam ben geçen gün kuaföre gittiğimde kızımdan 5 saat ayrı kaldım gögüslerim taş gibi olup ağrımaya başladı çok fenaydı yani durumu ben haftaya işe başlayınca napıcam işyerinde sütmü sağıcam hadi sağdım diyelim sütü atıcam mı işyerim uzak gelip alıcak biride yokki sağmasam mafolurum sanırım 8-10 saatte nasıl oluyor bu işler bilen var mı ?
canım kızım tam 2 aylık oluyor başladığımda şuan 52 günlük yeni bir şirkette başlıyorum uzun süredir çalışmak istediğim şirket şimdi aradı kızımın şansına diyorum hem üzülüyorum hem seviniyorum buzdolabını bilemiyorum termos araştırıyorum ama bulamadım internetten düzgün birşey
ya kızlar ayıp olucak ama bişi sorucam sezeryandan sonra ne kadar süre ilişki yasak ben eşime kırkım çıkınca demiştim adamcık gün sayıyodu ama annem aradı 2 ay ilişki yasakmış sezeryanda öle diyo doktorada sormadım hiç ya bilen soran varmı sezeryanlılardan bu konuyu doktoruna?
Bebegin ugurlu gelmis canim. Bebegine ne guzel anne bakacak aklin pek kalmaz. Bakiciyla buyumeyecek sonucta.
Sutunu de sagip yakari nin dedigi gibi bir seyde saklarsin.
benim kocamda gün sayıyordu bende sezeryan oldum 40 kontrolünde bir sorun yok herşey düzene girmiş ilişki serbest dedi bizde başladık valla bir sorun olmadı normal doğumda 2 ay sanırım
ya kızlar ayıp olucak ama bişi sorucam sezeryandan sonra ne kadar süre ilişki yasak ben eşime kırkım çıkınca demiştim adamcık gün sayıyodu ama annem aradı 2 ay ilişki yasakmış sezeryanda öle diyo doktorada sormadım hiç ya bilen soran varmı sezeryanlılardan bu konuyu doktoruna?
doktorum söylememişti ama aldım netten sıra gidicem yarın alttanda muayene ediyomu?:26:canım ben 40. günümde doktor kontrolüne gittim
doktor yarama baktı ultrasonla rahmime baktı her şey normal ve sen de normal hayatına geri dönebilirsin dedi
senin de 40. gün kontrolün olacaktır doktorun söyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?