2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
kızlar rota aşısını duyan bilen yaptırıcak olan var mı ?

cnm ben yaptirmayacagim..dunya saglik orgutu onayliymis falan filan hikaye bunlar..kesinlikle olmasi gereken bi asi olsa istege bagli olurmu hangi akil alir bunu..bebeginde bence ishal olup bagirsaklarini temizlemeye ihtiyaci var..
ozaman elimizdeki aşi kartinda her aşi istege bagli olsun..
ben boyle dusunuyorum..yaptirmayacagim cnm..

cnm bi site vardi bebek sekerleri icin..hem kisa surede geliyordu hemde fiyatlar uygundu..sen mi soylemistin tam hatirlayamadim ama.eger sensen memnun kaldinmi cnm urunlerden..

doktorum söylememişti ama aldım netten sıra gidicem yarın alttanda muayene ediyomu?:26:

hemde nasıl ediliyor canım alttan baya bir bakıyor simir alıyor ışık falan tutup baya uğraştı benim doktorum ben zannediyorum sezaryan dikişlerine bakıcak sadece ona bakmadı bile alttan rahime yumurtalıklara baktı adet olucakmışsın gibi gözükmüyor henüz dedi olmadımda valla 52 gün oldu bekliyorum

canım benim bu konuda hiç bilgim yoktu araştırıyorum şubat annelerinde konuşmuşlar çoğu kişi yaptırmış ama ben doktora sorarım diyorum ama araştırıcamda bakalım haklı olabilirsin

kızlar hep sorucam unutuyorum bebişlerinizin düşen göbeğini ne yaptınız bizimki evde duruyor öyle bizim kız evde kalmasın nereye gömsek acep :)

cnm bi site vardi bebek sekerleri icin..hem kisa surede geliyordu hemde fiyatlar uygundu..sen mi soylemistin tam hatirlayamadim ama.eger sensen memnun kaldinmi cnm urunlerden..

bunu bende merak ediyorum mevlüt yaptırıcaz yakında şeker yaptırıcak düzgün bir site bulamadım bulsamda bişey beğenemedim tavsiyesi olanlar var mı ?

Hayırlı olsun kızın uğurlu gelmiş:) bende bakayım netten

Iki kere hastaneye gitmeye.im diye bebisin kontrol gunune randevu aldim. Yani kirkim cikinca hemen gidemiycem doktora. Ama iliskiye girerim esimle. Bir arkadasim hic gitmemis kontrole dogumdan sonra.

cnm benim bebekte nuk kauçuk meme almıştım onu emmedi avent şefaf emzik aldım ebebekten gayet iyi emyr çok şukur bide onu dene bakalım =)

canım ben kızımda yaptırmıştım.o zaman 3 dozdu.kızımın çok şükür bu 4 yaşına kadar hiç kusma ishali olmadı.ama arkadaşlarımın bazılarının çocukları bu şikayetlerden hastanede yattı.şimdi oğlumada yaptıracağım.2 doza düşmüş artık.eğer ilerde kreşe göndermeyi düşünen varsa yaptırsın bence.hemen karar vermelisiniz.çünkü belli bir aydan sonra yapılmıyor.

1 aylık olduk ve bugün ilk pikniğimize gittik.ben açık havayı görüp rahatlayınca sütüm arttı.sütüm artınca oğlum doydu ve uyudu.o uyuyunca ben rahatladım.nasıl bir döngüdür bu.

bende sezeryan oldum ve hastaneden çıkmadan önce doktorum 2 ay boyunca ilişki yasak dedi eşim delircek yakında:):) daya yarın oğlum 1 aylık olucak çünkü

bende sezeryan oldum ve hastaneden çıkmadan önce doktorum 2 ay boyunca ilişki yasak dedi eşim delircek yakında:):) daya yarın oğlum 1 aylık olucak çünkü

40 kontrolunde normalse hersey izin veriyorlar neden 2 ay dediki acaba anlamadim bz 40.gun iliskiye basladik bisorunda olmadi az aci sadece alisma sureci oluyo uzun bir aradan sonra tabi :)

doktorum ilde oturuyo biz ilçedeyiz bu sebebden 40im çıkınca hemen gitmeyecem ben 3 hafta sonra gşdecem doktora
doktora gidene kadar beklesek çok geç olacak gibi bugün 38. günümüz eşim son 2 diye havalarda ne yapmalıyım sizce
birde kanamalarınız ne alemde ilk regliyi ne zaman olacaz
akıntı şeklindeydi kanamam bugün biraz fazla oldu yani kan gibi bugün

kızlar hep sorucam unutuyorum bebişlerinizin düşen göbeğini ne yaptınız bizimki evde duruyor öyle bizim kız evde kalmasın nereye gömsek acep :)

benim göbeğimide bi yere gömmemişler sandıgın dibine atmış annem
28imde evlendim annem evlen dedikce göbegim evde gidemiyorum diyordum :)

ben yaptıracağım canım

o uygun siteyi 2013 söylemişti canım
ben sipariş vermedim canım

canım benim başıma hiç gelmedi bilmiyorum ama arkadaşım bir sohbette bahsetmişti okulda herkes doğum yaptı tenefüste öğle aralarında bir odaya girip süt sağıyorlar diye ki hiç birr okulda buzdolabı olmaz mutlaka saklamak için onauygun bir şey vardır netten araştır hatta bebeğinin doktorunada sorabilirsin yada aile hekimine sonuçta hep karşılaştıkları bir durum

ayyyyyyyyyyy bizimkide vitrinde duruyor ki benim kız çoooooooook tembel açıkınca bile çığlık atmıyor diyorum anasının kızı olmayacak bu çok tembel diye yoksa hani bazı tipler olurya vitrin süsü gibi oturyor derelr ben hemen alıp mutfakta bir yerlere koyayyım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…