kızlar rota aşısını duyan bilen yaptırıcak olan var mı ?
doktorum söylememişti ama aldım netten sıra gidicem yarın alttanda muayene ediyomu?:26:
cnm ben yaptirmayacagim..dunya saglik orgutu onayliymis falan filan hikaye bunlar..kesinlikle olmasi gereken bi asi olsa istege bagli olurmu hangi akil alir bunu..bebeginde bence ishal olup bagirsaklarini temizlemeye ihtiyaci var..
ozaman elimizdeki aşi kartinda her aşi istege bagli olsun..
ben boyle dusunuyorum..yaptirmayacagim cnm..
cnm bi site vardi bebek sekerleri icin..hem kisa surede geliyordu hemde fiyatlar uygundu..sen mi soylemistin tam hatirlayamadim ama.eger sensen memnun kaldinmi cnm urunlerden..
canım kızım tam 2 aylık oluyor başladığımda şuan 52 günlük yeni bir şirkette başlıyorum uzun süredir çalışmak istediğim şirket şimdi aradı kızımın şansına diyorum hem üzülüyorum hem seviniyorum buzdolabını bilemiyorum termos araştırıyorum ama bulamadım internetten düzgün birşey
kızlar hep sorucam unutuyorum bebişlerinizin düşen göbeğini ne yaptınız bizimki evde duruyor öyle bizim kız evde kalmasın nereye gömsek acep :)
amin canım annem bakıcak kaynanam kendine bakamıyor bebeğe tutamıyor daha kadın annem allahtan çok yardımcı oluyor işe başlamak çok zor ama mecburiyetler işte nasıl yapıcam bende bilmiyorum 5 saat ayrı kalınca bile koşarak geldim eve ağlıcaktım mis kokuyu içime çekince iş yerinde aklım sürekli kızımda olucak sanırım bide kızım gece hiç uyutmuyor uyumadan işe gitmem lazım nasıl olucak inan bende bilmiyorum bide kızım çok memeye düşkün annem baksada bazen kızım susmuyor ben kucağıma alınca susuyor anca bide memesiz nasıl durdurucak annem bilmiorum yalancı memeyide almıyor allah herkesin yardımcısı olsun çok zor işlermiş bunlar bilmezdim böle olduğunu
ya kızlar ayıp olucak ama bişi sorucam sezeryandan sonra ne kadar süre ilişki yasak ben eşime kırkım çıkınca demiştim adamcık gün sayıyodu ama annem aradı 2 ay ilişki yasakmış sezeryanda öle diyo doktorada sormadım hiç ya bilen soran varmı sezeryanlılardan bu konuyu doktoruna?
bende sezeryan oldum ve hastaneden çıkmadan önce doktorum 2 ay boyunca ilişki yasak dedi eşim delircek yakında:):) daya yarın oğlum 1 aylık olucak çünkü
kızlar hep sorucam unutuyorum bebişlerinizin düşen göbeğini ne yaptınız bizimki evde duruyor öyle bizim kız evde kalmasın nereye gömsek acep :)
cnm bi site vardi bebek sekerleri icin..hem kisa surede geliyordu hemde fiyatlar uygundu..sen mi soylemistin tam hatirlayamadim ama.eger sensen memnun kaldinmi cnm urunlerden..
evet canım annem bakıcak olmasa başlamazdım zaten tek anneme güveniyorum bu konuda çok zor bebeğini emanet etmek inşallah bu süreçte geçicek böyle sağma ve saklama işini halletmem lazım sadece çok özlicem kızımı diyorum işte bide meme veremicem her istediğinde ona üzülüyorum ama çalışmakta pskolojik açıdan evden çıkmak insan içine karışmak iyi gelicek oda var tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?