Selam kizlarrrrr kaynana gitti annnem geldi cok mutluyum butun gun temizlik yaptik evi *** goturmus resmen insan azcik temizler cokk sukuur gitti de kurtuldum odamdan da ciktim evde rahat rahat takiliyorum moralim tavan yapti resmen tabi gitmeden once ortaligi karistirmaya kalkti ama takan kim kendni rezil etti yine
Selam kizlarrrrr kaynana gitti annnem geldi cok mutluyum butun gun temizlik yaptik evi *** goturmus resmen insan azcik temizler cokk sukuur gitti de kurtuldum odamdan da ciktim evde rahat rahat takiliyorum moralim tavan yapti resmen tabi gitmeden once ortaligi karistirmaya kalkti ama takan kim kendni rezil etti yine
Canım allah büyüktür olur inşallah bu olduya çok şükür ama sen yinede önlemini al bence ya hemen olursa bebişin çok küçük naparsın sonra:)benim görümcem hep spiralle korundu ablamda öyle hiç bi sıkıntı yaşamadılar
belki kişiye göre yaptığı hareketlere göre değişiyodur
benimde takıldığım konu buyduda sormaya çekiniyodum
ben 17 yıllık olmama rağmen hiç korunmadım
evet şaka gibi ama korunmayı denemedim bile ve nasıl yapacağımı bilemiyorum
oğlum tedaviyle oldu
bu bebekte olmuyodu 5 düşüğün sonunda oldu
5 düşüğün 2 si tedaviyle 3 ü kendiliğinden hamile kalarak oldu
yine olurmu olmazmı bilemiyorum ne yapacağım konusunda kararsızım
Evet ya çok pahalıymış ama oral yoldan yapılıyomuş çok korkuyorum ben aşıdan zaten yavrum nasıl bağırdı hepatit b yapılırkenbu aşı eskiden yoktu banada sağlık ocağında söylediler
2 aşı vuruluyomuş toplamda 320 lira civarıymış
ben oğluma bu aşıyı yaptırmadım çünkü bu aşı yoktu zatüre aşısı bile yoktu yeni çıkan şeyler bunlar
iyice bi araştırmak lazım
bebeğe fazladan hiç bişey kullanmak istemiyorum
Aynen canım ya 2,5 yıl bu şekilde korunduk bırakır bırakmaz da hamile kaldım ama şimdi bebek varya riske atamam aslında en iyş erkeğin korunması ama pek yanaşmıyo napıyım bende bakıcam başımın çaresine bi konuşuyumda doktorumlacanim spiral taktirmaktansa 3 aylik igneler daha iyi olabilir doktorum onu onermisti ama ben bisey yapmadim kocacigima dedim herseyi benmi yapicam mafoldum dogurana kadar zaten o isede sen bak artik bizahmet dedim oda o malum seyi sevmedigi icin eskisi gibi cekilme yontemyle koruyor bizi tabi buda riskli ama hepsinde bir risk var daha oncede boyle korunuyorduk bebis olmamisti 1 kere kocam yontemi uygulayamadi kizim oldu valla iyikide olmus :) tabi simdi 5 yildan once bebis isteme unut sakin diyorum tabi allahin taktiri insallah nasip eder enaz bi 5 yil sonra tabi anca toparlanir bunye yine dagilicak ama napalim artk :)
canim sagol bilgilendirme icin bende 8 mayista randevumda cocuk doktoruna sorucam bakalim o ne diyecek 2 bucuk oluyor kizim o zamana o sira vurulabiliyor sanirim doktorda onerirse o gun vurdururum belki verem asisini falanda o gun olucak eger fazla gelmezse ayni gun yaptirabilirim
benim doktorumda "illa yaptırın demiyorum karar sizin ama yaptırmanızı öneririm" dedi.
benim aklıma yattı ama yinede bi araştırma yapıcaz.annem ege üniversitesinde çalışıyor.
bulunduğu bölümde prof. arkadaşları var onlardan fikir alıcaz..
henüz 1 ayım var benim aşı için.yaptırcak olursam 17 mayısta ilk dozumuz.
Canım bilgi alırsan paylaş bizimlede bizde araştırıyoruz sorup soruşturcam
allah nasip ederse ben arayı çok açmadan ikinci çocuğu düşündüğüm için spiral düşünmüyorum.
kendimde iğne yada ilaç kullanmak istemiyorum..
bu yüzden eşimi ikna ettim ikinci bebeği düşünene kadar o korunucak :)
erkekler hiç istemiyor korunmayı..hep bizden bekliyorrr
İnş allah istediğiniz zamanda nasip etsin canım benim...
Evet herşeyi bizden bekliyolar malesef nyse allah başımızdan eksik etmesin onları onada bebeğimede annelik yapıyom valla 2 oğlum oldu birden sanki:)
kızlar merhaba,
uzun zamandır giremedim. doğumdan sonra 10 gün kendi annem benimle kaldı.
sonra kayınvalidemin evine gittim. 15 günde orda kaldım mevlutumu de yaptım geldim
40 ın çıkana kadar yalnız kalma dediler korkuttular baya ama ben eve gecicem dedim.
burayı çok özledim. geçmişi okuyabilirmiyim bilmiyorum. benim miniğim hasta oldu.
hırıltısı ve öksürüğü var. ne yapmamız lazım bilmiyorum doktora gitmektende çekiniyoruz ilaç yazar diye
tavsiyesi olan var mı?
bende grip oldum...
kızlar uğruyo mu buraya? herkesi çok merak ediyorum
eşim veteriner kadında hayvan sahibi ses yaptım uyandı kalktı 1-2 dk oturdu yine yattı uyanık oldugu süre zarfındada konuşmuyoruz pes ya...
bu ara kanguru kullanan var mı aranızda
eşim veteriner kadında hayvan sahibi ses yaptım uyandı kalktı 1-2 dk oturdu yine yattı uyanık oldugu süre zarfındada konuşmuyoruz pes ya...
bu ara kanguru kullanan var mı aranızda
kızlar bugün sırf dışarı çıkmak için
gittim maaşımı çektim, banka işlemlerimizi hallettim
ki bu işleri internet bankacılığından hallederiz
bana angarya gelen işler bugün nefes almamı sağladı
ben de bugün ev baktım canım bebişi anneme bıraktım bir oh çektim valla bebişimde bana inat bütün gün uyumuş uyymak için gitmemi bekledi hınzırkızlar bugün sırf dışarı çıkmak için
gittim maaşımı çektim, banka işlemlerimizi hallettim
ki bu işleri internet bankacılığından hallederiz
bana angarya gelen işler bugün nefes almamı sağladı
Ohh ne guzel yapmissin. Ben de annemleri bekliyorum tekrar. Onlari iknaetmek icin bebis her agladiginda annemi arayip sesini dinletiyorum kiyamiyorlar torunlarina.
ben de bugün ev baktım canım bebişi anneme bıraktım bir oh çektim valla bebişimde bana inat bütün gün uyumuş uyymak için gitmemi bekledi hınzır
Esim annesine kizdi. Annesi bir de hacdan yeni geldi. Ne ararsan var kadinda . Yalan soyledi esime . Esim de babasini arayinca yalan ortaya cikti. Annesi de senin gibi evlat diye saydirmis.
kayınvalidenler geldi mi db? merak ettim de
kırkı çıkınca gelecekler demiştin de
annenler gelebilecek durumdaysa gelseler süper olur
sen de rahat edersin
onların da gözü arkada kalmaz
ne güzel olur
okul açılınca kim bakacak bebeğine canım?
ben de bir ara çok bakmıştım
sonra hiç ummadığım bir yerden kısmetimiz çıktı geldi
sana da öyle olur inşallah
kızlar emzikte hangi markayı kullanıyorsunuz tavsiyelrinizi bekliyrm ..
kızımın suratındaki isilik gibi kızarıklar geçmiyor sebamed yüz kremi kullanyrm faydası yok sizler ne kullanyrsunz ?
Esim annesine kizdi. Annesi bir de hacdan yeni geldi. Ne ararsan var kadinda . Yalan soyledi esime . Esim de babasini arayinca yalan ortaya cikti. Annesi de senin gibi evlat diye saydirmis.
Babasi aradi gecende ne zamangelelim diye. Bunlar cok yuzsuz. Once bi barismak, oglunun gonlunu almak icin ugras de mi?
Esimde gelin dememis.
Ben ucretsiz izne ayrilcam cnm. Senin kim bakacak?
40 kontrolunde normalse hersey izin veriyorlar neden 2 ay dediki acaba anlamadim bz 40.gun iliskiye basladik bisorunda olmadi az aci sadece alisma sureci oluyo uzun bir aradan sonra tabi :)
Kizlar firsat buldum bir bakayim dedim ne guzel herkes burada. C.tesl 40 mevlutumuzu yaptik kizim bugun 46 gunluk oldu. Birbirimize alisiyoruz dun gece ilk defa pamuk kizim ve ben uyumadik bugun sersem gibiydim.artik anneleri evlerine gonderdik artik 3 kisilik bir aileyiz.gecen hafta 40 gun kontrolum vardi o arada spiralide taktirdim epey kanama oldu daha yeni bitti...benim boyle tum gunum kizimla geciyor esim en buyuk yardimcim ama ben artik eski ben degilim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?