2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
ben çok asi bi çocuktum annemle hep çatışırdım
ama benim ailem oğlumunki gibi rahat değildi
ne bir yere gönderirlerdi ne bi istediğimi alabilirdim
üstelik evde üvey baba vardı okumamızı bile istemezdi
benim için okula bütün bir kalemle gitmek bile lükstü
hep ablama yeni şeyler alınır onun eskilerinide ben kullanırdım küçüğü olduğum için
ben zor bir ortamda büyüdüğüm için belkide asiydim
ama benim oğlum öylemi çok anlayışlı bi anne babaya sahip
tabiki cezada veriyoruz kızıyoruz yeri geldimi
ama bu sözleri söylemesi beni mahvetti
benim oğlum çok iyiydi yardım sever vicdanlı büyüklerine kesinlikle saygısızlık etmezdi ergenlik döneminde biliyorum ama erken olması bu yaptığını açıklamaz
babasıyla konuştum yinede kızmaması için uyardım sadece bu seferlik uyar dedim
2. kez yaptığını söylemedim
oğlumla bir süre aramıza mesafe koymayı düşünüyorum ben otoriter bi anneyim çok rahat olsamda oğlumla ilişkimde bana yapılan böyle bi saygısızlığı kabullenemiyecek kadar otoriterim
ve bu olayı burda kapatmayı düşünmüyorum
taki yaptığının yanlış olduğunu anlayana kadar sanırım biraz daha sorumluluk yüklemeliyim oğluma
ipin ucunu kaçırmamalıyım eğer kaçarsa bir daha tutamam

Selam kizlarrrrr kaynana gitti annnem geldi cok mutluyum butun gun temizlik yaptik evi *** goturmus resmen insan azcik temizler cokk sukuur gitti de kurtuldum odamdan da ciktim evde rahat rahat takiliyorum moralim tavan yapti resmen tabi gitmeden once ortaligi karistirmaya kalkti ama takan kim kendni rezil etti yine

gidenin arkasından allah kavuştursun denir ama biz sana gözün aydın diyelim

Hadi gözünaydin annende gelmis oh rahat edersin artık

Canım allah büyüktür olur inşallah bu olduya çok şükür ama sen yinede önlemini al bence ya hemen olursa bebişin çok küçük naparsın sonra:)
Evet ya çok pahalıymış ama oral yoldan yapılıyomuş çok korkuyorum ben aşıdan zaten yavrum nasıl bağırdı hepatit b yapılırken
Doğrudur canım ya ne biliyim işte benimde ilk bebeğim ya bişi bilmiyoz doktorun ağzına bakıyoz o nederse:)

Aynen canım ya 2,5 yıl bu şekilde korunduk bırakır bırakmaz da hamile kaldım ama şimdi bebek varya riske atamam aslında en iyş erkeğin korunması ama pek yanaşmıyo napıyım bende bakıcam başımın çaresine bi konuşuyumda doktorumla

Evet canım bu arada 2 aylıkken hem 5 li karma aşı hem verem aşısı hem rota hemde ismini htrlmdgm bi aşı vardı hepsini nasıl yapcaklar ya aklma takıldı aşı takviminde bunlar yazıyo şaşırdım bnde

geçmişte bizim gruptan pek takılan yok
yeni arkadaşlar daha ağırlıklı
eskilerden db, edlin, ben, arada bir cemrem var aklımda kalan
sana da bebeğine de çok geçmiş olsun canım
daha sık uğra buraya

eşim veteriner kadında hayvan sahibi ses yaptım uyandı kalktı 1-2 dk oturdu yine yattı uyanık oldugu süre zarfındada konuşmuyoruz pes ya...

bu ara kanguru kullanan var mı aranızda

ben kullanıyorum canım
ömrü kısa bir aparat ama memnunum
görüntü olarak da sevimli
eşimle birer tane alıp çıkıyoruz bebkleri

eşim veteriner kadında hayvan sahibi ses yaptım uyandı kalktı 1-2 dk oturdu yine yattı uyanık oldugu süre zarfındada konuşmuyoruz pes ya...

bu ara kanguru kullanan var mı aranızda

Yabancı bi eve gelip üstüne birde uyuyor mu pes ne insanlar var
Kanguru esim cok istiyo ama bu aylar kücük kullanmayın diolar sonrada yaz gelio kullanamayiz diye almadim

kızlar bugün sırf dışarı çıkmak için
gittim maaşımı çektim, banka işlemlerimizi hallettim
ki bu işleri internet bankacılığından hallederiz
bana angarya gelen işler bugün nefes almamı sağladı

Slm kızlar bugün kızımı aşıya götürdük çıkmışken birde kontrole çocuk doktoruna gittik. Yavrum çok ağladı aşı yapılırken. Üç gündür yirmilik disim agriyordu. Hatta gece yatamadim bile agridan. Diş doktoruna gittim antibiyotik verdi haftaya gel cekelım dedi. Mecbur kullanmam lazım antibiyotigi. Eczacı ilacı içtikten 2 saat sonra emzir bebeğini biraz etkisi gitsin dedi. Disimde tam agriycak zamanı buldu.bir taraftan sabret geçer içme diyor diğer taraftan annemde emzirirken dişlerinin hepsini yaptırdı çok şükür kardeşime bir zararı olmadı ( bildiğimiz kadarıyla bir sorunu yok ) napsam bilemedim...

Ohh ne guzel yapmissin. Ben de annemleri bekliyorum tekrar. Onlari iknaetmek icin bebis her agladiginda annemi arayip sesini dinletiyorum kiyamiyorlar torunlarina.

ben de bugün ev baktım canım bebişi anneme bıraktım bir oh çektim valla bebişimde bana inat bütün gün uyumuş uyymak için gitmemi bekledi hınzır

Ohh ne guzel yapmissin. Ben de annemleri bekliyorum tekrar. Onlari iknaetmek icin bebis her agladiginda annemi arayip sesini dinletiyorum kiyamiyorlar torunlarina.

kayınvalidenler geldi mi db? merak ettim de
kırkı çıkınca gelecekler demiştin de
annenler gelebilecek durumdaysa gelseler süper olur
sen de rahat edersin
onların da gözü arkada kalmaz
ne güzel olur
okul açılınca kim bakacak bebeğine canım?

ben de bugün ev baktım canım bebişi anneme bıraktım bir oh çektim valla bebişimde bana inat bütün gün uyumuş uyymak için gitmemi bekledi hınzır

ben de bir ara çok bakmıştım
sonra hiç ummadığım bir yerden kısmetimiz çıktı geldi
sana da öyle olur inşallah

Esim annesine kizdi. Annesi bir de hacdan yeni geldi. Ne ararsan var kadinda . Yalan soyledi esime . Esim de babasini arayinca yalan ortaya cikti. Annesi de senin gibi evlat diye saydirmis.
Babasi aradi gecende ne zamangelelim diye. Bunlar cok yuzsuz. Once bi barismak, oglunun gonlunu almak icin ugras de mi?
Esimde gelin dememis.
Ben ucretsiz izne ayrilcam cnm. Senin kim bakacak?

kızlar emzikte hangi markayı kullanıyorsunuz tavsiyelrinizi bekliyrm ..
kızımın suratındaki isilik gibi kızarıklar geçmiyor sebamed yüz kremi kullanyrm faydası yok sizler ne kullanyrsunz ?

merabalar canım emzikte ben nuk kullanıorum isilik dediğin şeyden bööle kırmızı sivilce gibi şeylerden bizdede çıktı çok kötüydü doktora götürdük locoid lipokrem die bi krem verdi çok öpmeyin dedi kremi 3 gün kullanıosun fazla kullanmayın geçmezse cildiyeye gidin dedi çok şükür bide benimkinin eller hep yüzde özellikle gaz çıkartırken uyanırken hep yüzüne sürüodu oda tahriş edebiliri malum eldivenler varya dedi ellerinide pijamasının çine koyup yatırdım kremi sürdükten sonra garibimi çok şükür 3.günün sonunda hiç bişe kalmadı umarım seninkide geçer insan kırmızı kırmızı görünce içi acıo onları yaa :)

evet çok garipler gerçekten
bir de bunu evlatlarına yapıyorlar, düşün yani
mutsuz olmalarına nasıl gönülleri razı oluyor ya
ama yine de çok şanslısın db
eşinin yanında durabilen kaç erkek vardır ki?

ücretsiz izin mi alacaksın
çok şanslısın?
ben eylül de başlayacağım mecburen
kredilerimiz var ödememiz gereken
kayınvalidem ve eşi bakacak bebeklere kısmetse

Kizlar firsat buldum bir bakayim dedim ne guzel herkes burada. C.tesl 40 mevlutumuzu yaptik kizim bugun 46 gunluk oldu. Birbirimize alisiyoruz dun gece ilk defa pamuk kizim ve ben uyumadik bugun sersem gibiydim.artik anneleri evlerine gonderdik artik 3 kisilik bir aileyiz.gecen hafta 40 gun kontrolum vardi o arada spiralide taktirdim epey kanama oldu daha yeni bitti...benim boyle tum gunum kizimla geciyor esim en buyuk yardimcim ama ben artik eski ben degilim....

40 kontrolunde normalse hersey izin veriyorlar neden 2 ay dediki acaba anlamadim bz 40.gun iliskiye basladik bisorunda olmadi az aci sadece alisma sureci oluyo uzun bir aradan sonra tabi :)

valla bizde bir şey anlamadık kendi doktorum 2 ay yasak dedi bugünde oğlmun sağlık ocağında kontrolü vardı oraya gittik ordaki aile planlaması bölümündeki hemşiremizde aynı şeyi söyledi 2 ay yok dedi:S heralde bi bildikleri vardır diye düşünüyorum.... tedirgin olduk bizde...eşimi misafir odasında yatırıyorum valla:):)

Ne güzel ya sonunda şu 40 olayını atlatmışsınız bizimde şafak 6:) gün sayıyoruz
Canım senin sezeryan mıydı normal mi hemen takıldığına göre normal sanırım bende düşünüyorumda nasıl bişi çok acıyo mu doktorun neler söledi müsait olduğunda paylaşır mısın?

Iyi geceler guzel anneler ve bebisleri. Bizimde kirkimizin çıkmasına 6 gün kaldı. Kırk olayının psikolojik bir baskısı var sanırım bende hemen çıksın istiyorum. Komsularim ve ark. Gelmek istiyorlar. Cesaret edemiyorum çağırmaya. Kızım kucaktan inmiyor, malum birde ağlama krizlerimizin ne zaman tutacağı belli değil. En son ark. Geldiğinden kızımın bagirtilarindan korkup kacmislardi inş. Şu aglamalari geçer uykuları düzene oturur bebislerimizin. Bizde normal hayatımıza döneriz....

Uyumuyor bi turlu geceyle gunduzu karistrdi oglum zombi gibiyim gunduz de teemizlik yaptim cok agir geciyoo bu gece coook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…