günaydın canlar. Evet 40 olayı koca bi yalan Bencede:) çok daha huzursuz çok daha aglyo benim kızım. Ümidim 3.ayda :)
cnm kilo aliminda sknti yok sukur..ama sonuclar ne gosterecek bilmiyorum..netten idrar sonucuna baktim cikmis..lökasit nagatif yaziyor.. dansite 1004 bu neyse artik..lokasiti anladim da dansite anlamadim..aralik degeride vermemis..
bizim bes gunlukken degerimiz 13.8 di.. simdi kac bilmiyorum..terleme olayi söyle.. emerken zaten boncuk boncuk terliyo bezle terini siliyorum..uyurkende ensesi ter icinde kaliyor..yastiga temas ettiginden mi sicaktan mi baska birsey mi bilmiyorum.dr onemli buldu ki tahlil istedi..sanirim d vitamini eksikligi olabilirmis..yarin gorucez bakalim..
baska bir dr a sordum oda normal dedi bebek terler dedi..cok enteresan şaka gibi ya..ikiside farkli bisey diyo
bebekler kadar uyanık kalsam ve onlar kadar ağlasam sızardım olduğum yerde
hem de sabaha kadar
ama kızım uyumamakta ve ağlamakta ısrar ediyor
çıldıracammmmmmmmmmmmmmm
tesekkur ederim cnm ;-)lokosit yoksa idrar yolu enf.yoktur.Dansite böbreğin idrarı süzmesiyle ilgili bi değer oda normal yani enfeksiyonla ilgili değil.
bızımde dansıte 1010 cıkmıs onda sorun yok normal demıstı..enfeksıyon ıcın lökosıt önemlı demekkı yok sızde bısey korkma
Oglum artikk uyumuyorr sanirim artik dis dunyaya alisti 10 dk uyuyo hemennn kalkiyo azcik bakinip meme iiistiyo kucaga da alisti 17 gunluk olduk yalanci memeyi de almiyo artik ögürüyo zorlarsam cok yorgunn ve uykusuzum geceden beri ama yine de kocis gelmedenn makyajimii yaptimmm:)))
Masallah kendimede bakarim diosun valla ben 36 gündür pijamayla geziyorum biri gelirse anca üstümü degistiriyom
Sanirim hepimizin sorunlari ayni demekki yalniz degilmisim.surekli kucakta ve memede kollarim koptu artik tam uyudu diyorum uyaniyor gunde sayamadigim kadar bu durum tekrarliyor.artik bagirarak aglamadigi surece isimi birakip kucagima almiyorum.
Bu arada fenerbahcem alinti yapamadim ben sezeryanla dogum yaptim tam 40. Gunde spiral takildi.acisiysa evet acidi ama dayanilmayacak gibi degildi.yalniz kanamam cok oldu ama herkeste olmayabilirmis.birde sonrasinda sancim cok oldu belim kasiklarim agridi ama aradan 1 hafta oldu simdi bir sikintim yok.muayene gelince alttan muayene ediyor.
Oglum artikk uyumuyorr sanirim artik dis dunyaya alisti 10 dk uyuyo hemennn kalkiyo azcik bakinip meme iiistiyo kucaga da alisti 17 gunluk olduk yalanci memeyi de almiyo artik ögürüyo zorlarsam cok yorgunn ve uykusuzum geceden beri ama yine de kocis gelmedenn makyajimii yaptimmm:)))
bende 38 gündür pijamalarlayım al bende de o kadar:)
Edlin canım geçmiş olsun sarılık mı oldu paşa
Belirtiler ne idim
Masallah kendimede bakarim diosun valla ben 36 gündür pijamayla geziyorum biri gelirse anca üstümü degistiriyom
cnm zaten sariligi vardi da gecmedi 33 gunluk olduk uzadi yani..bakalim yarin sonuclara ne olacak..meme uclarina kadar sariymisiz dr oyle dedi.. zaten gozlerindeki sari hic gecmedi...
mrb annişer herkes uykusuzlukdn ve gazdan bahsetmiş.. rabbıme sukur bız bunların yasamıyoruz .1 yedıklerınıze dıkkat edın arkasalar gaz derdını cozer ve masaj.bırde ben nkur an dınletıyorum cok rahatlatıo benı bıle sakınlestrıp huzur veriyo şatiri den fetih yusuf rahman vs surelerı dınlıyoruz son ses acıyorumm...oglumn ellerınde ufak ufk svılceler cıkytı neden bılmıom yarın dr gdecz bakaslım....
Kocis sogur diye piskolojim bozuldu lohusa oldugumdan heralde:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?