2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

bızımde dansıte 1010 cıkmıs onda sorun yok normal demıstı..enfeksıyon ıcın lökosıt önemlı demekkı yok sızde bısey korkma

Kizlar rota virus konusulmus bizim asi takviminde 3-5-7 aylarda 3 doz olarak yaziyo ama dr bize son gittigimizde 7.aydakine gerek yok 2 doz yeterli demisti

bebekler kadar uyanık kalsam ve onlar kadar ağlasam sızardım olduğum yerde
hem de sabaha kadar
ama kızım uyumamakta ve ağlamakta ısrar ediyor
çıldıracammmmmmmmmmmmmmm

bebekler kadar uyanık kalsam ve onlar kadar ağlasam sızardım olduğum yerde
hem de sabaha kadar
ama kızım uyumamakta ve ağlamakta ısrar ediyor
çıldıracammmmmmmmmmmmmmm

Canım ya allah yardımcın olsun bizim bitane beni duman ediyo valla bi uyumasın huysuzlansın yerimden kımıldayamıyorum heryer darmadağın yemek yok açlıktan ölüyom yinede kalkamıyom wc bile lüks:) allah kolaylık versin hepimize..

lokosit yoksa idrar yolu enf.yoktur.Dansite böbreğin idrarı süzmesiyle ilgili bi değer oda normal yani enfeksiyonla ilgili değil.
tesekkur ederim cnm ;-)
bızımde dansıte 1010 cıkmıs onda sorun yok normal demıstı..enfeksıyon ıcın lökosıt önemlı demekkı yok sızde bısey korkma

ins ya..şu sariligi bi atlatsak allahin izni ile... anne sutu sariligi ise anne sutunu kesiyorlarmis 3-4 gun mama takviyesi yapiliyormus cok uzuldum ya..bakalim artik yarini iple cekiyorum

Selam kızlar
Herkesler nasıllar
Bayağıdır giremedim okudum geri çıktım hep.
34 gunlük olduk
Hala uyku düZenimiz yok
Burnu hırıldamaya bsşladı ama burun pisliği yok
Kilomuz 4300 olmuş
Hayat uyku yemek gaz altını değiştir derken geçiyooo

Papatya cıldırcaaaaaaaaaaaammmmm demişsin
Albenden de o kadar
Bunca zorluğa ragmen
Kabulleniyoruz herşeyi

Oglum artikk uyumuyorr sanirim artik dis dunyaya alisti 10 dk uyuyo hemennn kalkiyo azcik bakinip meme iiistiyo kucaga da alisti 17 gunluk olduk yalanci memeyi de almiyo artik ögürüyo zorlarsam cok yorgunn ve uykusuzum geceden beri ama yine de kocis gelmedenn makyajimii yaptimmm:)))

Sanirim hepimizin sorunlari ayni demekki yalniz degilmisim.surekli kucakta ve memede kollarim koptu artik tam uyudu diyorum uyaniyor gunde sayamadigim kadar bu durum tekrarliyor.artik bagirarak aglamadigi surece isimi birakip kucagima almiyorum.
Bu arada fenerbahcem alinti yapamadim ben sezeryanla dogum yaptim tam 40. Gunde spiral takildi.acisiysa evet acidi ama dayanilmayacak gibi degildi.yalniz kanamam cok oldu ama herkeste olmayabilirmis.birde sonrasinda sancim cok oldu belim kasiklarim agridi ama aradan 1 hafta oldu simdi bir sikintim yok.muayene gelince alttan muayene ediyor.

Masallah kendimede bakarim diosun valla ben 36 gündür pijamayla geziyorum biri gelirse anca üstümü degistiriyom

Saol canım paylaşımın için puff ya bende karasızım alttan muayene niye ediyolar ki ya içim sıkılıyo duyunca gitmesem mi acaba bişi olur mu ya hiç gidesim yok
Çok oldum ama bişi daha sorcam hemen korunma sağlıyomu peki tatlım?

bende 38 gündür pijamalarlayım al bende de o kadar:)

Aman napalim biraz daha gecsin kendimize geliriz.yapısık geziyoruz oglumla tel olmasa burayada bakamazdım neyseki büyüyolar
40 inda napıyosunuz bizde 40 arpa okunurmus onun suyunda bebek yıkanırmıs anneyede bi tas dökülürmüs aksamındada biyere gidilirmis

mrb annişer herkes uykusuzlukdn ve gazdan bahsetmiş.. rabbıme sukur bız bunların yasamıyoruz .1 yedıklerınıze dıkkat edın arkasalar gaz derdını cozer ve masaj.bırde ben nkur an dınletıyorum cok rahatlatıo benı bıle sakınlestrıp huzur veriyo şatiri den fetih yusuf rahman vs surelerı dınlıyoruz son ses acıyorumm...oglumn ellerınde ufak ufk svılceler cıkytı neden bılmıom yarın dr gdecz bakaslım....

Kocis sogur diye piskolojim bozuldu lohusa oldugumdan heralde:)))

İnsanada iyi geliyo kendini daha iyi hissedesin iyi yapmıssın üsenmesem keske bende yapsam
Esimde ben uyuyayim diye bebegi aldı benden önce uyudu yine ayakta kaldım:-(

Kizlar bugun cok kotu zor birgun gecirdim..gece hic uyumadim zaten bebek oldugundan beri uyumuyorum..sabah erkenden bizimkisi uyandi uyandi birdaha uyumak bilmedi surekli agladi..mama veriyorum iki cekiyor agliyor ..emzik yokk ..kollarimda ninni yokk uyumak yok puset yokk besik donence tv. yokk karnina masajlar kaka yaptirmaya calisiyorum onuda yapmadi(sonunda aaa yeterr deyip cildirdimm..bagirmadim ama biktimsenden dedim(ve soylerken daha icim yandi vee hala cok uzgunum bunu dedigim icin agliyorum..bebegimden hep ozur diledimm..simdi uyuyor ben uyuyMiyorum vicdan azabbi cekiyorum (kaka icinde cok zorrladim yapamadi inss yine kabiz olmazz..ustune esimle tartistikk..ve Nnem geldi onunlada tartistik!!binbir nazla geliyor bize ve hic yyardimci olmuyor bana..iki adim markete gidemiyorum evde ekmek olmadigi oluyor off sikiliyorum ben diyor..zaten sezeryan oldugumdan buyana evde hic is filanda yapmadi..kaynNamla kaldilar o ondan o indan bekledi ikiside evi mahf ettiler ben bide arkalarini tooladim..hadi oteki ell bizimkine noluyorr!!nacizane derdimi paylasayim dedim(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…