2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Bizde uyumadik gece. Gunduz de 1 saat uyudu ve ayakta. 40 imiz cikti daha beter olduk.

kizlar bizim pazar gunu 1 ayimiz doldu ve aylik kontrolumuz asimiz yapildi..fakat daha sariligimiz gecmedi :-( basimiz cok terliyordu ve hiriltimiz vardi..4tüp kan ve idrar tahlili verdik..sonuclar yarin..ne olur dua edin sarilik cok cikmasin ve enfeksiyon olmasin.. ayrica metsil die gaz ilaci verdi..kullanip memnun kalan var mi?

günaydınlarrrrrrrrr
kızlar moralinizi bozmak istemem ama 40 olayı koca bir yalan
bizde hiçbir şey değişmedi
şimdi de 3 ayı bi geçsin diyorlar
bekliyoruz bakalım

canım çok geçmiş olsun
sevda sen sadece anne sütü ile mi besliyorsun?
sadece süt içen bebeklerde
süt sarılığı denen bir şey oluyormuş ama onu pek önemsemiyorlar
4 tüp kan çok almışlar ya
kıyamam yavruma
korktuğun hiçbir şeye uğratmasın rabbim

Sevgili Arkadaşım;
oğlunun yalan söylemesi yada okuldan kaçması bir derece anlaşılır olabilir.
Ancak 13 yaşında bir çocuğun annnesine "seninde açığın vardır" şeklinde şantaj yapmaya kalkması kabul edilemez.
Kendinde nasıl böyle bir cesareti buluyor,ilginç doğrusu.Bir an önce ipleri eline almalısın, bu onun iyiliği için....

evet duygucum anne sutu sadece..ama 1ayda toplamda 8kere mama verdim onun disinda hep anne sutu..
kanin birtanesi sarilik birtanesi normal kan degerleri biri baş terlemesi icin ama dorduncu ne icin bilmiyorum birde idrar iste..
evet sut sariligini duydum.dr eger tum sonuclar temiz cikarsa sut sariligidir dedi..netten baktim 3 ay kadar suruyormus :-( bilemiyorum ya..ins deger yuksek cikmaz..

günaydın canlar. Evet 40 olayı koca bi yalan Bencede:) çok daha huzursuz çok daha aglyo benim kızım. Ümidim 3.ayda :)

inşallah sarılığı çok çıkmaz dualarım bebişinle çokta endişelenme 1 aylık bebekte fazla bi sarılık çıkmıyo genelde

evet bende ona şaşırdımya
normalde bana karşı sesini bile yükseltmeyen oğlum bana ağır konuştu bunu bende kabullenemiyoruö
ergenliğine verebilirm ama dediğin gibi sessiz kalırsam bu tavra alışır devam edebilir

dün oğlumla konuştum hissettiklerimi anlattım
okuldan kaçmasının hoş olmadığını
ancak yaptığı en büyük yanlışın yalan söylemek ve bana karşı saygısızlık yapmak olduğunu anlattım
ne kadar çok kırıldığımı
önceden bana karşı çok saygılı olduğunu ve şimdi bu davranışının hiç hoşuma gitmediğini anlattım
biraz düşündü yanıma geldi çok sinirlenmiştim anne dedi
bir daha kesinlikle sana karşı hiç bir saygısızlık yapmıcam diye söz verdi
ben yinede pek yakın davranmadım ki anlasın yaptuığının ne kadar yanlış olduğu
seni kolay kolay affedemem zamana bırakıcam ama en ufak bi saygısızlığını bir daha görmücem dedim
oğlum bana mektup yazmış duygularını pişmanlığını anlatmış
yine yüz vermeden onu ne kadar çok sevdiğimizi ama bu davranışını alışkanlık haline getirirse hiç hoş olmayacağını anlattım
baya bi pişman olmuş yinede bir süre mesafeli davranmayı düşünüyorum burnu iyice sürtsün ki bir daha aynı tepkiyi kesinlikle veremesin bana
oğlum bu yıl çok değişti evet ergenlikte biliyorum ama çok üzüldüm dünkü davranışına
benim oğlum çok cana yakın sıcak kanlı büyüklerine çok saygılıdır
öğretmenleri arasında sevilen bi çocuk hiç kimse benim oğlumun birine karşı saygısızlık ettiğini duymamıştır
neyse bir daha olmaz umarım

Bizde uyumadik gece. Gunduz de 1 saat uyudu ve ayakta. 40 imiz cikti daha beter olduk.

günaydınlarrrrrrrrr
kızlar moralinizi bozmak istemem ama 40 olayı koca bir yalan
bizde hiçbir şey değişmedi
şimdi de 3 ayı bi geçsin diyorlar
bekliyoruz bakalım

Bencede 40ı yaklastıkca daha huysuz oluyo dün aksam 6dan beri dogru dürüst uyumadı:-( çok uykum var

günaydın canlar. Evet 40 olayı koca bi yalan Bencede:) çok daha huzursuz çok daha aglyo benim kızım. Ümidim 3.ayda :)

Hepinize yürekten katiliyorum :) bizim 40tan sonra uykular daha fena oldu hele pazar aksami ve dun cok fenaydi hic uyumadi benim 3.aydan da umudum yok :)

günaydın herkeze

sanırım oğlumda birazda kıskançlık oluştu içten içe bana kızgındı öfkelendiğindede bu kızgınlığını dışarı vurdu

belkide farkında olmadan yanlış davranmışımdır biraz düşünüp kendimide sorgulamam lazım bu durum buraya nasıl geldi?

bu sıkıntının üzerine
bebeğim hiç uyumadı dün sancısı vardı
gece uyudu fakat kakasını çok az yapabildi bu yüzdende sabahtan beri huysuz
sürekli ıkınma halinde
doktoru aradım gliserin fitil ver dedi
eşimi gönderdim aldırmaya
bakalım işe yarıcakmı
aslında fitili pek tercih etmiyorum ama mecbur
zaten çok sık kullanmam çok mecbur kalınca anca
bide unutmayın doktor versede 2 yaşından sonra özellikle erkek bebeğe sakın fitil vermeyin
cinsel gelişimi açısından hiç iyi değil
siz emzirirken suda veriyomusunuz bazıları bana suda ver diyo ama bilemiyorum anne sütü zaten her şeyini karşılıyo suya ihtiyacı yokki

ınsallah bır soruncıkmaz...bızımde sarılık bıraz uzun sürmüştü idrar yolu enfeksıyonu cıktı enfeksıyon sarılıgı uzatabılıyormuş umarım bır sorun cıkmaz sızde...kılo alımı normalse sorun yoktur bence endıselenme

canım bizimde pazar günü 1. ayımız bitti dün gittik dr.ye muayene etti her hangi bir şey söylemedi sarılıkla ilgili. ama dr. dan sağlık ocağına geçtik aşı için orda hemşire sarılığımız daha geçmemiş yüzü hala sarı dedi. bende şaşırdım dr. neden farketmedi yada farkettiysede önemsemedimi ondanmı söylemedi bize bilmiyorum. 5 günlükken gittiğimizde 8 di sarılık değeri. benim kızımda emince başı terliyor normaldir diye hiç üstünde durmadım sonuçta enerji harcıyor emerken. senin bebeğin uyurken filanmı terliyor. inş. tahlilleriniz temiz çıkar. Rabbim bütün bebekleri korusun her şeyden...

Canlar, oğulumu sünnet yaptırmak istiyorum tavsiye edebileceğiniz bir doktor hastane var mı ? bide yaptıran var mı ? ne zaman iyleşti ?

Cok uykusuzum sürekli aglio içim gidiyo bide pacasina kadar kakasını yapmıs cıkardım poposunu yıkadım giydirirken üstüme isedi anca üstümü degistirdim ama heryer dagınık kucagımdan bırakamıyorum
Kimyonu nasil yapıyodunuz kullanan var mı hala

cnm kilo aliminda sknti yok sukur..ama sonuclar ne gosterecek bilmiyorum..netten idrar sonucuna baktim cikmis..lökasit nagatif yaziyor.. dansite 1004 bu neyse artik..lokasiti anladim da dansite anlamadim..aralik degeride vermemis..

bizim bes gunlukken degerimiz 13.8 di.. simdi kac bilmiyorum..terleme olayi söyle.. emerken zaten boncuk boncuk terliyo bezle terini siliyorum..uyurkende ensesi ter icinde kaliyor..yastiga temas ettiginden mi sicaktan mi baska birsey mi bilmiyorum.dr onemli buldu ki tahlil istedi..sanirim d vitamini eksikligi olabilirmis..yarin gorucez bakalim..
baska bir dr a sordum oda normal dedi bebek terler dedi..cok enteresan şaka gibi ya..ikiside farkli bisey diyo

lokosit yoksa idrar yolu enf.yoktur.Dansite böbreğin idrarı süzmesiyle ilgili bi değer oda normal yani enfeksiyonla ilgili değil.

kızlar acil cevap bekliyorum
saçımı boyatıcam
sadece emziriyorum mama vermiyorum
sakıncası varmıdır acaba aranızda boyatan varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…