kizlar bizim pazar gunu 1 ayimiz doldu ve aylik kontrolumuz asimiz yapildi..fakat daha sariligimiz gecmedi :-( basimiz cok terliyordu ve hiriltimiz vardi..4tüp kan ve idrar tahlili verdik..sonuclar yarin..ne olur dua edin sarilik cok cikmasin ve enfeksiyon olmasin.. ayrica metsil die gaz ilaci verdi..kullanip memnun kalan var mi?
doktorum söylememişti ama aldım netten sıra gidicem yarın alttanda muayene ediyomu?:26:
senin ailen nasıldı rahatmıydı yoksa seni sıkarlarmıydı bilemiyorum ben okuldan hiç kaçmadım mesela
bence okuldan kaçmak normal bi durum değil
en azından benim oğlum için normal değil neden dersen
ben hiç bir zaman oğlumu sıkmadım
çok rahat bi ailesi var
aksine ben oğluma kızarım evde oturma çık dışarıya arkadaşlarınla gez sinemaya git dolaş ben ısrar ederim bunlar için
hatta bir kaç kez çok bunaldım dediği için okula göndermediğim yanıma alıp gezzdirdiğim bile olmuştur sırf bunalmasın diye
bana deseydiki anne çok sıkıldım okula bir günlüğüne gitmek istemiyorum arkadaşlarımla gezmek istiyorum
duruma göre sınavı yoksa önemli dersler yoksa bir kereliğine izinde verirdim
ben bu kadar rahat bir anneyken oğlumun psikolojisine çok düşünüp ona göre davranıyoken
sırf bazı davranışlarında yanlış tepki vermim diye netten sayfalarca yazı okuyosam çocuk ve ergen psikolojisi hakkında kitaplar ediniyoken
çocuk yetiştirme konusunda kendimi dahada geliştirmek için uğraşıyoken
bazı sevmediğim öğretmenleriyle sırf oğlum için konuşuyoken
yani ben bu kadar çaba harcıyoken benim gibi bi anneye yapılacak en son şey bile değil bu davranış
beni oğlumun öğretmenleri hatta müdürleri bile tanır ve okuldaki bir çok veli hiç kimsede benim anneliğim hakkında tek bir kötü söz söylemez
öğretmenleri sizin gibi ilgili veliler çok az der hep
olay sadece okuldan kaçmada değilki
bana yalan söylemesi ve bana karşı olan tepkisi
ve oğlumu bu kadar uğraştığım halde iyi yetiştiremediğimi düşündürtmesi
sanırım ne yaparsam yapim biryerlerde hata yaptımki oğlum bu hatasını 2. kez tekrarlama cesaretini kendinde buldu
benim oğlum arkadaşı kaçalım okuldan dediğinde hayır ben böyle bişey yapamam bence sende yapma demeliydi
geziceksek okul çıkışı gezeriz benim annem izin verir demeliydi
çok fazla kırıldım oğluma
yaptığı hatanın üzerine beni tehdit etmesi beni daha çok düşündürdü
sürekli kafamdaki soru şu ben nerde yanlış yapıyorum
canım çok geçmiş olsun
sevda sen sadece anne sütü ile mi besliyorsun?
sadece süt içen bebeklerde
süt sarılığı denen bir şey oluyormuş ama onu pek önemsemiyorlar
4 tüp kan çok almışlar ya
kıyamam yavruma
korktuğun hiçbir şeye uğratmasın rabbim
günaydınlarrrrrrrrr
kızlar moralinizi bozmak istemem ama 40 olayı koca bir yalan
bizde hiçbir şey değişmedi
şimdi de 3 ayı bi geçsin diyorlar
bekliyoruz bakalım
kizlar bizim pazar gunu 1 ayimiz doldu ve aylik kontrolumuz asimiz yapildi..fakat daha sariligimiz gecmedi :-( basimiz cok terliyordu ve hiriltimiz vardi..4tüp kan ve idrar tahlili verdik..sonuclar yarin..ne olur dua edin sarilik cok cikmasin ve enfeksiyon olmasin.. ayrica metsil die gaz ilaci verdi..kullanip memnun kalan var mi?
Sevgili Arkadaşım;
oğlunun yalan söylemesi yada okuldan kaçması bir derece anlaşılır olabilir.
Ancak 13 yaşında bir çocuğun annnesine "seninde açığın vardır" şeklinde şantaj yapmaya kalkması kabul edilemez.
Kendinde nasıl böyle bir cesareti buluyor,ilginç doğrusu.Bir an önce ipleri eline almalısın, bu onun iyiliği için....
Bizde uyumadik gece. Gunduz de 1 saat uyudu ve ayakta. 40 imiz cikti daha beter olduk.
günaydınlarrrrrrrrr
kızlar moralinizi bozmak istemem ama 40 olayı koca bir yalan
bizde hiçbir şey değişmedi
şimdi de 3 ayı bi geçsin diyorlar
bekliyoruz bakalım
Bencede 40ı yaklastıkca daha huysuz oluyo dün aksam 6dan beri dogru dürüst uyumadı:-( çok uykum var
günaydın canlar. Evet 40 olayı koca bi yalan Bencede:) çok daha huzursuz çok daha aglyo benim kızım. Ümidim 3.ayda :)
Canlar, oğulumu sünnet yaptırmak istiyorum tavsiye edebileceğiniz bir doktor hastane var mı ? bide yaptıran var mı ? ne zaman iyleşti ?
cnm kilo aliminda sknti yok sukur..ama sonuclar ne gosterecek bilmiyorum..netten idrar sonucuna baktim cikmis..lökasit nagatif yaziyor.. dansite 1004 bu neyse artik..lokasiti anladim da dansite anlamadim..aralik degeride vermemis..ınsallah bır soruncıkmaz...bızımde sarılık bıraz uzun sürmüştü idrar yolu enfeksıyonu cıktı enfeksıyon sarılıgı uzatabılıyormuş umarım bır sorun cıkmaz sızde...kılo alımı normalse sorun yoktur bence endıselenme
canım bizimde pazar günü 1. ayımız bitti dün gittik dr.ye muayene etti her hangi bir şey söylemedi sarılıkla ilgili. ama dr. dan sağlık ocağına geçtik aşı için orda hemşire sarılığımız daha geçmemiş yüzü hala sarı dedi. bende şaşırdım dr. neden farketmedi yada farkettiysede önemsemedimi ondanmı söylemedi bize bilmiyorum. 5 günlükken gittiğimizde 8 di sarılık değeri. benim kızımda emince başı terliyor normaldir diye hiç üstünde durmadım sonuçta enerji harcıyor emerken. senin bebeğin uyurken filanmı terliyor. inş. tahlilleriniz temiz çıkar. Rabbim bütün bebekleri korusun her şeyden...
cnm kilo aliminda sknti yok sukur..ama sonuclar ne gosterecek bilmiyorum..netten idrar sonucuna baktim cikmis..lökasit nagatif yaziyor.. dansite 1004 bu neyse artik..lokasiti anladim da dansite anlamadim..aralik degeride vermemis..
bizim bes gunlukken degerimiz 13.8 di.. simdi kac bilmiyorum..terleme olayi söyle.. emerken zaten boncuk boncuk terliyo bezle terini siliyorum..uyurkende ensesi ter icinde kaliyor..yastiga temas ettiginden mi sicaktan mi baska birsey mi bilmiyorum.dr onemli buldu ki tahlil istedi..sanirim d vitamini eksikligi olabilirmis..yarin gorucez bakalim..
baska bir dr a sordum oda normal dedi bebek terler dedi..cok enteresan şaka gibi ya..ikiside farkli bisey diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?