- 31 Temmuz 2012
- 1.293
- 5.721
- 158
dün sordum kimse cevap vermedi
saçlarımı boyatmak istiyorum boyatsam süte geçermi netten araştırdım fakat içime sinmedi emin olamadım
bide emziren anneler bebeklerinize su veriyomusunuz bana su ver diyenler oluyo
su verilmez anne sütü karşılıyo her ihtiyacını diye düşünüyorum ama yinede acaba az bişey versemmi
birde yediğin her yemekten 1 çay kaşığı bebeğede tattır diyolar acaba tattırsammı yemeklerin tadını alması iyimi olur yoksa
kötümü bilemedim
önceki gün muz yiyodum oğlumun ağzındada verdim emdi biraz belkide arada versem iyi olur
Allah kabul etsin,bu cumarteside bizim mevludumuz var kısmet olursa.Güzel bir güne denk geliyor sonradan öğrendim kutlu doğum haftasına.Peygamberimizin doğduğu günegünaydın kızlar
inanın hiç vaktim olmuyo buraya gelmeye
pazar günü mevlütümüz vardı çok şükür atlattım bitti
rahatladım
salı günüde 40 ımız çıktı bu gün 42. günümüz
göbeğim hala var eski kiloma dönemedim
ben bi tuhafım sanırım 40 ım çıkana kadar bunalıma girmedim şimdi girdim sanırım
tuhaf bi durum
stresten çok yemek yemeye başladım yemek derken tatlı şeyler(
böyle devam edersem kilo vermek bi yana alıcam
oğlumun göbeğinde bi tuhaflık vardı hiç başıma gelmediği için acaba gazmı diye masaj yapıyodum
masajdan sonra rahatlıyo bi süreliğine geçiyodu
baktım 2 gündür göbeği ıkınırken dışarı çıkmaya başladı
ve fıtıktan şüphelendim
dün doktora götürdüm göbek fıtığı olmuş oğluşum
göbeğine bişey sardım 2 yaşına kadar geçer geçmezse ameliyat dedi doktor
inşallah geçerde ameliyata gerek kalmaz
emzik rahatlık demişsiniz ben kullanmıyorum
doktora sordum emmeyi bırakır biberon ister dedi
bende hiç denemedim bile emziği
sadece anne sütü veriyorum şimdilik
eğer sütüm yeterse 6 ay emzircem sonrasında ek gıdaya başlamayı düşünüüyorum
inşallah hepiniz iyisinizdir bebişlerinizi benim için öpün ensesinden
Yıllar sonra bugünleri duygulanarak özlemle hatırlayacağız eminimkese varmi......kalbi atiyomu.........tekmeleyecekmi..........basi donecekmi........nezaman dogacak.........VEEEE ISTE DOGUM
gaz sancisi........uykusuzluk........asi.........hastalik.........kilo alimi........emme istegi.........VEEEE ISTE BUYUDU
baslangictan buralara kadar geldik cok sukur.ama artik sunu ogrendimki her zamanda ayri bir sikintisi olacak.dogmadan once darliyorum zor oluyo bir dogsaydi diyodum tabi benim gibi herkesde dahil.bebisimiz dogdu bu defa uyumuyo gazi var sutum yetmiyo.......
bu bole devam edecek..........
bide dusunuyorum ki heralde biz buraya daha cooook yazcaz :))
kimimiz askere nasil gittini anlatir,kimimiz nasil evlendirdini,kimimiz diploma torenini.........bazen dusunuyorum.arada bir acimda hamileyken yazdim msjlarima bakim diye :)))
neler yazmisim hangi duygularla yazmisim diyeee :))
biraz daha buyuncede bakarim ilk dogdunda neler yazmisim nelerden sikayet etmisim acaba diyee :)))
guzel olur ama bazen busekilde eskiye donmek iyidir benim icin enazindan :)))
İnşallah darısıda bizlere olsunkızlar nasılsınız?
bi süredir giremedim..annem gitti bebeğimle başbaşa kaldım.,anca düzene girdik.
bebeğim 53 günlük oldu ve bende adet oldum
doğumdan tam 50 gün sonra yani ilk adetimi gördüm.
doğumdan sonra kanamalarım 20 gün sürmüştü.
kanamam bitti 1 ay sonra adet oldum.
ne güzel 9 ay alışmıştım rahata.şimdi zor geldi adet olmak
kızlar ayın 17 sinde bebeğim tam 2 aylık olucak nasipse.
düzene girmeye başadık biraz.gece uykusuna alıştı oğlum..geceleri düzenli uyuyor 1 haftadır.
akşam 11 - 12 arasında uyuyor.3 saatte bir uyanıp emiyor..zaten gözleri kapalı emiyor.
sonra kaldığı yerden uykuya devam diyor.
ayrıca sancılarıda baya azaldı..
ıkınıyor sıkılıyor ama ağlamadan tuvaletini yapmayı başarıyor çoğu zaman..
az daha sabredin yani kızlar..bağırsakları düzene giriyor ilk 3 ay içinde.. :))
İyi ne güzel sorunsuz bir bebek olunca daha rahat edersin tabiki Allah bozmasın canımkızlar geçmişe bi göz attımda bir çoğunuz uykusuzluk problemi yaşıyorsunuz çok üzüldüm.
benim bebeğiminde bizi uykusuz bıraktığı oluyor ama çok sık değil
bazen uykusu kaçıyor satlerce uyumuyor.ama genel olarak uykuyu seviyor.
belkide uykusunu aldığı içinde pek huysuzluk yapmıyor.
uyuyamadıkçada huysuzlaşırmış bebekler diye biliyorum.
ben emzirmek için bile uyandırmıyorum o acıkınca uyanıyor öyle emziiriyorum
yaklaşık 2 aylık oldu ve doğduğundan beri 2 buçuk kilo almış.
çocuk doktorumuz sütün yarıyor demek ki aynı şekilde beslenmeye devam et dedi.
birde stresten uzak durmak lazım.sütümüzü direk etkiliyor.
ben yalnızım ama eşim çok yardımcı oluyor bu yüzden çok zorlanmıyorum.
işten gelince o ilgileniyor genelde bende kendime zaman ayırabiliyorum.
duş alıyorum oje sürüyorüyorum saçlarıma çeki düzen veriyorum
ben kendimi iyi hissettikçe bebeğimede yansıyor bu olumlu yönde.
bunları tavsiye olarak yazıyorum sizlere.inşallah sizlerde bu zor dönemi en kolay şekilde atlatırsınız
Allah bağışlasın gözünüz aydınselam anneler nasilsiniz.uzun zamandir giremedim.benimde inadci kuzum dogdu.herkesin tahmin ettigi gibi kizim oldu.7 nisanda 3650 qram 51 sm olaraq geldi dunyamiza minik askim.bir birimize alismiya calisiyoruz.kizimin ismi REYYAN.o kadar kucukki buyuk kizimin yaninda cuce gibi hepinizi optuk.
Allah kavuştursun ,gözün aydın (kayınvalden için)Allahim ctesi kaynanamlar gidiyo annem geliyo bu yorgunlukkla kalkip gobek atasim var hihoyt
Bu sıkıntılı günlerde geçer inşallah.Allah kimsenin evini çocuksuz bırakmasın.Olmasaydı oda başka türlü büyük bir dert olurdu eminimkızlar ne olucak bizim bu halimiz
bu yazıyı yazarken bile kucağımda minicik beni yemeye çalışan bişey var
ben havanın iyi olduğu günlerde bebişimle kısa süreli dışarı çıkıyorum
bazen bişey lazım deyip bebeği eşime bırakıp tek başıma dışarı çıkıyorum
tek çıkmak bana iyi geliyo kısa sürelide olsa kafamı dinliyorum
geceleri inat ediyo uyumuyo
oğlumu okula giderken bazen yorgunluktan uyandıramıyorum bile
eşim sağolsun okul saati arıyoda uyandırıyo bazen
zavallı oğlum dün annemin yüzünü görmüyorumki ben okula giderken diyo babasına
uykusuzluktan çok sinirli oluyorum sebepsiz yere oğluma kızıyorum
neyse biraz iyiyim bu gün dün bebşim uyudu çünkü
şu an huysuzluğu üstünde gazı var ıkınıp duruyo kucağımda
ağda konusuna gelince 42 gün oldu doğum yapalı ben ilk bulduğum fırsatta kuaföre gidicem
biraz daha gitmezsem kuaförde fayda etmicek bana artık
bebeği yıkarkende önce vücudunu yıkayıp sonrada elinizin üzerğne yüz üstü çevirip kafasını yıkarsanız
kafasına su dökerkende çok hızlı bi şekilde döküp elşnizle yüzünü sıvarsaanız hiç bişey olmaz korkmayın
ben bide göbek fıtığıyla uğraşıyorum fıtığı ben sokuyorum içeri eymen ıkınıncada geri çıkıyo savaşıp duruyoruz
bağladım şeyde sürekli kayıyo başka çare bulmam gerekiyo sanırım
Aminn inşallahAllahım anne olmayı bekleyen herkese nasip etsin inşallah ne kadar uykusuz yorgun bitkin sıkıntılı olsak da çok güzel bi duygu ya hiç bişeye değişilmez
İlk başlarda normaldir çoğumuz bu duygular içinde oluyoruzdur.Ama bazı şeyler bizim içimizdede olmalı.Hayattan geçmiş gibi olmamak lazım.Ben saçımı boyadım ve bir sorun olmadı.Çok tutmazsın boyayı saçında yinede sor istersen doktoragünaydın kızlar bişi sorcam ben kendimi kadın gibi hissetmitorum ya artık bakımsız kızarmış gözlü hafif göbekli bişi oldum pazartesi günü kırkımız çıkcak saçlarımı boyatmak istiyorum ama yavrumada zararı olurmu ondan kjorkuyorum kararsız kaldım kızlar varmı içinizde saçlarını boyatan:18:
Benimde kızımın yüzü alnı isilikle başladı pütür pütür oldu sonradan yaraya çevirecek diye korktuk.sma kullanıyorduk herro baby aldık sonra acaba ondanmı oldu.Şimdi yine sma kullanıyorum.Sıcaktanda olabilir diye düşündüm,çok kalın giydirmiyorum ama kombi yanınca bazen içeri sıcak oluyor.Şuan için yaptığımız şey yüzünü sık sık silip gül suyu sürmek biraz hafifledi gibi inşallah geçer:18:Similac aldım kokusu çok kötü ama ne yapalım =( aptamil kullanıyordum yüzündeki kızarıklıklar ondan olabilir dedi doktorum alerji olmuş olablr dedi similac tavsiye etti anne sütüne daha yakınmış baklım nasıl olacak =) dua edin geçsin suratındakiler teyzeleri =(
Allah hayırlı etsin bizimde bugün kırkımız çıkıyor inşallah.Umarım uyku düzeni yavaş yavaş yerine oturur3 gün önce kırkımız çıktı nihayet
hep 40 çıksın normale döner demişlerdi ama ben bir değişiklik göremiyorum hala ya
kızımın gecesi gündüzü yok canı isterse sabahın 5 ine kadar ayakta ve sürekli meme ağzında kalsın istiyor yalancı memeyi de atıyor almıyor sürekli üstüm de
gaz sancıları için yoğurda kimyon karıştırıyorum ne zaman yoğurt yesem sanırım kzım da uyku yapıyor çok şükür
rezene de uyumasını kolaylaştırıyor
ama ben evde olmaktan çok bıktım
arada dışarı çıkmak eşimle zaman geçirmek istiyorum çok mu kötü bir anneyim
saçımı taramaya zamanım kalmıyor annem yanım da olmasa sabah kahvaltı bile yapamam heralde....
arkadaşlar benim kızım 2230 gr doğdu hiç elleyemedim
şimdi 3300 oldu ama hala altını değiştiremiyorum annem yıkıyor ben sadece su döküyorum
benim gibi olan var mı
Benimde kızım küçük doğdu ama Allah o anda bana cesaret verdi hiç korkmadım tutarken,zamanla alışırsın canım
Allah hayırlı etsin güle güle büyütünEveeet kızlar nihayet ben de kızımı kucağıma aldım. Pazar gecesi sancım geldi hatta buraya da yazmıştım, Pazartesi sabahı kızımı dünyaya getirdim. Normal dogum oldu ve çok da zorlanmadım. 3500 gr ve 51 cm. Adını Mihriban koymak istiyoruz. Anlamı çok guzel. İyi huylu, guzel ahlaklı, merhametli, şefkati, güleryüzü demek. Fakat tam icime sinmedi bir türlü. Sizce nasil bir isim? Neyi cagristiriyor?
Bu arada dün kontrolumuz vardı, hastanede soydular, kan falan aldılar, epeyi üşüdü, şimdi hirliyor. Bol bol emziriyorum. İnşallah hemen gecer. Bir de dogum esnasında kürek kemiği kırılmış, sag kolunu bağladık, hiç oynatmamalıymış. 10 güne kaynarmış. Bakalım, inşallah öyle olur. Kuzumun röntgenini çektiler daha 3 günlükten.
AMinn Allah kolaylık versinaz önce bebeklerimin ikisi birden ağlamaya başladı
biberonlarında sütü
bir ona veriyorum bir diğerine
kimin ağzından biberonu çeksem basıyor çığlığı
sonra gaz derdimiz var tabi
bir onun bir diğerinin derken inanın ter kı....dan çıktı
fonda baby got colic denen iğrenç gürültü hem de son ses
evimizi hayal edin kızlar
kızım uyudu
oğlum koynumda bana bakıyor
az önce bir gülücük attı farkında olmadan
içimin tüm yağları eridi şu an
rabbim acılarını göstermesin
Alıştırmamak lazım yoksa ileride zorluğunu bizler çekeriz ben çok kucağa almakta istemiyorum,aslında çok severim tutmayı kucağıma almayı birlikte uyumayı ama bunu alışkanlık haline getirirse benim için zor olur,o yüzden normal olduğu gibi yapmakta fayda var.Bu arada kızınız adaşımız oluyor benimde kızımın adı nehirgünaydın kızlar :) ben hata yapıyorum biliyorum ama sizce ne yapmalıyım benim kızım sadece yanımda uyuyor arada mızırdanınca memeden iki cuk cuk alıyor yanımda devam edyor gece 1 den sabah 8 e kadar böyle uyutabiliyorum beşikte ise en uzun uykusu belki 1 saattir hep cırlıyor al emzir salla olmadı memede uyut bidaha koy 5 dakika sonra yine gözleri açıyor bende son 1 haftadır böyle uyuyorum kızım 51 günlük oldu 5.600gr ilk günler yanımda hayatta yatıramazdım korkardım yatak geniş kızım sere serpe yatıyor ben korkumdan hazırolda yatıyorum babamız salona geçti bi süreliğine çünkü nehir hanım bensiz uyumuyor geceleri uğraşıcak gücüm kalmıyor ne yapmalıyım sizce beşiğine zorlamalımıyım
A.s geçmiş olsun diş ağrısı kötüdür inşallah bir zararı olmaz canımSlm kızlar bugün kızımı aşıya götürdük çıkmışken birde kontrole çocuk doktoruna gittik. Yavrum çok ağladı aşı yapılırken. Üç gündür yirmilik disim agriyordu. Hatta gece yatamadim bile agridan. Diş doktoruna gittim antibiyotik verdi haftaya gel cekelım dedi. Mecbur kullanmam lazım antibiyotigi. Eczacı ilacı içtikten 2 saat sonra emzir bebeğini biraz etkisi gitsin dedi. Disimde tam agriycak zamanı buldu.bir taraftan sabret geçer içme diyor diğer taraftan annemde emzirirken dişlerinin hepsini yaptırdı çok şükür kardeşime bir zararı olmadı ( bildiğimiz kadarıyla bir sorunu yok ) napsam bilemedim...
Allah kabul etsin,bizimde bu cumartesi mevludumuz var telaşları atlatsaydık bir hayırlısıyla:18:Kizlar firsat buldum bir bakayim dedim ne guzel herkes burada. C.tesl 40 mevlutumuzu yaptik kizim bugun 46 gunluk oldu. Birbirimize alisiyoruz dun gece ilk defa pamuk kizim ve ben uyumadik bugun sersem gibiydim.artik anneleri evlerine gonderdik artik 3 kisilik bir aileyiz.gecen hafta 40 gun kontrolum vardi o arada spiralide taktirdim epey kanama oldu daha yeni bitti...benim boyle tum gunum kizimla geciyor esim en buyuk yardimcim ama ben artik eski ben degilim....Zamanla bu sıkıntılarda geçer inşallah,eşlerin yardımcı olması lazım tabiki ama olmayanda vardır emin ol Bence böyle baş başa kalmanız daha iyi ,alışmanız daha kolay olur
Sizinde az kalmış hayırlısı olsun,bizim bugün çıkıyor kısmet olursaIyi geceler guzel anneler ve bebisleri. Bizimde kirkimizin çıkmasına 6 gün kaldı. Kırk olayının psikolojik bir baskısı var sanırım bende hemen çıksın istiyorum. Komsularim ve ark. Gelmek istiyorlar. Cesaret edemiyorum çağırmaya. Kızım kucaktan inmiyor, malum birde ağlama krizlerimizin ne zaman tutacağı belli değil. En son ark. Geldiğinden kızımın bagirtilarindan korkup kacmislardiinş. Şu aglamalari geçer uykuları düzene oturur bebislerimizin. Bizde normal hayatımıza döneriz.... Nasıl çıkardınız kırkını:44:Ben internetten okudum ve bize yapıldığı kadarıyla 40 taş toplattım eşime dün Maksat adetler yerini bulsun
uzun zamandır yazıcam unutuyorum hep
benim büyük oğlumun salıncağı vardı iyiki kimseye vermemişim
büyük oğlumdada çok işime yarıyodu bundada faydasını gördüm
bebişim 3 haftadan sonra gaz problemi yaşamaya başladığı için doğal olarak kuvcağa daha çok almaya başladım
yatağında çok fazla durmak istemiyodu çok huysuzlanıyodu
bende salıncağına yatırdım çok hoşuna gitti
gündüz genelde salıncağında uyuyo çok az yatağına yatırıyorum
hem benim içinde çok iyi oluyo temizlik yaparken ben hangi odadaysam oğlumuda salıncakla o odaya götürüyorum bi yandan sallıyorum bi yandanda işimi yapıyorum iyi oluyo
tavsiye ederim sizede
Allah kolaylık versin ve tekken büyütmek dahada zordur eminim.Benimde annem uzakta ve rahatsız gelmesi çok zor.İlk bebeğim benim.Allah güç kuvvet versinde ben ev işi yemek bebek herşeyle kendim ilgileniyorum,eşim sağolsun yardımcı oluyor.Kayınvaldem ilk başlarda kaldı ama sonradan evine gitti herkezinde kendine göre işi oluyor,böylesi daha iyi bence.Daha kolay alışıp büyütüyorsun.Sizi kendime benzettim bu arada
cnm saç boyasını ben çok araştırdım içindeki maddeler kafa derisinden emilip karaciğere gidebiliyormuş..toksik maddeler ağır kurşun ve metaller varmış saç boyalarında...boyatın diyen dr var kesinlikle karşı çıkanda var
bitkisel olan boyalar varmış..yiğenim boyatmıştı onu aradım sordum...boya bitkisel olduğu halde kuaför saç diplerine sürmemiş ne olur ne olmaz diye
bende değişiklik yapmak çok istiyorum ama boyatmıycam..sabrederim biraz daha
su konusunda bana iki doktorumda 6 aya kadar verme sütün % 80i su.. demişti
ben vermiyorum
yemekleri tattırmak lazım..bizde dün bu konuyu konuştuk eşimle..ilk kızıma 6 ay sadece anne sütü verdim ek gıdaya geçtiğimiz zaman beni çok zorladı sadece emmek istedi..
kardeşim 3 aylık olunca azar azar vermeye başladı oğluna ..oğlu şimdi herşeye açıyor ağzını..hiç zorlanmadı ek gıdaya geçerken
damak zevklerini erkenden alıştırmak lazım...
ama yediğin yemeklerden verirsen o zaman su vermek gerekiyormuş...
bizim kızda çilekle elma yaladı :131::125:
Allah kabul etsin,bu cumarteside bizim mevludumuz var kısmet olursa.Güzel bir güne denk geliyor sonradan öğrendim kutlu doğum haftasına.Peygamberimizin doğduğu güneKiloyuda takma verirsin inşallah.Allah sağlık versinde önemli olan o
amin canım senin mevlütünüde allah kabul etsin hayırlı bi evlat olur inşallah
evet çok güzel bi zaman gelmiş sizin 40 mevlütünüz
Allah kolaylık versin ve tekken büyütmek dahada zordur eminim.Benimde annem uzakta ve rahatsız gelmesi çok zor.İlk bebeğim benim.Allah güç kuvvet versinde ben ev işi yemek bebek herşeyle kendim ilgileniyorum,eşim sağolsun yardımcı oluyor.Kayınvaldem ilk başlarda kaldı ama sonradan evine gitti herkezinde kendine göre işi oluyor,böylesi daha iyi bence.Daha kolay alışıp büyütüyorsun.Sizi kendime benzettim bu arada
Bugün bizimde kırkımız çıkıyorCumarteside mevlidimiz olacak kısmet olursa. Mevlitte normal kıyafetmi giydiniz gecelik felanmı?Ben normal kıyafet giyeceğim.Gecelikle lohusa yatagında yatanda varmış. Kırkından sonra öyle yapmak biraz garibime gittiği için normal elbise giyip öyle karşılamayı düşünüyorum Allah hayırlı sağlıklı evlatlar büyütmeyi nasip etsin,acılarını göstermesin ,hepinize kolay gelsin
anakucagı kullanıyromusunuz??bazı yerlerde sakıncalı dıyor ama dgumdan ıtıbaren kullanılır yazıyor...ben sunu gördumkı kızım ana kucagında kolay uyuyo,yataga koydugumda durmak ıstemıyo ama anakucagnda dura dura uykuya dalıyor
anakucagı kullanıyromusunuz??bazı yerlerde sakıncalı dıyor ama dgumdan ıtıbaren kullanılır yazıyor...ben sunu gördumkı kızım ana kucagında kolay uyuyo,yataga koydugumda durmak ıstemıyo ama anakucagnda dura dura uykuya dalıyor
aynen ..herşeyin tadına tek tek bakmalı..neyin ne olduğunu ne yediğini bilsin çocukcevabın için teşekkürler
iyiki dün saçımı boyatmamışım
yemek konusu banada mantıklı geliyo büyük oğlumda fazla sütüm yoktu ve ek gıdalara baya erken başlamıştım
öyle mama falanda hiç vermedim
biz ne yediysek onu veriyodum farklı olarak bebe bisküvisi veriyodum
hiç yemek seçmiyodu oğlum alışmıştı
hatta işkembe çorbası kurufasülye bile veriyodum
tabiki bu ağır yemekleri 6 aydan sonra verdim
yicekleri bazıları karıştırıyo eziyo öyle veriyo bu hiç iyi değil
her şeyin tadına tek tek bakmalı ki tadını algılasın
hayırlı olsun...Bugün bizimde kırkımız çıkıyorCumarteside mevlidimiz olacak kısmet olursa. Mevlitte normal kıyafetmi giydiniz gecelik felanmı?Ben normal kıyafet giyeceğim.Gecelikle lohusa yatagında yatanda varmış. Kırkından sonra öyle yapmak biraz garibime gittiği için normal elbise giyip öyle karşılamayı düşünüyorum Allah hayırlı sağlıklı evlatlar büyütmeyi nasip etsin,acılarını göstermesin ,hepinize kolay gelsin
amin canım
normal giyin bence yatakta niye yatalımki ben hiç yatmadım gecelikte giymedim eve geldim ertesi gün normaldim
bence o yatanlar nazlı annişler yatmak bi yana hizmet ettim misafirlere ben
Kizlar uyku duzeni otursun diye uyguladiginiz bir yontem var mi?
Arkadasim demisti ki her gece ayni saatte odasina gecin isiklari kapatin ve uyutmaya calis. Aglarsa kucagina al sakinlestir, tekrar yatir uyutmaya calis.
Daha baslamadim buna.
Kizim tirnaklarini beni emerken kestik. Elleri acikta artik.
Arkadasim demisti ki her gece ayni saatte odasina gecin isiklari kapatin ve uyutmaya calis. Aglarsa kucagina al sakinlestir, tekrar yatir uyutmaya calis.
Daha baslamadim buna.
dün sordum kimse cevap vermedi
saçlarımı boyatmak istiyorum boyatsam süte geçermi netten araştırdım fakat içime sinmedi emin olamadım
bide emziren anneler bebeklerinize su veriyomusunuz bana su ver diyenler oluyo
su verilmez anne sütü karşılıyo her ihtiyacını diye düşünüyorum ama yinede acaba az bişey versemmi
birde yediğin her yemekten 1 çay kaşığı bebeğede tattır diyolar acaba tattırsammı yemeklerin tadını alması iyimi olur yoksa
kötümü bilemedim
önceki gün muz yiyodum oğlumun ağzındada verdim emdi biraz belkide arada versem iyi olur
merhaba kızlar.oğlum 2 aylık oldu artık ve daha çok emiyor.
bende geceleri göğüslerimin yumuşadığını süt kalmadığını hissetmeye başladım
ve birkaç gündür yatmadan önce meyve yemeye başladım..
farkettimki özellikle muz yediğim geceler
bebeğimi emzirmek için uyandığımda göğüslerim biraz sertleşmiş ,süt toplamış oluyor.
belki denemek istersiniz diye paylaşmak istedim.. :)
Yani bende yatacağımı hiç sanmıyorumamin canım
normal giyin bence yatakta niye yatalımki ben hiç yatmadım gecelikte giymedim eve geldim ertesi gün normaldim
bence o yatanlar nazlı annişler yatmak bi yana hizmet ettim misafirlere ben
Yani zorluklara daha iyi dayanıyorsun mücadele ediyorsun.Herşeyde büyük çağırılmamalı diye düşünüyorum.Çünkü nereye kadar yanımızda olacaklarki.Allah sağlıklı hayırlı ömür versin hepsine,benim annem zaten uzak gelmesi zor rahatsızda oluncaevet tek büyütmek zor fakat daha iyi sorumluluğunu daha çok biliyosun ve birbirene daha bağlı bi aile oluyosun
eşinden gördüğün destek hepsinden daha iyi bence
teşekkür ederim
Teşekkür ederim canım sağolaynen ..herşeyin tadına tek tek bakmalı..neyin ne olduğunu ne yediğini bilsin çocuk
hayırlı olsun...
ben mevlit düşünmüyorum..özel bişey yapmıycam tabi bu şimdiki düşüncem
isteyen yap diyen olursa fikrimde değişebilir
benim eve gelenler kendi evlerinden daha çok rahat ediyorlar valla...her odama girilip çıkılmasına sinir oluyorum..hele çocukların yaramazlıklarıhiç dur sus ,orayı elleme, bunu dökme diyen yok..herkes oturmaya dinlenmeye çocuklarına stres attırmaya geliyor bana
heleki doğumdan sonra yatak odam yol geçen hanına döndü..zili çalan kapı açılır açılmaz direk yatak odama bebeği görmeye
okula devamsızlık etmeyen çocuklar bile bizde oturma olunca okulu ekiyorlar
bende hiç yatmadım ama evde gecelikle dolandım hep
hiç nazlanmadım..her gelene hizmet ettim
oysaki doğum yapınca kocacımı kızımı ve beni bi kampa alsalardı hiçkimse gelmeseydi sadece telefonla arayıp geçmiş olsun deselerdi daha memnun olurdum
sen yat diyorlar ama nasıl yatacan..bide ben oturma odasına yada salona yatak açmadım ..kendi yatağımda yattım..millet yatak odama geleceğine ben gittim onların yanına oturdum..nasıl yatacaksam evde misafir varken
Elmada iyi geliyor bide bana tatlı cok süt yapıyor
Daha baslamadim buna.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?