2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

Canım ya bende doğum yapalı bugün 36 gün oldu normalde kanamam 30 dan sonra bitmişti gibi hafif leke oluyodu şimdi bugün tekrar adet kanaması gibi oldu karnımda ağrıyo bende anlamadım

övünmek gibi olmasın 1 tane kız yetiştirdim..bizim evde herşey serbest gittiğin yerde yaramazlık yapmıycaksın dedik
ne bizim evde yaramazlk yaptı nede gittiğimiz yerde
şimdiki kızımı cadı yapacam intikamımı alacak

ben sizi bosch'un yeni reklamı varya ,öyle bir geçer zamankideki ahmet evi süpürüyor ,annede bir kız bir erkek ikizleriyle huzur içinde uyuyor..ona benzetiyorum..tabi şimdiki zamanınıza değil bi 4-5 yıl sonrasına
bir bebeğe bile bakmak zor işken siz iki taneyle başa çıkmaya çalışıyorsunuz Allah yardımcınız olsun
yalnız şuda bi gerçek..yıpranan ,kilo alan ,a sosyal olan biziz ama bizi özel yapanda bu zaten ..ben her iki hamileliğimde de kendimi çok özel hissettim...tabi eşim öyle hissettirdi saolsun

bende 10 gün falan oldun sonra kesilmişti 3 gündür damla damla geliyo bugün 41, günümüz regli gibide değil ağrı falanda yapmadı hiç anlamadım neyin nesi

kızlar bebiş doğduğu günden itibarenmi sayacaz 40. gün için yoksa ertesi gündenmi sayacaz
benim kız 13 martta doğdu şimdi bizim 40. gün hangi gün
doğduğu günden sayarsak 21 nisan
ertesi günden sayarsak 22 nisan
hangi tarihte kırkımız doluyor

kızlar bugün kontrole gittim hemşire çamaşırını çıkar hazırlan dedi bende hemen ben sezeryan oldum dedim hemşirede doktorumuz normalde olsa sezeryan da olsa alttan muayene ediyor dedi şookk !! oldum off ne stres alttan baktı bir aletle sonrada ultrasyonla muayene etti sonra smear testi yaptı sonra ameliyat yerime baktı ilaç sürdü..neyse bitti şükür ben 60kg dım 71 le doğuma girdim şuan 65 kg 5 kg fazlam var..doktor biraz az ye dedi hamur işi yeme dedi tombul tombul olmaz dedi dikkat et dedi =))) çatlaklarıma krem sür dedi yara yerinede bepanthol kullan dedi ... demir ilacına devam et dedi..korunmak içinde hap verdi..
kızlar siz çatlak kremi ne kullanyrsunuz?

cnm bizim dr da tam tersini soyledi..kundak yaparsan ayaklarini hareket ettiremez gazi cikmaz dedi..bilmiyorum ya...
aglama krizleri bizdede var..cok uzuluyorum..cok yipraniyor o agladikca ben kahroluyorum..
senin yazini okuyunca ben birtanesi ile zor basediyorum papatya ne yapsin diyorum.baska bi topikte arkadas varda ÜÇÜZLERE hamile oldugunu ogrendi ve şok gecirddi :-D allah sizlere sabir versin..

Selam kizlar oglumun gobusu kanamis dr gittik kvit verdiler agizdan eve geldik acayip kustu yani aldigi ilac gitti siz de gobek kanamasi yasadiniz mi ne zamann gecti cok kafama takildi bgn yikicaktim yikamadim bisey olur diye

Selam kizlar oglumun gobusu kanamis dr gittik kvit verdiler agizdan eve geldik acayip kustu yani aldigi ilac gitti siz de gobek kanamasi yasadiniz mi ne zamann gecti cok kafama takildi bgn yikicaktim yikamadim bisey olur diye

canım bizimde olmustu kanama. aynı sizinki gibi kvit verdiler ama doktor bizi uyardı. once ne zaman beslendigini sordu sonra 20 dakika beslemeyin demisti. cok agladı ama kusmadı. kanaması bi kac gunde kesildi. o arada yıkandıda bişi olmadı. ama seninki ilacı kustuysa doktora bi sor bence. gecmis olsun

merhabalar...bu arada bizimde 40ımız yaklastı ve ben daha yeni yeni iyilesiyorum Allaha sukur!
kalca ultrasonuna gidin 40da demislerdi. ama cocuk doktoruna direk mi gidicez anlamadım. siz nasıl yaptırdınız?

hiç düşünmemiştim
ne güzel bir hayal ben de düşündüm de şimdi
inşallah o günleri de görürüz

doktorlardan da hangisine inanacağız şaşırıyorum valla
birinin dediğini diğerininki tutmuyor

geçmiş olsun canım
bi çocuk aciline gitsen iyi olur tatlım
kafanı rahatlatırsın

benim büyük kızımın göbeği 10 gün kanamıştı..dr götürdük gümüş nitratla yaktılar..yani yakma işlemi kalem gibi bişeyle kremi göbeğine sürdüler ondan sonra geçmişti
merhabalar...bu arada bizimde 40ımız yaklastı ve ben daha yeni yeni iyilesiyorum Allaha sukur!
kalca ultrasonuna gidin 40da demislerdi. ama cocuk doktoruna direk mi gidicez anlamadım. siz nasıl yaptırdınız?
bende anlamamıştım bizim ebede ağzında bişeyler geveledi..zaten otomatiğe bağlamış karşılıklı soru cevap şeklinde değil kendi söyleyeceğini söylüyor beni dinlemiyor bile
kalça ultrasonu çekilecek dedi gerisini söyledimi hatırlamıyorum..çocuk doktorunamı gidiliyor bunun için
bende bunu sormak için gelmiştim

hiç düşünmemiştim
ne güzel bir hayal ben de düşündüm de şimdi
inşallah o günleri de görürüz

inşallah cnm

Allah sana sair ve guc versin.
Senin esine soylediklerini ben de esime soyluyorum. Hatta ogluma iyiki erkek olmussun, dogumu ve sonrasini karin dusunsun sen yirttin diyorum.

Bugun cok erken uyandim..toplasan 2 saat filan uyumusumdur:)oglumu gogsume yasladim opup kokladim..sutum yok ama gogsumu emzirdim almazndedim ama aldii sasirdim emdi durdu:))icim yandi..ilk kez tek basima banyo yaptirdim ogluma is basabdustu..annemi binbir nazla getirtiyordum..tek basima daha rahat yikadim hem hic aglamadida yavrum masallah
.yarin asisi var 2 aylik asisi..ates yapiyomus korkuyorum(evimiz carsiya cok uzak o yuzden cikamiyorum tek basima otobusle iniyoruz..Malesef bebek arabasida cok agir ve4. Katta oturuyoruz.
Bana kalsa hergun cikicam..esim bile bebek arasini zor tasiyor..annem binbir soylentiyle geliyor iki adim markete cikim diyorumda daha yolda ariyor beni gel diyee..kimseden fayda yok hic yardim gormedim ve cok kizginim onlara..zor ameliyat gecirdim valla evi bok goturdu gelen giden oldu rezil olduk..son ana kadar oiril pirildi heryeri temizlemistim
.bide ben titizim biraz daginik olunca enufak yer sinir oluyorum..bende yatmam gerekirken aci ceke ceke arkalarini topladim yattigi yataklarina kadar allahtan revami bu!dikislerim acildi hala ortasi kapanmadi bile..

Kizlar ben dogumdan sonra30 gun kanama yasadim ve 6-7gunde leke seklinde gelip bitti..1hafta sonra kasiklarim cok agridi aybasi oldum..3gun surdu bitti.bittiginin ertesi gun parmak kadar buyukkukte silikon evett bildiniz seffaf silikon dustu kiloduma sasip kaldim peceteye sardim dkt.a gosterecektim ama malesef cocuga bakan yok diye cikamadim..ve 1hafta sonra yani simdide 3gundur kabiz oldum ikinirken kanamam baskadi hemde cok geliyor ...bir ped 5dkkada kan reva kaliyor..simdiki aybasimj kanamami acaba yaa? Puff ..

sıkma canını aynı durumda sayılırız zor gnler ama gececek bence kendı kendımıze üstesinden gelmelıyız hrseyın baskaıdan fayda beklememek en iyisi..moralini ıyı tut hersey yavas yavas olur..

Mutfak masasına oturmuşum
Totoyu bir sandalyeye koymuşum
AyAklrımı uzattım bir dier sandalyeye
Sabah 7.30. Dan beri uyumayan oğluşum kucakta emiyo ve gözler fıldır fıldır
Ben de hem burayı okuyor hem oğlumu emziiyr hem çay içiyorum

Oluyormuş öyle bugün görümcemle konuşurken o bahsetmişti
Ama çok aşırı yoğunsa dr ye bi git sen yine de

kızlar eşimin en büyük ağabeyi vefat etti pazar günü gelemedim bu yüzden aranıza böbrek rahatsızlığı vardı sık-sık diyalize girerdi ben evdeyim gidemedim eşim de cenaze evinde zor bir süreçteyiz yine Azra da iyice bana düştü gecem-gündüzüme karıştı güçlü olmak, olmaya çalışmak zor ama zamanla daha da iyi olacak inşallah

Rabbim sizlere , sevdiklerinize acı-keder yaşatmasın keyfili -bol sağlıklı ömrümüz olsun inşallah yine bugünlerde pek katılamayabilirim aranıza hepiniz cici bakın kendinize

sıkma canını aynı durumda sayılırız zor gnler ama gececek bence kendı kendımıze üstesinden gelmelıyız hrseyın baskaıdan fayda beklememek en iyisi..moralini ıyı tut hersey yavas yavas olur..

Benim gucume giden ablaminda cocugu oldu esinin isi dolayisiyla taa kayseriye gitti 6ay kaldi yaninda hamilelikte gitmisti..beni ayiriyor resmen..evladina insan merhamet etmezmi ? ben anneme sensin dememisimdir ama ablam iyi laf yapar oyle olmak lazimmis demek..bugunlerde gececek elbet sabirr diyorum..

canım ben de şu an salondayım
kızımı uyuttum
oğlum omzumda
uyumamak için direniyor
fonda saç kurutma makinasının iğrenç sesi
bir yandan sizi okuyorum
bir yandan da kuzey güneyi izlemeye çalışıyorum
oğlumu uyuttuğumda kızımın uyanma saati gelecek
ve bu kısır döngü sürüp gidecekkkkkkkkkkkkkkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…