kızlar biz bugün 39 günlük olduk kız çocukları 39 da kırklanıyormuş ya bugün kızımı kırkladık bende kırklancaktım ki kanama başlamış bende tekrar şok oldum doğumdan sonra kanama leke vs 23-24 gün gibi sürmüştü sonra bitmişti acaba adetmi oldum ben neyin nesi bu şimdi bu kadar çabukmu oluyorki sizin doğumdan ne kadar sonra oldu acaba çok şaşkınım
övünmek gibi olmasın 1 tane kız yetiştirdim..bizim evde herşey serbest gittiğin yerde yaramazlık yapmıycaksın dedikTeşekkür ederim canım sağolYa hiç sorma vurdumduymaz insanlara benimde tahammülüm yok.Yatak odanada öyle lap diye girilmezki önce bir içeriye otursunlarda öyle baksınlar bebeğe Bende çok şükür öyle olmadı ama çocuk konusunda oldu vurdumduymazlık yaptılarmı sinir oluyorum Yani çocuğuna gereken terbiyeyi verirsen oda gittiği yerde ne yapması gerektiğini bilir bence.Her anne baba görevini yapamıyor malesef
benimkiler dün çıldırdılar
doğal olarak ben de
akşam 8 e kadar ancak 2 saat uyudular
tüm gün çığlık çığlığa bağırdılar
karınları tok, gazları yok, altları temiz
ama nafileeeee
onlar ağladı ben ağladım
çünkü çaresiz kaldım
ikisinin de ağlamaktan sesleri kısıldı
artık durumlarına içim parçalandı
son çare banyo yaptırayım uyurlar dedim ama inanın o bile çare etmedi
bugün sabah da durum aynıydı
eşim işe gitmişti
onu aradım
artık dayanamıyorum dedim ağlayarak
biz bu çocukları beraber yaptık ama
normal hayatına devam edemeyen ben
kiloları üzerinde kalıp vücudu bozulan ben
daha çok uykusuz kalan ve yıpranan ben
dedim ve kapattım telefonu
hemen gelmiş, izin almış
ama o gelene kadar uyuttum bebekleri
çok şükür bugün uyuyorlar
tüm bunları yaşarken kv. de yanımdaydı ama
inanın çare olamadık
iki kişi onlara
bende 10 gün falan oldun sonra kesilmişti 3 gündür damla damla geliyo bugün 41, günümüz regli gibide değil ağrı falanda yapmadı hiç anlamadım neyin nesikızlar biz bugün 39 günlük olduk kız çocukları 39 da kırklanıyormuş ya bugün kızımı kırkladık bende kırklancaktım ki kanama başlamış bende tekrar şok oldum doğumdan sonra kanama leke vs 23-24 gün gibi sürmüştü sonra bitmişti acaba adetmi oldum ben neyin nesi bu şimdi bu kadar çabukmu oluyorki sizin doğumdan ne kadar sonra oldu acaba çok şaşkınım
Selam kizlar oglumun gobusu kanamis dr gittik kvit verdiler agizdan eve geldik acayip kustu yani aldigi ilac gitti siz de gobek kanamasi yasadiniz mi ne zamann gecti cok kafama takildi bgn yikicaktim yikamadim bisey olur diye
ben sizi bosch'un yeni reklamı varya ,öyle bir geçer zamankideki ahmet evi süpürüyor ,annede bir kız bir erkek ikizleriyle huzur içinde uyuyor..ona benzetiyorum..tabi şimdiki zamanınıza değil bi 4-5 yıl sonrasına
bir bebeğe bile bakmak zor işken siz iki taneyle başa çıkmaya çalışıyorsunuz Allah yardımcınız olsun
yalnız şuda bi gerçek..yıpranan ,kilo alan ,a sosyal olan biziz ama bizi özel yapanda bu zaten ..ben her iki hamileliğimde de kendimi çok özel hissettim...tabi eşim öyle hissettirdi saolsun
cnm bizim dr da tam tersini soyledi..kundak yaparsan ayaklarini hareket ettiremez gazi cikmaz dedi..bilmiyorum ya...
aglama krizleri bizdede var..cok uzuluyorum..cok yipraniyor o agladikca ben kahroluyorum..
senin yazini okuyunca ben birtanesi ile zor basediyorum papatya ne yapsin diyorum.baska bi topikte arkadas varda ÜÇÜZLERE hamile oldugunu ogrendi ve şok gecirddi :-D allah sizlere sabir versin..
Selam kizlar oglumun gobusu kanamis dr gittik kvit verdiler agizdan eve geldik acayip kustu yani aldigi ilac gitti siz de gobek kanamasi yasadiniz mi ne zamann gecti cok kafama takildi bgn yikicaktim yikamadim bisey olur diye
benim büyük kızımın göbeği 10 gün kanamıştı..dr götürdük gümüş nitratla yaktılar..yani yakma işlemi kalem gibi bişeyle kremi göbeğine sürdüler ondan sonra geçmiştiSelam kizlar oglumun gobusu kanamis dr gittik kvit verdiler agizdan eve geldik acayip kustu yani aldigi ilac gitti siz de gobek kanamasi yasadiniz mi ne zamann gecti cok kafama takildi bgn yikicaktim yikamadim bisey olur diye
bende anlamamıştım bizim ebede ağzında bişeyler geveledi..zaten otomatiğe bağlamış karşılıklı soru cevap şeklinde değil kendi söyleyeceğini söylüyor beni dinlemiyor bilemerhabalar...bu arada bizimde 40ımız yaklastı ve ben daha yeni yeni iyilesiyorum Allaha sukur!
kalca ultrasonuna gidin 40da demislerdi. ama cocuk doktoruna direk mi gidicez anlamadım. siz nasıl yaptırdınız?
hiç düşünmemiştim
ne güzel bir hayal ben de düşündüm de şimdi
inşallah o günleri de görürüz
Allah sana sair ve guc versin.benimkiler dün çıldırdılar
doğal olarak ben de
akşam 8 e kadar ancak 2 saat uyudular
tüm gün çığlık çığlığa bağırdılar
karınları tok, gazları yok, altları temiz
ama nafileeeee
onlar ağladı ben ağladım
çünkü çaresiz kaldım
ikisinin de ağlamaktan sesleri kısıldı
artık durumlarına içim parçalandı
son çare banyo yaptırayım uyurlar dedim ama inanın o bile çare etmedi
bugün sabah da durum aynıydı
eşim işe gitmişti
onu aradım
artık dayanamıyorum dedim ağlayarak
biz bu çocukları beraber yaptık ama
normal hayatına devam edemeyen ben
kiloları üzerinde kalıp vücudu bozulan ben
daha çok uykusuz kalan ve yıpranan ben
dedim ve kapattım telefonu
hemen gelmiş, izin almış
ama o gelene kadar uyuttum bebekleri
çok şükür bugün uyuyorlar
tüm bunları yaşarken kv. de yanımdaydı ama
inanın çare olamadık
iki kişi onlara
cnm istemeden de olsa o lafi dilin soyledi yureginden gelmedi..bunu biliyorsun..bir daha olmaz..sinirlenmen normal.
yardimsiz olmaz ya..benin kirkim cikana kadar kv.dem yanimda..o gittikten sonra halim nice olur bilmem..cunku cok yardimi oluyor.
nihayetinde annen senin..otur derdini anlat şunlari bekledim senden de..halden anlar sonucda..
canım vicdan azabı çekmene gerek yok burda çoğumuz bunaldığında böyle şeyler söyleyebiliyoruz içimizdan söylemiyoruz tabiki bi anlık kızgınlıkla ağızdan çıkıveriyo sabret bebeğin alıştıkça gerçek dünyaya
sende rahatlıcaksın
niye kendini bu kadar sıkıyosunki
ben bazen oğlumu bebek arabasına koyup dışarıya çıkıyorum bebişim huysuzlanana kadar dolaşıyorum
bazende bebeği babasına bırakıp sırf dışarı çıkmak için bebek bezi yada herangi bişey almak için en uzak markete gidip geliyorum
bunlar bile iyi geliyo
dün kuaföre gittim temizliğimi yaptırdım saçlarımı kestirdim
yüzümü temizlettim kendime geldim
tabi eşim 2 kere aradı durmuyo bu gelo artık diye
eve resmen koşa koşa geldim
tam içeeri giricekken eşim ne dese beyenirsi tama oğlum bak memiş geldii
yani ben memişim o an kendimi kocaman yürüyen bi memiş gibi hissettim
gelen moralim geri gitti tabi o lafı duyunca
hiç üzülme nerdeyse hepımız aynı durumları yaşıyoruz...annemizle bile sorun yasıyoruz bu dönemlerde gecıcek hepsi...sen kendine dikkat et üzülme ki bebegıne daha ıyı bakabılesın..vicdan azabı cekme sanırım hepımız kızıyoruz bebıslere sonrada uzuluyoruz ama normal seyler bunlar...uyu dınlen vakıt buldukca
Bugun cok erken uyandim..toplasan 2 saat filan uyumusumdur:)oglumu gogsume yasladim opup kokladim..sutum yok ama gogsumu emzirdim almazndedim ama aldii sasirdim emdi durdu:))icim yandi..ilk kez tek basima banyo yaptirdim ogluma is basabdustu..annemi binbir nazla getirtiyordum..tek basima daha rahat yikadim hem hic aglamadida yavrum masallah
.yarin asisi var 2 aylik asisi..ates yapiyomus korkuyorum(evimiz carsiya cok uzak o yuzden cikamiyorum tek basima otobusle iniyoruz..Malesef bebek arabasida cok agir ve4. Katta oturuyoruz.
Bana kalsa hergun cikicam..esim bile bebek arasini zor tasiyor..annem binbir soylentiyle geliyor iki adim markete cikim diyorumda daha yolda ariyor beni gel diyee..kimseden fayda yok hic yardim gormedim ve cok kizginim onlara..zor ameliyat gecirdim valla evi bok goturdu gelen giden oldu rezil olduk..son ana kadar oiril pirildi heryeri temizlemistim
.bide ben titizim biraz daginik olunca enufak yer sinir oluyorum..bende yatmam gerekirken aci ceke ceke arkalarini topladim yattigi yataklarina kadar allahtan revami bu!dikislerim acildi hala ortasi kapanmadi bile..
Kizlar ben dogumdan sonra30 gun kanama yasadim ve 6-7gunde leke seklinde gelip bitti..1hafta sonra kasiklarim cok agridi aybasi oldum..3gun surdu bitti.bittiginin ertesi gun parmak kadar buyukkukte silikon evett bildiniz seffaf silikon dustu kiloduma sasip kaldim peceteye sardim dkt.a gosterecektim ama malesef cocuga bakan yok diye cikamadim..ve 1hafta sonra yani simdide 3gundur kabiz oldum ikinirken kanamam baskadi hemde cok geliyor ...bir ped 5dkkada kan reva kaliyor..simdiki aybasimj kanamami acaba yaa? Puff ..
sıkma canını aynı durumda sayılırız zor gnler ama gececek bence kendı kendımıze üstesinden gelmelıyız hrseyın baskaıdan fayda beklememek en iyisi..moralini ıyı tut hersey yavas yavas olur..
Mutfak masasına oturmuşum
Totoyu bir sandalyeye koymuşum
AyAklrımı uzattım bir dier sandalyeye
Sabah 7.30. Dan beri uyumayan oğluşum kucakta emiyo ve gözler fıldır fıldır
Ben de hem burayı okuyor hem oğlumu emziiyr hem çay içiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?