2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

Burdaki cogu kiside var bu sorun doktor normal diyo bizde otribebeyle cekiyoruz bazen cekmemize ragmen yine hırıltı oluo

Bebegin hayirli olsun canim,Allah mutlulukla buyutmeyi nasib etsin,biliyorum cok zor bebegini oyle zorlanirken gormek ama doktorlarin soyledigi dogru,genelde bebeklerde oluyo mukus,amniyotik sivi giriyo agizlarindan burunlarindan,dogum kanalindan gecerken temizleniyo normalde ama bizde genelde sezeryan oldugu icin oylece kaliyo,benimde dogumum cok hizli oldugundan oglumun genzi tikaliydi dogdugunda,dogum kanalinda kalmadi yeterince, ama merak etme,bikac hafta icinde kendiliginden temizlenicek,korkulacak bi durum degil

çocuk doktoru arkadaşımız ve çocuğu yok doğru tahmin

ilk başta istedikçe emzirmemi söyledi ve ben de öyle yaptım maşallah iyi emiyo ama bi kaç kez ağız ve burnundan çok yoğun şekilde çökelek kustu,o yüzden bebeğimin fazla emdiğini,artık 1 ayı da geçtiği için sindiriminin yavaşlamaya başladığını,bu yüzden 2 saat arayla emzirmem gerektiğini söyledi..ama dediğim gibi ben uygulayamıyorum,çok ağlıyo meme isteyince,emzik de almıyo,kıyamayıp emziriyorum..süreyi uzun tutamadığımdan kısa aralıklı emzirmelerde ağlatmadan memeyi çekiyorum.kusmaya ve günlük çökelek üretmeye devam ediyoruz kusarken ağlıyo artık,çok üzülüyorumm ,yardım etmeye çalışıyorum çıkarmasına..şu an uyuyo ve uykusunda da emmeye devam ediyo bağımlı oldu yahu

ayyy sizleri bulmuşken bi soru daha sorıyım :) bebeğimin kaşları arasında doğumdan beri kırmızı nokta nokta leke var doğum lekesi gibi doktorlar geçer dedi ama yinede kafama takıyorum tecrubeli annelerden böle bişi yaşayan varmı ?

evet bende sezeryanla doğum yaptım kuzum benim yüzümdenmi böle acı çekıyo ama ben sezeryan istememiştim catım cok dardı

cemrecim sütünü sağıp vermeyi denesen
şöyle bi doysa bakalım ne yapacak,
yine meme isteyecek mi acaba
yani seninki aç mı
dudak tiryakisi mi?

Her ikisi de canım
Açlığını gideriyor bundan eminim çünkü çok iyi kaka yapıyor
Zaten kaka yaparken de emiyo yoksa aglıor çok fala ıkınıyor. Emerek rahat yapıyo
Üstten cuk cuk sut
Alttan cork cork kaka
Bir de kilo alımı da iyi imiş doktr dedi

Biberonla vermek istemşyorum. Duygusal olarak da anneyi istedikleri için memeye ağlarlarmış ya
Yatarak emzirirken bile rahatsız oluyorum sadece meme azında oluyo çünkü
Ama dayanamıyorum özellikle sabhları yanıma alıyorum
Memeyi verip uykuya dalıyorum
Taaaa ki ağlayana kadar

Sen de bendensn
Ama bizde çok fazla değil kusma sennk
Ne nazaran daa az

benim kızımında her iki göz kapağında kırmızılık var sol göz kapağında daha yoğun sağda çok hafif doktorumuza sorduk bizde geçicek dedi ama nette araştırdığım kadarıyla uzunda sürebiliyormuş kimiside doğumda zorlandığı için olabiliyormuşta pek mantıklı gelmedi bu ama inşallah tez zamanda geçer

benim oğlumun gözkapaklarında da kırmızılıklar var,ayağında ve poposunda da morluklar geçmedi hala..geçer diye umuyorum.

Sen de bendensn
Ama bizde çok fazla değil kusma sennk
Ne nazaran daa az

dudak tiryakisi grubuna giriyo bizimkiler..maşallah bir ayda çok iyi kilo aldı ve boyu uzadı,o yüzden korkulacak bi şey yokmuş.gaz sancısı dışında bi rahatsızlığı da yok çok şükür.ben 9 ay boyunca kustum,tuhaf ama 2 haftalık hamileyken başladı kusmalarım tabii sonradan öğrendim o dönemde hamile olduğumu.hatta doğumda ameliyathanede bile kustum. oğlum da bana çekmiş nolcak

sizlerle konuşmak çok iyi geldi ama pc başında herzaman oturup takip edemem küçük meleğim buna izin vermez onun için hemen kocişi aradım benim telin interneti açtır diye eee lohusayım her istediğimin yapılması gerekir dimi artık her zaman takip ederim. ohhh uzun zamandır böle mutlu olmamıştım :)

bizimkileri melek gözlerinden öpmüş anlaşılan:)

Kızlar farklı bir konu için yazıyorum size ben aralık 2012 annesiyim ve kızımı kucağıma aldığım andan itibaren anneliğin ne demek olduğunu çok ii anladım benim bir yeğenim var ankarada hastanede yatıyo çok hasta hastalğı bir türlü bulunamıyor 15 yaşında bir kız çocuğu ve başında çaresiz bir anne hergün evladının eriyişini izliyo Allahım kimseye vermesin şimdi doktor yeni bi umut anne sütü belki hücrelerini yenileyebilir iyileşir dedi umut doğdu hepimize durumu çok kötü ben ankarada olmadığım için sütümü gönderemiyorum bozulur kargoda diye sizlerden tanıdığınız bildiğiniz yada sizler hayrına biraz süt vermek isteyenler yada para karşılığı verecek birilerini tanıyanlar yardımcı olursanız çok sevinirm anne olmak ne demek biliyoruz artık lütfen

bizimkileri melek gözlerinden öpmüş anlaşılan:)

benim kızımıda alnından öpmüşler :) böle bazen sanki daha fazla bazen daha silik gibi geliyo ayyy bütün gün oturup çocugu inceliyorum. burası neden böle bu neden oldu bende psikoloji falan kalmadı. hergün yeni bişi buluyorum. bugunkü yüzünde küçük küçük sivilceler çıkması neden oldu acaba diye kendimi yiyorum. anne olmak ne kadar zormuş

ben vermeyi çok isterim ama bende istanbuldayım keşke yollamanın bir yolu olsa iyi olur

aynen senin kızınıda alnından öpmüşler banada bazen daha kırmızı bazen daha silik geliyor sanki uyurken daha hafifliyor o sivilceler bizde de var hatta bi çok bebekte var oluyor anne karnında bizim salgıladığımız bir hormon plasentadan ona geçiyormuş yağlanma oluyormuş kendiliğinden geçecektir onlar zamanla

rabbim acil şifalar versin inşallah bende ist.deyim malesef keşke elimizden bişeyler gelse

Canim bagimli olmuyolar da bagimli doguyo bunlar:)
evet bende sezeryanla doğum yaptım kuzum benim yüzümdenmi böle acı çekıyo ama ben sezeryan istememiştim catım cok dardı

hoppalaaa! Hic olur mu oyle sey, hepimiz evlatlarimiz icin en iyisi olsun diye cirpiniyoruz,dusunme sakin oyle

Bana da cok iyi geliyo burdaki sohbet, yalnizligimi unutuyorum,malum gurbet ellerdeyiz :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…