2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

allah rahmet eylesin canım
allahım sizlere ve geride kalanlara sağlık versin
amin

Oluyormuş öyle bugün görümcemle konuşurken o bahsetmişti
Ama çok aşırı yoğunsa dr ye bi git sen yine de
Ben daha dogum sonrasi kontrole gidemedim..yani ameliyattan sonra icimde ne var ne yok ne durumda bilmiyorum..elim kolum baglandi resmen!

Basiniz sagolsun canim rabbim sizi geride kalanlara saglik ve sabir versin inssallah

Bizim paşa yeni uyudu bakalım uyanmazsa eger!
Kucaktan daa fazası meme istiyo benim oğlum oğlum yaaaa
Kısır döngümüzde uyku yok bizim
Meme ve kaka var
Yemek yapmayı özledimmm
Önceki gün uyuduğunda yaptım yemek
Babamız beğendi özlemişim senin yemeklerini dedi
Tabi yapış o yapış başka yok

Aranizda 2 aylik asisi vurduran varmi?cok korkuyorumn yaa oncesinde ates dusurucu verirsin dedi hemsire ama yinede ates yapiyomuss kuzumun minik kolu acicak yaa( 1aylik asida morarmisti uykudayken..c vuruldu kotu oldu birden cani yaninca..ya ben yavruma baktikca aglayasum geliyor nedense..cok minik muhtacc nebileyim uzukluyorum ona..hep yar gulsun yavrularimuzin yuzu ins.omur boyu...buarada yarin bide mevlutumuzde var ..ani oldu babam tlfon acti yapturalim diye..yarin biraz zorlanicam ..

2 saatten önce emzirmemek gerekiyormuş ya bebeklerihazımsızlık yapmasın diye
Bizim uyku dışında hiç öyle bir iki saatimiz olmadı
Habire meme habre meme
Kendimi mööööö gibi hissediyorum
Bir de sofra da önüme yeşillik koyuyorlar
Olay tamam
Bu arada ben sofrada iken de oğlum uyanıksa eger memede oluyor
Bir yandan oğlum emİyo
Bi yandan ben yyorum

İyi geceler :)
Sütün yağlanması için 2 saat gerekiyormuş öncesinde kalori açısından eksik oluyormuş doktorum muhakkak bekle demişti

Oyle alismisim ki uuyanmaya oglum kalkmadi ben ayaktayim ruyamda devamli oglummla ilgili sıkıntı yasiyorum ne zaman uyusam ayni dizi uyuurken bile bisey olcakmis gibi korrkuyorum bu gece de nefes aliyo mu diye bakmaktan uyumadim yazik uyusa suc uyumasa suc:)

cemrecim sütünü sağıp vermeyi denesen
şöyle bi doysa bakalım ne yapacak,
yine meme isteyecek mi acaba
yani seninki aç mı
dudak tiryakisi mi?

nerdesinnn seennnn peşine düştüm en sonundaaa
özel mesaj yolladım sana ilgilenirsen çok sevinirim öpüyorum seniiii

günaydın ..

benim bebeğimin de kusmaları oluyo,doktor 2 saat arayla emzir dedi ama uyanıksa 2 saat durması mümkün değil ..az az vermeye çalışıyorum ben de,çekiyorum memeyi bi süre sonra..

bi kaç gündür akşam saatlerinde deli gibi bağırıyo bacaklarını çeke çeke,ne yapsak çare olmuyo..yorgunluktan uyuyunca rahatlıyo..gün içinde kimyon ve rezene veriyorum ama yetmiyo demekki,gaz ilacı alsam mı bilemedim çok zormuşş

Kıyamam ya onlar öyle çaresizce ağlarken insanın içi gidiyo gaz için muhakkak her yemeğinize kimyon dökün ben alakalı alakasız herseye döküyorum yemediğim zaman zorlanıyor çocuğum nurse harveys de veriyorum birkaç gündür işe yarıyo gibi inşallah çabucak geçer sizin de gaz sıkıntınız

Selamlar hanimlar.dun gece oglum ilk kez 7 saat deliksiz uyudu,nasil guzel dinlenmisim:)ogleden sonra hic uyumuyor artik,saat 1den gece 10a kadar uyanikti,gozleri kizarmisti artik:)sabah 5 gibi kalkti simdi yine kestiriyor,kucik kizim da yine kulak iltihabi,okula gitmiyor evde,ilgisi de bebekte,oyarken elbisesini bebegin basina geciriverdi!kizim niye oyle yaptin bebek nefes alamaz dedim,ona cee yapicam dedi,tabi o oldu,artik kesinlikle yalniz birakmiyorum ikisini,Allah korusun.

Allah rahmet eylesin kalanlarada sabır versin

Ay oyuncak sanıyo kac cocuk var sende

Bunu soyleyen doktorun hic cocugu olmamis herhalde,sadece anne sutu alan bebek 2 saat emmeden durur mu,artik o saatli emzirmelerin donemi gecti,yanlis oldugu anlasildi,cocuk talep ettikce verilmeli sut,fiziksel gelisimlerinden cok ruhsal gelisimleri icin onemli

Ay oyuncak sanıyo kac cocuk var sende

Ya sorma:) 3 canim, iki prensesim var,buyugum 6.5 yasinda,kucugum 5 yasinda,aslinda ablasi evdeyken hic ilgilenmiyodu,simdi yalniz kaldi akli hep bebekte,kucagima ver diyo,eline oyuncak tutusturmaya calisiyo,aksamda kendi cipsinden veriyodu agzina gormeseydim!:))

Ay masallah sana darısı bizim basımıza aman dikkat et farkinda olmuyolar yaptıklarinin
Doktor hastaneden cıkarken nezaman isterse emzir dedi 1. Ay kontrolünde artık 2 saatte bi emzir dedi ama durmuo malesef:-( bende tek gögsü emziriyorum 1 saat sonra digerini ozaman kusmuyoda iyi oluyo

merhaba güzel anneler. bende mart annesiyim ama bebeğim hiç durmadığı için burayı takip edemiyorum. ama sizlere bi sorum olucak. mart 20de doğum yaptım. ama doğduğundan beri bebeğimin boğazında hırıltı var. sanki boğazında balgam varda çıkaramıyomuş gibi sürekli boğazından ses geliyo. iki çocuk doktoruna götürdüm. ikiside normal dedi ama normal değil çocuk rahat değil. uyurkende ağzı açık uyuyo. dün kbb doktoruna götürdüm daha çok küçük ben bişey yapamam çocuk doktorunun dediklerini yap dedi. deniz suyu aldım dün onu yaptım ama yine bi işe yaramadı bide otri bebe aldım hani bu hortumla burnunu temizleyen alet varya ondan onunla çektim hiç bişi gelmedi. küçük meleğim için napmalıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…