kızlar eşimin en büyük ağabeyi vefat etti pazar günügelemedim bu yüzden aranıza böbrek rahatsızlığı vardı sık-sık diyalize girerdi ben evdeyim gidemedim eşim de cenaze evinde zor bir süreçteyiz yine Azra da iyice bana düştü gecem-gündüzüme karıştı güçlü olmak, olmaya çalışmak zor ama zamanla daha da iyi olacak inşallah
Rabbim sizlere , sevdiklerinize acı-keder yaşatmasın keyfili -bol sağlıklı ömrümüz olsun inşallahyine bugünlerde pek katılamayabilirim aranıza hepiniz cici bakın kendinize
Ben daha dogum sonrasi kontrole gidemedim..yani ameliyattan sonra icimde ne var ne yok ne durumda bilmiyorum..elim kolum baglandi resmen!Oluyormuş öyle bugün görümcemle konuşurken o bahsetmişti
Ama çok aşırı yoğunsa dr ye bi git sen yine de
kızlar eşimin en büyük ağabeyi vefat etti pazar günügelemedim bu yüzden aranıza böbrek rahatsızlığı vardı sık-sık diyalize girerdi ben evdeyim gidemedim eşim de cenaze evinde zor bir süreçteyiz yine Azra da iyice bana düştü gecem-gündüzüme karıştı güçlü olmak, olmaya çalışmak zor ama zamanla daha da iyi olacak inşallah
Rabbim sizlere , sevdiklerinize acı-keder yaşatmasın keyfili -bol sağlıklı ömrümüz olsun inşallahyine bugünlerde pek katılamayabilirim aranıza hepiniz cici bakın kendinize
canım ben de şu an salondayım
kızımı uyuttum
oğlum omzumda
uyumamak için direniyor
fonda saç kurutma makinasının iğrenç sesi
bir yandan sizi okuyorum
bir yandan da kuzey güneyi izlemeye çalışıyorum
oğlumu uyuttuğumda kızımın uyanma saati gelecek
ve bu kısır döngü sürüp gidecekkkkkkkkkkkkkkkkkk
2 saatten önce emzirmemek gerekiyormuş ya bebeklerihazımsızlık yapmasın diye
Bizim uyku dışında hiç öyle bir iki saatimiz olmadı
Habire meme habre meme
Kendimi mööööö gibi hissediyorum
Bir de sofra da önüme yeşillik koyuyorlar
Olay tamam
Bu arada ben sofrada iken de oğlum uyanıksa eger memede oluyor
Bir yandan oğlum emİyo
Bi yandan ben yyorum
2 saatten önce emzirmemek gerekiyormuş ya bebeklerihazımsızlık yapmasın diye
Bizim uyku dışında hiç öyle bir iki saatimiz olmadı
Habire meme habre meme
Kendimi mööööö gibi hissediyorum
Bir de sofra da önüme yeşillik koyuyorlar
Olay tamam
Bu arada ben sofrada iken de oğlum uyanıksa eger memede oluyor
Bir yandan oğlum emİyo
Bi yandan ben yyorum
Selamlar hanimlar.dun gece oglum ilk kez 7 saat deliksiz uyudu,nasil guzel dinlenmisim:)ogleden sonra hic uyumuyor artik,saat 1den gece 10a kadar uyanikti,gozleri kizarmisti artik:)sabah 5 gibi kalkti simdi yine kestiriyor,kucik kizim da yine kulak iltihabi,okula gitmiyor evde,ilgisi de bebekte,oyarken elbisesini bebegin basina geciriverdi!kizim niye oyle yaptin bebek nefes alamaz dedim,ona cee yapicam dedi,tabi o oldu,artik kesinlikle yalniz birakmiyorum ikisini,Allah korusun.
Bunu soyleyen doktorun hic cocugu olmamis herhalde,sadece anne sutu alan bebek 2 saat emmeden durur mu,artik o saatli emzirmelerin donemi gecti,yanlis oldugu anlasildi,cocuk talep ettikce verilmeli sut,fiziksel gelisimlerinden cok ruhsal gelisimleri icin onemligünaydın ..
benim bebeğimin de kusmaları oluyo,doktor 2 saat arayla emzir dedi ama uyanıksa 2 saat durması mümkün değil ..az az vermeye çalışıyorum ben de,çekiyorum memeyi bi süre sonra..
bi kaç gündür akşam saatlerinde deli gibi bağırıyo bacaklarını çeke çeke,ne yapsak çare olmuyo..yorgunluktan uyuyunca rahatlıyo..gün içinde kimyon ve rezene veriyorum ama yetmiyo demekki,gaz ilacı alsam mı bilemedim çok zormuşş
Ay oyuncak sanıyokac cocuk var sende
Selamlar hanimlar.dun gece oglum ilk kez 7 saat deliksiz uyudu,nasil guzel dinlenmisim:)ogleden sonra hic uyumuyor artik,saat 1den gece 10a kadar uyanikti,gozleri kizarmisti artik:)sabah 5 gibi kalkti simdi yine kestiriyor,kucik kizim da yine kulak iltihabi,okula gitmiyor evde,ilgisi de bebekte,oyarken elbisesini bebegin basina geciriverdi!kizim niye oyle yaptin bebek nefes alamaz dedim,ona cee yapicam dedi,tabi o oldu,artik kesinlikle yalniz birakmiyorum ikisini,Allah korusun.
Ya sorma:) 3 canim, iki prensesim var,buyugum 6.5 yasinda,kucugum 5 yasinda,aslinda ablasi evdeyken hic ilgilenmiyodu,simdi yalniz kaldi akli hep bebekte,kucagima ver diyo,eline oyuncak tutusturmaya calisiyo,aksamda kendi cipsinden veriyodu agzina gormeseydim!:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?