Kızlar farklı bir konu için yazıyorum size ben aralık 2012 annesiyim ve kızımı kucağıma aldığım andan itibaren anneliğin ne demek olduğunu çok ii anladım benim bir yeğenim var ankarada hastanede yatıyo çok hasta hastalğı bir türlü bulunamıyor 15 yaşında bir kız çocuğu ve başında çaresiz bir anne hergün evladının eriyişini izliyo Allahım kimseye vermesin şimdi doktor yeni bi umut anne sütü belki hücrelerini yenileyebilir iyileşir dedi umut doğdu hepimize durumu çok kötü ben ankarada olmadığım için sütümü gönderemiyorum bozulur kargoda diye sizlerden tanıdığınız bildiğiniz yada sizler hayrına biraz süt vermek isteyenler yada para karşılığı verecek birilerini tanıyanlar yardımcı olursanız çok sevinirm anne olmak ne demek biliyoruz artık lütfen
tesekkur ederim cnm cok sagol..ben de nette guzel şeyler okudum..umarım memnun kalırım...bizim doktorumuz da bundan verdi, gazı olursa başla sadece 14 gün kullan dedi. ama biz çok sıkıntılı değiliz gaz konusunda.. ben yine de açtım başladım ama 6-7 gün kullandım, artık vermiyorum. ama dediğim gibi bizim zaten çok şükür ilaç kullanacak kadar gaz sıkıntımız ve krizlerimiz olmuyo
internette olumlu şeyler yazıyo ama hakkında.. bizim doktorumuz da diğer adını duyduğun bütün gaz ilaçlarından iyidir demişti. aldığımda araştırmıştım, kullananlar genelde oldukça memnunmuş..
Hem okudukça tebbesüm ederiz
Mesela oğlum zırıl zırıl ağlarken koşa koşa yanına gidiyorum yanagını yanagıma değdiriyorum ve susuyorya bayılıyorum :)))
Sonra yüz üstü koynuma yatırıyorum kedi gibi elleri çenesinin altına koyup kafası kaldırıp kaşlarını kaldırarak bana bakmasına bayılıyorum :))))
Sonraaa kucağımda iken tosbağa gibi totosunu çıkarmasına bayılıyorummmmm :)))))))
Kızlar ya birsey sorcam, benim kız bugün on günlük oldu. Bazen emerken bir anda mememi bırakıp ağlamaya başlıyor. Gazını çıkarmaya çalışıyorum. Birsey çıkmıyor genelde. Zaten emmeyi bırakıp anlayınca birkaç sn sonra tekrar aranıyor. Sonra emiyor. Birkaç sn sonra tekrar çığlığı basıyor. Dün gece herkesi ayağa kaldırdı valla. Bu neden olur sizce? Gaz mı? Süt mü gelmiyor istenilen miktarda?
Canım özelden bi tel numarası yollarsan
Yardımcı olmaya alışırım
Benim buzlukta ilk gün sütlerinden var.
Daha faydalı hem antibiyotik özelliği var
çok geçmiş olsun, allah yardımcınız olsun
ben ankaradayım
benim ikizlerim var
sütüm onlara bile yetmiyor ama size yardımcı olmak adına ben
bir biberon süt verebilirim
bana özelden mesaj atın
haberleşelim
Kızlar ya birsey sorcam, benim kız bugün on günlük oldu. Bazen emerken bir anda mememi bırakıp ağlamaya başlıyor. Gazını çıkarmaya çalışıyorum. Birsey çıkmıyor genelde. Zaten emmeyi bırakıp anlayınca birkaç sn sonra tekrar aranıyor. Sonra emiyor. Birkaç sn sonra tekrar çığlığı basıyor. Dün gece herkesi ayağa kaldırdı valla. Bu neden olur sizce? Gaz mı? Süt mü gelmiyor istenilen miktarda?
T
Tipik bi gaz sancisi canim,cok dogru yapiyosun,o kendisini cekince hemen omzuna koy cikarmaya calis,cikmiyo olmasi gazi olmadigi anlamina gelmiyo,gazin cikmadigi anlamina geliyo:)benim oglumda yapiyo aynisini,omzumda sustugu an tekrar emzirmeye devam ediyorum,cok ugrasmiyorum o sirada bu seferde acim niye meme vermiyosun diye aglamaya basliyo:))
Bunu benim kızımda çok yapıyor acaba neden bende çok merak ediyorum
Kızlar benim göğüs uçlarım emzirirken çokacıyor ağlıyorum acısından sizlerin ne zaman geçti acıması ve birşey kullandınızmı herşeyi denedim ama acısı hafiflemiyor bebeğimi emzirmek çok güzel bir duygu ama canım acımasın bunun tadını çıkaryım istiyorum ve onu sevrek isteyerek emzirmek istiyorum böyle çok canım yanıyor.
bepanten 3gunde eski haline getirdi cnm..Kızlar benim göğüs uçlarım emzirirken çokacıyor ağlıyorum acısından sizlerin ne zaman geçti acıması ve birşey kullandınızmı herşeyi denedim ama acısı hafiflemiyor bebeğimi emzirmek çok güzel bir duygu ama canım acımasın bunun tadını çıkaryım istiyorum ve onu sevrek isteyerek emzirmek istiyorum böyle çok canım yanıyor.
ya kızlar ben bişi daha sorucam yarın 30 günlük olucaz yeni doğan sarılığı olmuştuk değerimiz 15 çıkmıştı. ama doktorumuz bidahaki gittiğimizde azalma olduğunu söledi ve ışık tedavisi görmedik ama hala yüzünde sarılık var yani elleri gögsü bembeyaz pamuk gibi ama yüzü sarı böle kara sarı gibi neden acaba
kızlar nolur yardım edin...
bebeğim göğüsümü alamadığı için ememiyo, alabilmeyi başarması uzun sürüyo aç kalıyo biz de ara ara mama vermek zorunda kaldık çok üzülüyorum
philips uç aldım büyük geldi ağzına olmadı, bu sorunu yaşayıp aşan var mı
kızlar eşimin en büyük ağabeyi vefat etti pazar günügelemedim bu yüzden aranıza böbrek rahatsızlığı vardı sık-sık diyalize girerdi ben evdeyim gidemedim eşim de cenaze evinde zor bir süreçteyiz yine Azra da iyice bana düştü gecem-gündüzüme karıştı güçlü olmak, olmaya çalışmak zor ama zamanla daha da iyi olacak inşallah
Rabbim sizlere , sevdiklerinize acı-keder yaşatmasın keyfili -bol sağlıklı ömrümüz olsun inşallahyine bugünlerde pek katılamayabilirim aranıza hepiniz cici bakın kendinize
Kızlar farklı bir konu için yazıyorum size ben aralık 2012 annesiyim ve kızımı kucağıma aldığım andan itibaren anneliğin ne demek olduğunu çok ii anladım benim bir yeğenim var ankarada hastanede yatıyo çok hasta hastalğı bir türlü bulunamıyor 15 yaşında bir kız çocuğu ve başında çaresiz bir anne hergün evladının eriyişini izliyo Allahım kimseye vermesin şimdi doktor yeni bi umut anne sütü belki hücrelerini yenileyebilir iyileşir dedi umut doğdu hepimize durumu çok kötü ben ankarada olmadığım için sütümü gönderemiyorum bozulur kargoda diye sizlerden tanıdığınız bildiğiniz yada sizler hayrına biraz süt vermek isteyenler yada para karşılığı verecek birilerini tanıyanlar yardımcı olursanız çok sevinirm anne olmak ne demek biliyoruz artık lütfen
Kızalr herkese merhaba bende nisan annesi olacaktım ama mart annesi oldum ik topiğede uğruyorum arada
Sizlere bir sorum olacak bebeişle ev işlerini nasıl yürütüyorsunuz evleriniz ne alemde
Hem okudukça tebbesüm ederiz
Mesela oğlum zırıl zırıl ağlarken koşa koşa yanına gidiyorum yanagını yanagıma değdiriyorum ve susuyorya bayılıyorum :)))
Sonra yüz üstü koynuma yatırıyorum kedi gibi elleri çenesinin altına koyup kafası kaldırıp kaşlarını kaldırarak bana bakmasına bayılıyorum :))))
Sonraaa kucağımda iken tosbağa gibi totosunu çıkarmasına bayılıyorummmmm :)))))))
kızımı kayınvalideye bıraktım.şimdi saçımı kestirmeye kuaföre gideceği.aslında saçımda çok beyazlar var boyatacaktım ama cadı kızım her nekadar günde 1 kerecik emmeye lütfetsede zararı olacak diye çok korkuyorum.saçını boyatanınız varmı acaba.
ne zaman sofraya oturacak olsam kızım bağırıyor en derin uykuda bile olsa tam yemek yeneceği zaman çığlık çığlığa
ve bir şekilde kendini üstüme atıp memeye yapışıyor
artık akrobatik hareketlerle yemek yemeyi öğrendim
bugün 49. günümüz ve küçük hanım emerken gözlerimin içine bakmayı keşfetti ama nedense kaşları çatık ters ters bakıyor sanki onu besleyerek ona zarar veriyormuşum gibi
Madecasol var ama düzenli kullamadım bende yıkaması var diye kullanayım bari onu.medacassol kullanabilirsin cnm. bende çok etkili oldu.yalnız emzirmeden önce yıkaman gerekiyo. ben sık sık emzirdiğim için şu aralar kullanamıyorum ve çok acı çekiyorum.
bepanten 3gunde eski haline getirdi cnm..
cnm bizdede ayni sey var..bunun icin 4 tup kan idrar tahlili ve kulturu verdik.sonuc bekliyoruz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?