2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
kızımı kayınvalideye bıraktım.şimdi saçımı kestirmeye kuaföre gideceği.aslında saçımda çok beyazlar var boyatacaktım ama cadı kızım her nekadar günde 1 kerecik emmeye lütfetsede zararı olacak diye çok korkuyorum.saçını boyatanınız varmı acaba.

çok geçmiş olsun, allah yardımcınız olsun
ben ankaradayım
benim ikizlerim var
sütüm onlara bile yetmiyor ama size yardımcı olmak adına ben
bir biberon süt verebilirim
bana özelden mesaj atın
haberleşelim

tesekkur ederim cnm cok sagol..ben de nette guzel şeyler okudum..umarım memnun kalırım...

müziğin evrensel olduğu gibi bebek hareketleri de evrensel galiba
benim yavru doyunca memeden ağzını çekip dudakları büzüyo.. o dudaklar tam yenilmelik oluyooo
esnerken çıkardığı o keyif verici ses beni benden alıyo veeee artık ben konuştuğumda gözlerime dikkatlice bakıp dinlemesi harikaaaaa

ne zaman sofraya oturacak olsam kızım bağırıyor en derin uykuda bile olsa tam yemek yeneceği zaman çığlık çığlığa
ve bir şekilde kendini üstüme atıp memeye yapışıyor
artık akrobatik hareketlerle yemek yemeyi öğrendim
bugün 49. günümüz ve küçük hanım emerken gözlerimin içine bakmayı keşfetti ama nedense kaşları çatık ters ters bakıyor sanki onu besleyerek ona zarar veriyormuşum gibi

T
Tipik bi gaz sancisi canim,cok dogru yapiyosun,o kendisini cekince hemen omzuna koy cikarmaya calis,cikmiyo olmasi gazi olmadigi anlamina gelmiyo,gazin cikmadigi anlamina geliyo:)benim oglumda yapiyo aynisini,omzumda sustugu an tekrar emzirmeye devam ediyorum,cok ugrasmiyorum o sirada bu seferde acim niye meme vermiyosun diye aglamaya basliyo:))

merhaba arkadaslar.soyle bir yazdiklarinizi okudumda butun bebeklermi ayni:)))gaz kusma akaka yapamama..benim kizimdada hepsi var.emmiyor birkac gundur.sadece emİk gibi tutuyor.sutum her zaman onu tatmin etmiyor.sabahlari coek cork emiyor cogaldigi icin.sobra aksama kadar az oldugu icin emmiyor.ac kaliyor ama uyuyor.gece sutum neredeyse hic olmadigi icin mama veriyorum rahat uyuyor.gunduz ana kucaginda gece yanimda yatiyor.yatak ve besigi bosuna aldik:)) ben sutum cok olsun diye humana latte ve 3-4 lt su iciyorum ama yine gun boyu cok az.siz neler yapiyorsunuz?ben artik ne yapacagimi sasirdim)

Canım özelden bi tel numarası yollarsan
Yardımcı olmaya alışırım
Benim buzlukta ilk gün sütlerinden var.
Daha faydalı hem antibiyotik özelliği var

mesaj atmama izin verilmiyor nasıl iletişime geçicez şimdi sen bana atarsan telini ararım seni o zaman

ben mesaj atamıyorum sitede daha çok yorum yapmam gerekiyomuş neyse siz yazarsanız özelden bana tel ben ararım

Kızlar benim göğüs uçlarım emzirirken çokacıyor ağlıyorum acısından sizlerin ne zaman geçti acıması ve birşey kullandınızmı herşeyi denedim ama acısı hafiflemiyor bebeğimi emzirmek çok güzel bir duygu ama canım acımasın bunun tadını çıkaryım istiyorum ve onu sevrek isteyerek emzirmek istiyorum böyle çok canım yanıyor.

Bunu benim kızımda çok yapıyor acaba neden bende çok merak ediyorum

Kizlar dun aksam gogsumu emzirmeden once siktm bi damla sut gelmedi sonra esiim isten geldi gogsum aciktaydi beni optu o sevgiyle mi bilmem sut sapir sapir akti sok olduk koltuklar ustum basim batti o derece yani anladim ki sut icin sevgi sefkat cok onemliymis

Nedense babasının kucağına gidince direk o muhteşem ses duyuluyor :) benim kucağımda emme modundan çıkamadığı icin gaz çıkarması zor :))

ya kızlar ben bişi daha sorucam yarın 30 günlük olucaz yeni doğan sarılığı olmuştuk değerimiz 15 çıkmıştı. ama doktorumuz bidahaki gittiğimizde azalma olduğunu söledi ve ışık tedavisi görmedik ama hala yüzünde sarılık var yani elleri gögsü bembeyaz pamuk gibi ama yüzü sarı böle kara sarı gibi neden acaba

medacassol kullanabilirsin cnm. bende çok etkili oldu.yalnız emzirmeden önce yıkaman gerekiyo. ben sık sık emzirdiğim için şu aralar kullanamıyorum ve çok acı çekiyorum.

bepanten 3gunde eski haline getirdi cnm..

cnm bizdede ayni sey var..bunun icin 4 tup kan idrar tahlili ve kulturu verdik.sonuc bekliyoruz..

azimle dayan. mamayı az vermeye çalış. senin sütün gibisi yok, hiç bir laboratuar onu yapamaz, inan bana.
ben çok okuyorum anne sütünü. sadece besin değil mesele, seninle olan bağı da önemli.

avent kelebek uçların küçük boy olanları var, onu deneyebilirsin: Philips - Göğüs Ucu Koruyucular Küçük Boy - SCF156/00 - Göğüs ve göğüs ucu bakımı - Anne ve çocuk bakımı - Aksesuarlar

bir de yine avent'in göğsü dışarı çıkarmak için bir aparatı var. bir şırınga ucunda yüksük gibi bir şey, ismi niplette. göğsü vakumla dışarı çekiyor. düz ve içe dçnük göğüs uçlarını kalıcı olarak düzeltiyor, dışarı çıkarıyor. mucize bir alet. onu kullanabilirsin. bak burada detayı var: Niplette: Düz veya içe dönük göğüs uçlarının tedavisi | Hamile ve Anne

umarım işe yarar.

allah sabır versin sevdiklerine,başınız saolsun cnm.

rabbim acil şifalar versin yeğenine.sütümü vermek isterdim ama ankaraya uzağım malesef
umarım bulursunuz ve derdine deva olur anne sütü.

Kızalr herkese merhaba bende nisan annesi olacaktım ama mart annesi oldum ik topiğede uğruyorum arada
Sizlere bir sorum olacak bebeişle ev işlerini nasıl yürütüyorsunuz evleriniz ne alemde

haftasonları eşim evdeyken yapıyorum ben genelde.başka türlü bebeğin başından ayrılamıyor insan pek :)

aynen benim oğlumda totosunu top gibi yuvarlıyor kucaktayken çok şirin oluyorlar :)

ben boyatmıyorum saçlarımı canım.ama boyatan tanıdıklarım vardı..bi problem yaşamadılar diye biliyorum ama sen yinede bir araştır

benim oğlumda yemek vakitleri uyanık hep son günlerde.ben servis yaptığım için eşim alıyor kucağına alıştı onunla beraber yemeğe :)
bizimki tuvaletini yaparken kaşlarını çatıyor büyük bir konsantrasyon içinde oluyor :))
emerkende yeni yeni gülmeye başladı birde.iki yanağındada gamzesi var o güldükçe ben mest oluyorum resmen :))

medacassol kullanabilirsin cnm. bende çok etkili oldu.yalnız emzirmeden önce yıkaman gerekiyo. ben sık sık emzirdiğim için şu aralar kullanamıyorum ve çok acı çekiyorum.
Madecasol var ama düzenli kullamadım bende yıkaması var diye kullanayım bari onu.

bepanten 3gunde eski haline getirdi cnm..

cnm bizdede ayni sey var..bunun icin 4 tup kan idrar tahlili ve kulturu verdik.sonuc bekliyoruz..

Bepanthene vardı bitti eczanelerde yok artık üretilmiyo diyorlar.

Bua rada benim bebeğimde gazını çıkartamıyor omuzumda o kadader pıpıtlıyorum sırtını ovalıyorum ama çıkmıyor gazı çıkmadığı içinde huzursuzoluyor sürekli uyanıyor acaba bu gazı çıkarmanın kolay bir yolu yokmuki benmi beceremiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…