2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

bir arkadaşın doktoru önermiş ELİDEL KREMİ eczaneden hemen aldım 1 defa sürdüm hemen geçti suratındaki isilik gibi pütürler doktorumuz sebamed yüz kremi önermişti hiç geçmedi bu krem mucize oldu bize şiddetle tavsiye ederm.

Youtube da gaz nasıl çıkarılır videosunda kadın bebek memeyi bıraktığı anda hemen kaldırın bekletmeden göğsünüzü falan kapatmaya uğraşmayın sindirim başlamadan hemen çıkar diyo. Ben de çok zorlanıyodum ama beklemeden hemen kaldırınca kolay çıkıyor telden gîriyorum kopyalamadım linki ama Youtube daki ilk video.
Göğüs yaram benimde geçmiyordu aventin göğüs ucuyla emziriyorm birkaç gündür kapanıyo yara yavaştan

Kızlar bebeğim satşlerdir uyumuyor emziriyorum eşime veriyorum dinleniyorum ama hep uyanık.belki 4-5 satt oldu hala direniyor.

Kızlar bebeklerinize kalça ultrasonu çektirdinizmi benim doğum yaptığım hastaneden bir ay sonrasına gün verdiler ama acaba ne kadar doğru bir aylıkkken çekilmesi siz çektirdinizmi yada kaçıncı ayında çektireceksiniz.

allah rahmet eylesin canım allahım sizlere ve geride kalanlara sağlık versin amin

Basiniz sagolsun canim rabbim sizi geride kalanlara saglik ve sabir versin inssallah

Şifa başınız sağolsun canım Rabbim abiye rahmet etsin kalanlaraa şifa versin

Allah rahmet eylesin kalanlarada sabır versin

Başınız sağolsun,Allah rahmet eylesin.sende kendine iyi bak görüşürüz inşllh

cnm başınız sağolsun..mekanı cennet olsun..

allah sabır versin sevdiklerine,başınız saolsun cnm.

allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
çok sağolun kızlar

canım bize dr. 2 aylıkken önerdi ve bizde haftaya gideceğiz bence acele etme 2 aylıkken yaptır

Kızlar bebeğim satşlerdir uyumuyor emziriyorum eşime veriyorum dinleniyorum ama hep uyanık.belki 4-5 satt oldu hala direniyor.
peki gündüz nasıldı :26: uyuduysa eğer bence uyanık kalmak istediği saatlerdir birazdan uyur pıtırcık öp yerime canımmm

canım bize dr. 2 aylıkken önerdi ve bizde haftaya gideceğiz bence acele etme 2 aylıkken yaptır
Bende 2 ayllıkken çektirmek istiyorum daha çok küçük hırpalansın istemiyorum öyle yapayım bende en iyisi.
peki gündüz nasıldı :26: uyuduysa eğer bence uyanık kalmak istediği saatlerdir birazdan uyur pıtırcık öp yerime canımmm

Gündüz zaten hiç uyumuyor ama gece böyle yapmıyordu şimdi gecede yaptı günzdüz çok gazı oluyor öğlen 12 ile akşam 18:00 saatleri arası uyumuyordu ama bugün gecede sürdürdü şimdi eşimin ayağında uyudu inşallah yatağına koyunca uyanmaz.Çreszilikten ağlamasın diye yapmam dediğim herşeyi yapıyorum sallanmaya alıştı.

kızlar merhaba bugün 1 ayımız doldu,hepatit b aşısını yaptırdık,bu aşı uyku yapar mı?sanki çocuğa uyku ilacı vermiş gibiyiz,sürekli uyuyor.

canım bebeğin kaç günlük
Canim bugun 38 gunluk ins
Canim biz cektirdik tam ilk ayimizda ama bence ikinci aydan sonra cektirmenisi tavsiye ediyorum cunku ilk ayda hnuz gelismemis olabiliyo ve olumsuz sonus alabiliyosunuz bizim ole oldu degerleri 60 olmasi gerekirken bir bacak 58 digeri ise 59 cikti hastanede. İr kac anne ile gorustun onlarinda basina gelmis bosuna paranizdan Olmayin hmde moraliniz bozulmasin zaten 3. Aya kadar vaktiniz var bizim 2. Ay icin tekrar istedilr bu herkeste olabiliyomus yuzde 70 olumlu sonuc alinamiyomus umarim ikinci gitmemizde duzelmis olur zaten degerler cok uc degil cok sukur

YAvrumun 2 aylik asisi oldu bugun hemsire panik oldgumu bildigi icin sen disari cik dedi .. bende kapidan baktim cokok agladi
Sonra morardii odum koptu o bitti derken daha bitmedi demezmi bacaginada vurdu(busefer mosmor oldu yine zor kendine getirdiler(icim parcalNiyor..cook uzuluyorum sonra eve geldik uyudu..3saat sonra siddetli aglamaya basladi ateside cikti hemen ilacini verdim...tabi bu safhada evdede her cani yandiginda morardi..aliskanlik etti yavrumdaa(bugun bude( mevlutumuz vardi annem olmasa ben panikten olurdumm..bebek morarmalaeina dayanamiyrorum..acisi oldugundan bugun mamada pek icemwmedi( bacagi kipkirmizi oldu telefon actim saglik ocagina olabikirmis..cok asiri sisme okursa getir dedi..aksamustu yine ateslendi gibi oldu yine verdim..birde bebegim surekli hiiiikk diye nefes alamiyomus gibi sesler cikariyor ve tikaniyor..heemen kucagima aliyorum oyle nefes aliyor ama neden?aranuzda varmi boyle durumda?genizleri icin damlasi var onuda yapiyorum ama yinede ayni..neden olabilir ki?

Allah rahmet eylesin cnm.

Benim bebis de tikaniyor. Ters ceviriyorum hemen.

eğer panik yapıyosan bunuda bebeğine belli ediyosan morarması normaldir
bebekler annelerinin korktuğunu anlar ve da çok tepki verirler
bebeğin nasıl görünürse görünsün sakın korktuğunu hissettirme bebişine

günaydın anneler ve bebişleri

evim baya göçtü eymen bey bu gün izin verirse hem yemek yapıcam hem temizlik

1 aylıkken çektirdik 5 dk sürmedi bile bende kızıyordum neden ilk hafta çekilmedi diye erken teşhis olur diye demek ki 1 aydan itibaren yapılıyor =) cnm dediğim gibi bana kalsa ilk hafta çektirirdim ama doktorumuz 1 ayda dedi ..fiyatıda eşimin bankasına 100 tl miş %10 nu biz ödedik 10 tl. burada 150-200 tl duymuştum 10 tl ödeyince çok mutlu oldum =)

bizde 1 aylıkken çektirdik kalça ultrasonunu.
doktorumuz özellikle normal doğum yapanlarda daha sık rastlanıyor kalça çıkıklığına dedi.
bende normal doğum yaptığım için korkmuştum ama çok şükür bir şey çıkmadı..

herkese hayırlı cumalar
allah sizlere ve evlatlarınıza sağlık mutluluk huzur versin inşallahhh..

bizde sabahtan ikinci ay aşılarımız için sağlık ocağına gittik.
3 tane aşı vurulduk biri omuzdan ikisi bacaklardan..
içim acıdı hıçkıra hıçkıra ağladı yavrumm
eşim tuttu oğlumu ben bakamadım bile zaten..

hemşire yeni aşı bunlar eskisi gibi ateş yapmıyor dedi
eğer ateş yaparsa mor renkli calpol verirsiniz dedi.
eve geldik emzirdim uyudu hemen.
şimdi başında bekliyorum ateşi çıkarsa hemen müdahale ediyim diye..inşallah çıkmaz..
3 gün banyo yaptırmayın dedi hemşire.iyiki dün akşam yıkamışız oğlumu...

günaydın anneler ve bebişleri

evim baya göçtü eymen bey bu gün izin verirse hem yemek yapıcam hem temizlik

kolay gelsin :))
bende haftasonunu bekliyorumm..baya yorucu olcak benim içinde çünkü çamaşır ve ütüler baya birikti
süpürge vilada toz banyo lavabo derken pestil gibi olcam kesinn :)

kolay gelsin :))
bende haftasonunu bekliyorumm..baya yorucu olcak benim içinde çünkü çamaşır ve ütüler baya birikti
süpürge vilada toz banyo lavabo derken pestil gibi olcam kesinn :)
Benimde cmrt pazar misafirim var yarin temizlik yapcam ama bugünden kendimi cok yorgun hissediyorum:-( söyle deliksiz uyumak istiyorum bir gececik
Bugünde 40 mız cıkıyo banyomuzu yapcaz

Kızalr herkese merhaba bende nisan annesi olacaktım ama mart annesi oldum ik topiğede uğruyorum arada
Sizlere bir sorum olacak bebeişle ev işlerini nasıl yürütüyorsunuz evleriniz ne alemde

evim göçüyo valla cnm gündüz yanıma birileri gelirse yada akşam eşim gelince yapabildiğim kadar yapıyorum

ben inegöldeyim canım martın 20si kızımın doğumu kızımla doğum günümüz aynı gün bizim :)

benim kızımda mart 20 doğumlu :))

cnm başın sağolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…