bana bi arkadaşımız ağda konusunu sormuştu yazdım cevap ama yazısının içine yamışım yanlışlıkla belki görmemiştir diye tekrar yazma gereği duydum
ben doğum yapalı 47 gün oldu
önceki gün tamamen bikini bölgesini temizlettim
sezeryanlıyım ama bi sıkıntı yaşamadım öyle kalmaktansa cesaret edip gittim şimdi çok rahatım
kızlar bende bişey sorucam hamilelikte başlayan hala devam eden bi cilt sorunum var
yanaklarım kırmızı ve pütür pütür çok fazla kuruarada ufak isilik gibi şeyler çıkıyo hiç hoşuma gitmiyo
dün bepantol sürdüm yüz için olanını
sanırım alerji yaptı dudaklarımın etrafı baya bi şişti çok kötü oldu
yüzümü iyice yıkadım buz uyguladım 2 saatte geçti
bana önerebileceğiniz doğal alerji yapmayan bişey varmı acaba
allah rahmet eylesin canım allahım sizlere ve geride kalanlara sağlık versin amin
Basiniz sagolsun canim rabbim sizi geride kalanlara saglik ve sabir versin inssallah
Şifa başınız sağolsun canım Rabbim abiye rahmet etsin kalanlaraa şifa versin
Allah rahmet eylesin kalanlarada sabır versin
Başınız sağolsun,Allah rahmet eylesin.sende kendine iyi bak görüşürüz inşllh
cnm başınız sağolsun..mekanı cennet olsun..
allah sabır versin sevdiklerine,başınız saolsun cnm.
çok sağolun kızlarallah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
canım bize dr. 2 aylıkken önerdi ve bizde haftaya gideceğiz bence acele etme 2 aylıkken yaptırKızlar bebeklerinize kalça ultrasonu çektirdinizmi benim doğum yaptığım hastaneden bir ay sonrasına gün verdiler ama acaba ne kadar doğru bir aylıkkken çekilmesi siz çektirdinizmi yada kaçıncı ayında çektireceksiniz.
peki gündüz nasıldı :26: uyuduysa eğer bence uyanık kalmak istediği saatlerdir birazdan uyur pıtırcıkKızlar bebeğim satşlerdir uyumuyor emziriyorum eşime veriyorum dinleniyorum ama hep uyanık.belki 4-5 satt oldu hala direniyor.
Bende 2 ayllıkken çektirmek istiyorum daha çok küçük hırpalansın istemiyorum öyle yapayım bende en iyisi.canım bize dr. 2 aylıkken önerdi ve bizde haftaya gideceğiz bence acele etme 2 aylıkken yaptır
peki gündüz nasıldı :26: uyuduysa eğer bence uyanık kalmak istediği saatlerdir birazdan uyur pıtırcıköp yerime canımmm
Canim bugun 38 gunluk inscanım bebeğin kaç günlük
Canim biz cektirdik tam ilk ayimizda ama bence ikinci aydan sonra cektirmenisi tavsiye ediyorum cunku ilk ayda hnuz gelismemis olabiliyo ve olumsuz sonus alabiliyosunuz bizim ole oldu degerleri 60 olmasi gerekirken bir bacak 58 digeri ise 59 cikti hastanede. İr kac anne ile gorustun onlarinda basina gelmis bosuna paranizdan Olmayin hmde moraliniz bozulmasin zaten 3. Aya kadar vaktiniz var bizim 2. Ay icin tekrar istedilr bu herkeste olabiliyomus yuzde 70 olumlu sonuc alinamiyomus umarim ikinci gitmemizde duzelmis olur zaten degerler cok uc degil cok sukurKızlar bebeklerinize kalça ultrasonu çektirdinizmi benim doğum yaptığım hastaneden bir ay sonrasına gün verdiler ama acaba ne kadar doğru bir aylıkkken çekilmesi siz çektirdinizmi yada kaçıncı ayında çektireceksiniz.
Allah rahmet eylesin cnm.kızlar eşimin en büyük ağabeyi vefat etti pazar günügelemedim bu yüzden aranıza böbrek rahatsızlığı vardı sık-sık diyalize girerdi ben evdeyim gidemedim eşim de cenaze evinde zor bir süreçteyiz yine Azra da iyice bana düştü gecem-gündüzüme karıştı güçlü olmak, olmaya çalışmak zor ama zamanla daha da iyi olacak inşallah
Rabbim sizlere , sevdiklerinize acı-keder yaşatmasın keyfili -bol sağlıklı ömrümüz olsun inşallahyine bugünlerde pek katılamayabilirim aranıza hepiniz cici bakın kendinize
YAvrumun 2 aylik asisi oldu bugun hemsire panik oldgumu bildigi icin sen disari cik dedi .. bende kapidan baktim cokok agladi
Sonra morardii odum koptu o bitti derken daha bitmedi demezmi bacaginada vurdu(busefer mosmor oldu yine zor kendine getirdiler (icim parcalNiyor..cook uzuluyorum sonra eve geldik uyudu..3saat sonra siddetli aglamaya basladi ateside cikti hemen ilacini verdim...tabi bu safhada evdede her cani yandiginda morardi..aliskanlik etti yavrumdaa (bugun bude ( mevlutumuz vardi annem olmasa ben panikten olurdumm..bebek morarmalaeina dayanamiyrorum..acisi oldugundan bugun mamada pek icemwmedi ( bacagi kipkirmizi oldu telefon actim saglik ocagina olabikirmis..cok asiri sisme okursa getir dedi..aksamustu yine ateslendi gibi oldu yine verdim..birde bebegim surekli hiiiikk diye nefes alamiyomus gibi sesler cikariyor ve tikaniyor..heemen kucagima aliyorum oyle nefes aliyor ama neden?aranuzda varmi boyle durumda?genizleri icin damlasi var onuda yapiyorum ama yinede ayni..neden olabilir ki?
YAvrumun 2 aylik asisi oldu bugun hemsire panik oldgumu bildigi icin sen disari cik dedi .. bende kapidan baktim cokok agladi
Sonra morardii odum koptu o bitti derken daha bitmedi demezmi bacaginada vurdu(busefer mosmor oldu yine zor kendine getirdiler (icim parcalNiyor..cook uzuluyorum sonra eve geldik uyudu..3saat sonra siddetli aglamaya basladi ateside cikti hemen ilacini verdim...tabi bu safhada evdede her cani yandiginda morardi..aliskanlik etti yavrumdaa (bugun bude ( mevlutumuz vardi annem olmasa ben panikten olurdumm..bebek morarmalaeina dayanamiyrorum..acisi oldugundan bugun mamada pek icemwmedi ( bacagi kipkirmizi oldu telefon actim saglik ocagina olabikirmis..cok asiri sisme okursa getir dedi..aksamustu yine ateslendi gibi oldu yine verdim..birde bebegim surekli hiiiikk diye nefes alamiyomus gibi sesler cikariyor ve tikaniyor..heemen kucagima aliyorum oyle nefes aliyor ama neden?aranuzda varmi boyle durumda?genizleri icin damlasi var onuda yapiyorum ama yinede ayni..neden olabilir ki?
Kızlar bebeklerinize kalça ultrasonu çektirdinizmi benim doğum yaptığım hastaneden bir ay sonrasına gün verdiler ama acaba ne kadar doğru bir aylıkkken çekilmesi siz çektirdinizmi yada kaçıncı ayında çektireceksiniz.
Kızlar bebeklerinize kalça ultrasonu çektirdinizmi benim doğum yaptığım hastaneden bir ay sonrasına gün verdiler ama acaba ne kadar doğru bir aylıkkken çekilmesi siz çektirdinizmi yada kaçıncı ayında çektireceksiniz.
günaydın anneler ve bebişleri
evim baya göçtü eymen bey bu gün izin verirse hem yemek yapıcam hem temizlik
Benimde cmrt pazar misafirim var yarin temizlik yapcam ama bugünden kendimi cok yorgun hissediyorum:-( söyle deliksiz uyumak istiyorum bir gececikkolay gelsin :))
bende haftasonunu bekliyorumm..baya yorucu olcak benim içinde çünkü çamaşır ve ütüler baya birikti
süpürge vilada toz banyo lavabo derken pestil gibi olcam kesinn :)
Kızalr herkese merhaba bende nisan annesi olacaktım ama mart annesi oldum ik topiğede uğruyorum arada
Sizlere bir sorum olacak bebeişle ev işlerini nasıl yürütüyorsunuz evleriniz ne alemde
ben inegöldeyim canım martın 20si kızımın doğumu kızımla doğum günümüz aynı gün bizim :)
kızlar eşimin en büyük ağabeyi vefat etti pazar günügelemedim bu yüzden aranıza böbrek rahatsızlığı vardı sık-sık diyalize girerdi ben evdeyim gidemedim eşim de cenaze evinde zor bir süreçteyiz yine Azra da iyice bana düştü gecem-gündüzüme karıştı güçlü olmak, olmaya çalışmak zor ama zamanla daha da iyi olacak inşallah
Rabbim sizlere , sevdiklerinize acı-keder yaşatmasın keyfili -bol sağlıklı ömrümüz olsun inşallahyine bugünlerde pek katılamayabilirim aranıza hepiniz cici bakın kendinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?