2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

Humana iyi gelio bide sürekli biseyler atistir bebek uyudugunda yarım saatte olsa yaninda uyu bosver ev isini falan dinlenmezsen süt olmuyo malesef bide fazla oldugu zamanlar sag dolaba koy sonra verirsin

Benim de sütüm çok değil amca yetiyor bebeğime. İki gndür kuru incir kompostosu içiyorum. Ve ilk defa sütüm çamaşırıma akmış. tavsiye ederim. Bir de ısırgan otu çayı da çok iyi geliyor. Tadı biraz kötü ama burnumu tıkayıp içiyorum ben. :)

iki defa idrar kulturu verdik ikisinde de enfeksiyon cikti..dr son kez yine aldi eger bundada cikarsa hastaneye yatis yapacak antibiyotik tedavisi icin..cnm cok skkin kizlar ne olur dua edin..

iki defa idrar kulturu verdik ikisinde de enfeksiyon cikti..dr son kez yine aldi eger bundada cikarsa hastaneye yatis yapacak antibiyotik tedavisi icin..cnm cok skkin kizlar ne olur dua edin..

inşallah iyi çıkar sonuçlar belirtileri nelerdi şikayetiniz neydi gerek duydu doktor

Ne alakasi var ziplamakla sutun,de... senin ip atliycak enerjin var mi gercekten arkadasim! Walla helal olsun sana:)
kızım yine uyumayı beceremedi ben uyutuyorum o uyanıyo 4. kez deniyorum ben salladıkca o gülüyo bi tarafdanda esniyo çok tatlı
bugun benim oglumunda masallahi var,uyutamadim,kizlarda evdeler,evin altinh ustune getirdiler,mutfak aldi basini gitti,makinede yikanmis camasirlar duruyo,sabah yikadigim grup asilicak duruyo ve asacagim dolu! Fena dagildik bugun :)))

canim cok cok gecmis olsun,ah kiyamam ben ona insallah yatmasina gerek kalmaz

kalça ultrasonuna cocuk doktorundan mı randevu almak gerekiyor?

geçmiş olsun inşallah bu seferki iyi çıkarda hastaneye yatmaya ihtiyaç kalmaz
yatarsada sakın kendini üzme bebeğinin yanında dik durarak ona destek ol
bebekler çok zeki oluyo annelerinin andişelerini çok çabuk hissedebiliyolar

evet çocuk doktorundan

aa eve geldiklerini bilmiyodum benim bebişimdende 2 kere topuk kanı aldılar
biri doğum yaptığım hastanede biride sağlık ocağında
sağlık ocağındakinde tsh yüksek çıkmış çapaya gitmiştim 2 haftalıkk bebekle
bişeyde çıkmadı allahtan ama baya perişan olmuştu yavrum

uyudukça sütün artar dinlenmeye çalış bana uyumakta fayda etmiyo artık sanki git gide azalıyo sütüm

bence sağlık ocağında yaptır bebeğinin yanında ol anne kokusunu alsın zaten çok korkucak zavallı

Selam kizlar cok zor bi gun gecirdim oglum meme disnda hep agladi altini degistirrdim kakasi yesil yapiskandi bu ne demek bilenvaar mi

eğer yeşil yapmaya devam ederse ve mukusluysa bekletme doktora götür inşallah bir kerelik olmuştur

canım söylediklerin bana fazla geldi hep battaniyeyle geziyo kombi yanıyo falan
ev ılık olmalı acaba çok sıcak tutup bebeği üşütüyomusun diye düşündüm

kolay gelsin :))
bende haftasonunu bekliyorumm..baya yorucu olcak benim içinde çünkü çamaşır ve ütüler baya birikti
süpürge vilada toz banyo lavabo derken pestil gibi olcam kesinn :)

temizlik yapıcam dedim ama herşeyi bitiremedim malesef
ütünün bir kısmını yaptım bi okadar daha var
yerleri süpürdüm silemedim
yemek yaptım yendi çok az kaldı yarın yine yemek derdim var
işler bitmiyo yani
mutfağı topladım ama şu an yine bulaşık birikti
anlıcan yaptıklarımın çoğu eski haline geri döndü

Sanırım öyle iz doğumdan sonrki hafta kontole götürdüğümüzde çocuk dr u 29 unda getirin kalça ultrasonu için dedi ama tekrar randevu alınacakmı biliyorum bir gün önceden arıcam ben gitmeden.

kızlar benim bu halim ne olucak bilmiyorum çok kötü hissediyorum kendimi

bu halime şükrediyorum ama bazen çok bunaldığım oluyo

sürekli hastayım artık eşime şuram buram ağrıyo demeye utanıyorum
hastalık hastasıda değilim çok tez değil canım aksine çok dayanıklıyım

safra kesemde taş var ameliyat olmam lazım bebeğimin biraz büyümesini bekliyorum
fakat öyle bi ağrı yapıyoki bazen dayanılcak gibi değil iliyorum resmen

midemde hala rahatsız mide ağrımda sırtıma vuruyo kalbime vuruyo

bazen yemeklereden sonra çok rahatsızlanıyorum nabzım çok hızlı atıyo ve kendimi çok kötü hissediyorum

belimde düzleşme var dün ani bi hareket yaptım dünden beri popom dışarı çıkık yürüyorum çok ağrıyo belim

kan pıhtılaşmam var hematoloğa gitmem lazım

alerjim var neye dokunsam alerji yapıyo
geçen kuaförde saçımı yıkadılar başımı koyduğum lavabo ensemi öyle şişirdiki 2 gün ağrıdı ve kaşındı
sezeryandan sonrada alerji oldum
her yerim şişti özellikle ayak altlarım ve ellerim
hem kabarıyo hem ağrıyo hemde yanıyo ve kaşınıyo
bebeğimi geceler boyu ağlayarak inliyerek emzirdim
sezeryanın acısını bile unuttum alerjilerimden 40 günün sonunda biraz rahatladım yine heryerimde çıkıyo ama ayak altlarımda çıkmıyo birkaç gündür şükür

eveet daha başka bişey varmı diyosunuzdur kesin
aslında dahasıda var ama çok sık yaşamadığım şeyler olduğu için yazmadım

ben bu halde ne yapim şaşırdım
bu durum beni çok bunaltıyo bazen istiyerek yaşamıyorumki bunları
hastayım demek istemiyorum artık ne diyim allah şifamı versin
bu sıkıntıların hiç birini kafama takmıyorum yanlış anlamayın sadece bazen üst üste gelmesinden bunalıyorum yoksa bu halimede şükür

gecmıs olsun canım...ama lökosıt yok demıstın galıba sen yanlış hatırlamıyorsam,enfeksıyon fazlamıymış ki..benım kızımdada enfeksıyon cıktı antıbıyotık kullanıyoruz,kültür yapılmadı bize ama

valla işe yarıyo... Allah senden razı olsun canım, bir bilsen neler çekiyoduk gazını çıkarana kadar.

geçmiş olsun canım, seni çok iyi anlıyorum, benzer sorunları ben de yaşıyorum. benim de hemoraid sorunum vardı zaten, doğumdan sonra tekrar nüksetti bir aydır ne çektiğimi bir ben, bir Allah bilir, ameliyat falan da olamıyorum, bebek çok küçük daha...
bi de göğüslerim çok sızlıyor, iyi kötü yaralar kapandı ama bu sefer de emzirme sonrası acaip sızı oluyor.
hamileliğim de kötü geçmişti, tam bebişler doğdu rahat edecez derken...neyse buna da şükür senin dediğin gibi.

kızlar, bebeğim kakasını iki gündür düzensiz yapıyor, normalde günde beş altı defa yapardı, ama iki gündür iki kere anca yapıyor, onu da ıkına ıkına, çok zorlanıyor yavrum. zeytinyağı içirdiğim halde anca yaptı, sadece anne sütü veriyorum, bu sorunu yaşayan, benimle aynı durumda olan var mı? burada bi arkadaş aynı sorunu yaşamış, doktor makatta yırtık var demiş, benimde aynı sorun olabilir mi? yoksa bu durum normal mi?

canım çok geçmiş olsun
dualarım bebeğine

19gunluk cnm hep altiin sarisi yapiyodu gece yesile donmus

Devam ediyor mu yeşil devam ediyorsa sıkıntı

Uyumak çoooooooookkkkkk önemli tatlım yaaaaaa yemek kadar önemli

Büyükdükçe kakası azalır ve de sertleşir demişti annem

iyi akş kızlar nasılsınız.bebişlerle zaman nasıl geçiyor.biz bugün 42 günlük olduk ve kızım 2-3 gündür bambaşka bir hale döndü.acayip huy değiştirdi.uyku düzeni,yemesi,uyanıkken durma hali.çok sıkıntılıyım.emmediği için hazır mama aptamil yiyor.öncedende midesi bulanıyodu bazen kusuyodu.doktora sorduk mamadan olabilir dedi.hipp organik
mamayı önerdi bundada feci şekilde mide bulantısı.gaz sancısı. ne yapacağımı bilmiyorum.sürekl huzursuz.bu mamaları kullanan varmı.sizde durumlar nasıl acaba

Kızlar kendimi çok kötü hissediyorum hiç destek çıkanım yok.
Bbeğim gazlı ve uyku problemimiz var.
Haliyle o uyumadığı için bende uykusuz kalıyorum ve ne zaman uyursa bende yatmak istiyorum
hem hala göğüslerim çok acıyor ve yorgunluğum var.
Hiçbir işimide yapamıyorum annem yapıyor sağolsun
ama oda sen o uyuduğunda uyursan hiç yapamazsın işlerini
ben gece siz uyurken yapardım herşeyimi falan deyince bende kendimi kötü hissettim.
sanki bana yardım ettiği için memnuniyetsiz gibi geldi
ve bende kendimi öyle deyince beceriksiz hissediyorum
ilk günlerden beri elimden geleni yapıyorum
gece hep tek ilgileniyorum bebeğimle çok şükür gelişimide çok iyi ama yinede bakamıyorsun deniyor
kendimi kötü hissediyorum moralim bozuldu ağladım
annem geldi ne oldu dedi
bende ağlıyordum siz küçükken nasıl büyüyeceksiniz diye dedi
bende olurmu ben beceriksizim siz herşeyin en iyisini yapıyorsunuz dedim
oda alındı artık karışmam hiçbirşeyde demem dedi çıktı gitti
ben şuan kendimi daha kötü hissediyorum
kızımda sürekli ağlıyor zaten ben ona yetemediğimi düşünürken eleştirilere katlanamıyorum kızımda ağladıkça yetemiyorum ona diye içim gidiyor

Birde bebeğimin gazı olduğundan bazen tokta olsa emmek istiyor emerkende ağlıyor eşimde her ağladığında mama verelim emerken ağlıyor yoruluyor diyor sütüm var çok şükür neden mama vereyim emzireyim diyorum yok yoruluyor mama verelim uyusun diyor onada sinirleniyorum.

Kızlar sizler ilk 20 günde evinizin her işini yapabilir duruma geldinizmi benmi çok beceriksizim ne zaman kimseye hitiyacım olamdan herşeyi yapabilicem

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…