ahh ahh dun oglen 14 dan gece 24 e kadar uyumadi..saka gibi ya tamm 10 saat oyle bakindi agladi beslendi helak oldu resmen..bir bebek nasil bukadar ayik kalir anlamiyorum gecede sadece 2 saat uyudu sonra uyumadi :-(Kızlar bebeğim satşlerdir uyumuyor emziriyorum eşime veriyorum dinleniyorum ama hep uyanık.belki 4-5 saat oldu hala direniyor.
2ay sonra cnmKızlar bebeklerinize kalça ultrasonu çektirdinizmi benim doğum yaptığım hastaneden bir ay sonrasına gün verdiler ama acaba ne kadar doğru bir aylıkkken çekilmesi siz çektirdinizmi yada kaçıncı ayında çektireceksiniz.
herkese günaydın yarım yamalak olsada uyuduk sayılır dimi :) kızlar bi konuda fikrinize ihtiyacım var 2 gündür kara kara düşünüyorum ben kızımın aylık kontrolleri ve aşıları için türkiye hastanesine götürüyorum bugün kızım 2 aylık oldu ama 1.ay aşılarını vurulurken 2.ay aşıları içn bize 8 mayısa gün verildi aşı vuran kişi tarafından 2 buçuk aylıkken yapılıcak yani ama sorun şuki ben haftaya çarş.yeni bir işe başlıyorum ve izin alabileceğimi sanmıyorum girer girmez işe kızımı annem ve eşim götürür ama anlattığınıza göre çok korkucak benim olmam lazım emzirip sarılmam lazım kuzuma acaba söylemi yapsam diyorum bugün sağlık ocağı aramış sabah kızım 2 aylık olmuşken gidip onlaramı vurdursam işe başlamadan hasttaneye sadece kontrole götürürler 8 mayısta neyapmalıyım sizce
Selam kizlar cok zor bi gun gecirdim oglum meme disnda hep agladi altini degistirrdim kakasi yesil yapiskandi bu ne demek bilenvaar mi
kızlar deliricem yaa..
bebeğim emerken memeyi çekiştirip durduk yere ağlıyor. gazı var sandım kaldırdım, daha fazla ağladı, altını değiştirip karnına gaz melhemiyle masaj yapıp ayak altına elma yağı falan sürdüm. şimdi gösümde uyudu yine gazını çıkarmadan.
sizce sorun gaz mıdır? bir de akşam nohut yemiştim, o rahatsız etmiş olabilir mi? kimyon da koymuştum halbuki.
YAvrumun 2 aylik asisi oldu bugun hemsire panik oldgumu bildigi icin sen disari cik dedi .. bende kapidan baktim cokok agladi
Sonra morardii odum koptu o bitti derken daha bitmedi demezmi bacaginada vurdu(busefer mosmor oldu yine zor kendine getirdiler (icim parcalNiyor..cook uzuluyorum sonra eve geldik uyudu..3saat sonra siddetli aglamaya basladi ateside cikti hemen ilacini verdim...tabi bu safhada evdede her cani yandiginda morardi..aliskanlik etti yavrumdaa (bugun bude ( mevlutumuz vardi annem olmasa ben panikten olurdumm..bebek morarmalaeina dayanamiyrorum..acisi oldugundan bugun mamada pek icemwmedi ( bacagi kipkirmizi oldu telefon actim saglik ocagina olabikirmis..cok asiri sisme okursa getir dedi..aksamustu yine ateslendi gibi oldu yine verdim..birde bebegim surekli hiiiikk diye nefes alamiyomus gibi sesler cikariyor ve tikaniyor..heemen kucagima aliyorum oyle nefes aliyor ama neden?aranuzda varmi boyle durumda?genizleri icin damlasi var onuda yapiyorum ama yinede ayni..neden olabilir ki?
herkese günaydın yarım yamalak olsada uyuduk sayılır dimi :) kızlar bi konuda fikrinize ihtiyacım var 2 gündür kara kara düşünüyorum ben kızımın aylık kontrolleri ve aşıları için türkiye hastanesine götürüyorum bugün kızım 2 aylık oldu ama 1.ay aşılarını vurulurken 2.ay aşıları içn bize 8 mayısa gün verildi aşı vuran kişi tarafından 2 buçuk aylıkken yapılıcak yani ama sorun şuki ben haftaya çarş.yeni bir işe başlıyorum ve izin alabileceğimi sanmıyorum girer girmez işe kızımı annem ve eşim götürür ama anlattığınıza göre çok korkucak benim olmam lazım emzirip sarılmam lazım kuzuma acaba söylemi yapsam diyorum bugün sağlık ocağı aramış sabah kızım 2 aylık olmuşken gidip onlaramı vurdursam işe başlamadan hasttaneye sadece kontrole götürürler 8 mayısta neyapmalıyım sizce
Selam kizlar cok zor bi gun gecirdim oglum meme disnda hep agladi altini degistirrdim kakasi yesil yapiskandi bu ne demek bilenvaar mi
Gazdandır canım ama devası nedir bilemiyorum
Bnm paşa da çok sıçrıyor tıkanıyor
Ters çeviriyorum hemen
Aşılarda bebeğin
Yalnız bırakma güçlü dur ve bebeğinin elinden tut
Daha sakin atlatacaktır acısını
Sağlık ocağında yaptır canım
Kaç günlük cnm bebek
15. Güne kadar normal
Değilse arka arkaya hep yeşil ve yapışkansa doktora Danış
slm kızlar bayadır girmiyorum bizim prenses baya uğraştırıyor. iki gündür çok moralim bozuk akşam üstü sütüm yetmiyor bizimkide çıldırıyor emiyo emiyo boş olunca kıyameti koparıyor. son çare hazır mama verdim nasıl içtiğini görseniz afrikadaki çocuklar tok dersiniz. gece oluncada benim sütler dolup taşıyor. anlamadım ki gece gündüz süper ama akşama kadar bitiyor. napıcam ya bolbol su içiyorum rezene falan ama işe yaramadı. bugünde tıkanan damarlar için bal şerbeti önermişler denedim bakalım akşama kadar ne olacak. acaba günlük 2-3 saatlik uykuyla duruyorum yeterli dinlenemediğimden olabilir mi nolur bilen varsa fikrini söylesin:18:
Bende öyle yaptırmaya karar verdim çok hırpalanıyor hemde aşı ile aynı gün verdiler bende o gün yaptırmıycam.Canim bugun 38 gunluk ins
Canim biz cektirdik tam ilk ayimizda ama bence ikinci aydan sonra cektirmenisi tavsiye ediyorum cunku ilk ayda hnuz gelismemis olabiliyo ve olumsuz sonus alabiliyosunuz bizim ole oldu degerleri 60 olmasi gerekirken bir bacak 58 digeri ise 59 cikti hastanede. İr kac anne ile gorustun onlarinda basina gelmis bosuna paranizdan Olmayin hmde moraliniz bozulmasin zaten 3. Aya kadar vaktiniz var bizim 2. Ay icin tekrar istedilr bu herkeste olabiliyomus yuzde 70 olumlu sonuc alinamiyomus umarim ikinci gitmemizde duzelmis olur zaten degerler cok uc degil cok sukur
Ben sezeryan doğum yaptım ama yinede çektiricem tabi ama 2. ayında.bizde 1 aylıkken çektirdik kalça ultrasonunu.
doktorumuz özellikle normal doğum yapanlarda daha sık rastlanıyor kalça çıkıklığına dedi.
bende normal doğum yaptığım için korkmuştum ama çok şükür bir şey çıkmadı..
Aynene şuandada uyumamak için direniyor hergün bu sattlerde aynı.ahh ahh dun oglen 14 dan gece 24 e kadar uyumadi..saka gibi ya tamm 10 saat oyle bakindi agladi beslendi helak oldu resmen..bir bebek nasil bukadar ayik kalir anlamiyorum gecede sadece 2 saat uyudu sonra uyumadi :-(
2ay sonra cnm
Bugun tam bir aylik olduk sabahtan asiya gittik kuzumu aglattilar simdi uyutmaya calisiyorum atesimiz yok daha bakalim ins olmaz. bide gogsum emzirmekten aciyo diyen arkadaslar kremle dalan ugrasmayin karbonat cok iyi geliyo hemen iyilestiriyo ben dogdugundan beri yapiyorm daha hic yara okmadi
kızlar ip atlamanın süte etkisi varmıdır kaynanam atlama sütünü keser dedi ama çok güzel zayıflatıyomuş bilgisi olan varsa paylaşabilir mi
bide şu saç boyatma işi karasız kaldı süe geçiyou boyatan varmı aramızda
Saç boyatma ile ilgili net bir bilgi edinirsen banada mesaj atarmısın bende iki renk saçlar ve aradaki beyazlarla dolanıp duruyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?