2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Kızlar bebeğim satşlerdir uyumuyor emziriyorum eşime veriyorum dinleniyorum ama hep uyanık.belki 4-5 saat oldu hala direniyor.
ahh ahh dun oglen 14 dan gece 24 e kadar uyumadi..saka gibi ya tamm 10 saat oyle bakindi agladi beslendi helak oldu resmen..bir bebek nasil bukadar ayik kalir anlamiyorum gecede sadece 2 saat uyudu sonra uyumadi :-(

2ay sonra cnm

herkese günaydın yarım yamalak olsada uyuduk sayılır dimi :) kızlar bi konuda fikrinize ihtiyacım var 2 gündür kara kara düşünüyorum ben kızımın aylık kontrolleri ve aşıları için türkiye hastanesine götürüyorum bugün kızım 2 aylık oldu ama 1.ay aşılarını vurulurken 2.ay aşıları içn bize 8 mayısa gün verildi aşı vuran kişi tarafından 2 buçuk aylıkken yapılıcak yani ama sorun şuki ben haftaya çarş.yeni bir işe başlıyorum ve izin alabileceğimi sanmıyorum girer girmez işe kızımı annem ve eşim götürür ama anlattığınıza göre çok korkucak benim olmam lazım emzirip sarılmam lazım kuzuma acaba söylemi yapsam diyorum bugün sağlık ocağı aramış sabah kızım 2 aylık olmuşken gidip onlaramı vurdursam işe başlamadan hasttaneye sadece kontrole götürürler 8 mayısta neyapmalıyım sizce

canım aşı vurulurken bebeğinin yanında olmanı tavsiye ederimm.
ben bugün yaptırdım aşılarını çok ağladı sarıldım emzirdim hemen.
sakinleşmesi için sana ihtiyaç duyacaktır muhakkak..ben sağlık ocağında yaptırdım aşılarını.
işe başlayınca izin alamam dersen bebeğin iki aylık olmuş nasılsa sende sağlık ocağında yaptırabilirsin bence.

Selam kizlar cok zor bi gun gecirdim oglum meme disnda hep agladi altini degistirrdim kakasi yesil yapiskandi bu ne demek bilenvaar mi

slm kızlarr

yok anacım ya kızıma nazar değdi yada 40 yaklaştıkca deliriyor

uyumuyor uyumuyor uyumuyor son on gündür gecem gündüzm zehir yaaa

kızlar bişey soracam kızım 10 15 dakikada bi alttan pırt yapıyo bazen sancıyla bazen sakin sakin bu kadar gaz yapacak ne olabilirki bilmiyorum üst gazı çok kolay kendi kendine çıkarıyo ama alt gazı çok fena sürekli gaz halinde pırt yapmasa bile ellerini yukarı doğru ayaklarınıda ileri doğru uzatıp geriniyo ama bu hareketide çok fazla yapıyo öyleki uykuya geçeceği zamn bu gaz sancısından yada gerinmeden uyanıya son iki gündüürde içtiği sütüde mutlaka çıkarıo üşütmdğinden eminim kombim sürekli yanıyo ayağı üç kat ve sürekli battanyeli geziyo bu kadar gaz ve gerinme normalmi bilmiyorum

ilk günler aptamil veryodum sadece akşam uykuya geçerken veriyorum hazır sütü sonra nede olsa anne sütü alıyo diyerek daha uygun diye bebelac vermeye başladım ablam bebelecdan olabilir dedi kendi kızınada aptamil gaz yapmııştı bebelca gemişti bundada tam teri olabilr dio sizin bi fkriniz var mı

bugün tam bi ayllık oduk pazartesi aşımız var yarında dr kontrole götüreceğiz

bende 2 gündür platese başladım valla kilo vermiyorum ama göbeğim git gide eriyor anlamadım kilom nasıl aynı kalıor

ben kendim kontrole gideceğim ama alttan baktırmak aklıma geldikce ödüm kopuyor hiç gimek istemiyorum aç yine bi taraflarını ışık tuta tuta baksınlar ayyy tüylerim ayağa kalıyor valla başka bi yolu yokmudur bunun. bide gideyim doktorumla kavga edecem valla doğum anında nasıl azarladı beni bide özel hastane güyaa

tamam anne olmak çok güzel bi duygu ama bu bebeklerin bi fişi veya pili felan olsada gece yatacak sıra iptal etsek :)) çok güzek olur demi

Gazdandır canım ama devası nedir bilemiyorum

Bnm paşa da çok sıçrıyor tıkanıyor
Ters çeviriyorum hemen
Aşılarda bebeğin
Yalnız bırakma güçlü dur ve bebeğinin elinden tut
Daha sakin atlatacaktır acısını

Sağlık ocağında yaptır canım

Selam kizlar cok zor bi gun gecirdim oglum meme disnda hep agladi altini degistirrdim kakasi yesil yapiskandi bu ne demek bilenvaar mi

Kaç günlük cnm bebek
15. Güne kadar normal
Değilse arka arkaya hep yeşil ve yapışkansa doktora Danış

Akşama misafir gelecek
3 kez yemeğinaltını kapattırdı oğlum b ana
Bu hızla akşama anca yetişir

19gunluk cnm hep altiin sarisi yapiyodu gece yesile donmus

Bugun tam bir aylik olduk sabahtan asiya gittik kuzumu aglattilar simdi uyutmaya calisiyorum atesimiz yok daha bakalim ins olmaz. bide gogsum emzirmekten aciyo diyen arkadaslar kremle dalan ugrasmayin karbonat cok iyi geliyo hemen iyilestiriyo ben dogdugundan beri yapiyorm daha hic yara okmadi

kızlar mafoldum ya 1 saattir ağlıyorum başım ağrıdı valla sağlık ocağından geldiler 3 kişi 2 tanesi kadın ben aşılar için zannettim açtım meğerse 2.topuk kanı içinmiş ben verdirmemiştim kapıda 1 saat kavga ettim almak zorundalarmış hastane bana biz aldık 1 kere zaten sağlık bakanlığına biz bildiriyoruz sağlık ocağı gereksiz alıyor demişti neyse tartıştım ama kadınlar bizimde çocuğumuz var bizde sizin gibi düşünüyorduk ama esas 2.si önemli beslendikten sonraki test daha kesin sonuç veriyor dediler kabul ettim eve girdiler eşimde evdeydi allahtan nehirimi uyandırdık ağlaya ağlaya aldılar bağırta bağırta elini tuttum ne yapıcağımı şaşırdım eşimin bile gözleri doldu insan evladına hiç kıyamıyor benim biyerimi kesseler bu kadar acı çekmezdim kucağıma aldım kadınlar çıkmadan emzirdim kuzum çok ağladı çok hala kucağımda kahvaltı bile etmedim daha başım tuttu evi ... götürüyor bebeğim kucağımda o ağlıyor ben ağlıyorum eşim napıcağını şaşırdı neyse kızlar anne olmak buymuş demek bunu anladım

slm kızlar bayadır girmiyorum bizim prenses baya uğraştırıyor. iki gündür çok moralim bozuk akşam üstü sütüm yetmiyor bizimkide çıldırıyor emiyo emiyo boş olunca kıyameti koparıyor. son çare hazır mama verdim nasıl içtiğini görseniz afrikadaki çocuklar tok dersiniz. gece oluncada benim sütler dolup taşıyor. anlamadım ki gece gündüz süper ama akşama kadar bitiyor. napıcam ya bolbol su içiyorum rezene falan ama işe yaramadı. bugünde tıkanan damarlar için bal şerbeti önermişler denedim bakalım akşama kadar ne olacak. acaba günlük 2-3 saatlik uykuyla duruyorum yeterli dinlenemediğimden olabilir mi nolur bilen varsa fikrini söylesin:18:

cnm bende aynı durumdayım gün boyu emzirmeye yetiyor ama akşam olunca bişey kalmıyor ben de yatmaya yaın mama veriyorum gece yine dolu dolu memelerle devam ediyorum ve uyku çok etkiliyor uyuduğum zamn bol bol sütüm oluyo ama günde bi defadan bişey olmaz ben vemeye devam ediyom hem kilo almasınada yardımcı oluyor elimizden geleni apıyoruz sıkma canını böyle stres yaptıkca daha çok soun çıkıyo

Bugun tam bir aylik olduk sabahtan asiya gittik kuzumu aglattilar simdi uyutmaya calisiyorum atesimiz yok daha bakalim ins olmaz. bide gogsum emzirmekten aciyo diyen arkadaslar kremle dalan ugrasmayin karbonat cok iyi geliyo hemen iyilestiriyo ben dogdugundan beri yapiyorm daha hic yara okmadi

kızlar ip atlamanın süte etkisi varmıdır kaynanam atlama sütünü keser dedi ama çok güzel zayıflatıyomuş bilgisi olan varsa paylaşabilir mi

bide şu saç boyatma işi karasız kaldı süe geçiyou boyatan varmı aramızda

Bende öyle yaptırmaya karar verdim çok hırpalanıyor hemde aşı ile aynı gün verdiler bende o gün yaptırmıycam.
Ben sezeryan doğum yaptım ama yinede çektiricem tabi ama 2. ayında.
ahh ahh dun oglen 14 dan gece 24 e kadar uyumadi..saka gibi ya tamm 10 saat oyle bakindi agladi beslendi helak oldu resmen..bir bebek nasil bukadar ayik kalir anlamiyorum gecede sadece 2 saat uyudu sonra uyumadi :-(

2ay sonra cnm
Aynene şuandada uyumamak için direniyor hergün bu sattlerde aynı.

Karbonat kurutup çatlatıyor diye vazgeçtim yapmaktan tekrar deniyim olmazsa inşllah fayda eder.

Saç boyatma ile ilgili net bir bilgi edinirsen banada mesaj atarmısın bende iki renk saçlar ve aradaki beyazlarla dolanıp duruyorum.

kızlar bi ara yazdım ama tkrar yazmak istedim çörek otu kaynatıp suyuu bebeğe 3 4 çay kaşığı verince gerçeken gaz konusunda çok rahatlatıyo geceden beri uyumayan kız sabah vermiştim 2 saattir uyuyo habriniz olsun deneyin derim

bende bol bol çene yetiştiriyorum size vakit bulmuşken yorgunluktan uyku tutmuyo valla elmacık kemiklerime uykusuzluktan sncı giriyo valla

ama birazdan liseden arkadaşım gelecekmiş onu bkliyorum

ay ne kadar dolmuşum sürekli yazasım var çoktandır girmiyodum

kızım yine uyumayı beceremedi ben uyutuyorum o uyanıyo 4. kez deniyorum ben salladıkca o gülüyo bi tarafdanda esniyo çok tatlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…