sariligimiz uzadi cnm bunu arastiriyorlar.inşallah iyi çıkar sonuçlar belirtileri nelerdi şikayetiniz neydi gerek duydu doktor
canim cok cok gecmis olsun,ah kiyamam ben onainsallah yatmasina gerek kalmaz
Gecmis olsun insallah bisey cıkmaz
geçmiş olsun inşallah bu seferki iyi çıkarda hastaneye yatmaya ihtiyaç kalmaz
yatarsada sakın kendini üzme bebeğinin yanında dik durarak ona destek ol
bebekler çok zeki oluyo annelerinin andişelerini çok çabuk
cnm tam idrar temiz lökasit yok epitel yok ama kulturde cikti üreme.siz kendiniz mi kullaniyorsunuz antibiyotigi..dr kucuk oldugu icin yatis yapmamiz lazim antibiyotik gozlem altinda verilmeli dedi.gecmıs olsun canım...ama lökosıt yokba sen yanlış hatırlamıyorsam,enfeksıyon fazlamıymış ki..benım kızımdada enfeksıyon cıktı antıbıyotık kullanıyoruz,kültür yapılmadı bize ama
canım çok geçmiş olsun
dualarım bebeğine
Canım çok geçmiş olsun
Rabbim şifa versin inşallah sizi sıkıntıya sokmadan
iyi akş kızlar nasılsınız.bebişlerle zaman nasıl geçiyor.biz bugün 42 günlük olduk ve kızım 2-3 gündür bambaşka bir hale döndü.acayip huy değiştirdi.uyku düzeni,yemesi,uyanıkken durma hali.çok sıkıntılıyım.emmediği için hazır mama aptamil yiyor.öncedende midesi bulanıyodu bazen kusuyodu.doktora sorduk mamadan olabilir dedi.hipp organik
mamayı önerdi bundada feci şekilde mide bulantısı.gaz sancısı. ne yapacağımı bilmiyorum.sürekl huzursuz.bu mamaları kullanan varmı.sizde durumlar nasıl acaba
Kızlar kendimi çok kötü hissediyorum hiç destek çıkanım yok.
Bbeğim gazlı ve uyku problemimiz var.
Haliyle o uyumadığı için bende uykusuz kalıyorum ve ne zaman uyursa bende yatmak istiyorum
hem hala göğüslerim çok acıyor ve yorgunluğum var.
Hiçbir işimide yapamıyorum annem yapıyor sağolsun
ama oda sen o uyuduğunda uyursan hiç yapamazsın işlerini
ben gece siz uyurken yapardım herşeyimi falan deyince bende kendimi kötü hissettim.
sanki bana yardım ettiği için memnuniyetsiz gibi geldi
ve bende kendimi öyle deyince beceriksiz hissediyorum
ilk günlerden beri elimden geleni yapıyorum
gece hep tek ilgileniyorum bebeğimle çok şükür gelişimide çok iyi ama yinede bakamıyorsun deniyor
kendimi kötü hissediyorum moralim bozuldu ağladım
annem geldi ne oldu dedi
bende ağlıyordum siz küçükken nasıl büyüyeceksiniz diye dedi
bende olurmu ben beceriksizim siz herşeyin en iyisini yapıyorsunuz dedim
oda alındı artık karışmam hiçbirşeyde demem dedi çıktı gitti
ben şuan kendimi daha kötü hissediyorum
kızımda sürekli ağlıyor zaten ben ona yetemediğimi düşünürken eleştirilere katlanamıyorum kızımda ağladıkça yetemiyorum ona diye içim gidiyor
Birde bebeğimin gazı olduğundan bazen tokta olsa emmek istiyor emerkende ağlıyor eşimde her ağladığında mama verelim emerken ağlıyor yoruluyor diyor sütüm var çok şükür neden mama vereyim emzireyim diyorum yok yoruluyor mama verelim uyusun diyor onada sinirleniyorum.
Kızlar sizler ilk 20 günde evinizin her işini yapabilir duruma geldinizmi benmi çok beceriksizim ne zaman kimseye hitiyacım olamdan herşeyi yapabilicem
Doktor bize 16 saat uyumalı demişti
Amaa benim paşa 10 saat xor uyuyor
Sz de nsl durmlar
Kızlar sizinle birsey paylaşacağım, çünkü artık dayanmakta zorlanıyorum. Belki moral verirsiniz belki akıl, bilmiyorum ama çok yalnız hissediyorum. Benim sorunum esimle. Son zamanlarda o kadar agresif oldu ki, tanımamıyorum. Zaten pek sütten çıkmış ak kasık degildi ama bana kızımızı doğurduğum gunün ertesi gunü kızıp bağırdı.. Annemler yoktu o gün yanlizdik. Herseyi hazırlayıp gitmislerdi. Bizimki yedi icti hadi topla dedi. Dikislerimden dolayı, oturup kalkmam zor, yürümek zor, eğilmek acı veriyor, ya dünyalar güzeli bir prenses vermisim ona çok istediği şeyi. Daha bir gün olmuş. Neymiş efendim herkesin bir gorevi varmış mutfak benim isimmis. Madem öyle annemler gitmeseymis. Annem de rahatsız zaten, koluna biri girerek yürüyor. Ablam esinden izin alamadı. Sonuçta yemeği yapıp sofrayı kurup gittiler. Olay oldu. Bugün de ben bebeği emziriyorum, 4.5 yasında oğlum yatmak istemiyor, oyuncak oynuyor gürültü yapıyor falan, o da hasta ve ateşli aslında. Bana emzirmeyi bırak oğlanı sustur yatir sonra devam et diyor. Kendisi iPad oynuyor. Tv seyrediyor. Gece yattık, bu yaptığın haksızlık değil mı dedim diye kızdı. Açıköğretim onlisans okuyorum, son dönemim, dgs düşünüyorum. Ona da izin vermeyecekmiş. Egitim hayatımı bitirmismis. Bu bana yaptıkları. Oğluma da çok bağırıyor, hatta hirpaliyor. Kolundan tutup odanın dısına atıyor, üzerine de kapıyı çarpıyor. Cocuğun halini gördükçe dayanamıyorum artık. Ailesi ile konuşacağım. Hoş babası da boyleymis ama artık hatasını anlamış olmalı ki oğluna nasihat ediyor. Belki ise yarar. Aslında durumu psikologluk ama ?!
Doktor bize 16 saat uyumalı demişti
Amaa benim paşa 10 saat xor uyuyor
Sz de nsl durmlar
Inanamiyorum esinin davranislarina. Neden boyle davraniyor? Onceden de mi boyleydi?Kızlar sizinle birsey paylaşacağım, çünkü artık dayanmakta zorlanıyorum. Belki moral verirsiniz belki akıl, bilmiyorum ama çok yalnız hissediyorum. Benim sorunum esimle. Son zamanlarda o kadar agresif oldu ki, tanımamıyorum. Zaten pek sütten çıkmış ak kasık degildi ama bana kızımızı doğurduğum gunün ertesi gunü kızıp bağırdı.. Annemler yoktu o gün yanlizdik. Herseyi hazırlayıp gitmislerdi. Bizimki yedi icti hadi topla dedi. Dikislerimden dolayı, oturup kalkmam zor, yürümek zor, eğilmek acı veriyor, ya dünyalar güzeli bir prenses vermisim ona çok istediği şeyi. Daha bir gün olmuş. Neymiş efendim herkesin bir gorevi varmış mutfak benim isimmis. Madem öyle annemler gitmeseymis. Annem de rahatsız zaten, koluna biri girerek yürüyor. Ablam esinden izin alamadı. Sonuçta yemeği yapıp sofrayı kurup gittiler. Olay oldu. Bugün de ben bebeği emziriyorum, 4.5 yasında oğlum yatmak istemiyor, oyuncak oynuyor gürültü yapıyor falan, o da hasta ve ateşli aslında. Bana emzirmeyi bırak oğlanı sustur yatir sonra devam et diyor. Kendisi iPad oynuyor. Tv seyrediyor. Gece yattık, bu yaptığın haksızlık değil mı dedim diye kızdı. Açıköğretim onlisans okuyorum, son dönemim, dgs düşünüyorum. Ona da izin vermeyecekmiş. Egitim hayatımı bitirmismis. Bu bana yaptıkları. Oğluma da çok bağırıyor, hatta hirpaliyor. Kolundan tutup odanın dısına atıyor, üzerine de kapıyı çarpıyor. Cocuğun halini gördükçe dayanamıyorum artık. Ailesi ile konuşacağım. Hoş babası da boyleymis ama artık hatasını anlamış olmalı ki oğluna nasihat ediyor. Belki ise yarar. Aslında durumu psikologluk ama ?!
Ah bu kaynanalar yok muCanim Ayni durumu bende yasadim maleseff esim bana deliler gibi asikti taki dogum yapana kadar..bana dogum yaptigim gun ben hastanedeyjen aci cekerjen geruzekali dedi!dusun ben ona enguzel hediye vermistim sevgililer gununde..hic ilgilenmedi yanimda olmadi hep diiger idada pc.basindaydi.annesi bizde kaliyodu durmadan odalarda fusir fisir konysuyodularr taki kaynanami evden kovana kadar..yyzsuz burasi benim evim deyip gitmiyecegini soyledi maksadu hep kalmakti herhalde..zorka zarla zor cikardim evden onu..meger bizinkini fisfirlemis anasi..artik ne diyosa odalarda..birde erkekler kadin gibi duygulu olmuyor..onlar icin cocuk pek onem tasimiyor cogu boyle.kimi babada o duyguyu yakakayabiliyor.ben hep evde perisan gezdim ki ben susume bakimima duskum biriyimdir.bizimki sogudu iyice benden.sonunda olaya el attim her gelmeden once giyindim suslendim puslendim..o gelincede yuz vermedim cildirdi:)) uzun sure zit gittim ve hep yaptiklarini yuzune vurdum..simdi yeni yrni iyiyiz..anliyacagin erkekk milletii! Onlar icin kadin dik durmali bakimli olmali..(birde kendinu kasmali)gerisi onemli degil..maleseff..
Kızlar sizler ilk 20 günde evinizin her işini yapabilir duruma geldinizmi benmi çok beceriksizim ne zaman kimseye hitiyacım olamdan herşeyi yapabilicem
sariligimiz uzadi cnm bunu arastiriyorlar.
kızlar, bebeğim kakasını iki gündür düzensiz yapıyor, normalde günde beş altı defa yapardı, ama iki gündür iki kere anca yapıyor, onu da ıkına ıkına, çok zorlanıyor yavrum. zeytinyağı içirdiğim halde anca yaptı, sadece anne sütü veriyorum, bu sorunu yaşayan, benimle aynı durumda olan var mı? burada bi arkadaş aynı sorunu yaşamış, doktor makatta yırtık var demiş, benimde aynı sorun olabilir mi? yoksa bu durum normal mi?
Bbeğim gazlı ve uyku problemimiz var.
Haliyle o uyumadığı için bende uykusuz kalıyorum ve ne zaman uyursa bende yatmak istiyorum
hem hala göğüslerim çok acıyor ve yorgunluğum var.
Hiçbir işimide yapamıyorum annem yapıyor sağolsun
ama oda sen o uyuduğunda uyursan hiç yapamazsın işlerini
ben gece siz uyurken yapardım herşeyimi falan deyince bende kendimi kötü hissettim.
sanki bana yardım ettiği için memnuniyetsiz gibi geldi
ve bende kendimi öyle deyince beceriksiz hissediyorum
ilk günlerden beri elimden geleni yapıyorum
gece hep tek ilgileniyorum bebeğimle çok şükür gelişimide çok iyi ama yinede bakamıyorsun deniyor
kendimi kötü hissediyorum moralim bozuldu ağladım
annem geldi ne oldu dedi
bende ağlıyordum siz küçükken nasıl büyüyeceksiniz diye dedi
bende olurmu ben beceriksizim siz herşeyin en iyisini yapıyorsunuz dedim
oda alındı artık karışmam hiçbirşeyde demem dedi çıktı gitti
ben şuan kendimi daha kötü hissediyorum
kızımda sürekli ağlıyor zaten ben ona yetemediğimi düşünürken eleştirilere katlanamıyorum kızımda ağladıkça yetemiyorum ona diye içim gidiyor
Birde bebeğimin gazı olduğundan bazen tokta olsa emmek istiyor emerkende ağlıyor eşimde her ağladığında mama verelim emerken ağlıyor yoruluyor diyor sütüm var çok şükür neden mama vereyim emzireyim diyorum yok yoruluyor mama verelim uyusun diyor onada sinirleniyorum.
Kızlar sizinle birsey paylaşacağım, çünkü artık dayanmakta zorlanıyorum. Belki moral verirsiniz belki akıl, bilmiyorum ama çok yalnız hissediyorum. Benim sorunum esimle. Son zamanlarda o kadar agresif oldu ki, tanımamıyorum. Zaten pek sütten çıkmış ak kasık degildi ama bana kızımızı doğurduğum gunün ertesi gunü kızıp bağırdı.. Annemler yoktu o gün yanlizdik. Herseyi hazırlayıp gitmislerdi. Bizimki yedi icti hadi topla dedi. Dikislerimden dolayı, oturup kalkmam zor, yürümek zor, eğilmek acı veriyor, ya dünyalar güzeli bir prenses vermisim ona çok istediği şeyi. Daha bir gün olmuş. Neymiş efendim herkesin bir gorevi varmış mutfak benim isimmis. Madem öyle annemler gitmeseymis. Annem de rahatsız zaten, koluna biri girerek yürüyor. Ablam esinden izin alamadı. Sonuçta yemeği yapıp sofrayı kurup gittiler. Olay oldu. Bugün de ben bebeği emziriyorum, 4.5 yasında oğlum yatmak istemiyor, oyuncak oynuyor gürültü yapıyor falan, o da hasta ve ateşli aslında. Bana emzirmeyi bırak oğlanı sustur yatir sonra devam et diyor. Kendisi iPad oynuyor. Tv seyrediyor. Gece yattık, bu yaptığın haksızlık değil mı dedim diye kızdı. Açıköğretim onlisans okuyorum, son dönemim, dgs düşünüyorum. Ona da izin vermeyecekmiş. Egitim hayatımı bitirmismis. Bu bana yaptıkları. Oğluma da çok bağırıyor, hatta hirpaliyor. Kolundan tutup odanın dısına atıyor, üzerine de kapıyı çarpıyor. Cocuğun halini gördükçe dayanamıyorum artık. Ailesi ile konuşacağım. Hoş babası da boyleymis ama artık hatasını anlamış olmalı ki oğluna nasihat ediyor. Belki ise yarar. Aslında durumu psikologluk ama ?!
Günaydın........
Günaydın........
Bu doneme kadar uzayan sariliga anne sutu sariligi deniyo,hicbir tehlikesi yok bebege merak etme,eger iyi besleniyor,cisini kakasini yapiyosa tamamdir Allah'in izniyle,benim oglumda da var hala ama baya azaldi,gunese cikar hergun bi 15-20 dakika,ben camin onunde yatiriyorum hergun biraz,pencereler kapali tabi,bacaklarini ciplak birakiyorum,kestiriyo oyle,tavsiye ederim,d vitamini ayricaBizimde sariligimiz hala gecmedi doktora sordugumda artik onun beyin damarlari olustu onemli diil dedi. Test falan yapmadi. yaptirmalimiyim sizce
Günaydın........
Bu doneme kadar uzayan sariliga anne sutu sariligi deniyo,hicbir tehlikesi yok bebege merak etme,eger iyi besleniyor,cisini kakasini yapiyosa tamamdir Allah'in izniyle,benim oglumda da var hala ama baya azaldi,gunese cikar hergun bi 15-20 dakika,ben camin onunde yatiriyorum hergun biraz,pencereler kapali tabi,bacaklarini ciplak birakiyorum,kestiriyo oyle,tavsiye ederim,d vitamini ayrica
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?