Herkese merhabalar minik meleklerin güzel anneleri bende sessiz bir mart annesi olarak sizlerin paylaşımlarından çok faydalandım Allah razı olsun benim oğlumda 8 mart doğumlu sorunumuz şuki bebeğimin uykusu gelince eğer emiyorsa sorun yok emerken uykuya dalıyor yada emer emmez yerine koyunca ama bazende tok ve altı temiz olmasına rağmen uykusu gelince ve gazıda varsa mümkün değil ne memetutuyor ne bişey o kadar ağlıyorki battaniyesinin arasında sallamadan sakinleşmiyor asla sizler nasıl uyutuyosunuz bebişleri ?
Birde eve gelenelrden bebekli olanlar dur daha bunlar iyi günlerin diş çıkarmya başlasın görürüm seni helebir yürüsün zaptedemeyeceksin demiyorlarmı sinir oluyorum ben de diyorumki ne derseniz deyin gözüm korkmuyor bakarım ben diyorumda fazla uzatamıyorlar ama amaçları ne anlayamıyorum
kızlar ya kızımın yüzü sivilce doldu, yüzü, saç dipleri ve boynusizde de oldu mu, ya da doktora soranınız varmı?? haftaya gideceğiz doktora o zaman soracağım ama fena takıldı kafama
Herkese merhabalar minik meleklerin güzel anneleri bende sessiz bir mart annesi olarak sizlerin paylaşımlarından çok faydalandım Allah razı olsun benim oğlumda 8 mart doğumlu sorunumuz şuki bebeğimin uykusu gelince eğer emiyorsa sorun yok emerken uykuya dalıyor yada emer emmez yerine koyunca ama bazende tok ve altı temiz olmasına rağmen uykusu gelince ve gazıda varsa mümkün değil ne memetutuyor ne bişey o kadar ağlıyorki battaniyesinin arasında sallamadan sakinleşmiyor asla sizler nasıl uyutuyosunuz bebişleri ?
kızlar ya kızımın yüzü sivilce doldu, yüzü, saç dipleri ve boynusizde de oldu mu, ya da doktora soranınız varmı?? haftaya gideceğiz doktora o zaman soracağım ama fena takıldı kafama
Merhaba arkadaşlar önceki sayfaları okuma şansım olmadı, belki konusu geçmiştir. Bebeğim 1 haftadır burunda hırltılar çıkarıp duruyor, dr götürdüm bişey yok dedi.sadece burunda tıkanıklık oluyor dedi. Iyi de bu nasıl geçerfikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim. Bu arada okyanus suyu denilen şeyi kullanıyorum fayda etmedi. özellikle gece çok oluyor,ne ateş ne öksürük hiç biri yok çok şükür ama bu hırltılar yüzünden gecede 10 defa uyanıp bakmak zorunda kalıyorum korkudan. Yorumlarınızı bekliyorum.teşekkürler.
Benim oglumda 9 mart dogumlu,meme haricinde uyudugu hic olmadi,bazen kucakta gezerken dalicak gibi oluyo,yerine koydugumuz anda aciliyo gozler:)Herkese merhabalar minik meleklerin güzel anneleri bende sessiz bir mart annesi olarak sizlerin paylaşımlarından çok faydalandım Allah razı olsun benim oğlumda 8 mart doğumlu sorunumuz şuki bebeğimin uykusu gelince eğer emiyorsa sorun yok emerken uykuya dalıyor yada emer emmez yerine koyunca ama bazende tok ve altı temiz olmasına rağmen uykusu gelince ve gazıda varsa mümkün değil ne memetutuyor ne bişey o kadar ağlıyorki battaniyesinin arasında sallamadan sakinleşmiyor asla sizler nasıl uyutuyosunuz bebişleri ?
Sicaktan oluyo o,yeni dogan bebegin ter bezleri tam calismiyo,o da terlemek yerine isilik dokuyo,biraz serin tut soner kaybolurlar hemenkızlar ya kızımın yüzü sivilce doldu, yüzü, saç dipleri ve boynusizde de oldu mu, ya da doktora soranınız varmı?? haftaya gideceğiz doktora o zaman soracağım ama fena takıldı kafama
Merhaba arkadaşlar önceki sayfaları okuma şansım olmadı, belki konusu geçmiştir. Bebeğim 1 haftadır burunda hırltılar çıkarıp duruyor, dr götürdüm bişey yok dedi.sadece burunda tıkanıklık oluyor dedi. Iyi de bu nasıl geçerfikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim. Bu arada okyanus suyu denilen şeyi kullanıyorum fayda etmedi. özellikle gece çok oluyor,ne ateş ne öksürük hiç biri yok çok şükür ama bu hırltılar yüzünden gecede 10 defa uyanıp bakmak zorunda kalıyorum korkudan. Yorumlarınızı bekliyorum.teşekkürler.
iyiakşamlar kızlar
göbeginizdeki çizgi ne alemde kayboldu mu?
Kayınvalide ve annelerden bahsedilmiş o halde bende anlatayımdoğum yaptığım ilk hafta bebeğimin göbeği düşünce banyo yaptırcaz ben elimde banyo termometresi ile suyun sıcaklığını ayarladım kayınvalidem sıcak diyo annem soğuk diyo ben termometreye bakıyorum olması gereken değerde resmen inatlaştılar ikisinede patladım ikiside menopozda ben lohusa evde fazlasıyla gergin bir ortam oluşmuştu.Allahtan şuan sadece annem yanımda ama o da bazen abartıyo ev 27 derece sıcaklıkta halâ ev soğuk diyo yada bazen kombiyi kısıyorum biraz ev çok sıcak dahada kıs diyo bu menopoz halleri beni deli ediyo.
Sormaa benide deli ediyoduu:))kombi hep ayni derecede icersi soguk diyor yukselt diyodu bende yukseltmiyodum yukselttim diyodum aradan yarim saat gecince off sicak basti kis kis kombiyi diyoodu:))))ne guluyodumm anne hep ayni isida sen menopozlusun deyincede kiziyoduu:))bebegi kendine gore ayarladi sardi sarmaladi hep cocugu gorseniz ev hamam gibiydi iki kat battaniye ustune ayrica battaniye cift kiyafetler sonra bebusun yuzu sivilce dolduu yavruumm:))ortme deyincede sen cok biliyonn hastami etcen diyodu bidee:))gidince yavrumda rahatladi yuzundekiler gectii:))ah su anneler bakalim biz nasil olcaz:)
Sivilce durumu benim oğlumda da var:))) kızlar hatta gögüs çevresinede yayıl doktorumuz kendiliğinden geçer ara ara yoğunlaştığı olabilir panik yapma geçecek ve baharatlı şeyler yeme dedi (süt artırmak için humana çay iç dedi ama çelişiyo, sonuçta baharatlı o da) oğlumu sık sık yıkayınca (2günde bir) azalmaya başladı
bugun doktora gıttım kontrol için artık 40 bıttı...hersey normal artık dedi normal hayata dönebilirsin dedi...bikaç karın hareketı gösterdı vede yuruyüş önerdi..vitamin ve demir ilaçlarına devam onun dışında ilaç yok agrı kesıcı olarak sadece minoset...
ama benım dıkışlerimde acıma oluyor ara ara özellikle banyo sonrası falan ama dikkat et koru kendini dedi bıraz zaman alabılır normale dönmesi sonucta kesik yeri dedi...sizlerde varmı acı????
kızlar benim bu halim ne olucak bilmiyorum çok kötü hissediyorum kendimi
bu halime şükrediyorum ama bazen çok bunaldığım oluyo
sürekli hastayım artık eşime şuram buram ağrıyo demeye utanıyorum
hastalık hastasıda değilim çok tez değil canım aksine çok dayanıklıyım
safra kesemde taş var ameliyat olmam lazım bebeğimin biraz büyümesini bekliyorum
fakat öyle bi ağrı yapıyoki bazen dayanılcak gibi değil iliyorum resmen
midemde hala rahatsız mide ağrımda sırtıma vuruyo kalbime vuruyo
bazen yemeklereden sonra çok rahatsızlanıyorum nabzım çok hızlı atıyo ve kendimi çok kötü hissediyorum
belimde düzleşme var dün ani bi hareket yaptım dünden beri popom dışarı çıkık yürüyorum çok ağrıyo belim
kan pıhtılaşmam var hematoloğa gitmem lazım
alerjim var neye dokunsam alerji yapıyo
geçen kuaförde saçımı yıkadılar başımı koyduğum lavabo ensemi öyle şişirdiki 2 gün ağrıdı ve kaşındı
sezeryandan sonrada alerji oldum
her yerim şişti özellikle ayak altlarım ve ellerim
hem kabarıyo hem ağrıyo hemde yanıyo ve kaşınıyo
bebeğimi geceler boyu ağlayarak inliyerek emzirdim
sezeryanın acısını bile unuttum alerjilerimden 40 günün sonunda biraz rahatladım yine heryerimde çıkıyo ama ayak altlarımda çıkmıyo birkaç gündür şükür
eveet daha başka bişey varmı diyosunuzdur kesin
aslında dahasıda var ama çok sık yaşamadığım şeyler olduğu için yazmadım
ben bu halde ne yapim şaşırdım
bu durum beni çok bunaltıyo bazen istiyerek yaşamıyorumki bunları
hastayım demek istemiyorum artık ne diyim allah şifamı versin
bu sıkıntıların hiç birini kafama takmıyorum yanlış anlamayın sadece bazen üst üste gelmesinden bunalıyorum yoksa bu halimede şükür
Göbeğimizdeki acı ve kahverengilik biraz daha sürermiş 6 ayda falan en erken normale döner diyorlar tabi ben sezeryanlılara soruyorum hep. Benimde hamilelikte olmayan çatlaklar şimdi çıktı gecermiki ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?