Bizim sariligimizda hala gecmedi bugun 32 gunlk oldk daha bi kere bile uyanip aglamadan durmadi. uyaniyo emiyo uyuyo yada agliyo acaba bizdedemi var doktora goturuyorum normal diyip yolluyo off ya
Canım bizdede ağlama durumları aynı karnını doyuruyor altı temiz yinede ağlıyor gazını çıkarıyor yinede ağlıyor uykuya geçememk için direniyor kucakta sürekli bazende kucağımızda uyuyor totosu yatağa deyince basıyor çığlığı
bende sadece benim oglum boyle sanirdim..cnm bizimde oyle surekli agliyor..cok nadir uyanik oldugunda sessizce etrafa bakmasi..bugun masallah nadir gunlerden birini yasiyoruz..ama genelde aksam 7 oldumu pili kurulmus gibi basliyor cigligi basmaya..gerci bizde sebep belli idrar yolu enfeksiyonundan oyle..kolik degil..
emzige gelince ben ilk basta vermedim millet ver rahat edersin dedi..1 ay gecti artik emzik filan almaz dedim ama ilk denemede aldi..oglum bu ani bekliyormus demekki... :-D:-D ama iyikide aldi rahat ediyo insan..
bizimki kucak,ayakta ve battaniyede sallama,goguste uyuma hepsine aliskin..zaten alismasin diye ugrasmadi
m..tek ugrasim oglum benim kucagima sicakligima alismayacak da ne olacak..ohhh mis gibi.. kucaklasa kucaklasa dolaniyoruz..
Nasıl da imreniyorum şu emzik alan bebeklere :) İlk fırsatta götüreceğim oğlumu, bu böyle olmayacak. Aynen öyle, kurulmuş saat gibi başlıyor akşam ağlamaya. Bir de yazmayı unutmuşum altını açtığımızda hem ortalığı suluyor hem de susuyor. Dikkat ettim her seferinde 10 dk açıksa 10 dk 30 dk açıksa 30 dk susuyor. Pişiği falan da yok. Anlayamadım gitti.
Kızlar merhaba,
"Annelikten öğrendiğim dünyada gaz diye bir şeyin var olduğudur" diyorum da gülüyorlar.
Bebeğim 1 saat uyanıksa bunun rahat 50 dakikasını ağlayarak geçiriyor. Hem de öyle böyle ağlama değil. Kendini yırtarcasına.
Gaz ilacı veriyorum, masaj yapıyorum, yediğime içtiğime dikkat ediyorum olmuyor.
Acaba kolik mi deyip fön makinası açıyorum, kolik şarkıları dinletmeye çalışıyorum, tınlamıyor bile.
Özelikle akşam 7'den 12'ye kadar çır çır çığırıyor. Gündüz de keza öyle. Bebek uyuyunca rahat ediyoruz, hani öyle ki uyanınca başladı gene seremoni diyoruz.
Gaz deyip geçiştirmekten bıktım. Kakası da normal. İlk fırsatta götüreceğim doktora.
Bir tek benim bebeğim mi böyle acaba diyorum, "ohoo, 22 saat uyumayan bebekler var" deyip teselli ediyorlar :)
Kucağa alışmasın dedimdi guya, şimdi umrumda değil, tek sussun da hep kucağımda olsun, zaman zaman kucakta olması bile susturmuyor.
Emziğe de alıştıramadım bir türlü. Bari ona alışsaydı. Emziği tutan bebişlerin anneleri, yol gösterin lütfen :)
Tamam çok şükür, sağlıklı sıhhatli ama dokunsalar ağlayacağım
Tavsiyelerinizi bekliyorum kızlar..
Bizim sariligimizda hala gecmedi bugun 32 gunlk oldk daha bi kere bile uyanip aglamadan durmadi. uyaniyo emiyo uyuyo yada agliyo acaba bizdedemi var doktora goturuyorum normal diyip yolluyo off ya
selam anneler nasilsiniz.uzun zamandir giremedim.benimde inadci kuzum dogdu.herkesin tahmin ettigi gibi kizim oldu.7 nisanda 3650 qram 51 sm olaraq geldi dunyamiza minik askim.bir birimize alismiya calisiyoruz.kizimin ismi REYYAN.o kadar kucukki buyuk kizimin yaninda cuce gibi hepinizi optuk.
nsl normal diyip yolluyor..bizde 32 gunlukken gittik suan 36 olduk..kan ve idrar tahlili yapmiyormu..30undab sonra hala devam eden sariliklarda tetkikler yapiliyor neden uzadi diye..sonuclar temiz cikarsa anne sutune bagliyorlar yoksa enfeksiyona..eger 1 ayi gectiyse sarilik hala varsa mutlaka tahlil iste..kan,tam idrar,idrar kulturu... yada baska dr a gotur cnm
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/615053-hamileyim.html
kızlar bir bakarmısınız bu konuya
işin ilginç yanı arkadaş 6 mart ta doğum yapmış 40 kontrolünde 2. ye hamile olduğunu öğrenmiş
gerçi çoğu kişi inanmamış ki bende şaştım bu duruma konu sahte olabilir diyenlerde var ne bileyim sizlere de haber vereyim dedim
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/615053-hamileyim.html
kızlar bir bakarmısınız bu konuya
işin ilginç yanı arkadaş 6 mart ta doğum yapmış 40 kontrolünde 2. ye hamile olduğunu öğrenmiş
gerçi çoğu kişi inanmamış ki bende şaştım bu duruma konu sahte olabilir diyenlerde var ne bileyim sizlere de haber vereyim dedim
günaydınlar
kızım akşamları huysuz olsada gece uykusu epey düzene girdi sabahları keyfli uyanıyo 40ımız çıkıncamı oldu kızım büyüyo ondan mı bilmem ama ben bu durumdan çok memnunum
Bizim icin alt degistirme tam bi eziyet altini degistirirken aglamaktan morariyo ustunu degistirirken agliyo. bi banyo yaptirirken susuyo oda cok uzun olmicak. emzik benim kizimda almadi hala ugrasiyorum vermek icin damakli almadi su bakkal emziklerindende bulamadim bide onu denicm bulabilirsem
günaydınlar
kızım akşamları huysuz olsada gece uykusu epey düzene girdi sabahları keyfli uyanıyo 40ımız çıkıncamı oldu kızım büyüyo ondan mı bilmem ama ben bu durumdan çok memnunum
nuk kauçuk almıştım almadı ağzına bebeğim..şimdi AVENT Emzik 0-6 Ay beyaz renk benim aldığım pakette 1 tane vardı ebebekten aldım bebeğim hemen aldı ağzına..kızlar birde bunu deneyin çok iyi oluyr bebeğim emzik kullanması.
birde beşiğin üzerine dönence taktım inanın bebeğim yarım saat bakıyor sessizz sessiz duruyor normalde böyle değildi he he =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?