2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Bizim sariligimizda hala gecmedi bugun 32 gunlk oldk daha bi kere bile uyanip aglamadan durmadi. uyaniyo emiyo uyuyo yada agliyo acaba bizdedemi var doktora goturuyorum normal diyip yolluyo off ya

Canım bizdede ağlama durumları aynı karnını doyuruyor altı temiz yinede ağlıyor gazını çıkarıyor yinede ağlıyor uykuya geçememk için direniyor kucakta sürekli bazende kucağımızda uyuyor totosu yatağa deyince basıyor çığlığı

Evettt ya ne sikintisi var anlamiyorum bide bizimki kucaga degil memeye alsti. onun icin benden baskasinda durmuyo benimde kollarim kopuyo eee surekli emdigi icin sutte kalmiyo bidaha gece bi kere mama veriyorum dun gece uyuyo memede yerine yatiriyorum kiyamet kopuyo her bebegi olana soruyorum nezaman gececek bu zor zaman diye

Nasıl da imreniyorum şu emzik alan bebeklere :) İlk fırsatta götüreceğim oğlumu, bu böyle olmayacak. Aynen öyle, kurulmuş saat gibi başlıyor akşam ağlamaya. Bir de yazmayı unutmuşum altını açtığımızda hem ortalığı suluyor hem de susuyor. Dikkat ettim her seferinde 10 dk açıksa 10 dk 30 dk açıksa 30 dk susuyor. Pişiği falan da yok. Anlayamadım gitti.

Bizim icin alt degistirme tam bi eziyet altini degistirirken aglamaktan morariyo ustunu degistirirken agliyo. bi banyo yaptirirken susuyo oda cok uzun olmicak. emzik benim kizimda almadi hala ugrasiyorum vermek icin damakli almadi su bakkal emziklerindende bulamadim bide onu denicm bulabilirsem

Bizimki sadece annemin verdigini aliyor. Emzik almasini cok istiyorum. Keyfine gore bazen bizden de aliyor.

Tam uyutmustum. Yataga girince uyandi. Emmek istedi. Olmayan sutumu verecektim. Memede uyuyor simdi. Devamli meme istiyor sutum birikmiyor haliyle.

Bizim sariligimizda hala gecmedi bugun 32 gunlk oldk daha bi kere bile uyanip aglamadan durmadi. uyaniyo emiyo uyuyo yada agliyo acaba bizdedemi var doktora goturuyorum normal diyip yolluyo off ya

nsl normal diyip yolluyor..bizde 32 gunlukken gittik suan 36 olduk..kan ve idrar tahlili yapmiyormu..30undab sonra hala devam eden sariliklarda tetkikler yapiliyor neden uzadi diye..sonuclar temiz cikarsa anne sutune bagliyorlar yoksa enfeksiyona..eger 1 ayi gectiyse sarilik hala varsa mutlaka tahlil iste..kan,tam idrar,idrar kulturu... yada baska dr a gotur cnm

cnm gözün aydın sağlıkla büyüsün güzeller güzeli Reyyan cennetteki kapılardan biri maaşallah adıyla yaşasın benimde bi oğluş vardı biliyosun buda erkekmiş hayırlısı sende 2 prenses bende 2 paşa :):)aeolun cnm

Evet bide eskisehirde doktora goturucm burdaki doktorlr biseyden anlamiyo beyin damarlari olustu artik nezamn gecerse gecsin diyo. Tum vucutta yok. sadece kafasinda kaldi ama kafamiz baya sari hemde kara sari gibibakalm yarin olmadi eskisehirde bi doktoru ariyip sorucm gel derse hemn giderm napiym

Nasi yani diyorum.baska da bise demiyorum.ne ara olmus bu.40gun iliski yasak deil mi ki.ikiz varmis da icerde mi unutulmus acaba:))))

Dün çok şükür bebek mevlüdümüz oldu güzeldi atlattık bunudaBursalılar topiğinden arkadaşlarımda geldi çok mutlu oldumBugünde kırk uçurmaya kayınvaldemlere gittik.Darısıda yapmayanların başına

O konu sahte bence. Inanmadim hic. Uyelik tarihine baksana yeni uye sayilir

günaydınlar
kızım akşamları huysuz olsada gece uykusu epey düzene girdi sabahları keyfli uyanıyo 40ımız çıkıncamı oldu kızım büyüyo ondan mı bilmem ama ben bu durumdan çok memnunum

evet ya bende dün bu konuya denk geldim gezinirken.. ama bişey anlamadım 40 gün yasak değil mi töbe yarabbiii

günaydınlar
kızım akşamları huysuz olsada gece uykusu epey düzene girdi sabahları keyfli uyanıyo 40ımız çıkıncamı oldu kızım büyüyo ondan mı bilmem ama ben bu durumdan çok memnunum

oh ne güzel kız dillendirme hiç bende çok dillendirdim kızım iyi iken şimdi çok çekiyorum maşallah maşallah

nuk kauçuk almıştım almadı ağzına bebeğim..şimdi AVENT Emzik 0-6 Ay beyaz renk benim aldığım pakette 1 tane vardı ebebekten aldım bebeğim hemen aldı ağzına..kızlar birde bunu deneyin çok iyi oluyr bebeğim emzik kullanması.
birde beşiğin üzerine dönence taktım inanın bebeğim yarım saat bakıyor sessizz sessiz duruyor normalde böyle değildi he he =)

günaydınlar

Oyyy ne guzel bizim 40miza 7 gun kaldi ins bizde duzene gireriz ama sen yinede cok soleme nazar degmesin:)

Ondan aliyim bitanede bide onu denerim. ama donence bizde ise yaramiyo ne yazikki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…