benimde buyuk kizim kolikti,aksam 6-7 gibi baslardi,artik 12-1,bi keresinde sabah 4e kadar aglamisti da acile goturmustuk nesi var diye,hastaneye girince susmustu:)) 4. ayda baya azaliyo, Allah yardimciniz olsun hanimlar,bebek icinde anne icinde cok yorucu oluyo kolik
nuk kauçuk almıştım almadı ağzına bebeğim..şimdi AVENT Emzik 0-6 Ay beyaz renk benim aldığım pakette 1 tane vardı ebebekten aldım bebeğim hemen aldı ağzına..kızlar birde bunu deneyin çok iyi oluyr bebeğim emzik kullanması.
birde beşiğin üzerine dönence taktım inanın bebeğim yarım saat bakıyor sessizz sessiz duruyor normalde böyle değildi he he =)
Kizlar hepinizden cvp bekliyorm benim bebegim uyandiginda agliyip bagiriyo hic sakince durmuyo 33 gunluguz bugun ya uyuyo ya emiyo yada bagiriyo sizinkiler sakince duruyomu offf cok zor bole olunca uyaninca hemen memeyi vermk zorunda kaliyrm yoksa ciglik cigliga bagiriyo sizinkiler nasil
bizde öyle canım nasıl oyalayacağımı bilemiyorum artık... sürekli meme, olsun emsin şikayetim yok ama halim kalmıyor tansiyonum düşüyor
Evet canım bizde bundan kullanıyoruz diğer damaklı emZikleri almadı benim oğlum da bu yarı damaklı çok güzel meme ucuna benziyo aynı birde çok kapaklı olduğu için çok rahat her emmeden sonra kaynatmaya gerek yok diğer türlü çok zor oluyodu bende dönence almayı düşünüyorum ama ileride dikkat bozukluğu yapıyomuş bebişlerde müzikli mi sizinki?
Kizlar hepinizden cvp bekliyorm benim bebegim uyandiginda agliyip bagiriyo hic sakince durmuyo 33 gunluguz bugun ya uyuyo ya emiyo yada bagiriyo sizinkiler sakince duruyomu offf cok zor bole olunca uyaninca hemen memeli vermk zorunda kaliyrm yoksa ciglik cigliga bagiriyo sizinkiler nasil
Bnm oglus da digerlerini almadi avent damaksizi aldi onu da bugün ne rahatmis yalanci emzik :))))
Cok gecmis olsun.RABBIM acil sifalar versin canimkızlar benim bu halim ne olucak bilmiyorum çok kötü hissediyorum kendimi
bu halime şükrediyorum ama bazen çok bunaldığım oluyo
sürekli hastayım artık eşime şuram buram ağrıyo demeye utanıyorum
hastalık hastasıda değilim çok tez değil canım aksine çok dayanıklıyım
safra kesemde taş var ameliyat olmam lazım bebeğimin biraz büyümesini bekliyorum
fakat öyle bi ağrı yapıyoki bazen dayanılcak gibi değil iliyorum resmen
midemde hala rahatsız mide ağrımda sırtıma vuruyo kalbime vuruyo
bazen yemeklereden sonra çok rahatsızlanıyorum nabzım çok hızlı atıyo ve kendimi çok kötü hissediyorum
belimde düzleşme var dün ani bi hareket yaptım dünden beri popom dışarı çıkık yürüyorum çok ağrıyo belim
kan pıhtılaşmam var hematoloğa gitmem lazım
alerjim var neye dokunsam alerji yapıyo
geçen kuaförde saçımı yıkadılar başımı koyduğum lavabo ensemi öyle şişirdiki 2 gün ağrıdı ve kaşındı
sezeryandan sonrada alerji oldum
her yerim şişti özellikle ayak altlarım ve ellerim
hem kabarıyo hem ağrıyo hemde yanıyo ve kaşınıyo
bebeğimi geceler boyu ağlayarak inliyerek emzirdim
sezeryanın acısını bile unuttum alerjilerimden 40 günün sonunda biraz rahatladım yine heryerimde çıkıyo ama ayak altlarımda çıkmıyo birkaç gündür şükür
eveet daha başka bişey varmı diyosunuzdur kesin
aslında dahasıda var ama çok sık yaşamadığım şeyler olduğu için yazmadım
ben bu halde ne yapim şaşırdım
bu durum beni çok bunaltıyo bazen istiyerek yaşamıyorumki bunları
hastayım demek istemiyorum artık ne diyim allah şifamı versin
bu sıkıntıların hiç birini kafama takmıyorum yanlış anlamayın sadece bazen üst üste gelmesinden bunalıyorum yoksa bu halimede şükür
Kızlar kendimi çok kötü hissediyorum hiç destek çıkanım yok.
Bbeğim gazlı ve uyku problemimiz var.
Haliyle o uyumadığı için bende uykusuz kalıyorum ve ne zaman uyursa bende yatmak istiyorum
hem hala göğüslerim çok acıyor ve yorgunluğum var.
Hiçbir işimide yapamıyorum annem yapıyor sağolsun
ama oda sen o uyuduğunda uyursan hiç yapamazsın işlerini
ben gece siz uyurken yapardım herşeyimi falan deyince bende kendimi kötü hissettim.
sanki bana yardım ettiği için memnuniyetsiz gibi geldi
ve bende kendimi öyle deyince beceriksiz hissediyorum
ilk günlerden beri elimden geleni yapıyorum
gece hep tek ilgileniyorum bebeğimle çok şükür gelişimide çok iyi ama yinede bakamıyorsun deniyor
kendimi kötü hissediyorum moralim bozuldu ağladım
annem geldi ne oldu dedi
bende ağlıyordum siz küçükken nasıl büyüyeceksiniz diye dedi
bende olurmu ben beceriksizim siz herşeyin en iyisini yapıyorsunuz dedim
oda alındı artık karışmam hiçbirşeyde demem dedi çıktı gitti
ben şuan kendimi daha kötü hissediyorum
kızımda sürekli ağlıyor zaten ben ona yetemediğimi düşünürken eleştirilere katlanamıyorum kızımda ağladıkça yetemiyorum ona diye içim gidiyor
Birde bebeğimin gazı olduğundan bazen tokta olsa emmek istiyor emerkende ağlıyor eşimde her ağladığında mama verelim emerken ağlıyor yoruluyor diyor sütüm var çok şükür neden mama vereyim emzireyim diyorum yok yoruluyor mama verelim uyusun diyor onada sinirleniyorum.
Kızlar sizler ilk 20 günde evinizin her işini yapabilir duruma geldinizmi benmi çok beceriksizim ne zaman kimseye hitiyacım olamdan herşeyi yapabilicem
Aynen canım çok rahat ama bide bunun bıraktırması var ben 3 yaşıma kadar yalancı emzikle gezmişim:) çok zor bıraktırmışlar inş oğluşum öle olmaz:)
Canim hic kafana takma ben 30 gundur annemlerdeyim.annem ablam ve ben bakiyoruz bebege.ben normal dgm yaptm dikislrmde acilma oldu. O yuzden anneme geldim.yalniz degilsin.ne demek beceriksizim.bole dusunme.benim annem de bazen ben sole yapardim falan dio.takma kafana.gececek nu gunler.Allah hepimizin yardımcısı olsun
Aminn canım evet daha dün gibiben ilk 1 ay yarım kundak yaptım.ama büyüdükçe kendini kurtarmaya başladı kundaktan.
şimdi yapmıyorum artık.yapsamda kurtarıyor ellerini kundaktan.
benim oğlumda tam tersi karnı doydumu asla memeyi tutmuyor ağzında.
bazende azcık emiyor uyuyaklıyor.memeyi bırakıyor.az emdiği için tekrar vermeye çalışıyorum memeyi ama asla almıyor..
hayırlısı olsun..zaman çabuk geçiyor yavrular büyüyorr :))
Merhaba Allah hayırlı etsin bebeğinimerhaba arkadaslar kizim bugun 55 gunluk oldu.3-4 gundur cok kusuyor.cokelek gibi..cok uzuluyorum..neden oluyor bu? normalmi?bu durumu yasayan varmi??
Senin bebiş keyfine düşkün desenePopodan mi olculuyor? Biz hep alnindan olcuyiruz.
Benim bebis de aksam saat 6 dan 10 a kadar uyumuyor.agladiginda kucagima aliyorum yine de susmazsa emziriyorum. Oyle sakinlesiyor.Ha bir de gulsen in yatcaz kalkcaz sarkisiyla sakinlesiyor. Masallah
Sağlık olsun anne varken başka olurda ama tek başınada bazı şeylere alışmak gerekiyor.Zamanla herşeyi tek başına yapmaya alışırsın.Benim annem rahatsız olduğu için hiç gelemedi.Çoğunlukla ben kendim yaptım işlerimi.Allah sağlık versinde varsın yapalımkızlar bende yalnız kaldım =( annem gitti ne zormuş hafta sonu misafirim vardı kahvaltıya geldiler hiç oturamadım arkadaşlarla annem olsaydı hazırlardı masayı bebişede bakardı !! off bugün kızımın gözlerinin içine baktım uyuşunda uyuyayım diye 1 saat anca uyudum mırıldandı uyandırdı beni kendi uyuyr =)) off kızımı çok sevyrmmm =)
kızlar bu arada bu kilolarım ne olacak !!çok çirkinim ya!! dün misafirim gelecek diye saçlarımı düzleştireyim dedim bebeğim izin vermedi saçımın yarısını yaptım diğer yarısı kaldı misafirlerde güldü halime =( bebekle çok zormuş m,safir ağırlamak !! kilolarım saçım başım of of!!
Bundan bir kaç gün öncesinde kızımın yanağında isilikten yara gibi olmuştu.Cildi pütür pütür kabuk bağlar gibi olmuştu resmen yanakları.Yanağına temre dediler nazardan olurmuş.Mevlutte hocaya okuttum hafifledi yanağı şükürnasıl gidiyor bebişlerle?
geçmişe şöyle bir göz attım ki.. çoğu kişi şu kolik zımbırtısından şikayetçi..
o bizde de var malesef.. 2-3 güne bir çığlık çığlığa kızım. ama neyse ki çözümünü buldum. hemen gaz melhemiyle bi masaj yapıyorum karnına, ardından sıcak havlu sarıyorum yada sıcak su torbasına yatırıyorum.. genelde etkisini yarım saat içinde gösteriyo. bunlar işe yaramıyosa elma yağı sürüyorum, o da olmadı duş aldırıyorum. bunlar en etkili yöntem kızlar..
lolo cnm durumuna çok üzüldüm. inşallah kısa sürede şifanı bulursun.
kızlar bebişlerdeki isilik gibi sivilceler sizde de var mı? sadece yüzünde vardı, vücudunda da oluşmuş bizimkinin. yüzünde ki arada bir yenilendiği için geçer diye düşünüyorum ama ciddi bişey de olsa dr. söylerdi heralde. 2 gün önce muayene etti. bişey söylemedi.
herkese gazsız, ağrısız bol uykulu bi akşam diliyorum..
Allah bağışlasınInsallah iple cekiyorum 4. Ayi. Dhaha bugun 2 aylik olduk. Kiyamiyorum cok agliyo. Cok zorlaniyorum.
A.s hayırlı olsun bizde dün kırk uçurmaya gittikSelam kızlar
Dün çok şükür 40 olayından kurtulduk artık 41 olduk biz:)
İkinci defa dışarıya gezmeye çıktık çok iyi geldi şansımızdan hava kötüydü alışveriş merkezine gittik oğlum arabasında mışıl mışıl uyurken bizde keyfimize baktık sonra sahile gittik eşimle oğlum arabada oturdu ben dolaştım oturdum biraz denizi seyrettim çok iyi geldi yarım saat bile sürmedi ama aklım hep oğlumdaydı bu annelik ne acayip bişey yaaaa ?
Mükemmellll bişeyyyyy dimi:)
Çoğu bebek çok sakin değildir bu dönemlerde,bende bazen mama verirken birden ağlıyor o gaz sancısından dolayı oluyor sanırım.Hemen kaldırınca sakinleşiyorKizlar hepinizden cvp bekliyorm benim bebegim uyandiginda agliyip bagiriyo hic sakince durmuyo 33 gunluguz bugun ya uyuyo ya emiyo yada bagiriyo sizinkiler sakince duruyomu offf cok zor bole olunca uyaninca hemen memeyi vermk zorunda kaliyrm yoksa ciglik cigliga bagiriyo sizinkiler nasil
Bugün 2.ay kontrolümüz vardı.
Kızım 5560 gr 57 cm olmuş.
Şükür herşey yolunda..
Perşembe aşımız var
Desteğin için çok sağol canımmKonuştuk annemle çözdük sanırım biraz benim alınganlığımdan oluyor ama oda artık daha özenli çok şükür her gün biraz daha iyi hissediyorum kendimi lohusalık psikolojisinden sıyrılıyorum sanırım.
Ay canım 1ay oldi ben de normaldgm yaptim hala agrim var.gecmek bilmedi sukur diyelim. Sormasi ayip canm ilskiye ne zmnbasladinya kizlar normal dogum oldugu icin dikis atildi.doktor iyilesmis diyo.iliski serbest ama ben 2 defadir aci hissediyorum(
makat girisinde yirtik oldu dogumdan birkac hafta sonra hala onun acisini yasiyorum(kizim 2 aylik olcak nerdeyse.
goguslerimin acisi yeni gecti.
hamileligimden beri surekli aci cekiyorum ben.cook zoor!!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?