2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

Insallah iple cekiyorum 4. Ayi. Dhaha bugun 2 aylik olduk. Kiyamiyorum cok agliyo. Cok zorlaniyorum.

Evet canım bizde bundan kullanıyoruz diğer damaklı emZikleri almadı benim oğlum da bu yarı damaklı çok güzel meme ucuna benziyo aynı birde çok kapaklı olduğu için çok rahat her emmeden sonra kaynatmaya gerek yok diğer türlü çok zor oluyodu bende dönence almayı düşünüyorum ama ileride dikkat bozukluğu yapıyomuş bebişlerde müzikli mi sizinki?

Selam kızlar
Dün çok şükür 40 olayından kurtulduk artık 41 olduk biz:)
İkinci defa dışarıya gezmeye çıktık çok iyi geldi şansımızdan hava kötüydü alışveriş merkezine gittik oğlum arabasında mışıl mışıl uyurken bizde keyfimize baktık sonra sahile gittik eşimle oğlum arabada oturdu ben dolaştım oturdum biraz denizi seyrettim çok iyi geldi yarım saat bile sürmedi ama aklım hep oğlumdaydı bu annelik ne acayip bişey yaaaa ?
Mükemmellll bişeyyyyy dimi:)

Kızlar benim doğum yapalı 40 gün geçmesine rağmen şiddetli göğüs ağrılarım devam ediyor
10 gün idare et geçer 20 gün sürer geçer 30 günde geçer 40 bitsin geçer diyenleri artık duymak istemiyorum
Emzirmek işkence bizim için 2 kez doktora gittim bişey yok geçer deyip gönderdiler gerizekalılar 2 side göğüsü elle muayene etmeyi akıl edemediler niye okumuşlar onca yıl anlamıyorum
Bugün artık dayanamıycam ben göğsümün içinde kesin bişey var deyip tekrar başka bi doktora gittik allah razı olsun elle muayene etti ultrason istedi göğüs uçlarım çatlak olduğundan içeriye mikrop girmiş enfeksiyon olmuş ve göğüs içerisinde ödem oluşturmuş buda emzirme öncesi ve sonrası inanılmaz sancı yapıyo herkes normal süt geliyo deyip önemsemiyodu beni kime söylesem ama iyi ki gitmişim antiiyotik verdi ağızdan süte geçmeyen çok şükür diyorum artık geçeceğine dair bi umudum var... Fakat doktor seni kandırmak istemem 3 ayda sürebilir 1 yılda 1 günde o vücudunun alışma sürecine bağlı dedi kendi ne zaman isterse o zaman iyileşirmiş vücut savunmaya geçmiş öle dedi umarım en yakın zamanda pes eder:) oğlumla bizde emzirmenin tadına varırız acısız ağrısız gözyaşı olmadan....
Ağrıları geçmeyen bi kaç arkadaş daha vardı lütfen doktora görünün beni en iyi siz anlarsınız ben doğumumda bu kadar zorlanmadım inanın...

Kizlar hepinizden cvp bekliyorm benim bebegim uyandiginda agliyip bagiriyo hic sakince durmuyo 33 gunluguz bugun ya uyuyo ya emiyo yada bagiriyo sizinkiler sakince duruyomu offf cok zor bole olunca uyaninca hemen memeyi vermk zorunda kaliyrm yoksa ciglik cigliga bagiriyo sizinkiler nasil

bizde öyle canım nasıl oyalayacağımı bilemiyorum artık... sürekli meme, olsun emsin şikayetim yok ama halim kalmıyor tansiyonum düşüyor

bizde öyle canım nasıl oyalayacağımı bilemiyorum artık... sürekli meme, olsun emsin şikayetim yok ama halim kalmıyor tansiyonum düşüyor

Aynen ya hani duyuyorum okuyorum burda babasina biraktim ben disari ciktim falan diyenlere cok ozeniyorum ben lavaboya bile gidemiyorim uyaniksa babasinda dahi olsa. nasil olucak nezman cevresine bakinip uyanik kalmanin tadini cikaracak bilmiyorum

Bugün 2.ay kontrolümüz vardı.
Kızım 5560 gr 57 cm olmuş.
Şükür herşey yolunda..
Perşembe aşımız var

Bnm oglus da digerlerini almadi avent damaksizi aldi onu da bugün ne rahatmis yalanci emzik :))))

Canim ayni sorun bende de var.ya emecek ya emecek.telef oldum. Dra bile goturdum bisey mi var die.dr olack bole seyler dis dunyaya alisma sureci dedi.uzulme

Cok gecmis olsun.RABBIM acil sifalar versin canim

Kızlar ben sezeryanla doğum yaptım 25. günüm bugün ve arada bir karnımda içten bir yanma gibi sızlama oluyor ama dikişte değil dikişin biraz yukarısında acaba oradada içtemi dikiş var sizdede oluyormu norml bir drummu yoksa dr a gitmeimiyim

Canim hic kafana takma ben 30 gundur annemlerdeyim.annem ablam ve ben bakiyoruz bebege.ben normal dgm yaptm dikislrmde acilma oldu. O yuzden anneme geldim.yalniz degilsin.ne demek beceriksizim.bole dusunme.benim annem de bazen ben sole yapardim falan dio.takma kafana.gececek nu gunler.Allah hepimizin yardımcısı olsun

Aynen canım çok rahat ama bide bunun bıraktırması var ben 3 yaşıma kadar yalancı emzikle gezmişim:) çok zor bıraktırmışlar inş oğluşum öle olmaz:)

Sen yine erken bırakmışsınBizim bir tanıdığın kızı kendisi anlatıyor yalancı emziği bırakamamış ilkokula başladığında çantasında okula götürüp tenefüslerde çıkarıp kimse görmeden emip çantasına koyuyormuş.

Desteğin için çok sağol canımmKonuştuk annemle çözdük sanırım biraz benim alınganlığımdan oluyor ama oda artık daha özenli çok şükür her gün biraz daha iyi hissediyorum kendimi lohusalık psikolojisinden sıyrılıyorum sanırım.

Aminn canım evet daha dün gibi
merhaba arkadaslar kizim bugun 55 gunluk oldu.3-4 gundur cok kusuyor.cokelek gibi..cok uzuluyorum..neden oluyor bu? normalmi?bu durumu yasayan varmi??
Merhaba Allah hayırlı etsin bebeğini Kusması normal benimde kızımda oluyor fazlasını çıkartıyorlar çökelek gibi olmasıda normalmiş
Senin bebiş keyfine düşkün desene
Sağlık olsun anne varken başka olurda ama tek başınada bazı şeylere alışmak gerekiyor.Zamanla herşeyi tek başına yapmaya alışırsın.Benim annem rahatsız olduğu için hiç gelemedi.Çoğunlukla ben kendim yaptım işlerimi.Allah sağlık versinde varsın yapalımBu arada Adanadamısın?Bende Adana doğumluyum aslen Bursalıyım ve Bursada evliyim.Akrabalarım var Adanada.Allah'tan bebişin Adana sıcağında olmamış yazın:18:İyi bilirim oranın sıcağını
Bundan bir kaç gün öncesinde kızımın yanağında isilikten yara gibi olmuştu.Cildi pütür pütür kabuk bağlar gibi olmuştu resmen yanakları.Yanağına temre dediler nazardan olurmuş.Mevlutte hocaya okuttum hafifledi yanağı şükürYani bazen isilik diye bildiğimiz temrede olabiliyor.Bu arada temrenin ne olduğunu bilmiyordum etrafımdan duydum
Insallah iple cekiyorum 4. Ayi. Dhaha bugun 2 aylik olduk. Kiyamiyorum cok agliyo. Cok zorlaniyorum.
Allah bağışlasınHepimizin öyle bu aylar zor geçer ama yavaş yavaş düzene oturur inşallah
A.s hayırlı olsun bizde dün kırk uçurmaya gittik45 günlük oldu kızımAnnelik böyle birşey işte başa gelince daha iyi anlaşılıyor
Çoğu bebek çok sakin değildir bu dönemlerde,bende bazen mama verirken birden ağlıyor o gaz sancısından dolayı oluyor sanırım.Hemen kaldırınca sakinleşiyor
Bugün 2.ay kontrolümüz vardı.
Kızım 5560 gr 57 cm olmuş.
Şükür herşey yolunda..
Perşembe aşımız var

Allah bağışlasın maşallahAllah kolaylık versin kolay değil ama yapacak bir şey yok malesef:18:Bizimde 2. ay kontrolümüz 8 mayısta

Çok geçmiş olsun canım yazdıkların kolay değil,neden yadırgama olsunki.Allah'tan gelen şeyler sonuçta.Allah şifa versin canım inşallah kısa sürede toplanırsın,canını sıkma

Yazını okudumda alıntı yapamadım baya bir gerilerde kalmış:18:Annenlede kimle olursa olsun bazen gerilmen sinirlenmen doğaldır insan ister istemez bazen herşeye kırılıp darılabiliyor.Yeni doğum yapmışsın hassas olman normal Annelerde biraz kırılgan oluyor.Sorununuzu çözdüğünüze sevindim,annende üzülmüştür öyle bir anda çıkıp gittiği için.Gelip geçer bunlar zamanla daha iyi olursun

Ay canım 1ay oldi ben de normaldgm yaptim hala agrim var.gecmek bilmedi sukur diyelim. Sormasi ayip canm ilskiye ne zmnbasladin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…