iki defa idrar kulturu verdik ikisinde de enfeksiyon cikti..dr son kez yine aldi eger bundada cikarsa hastaneye yatis yapacak antibiyotik tedavisi icin..cnm cok skkin kizlar ne olur dua edin..
kızlar benim bu halim ne olucak bilmiyorum çok kötü hissediyorum kendimi
bu halime şükrediyorum ama bazen çok bunaldığım oluyo
sürekli hastayım artık eşime şuram buram ağrıyo demeye utanıyorum
hastalık hastasıda değilim çok tez değil canım aksine çok dayanıklıyım
safra kesemde taş var ameliyat olmam lazım bebeğimin biraz büyümesini bekliyorum
fakat öyle bi ağrı yapıyoki bazen dayanılcak gibi değil iliyorum resmen
midemde hala rahatsız mide ağrımda sırtıma vuruyo kalbime vuruyo
bazen yemeklereden sonra çok rahatsızlanıyorum nabzım çok hızlı atıyo ve kendimi çok kötü hissediyorum
belimde düzleşme var dün ani bi hareket yaptım dünden beri popom dışarı çıkık yürüyorum çok ağrıyo belim
kan pıhtılaşmam var hematoloğa gitmem lazım
alerjim var neye dokunsam alerji yapıyo
geçen kuaförde saçımı yıkadılar başımı koyduğum lavabo ensemi öyle şişirdiki 2 gün ağrıdı ve kaşındı
sezeryandan sonrada alerji oldum
her yerim şişti özellikle ayak altlarım ve ellerim
hem kabarıyo hem ağrıyo hemde yanıyo ve kaşınıyo
bebeğimi geceler boyu ağlayarak inliyerek emzirdim
sezeryanın acısını bile unuttum alerjilerimden 40 günün sonunda biraz rahatladım yine heryerimde çıkıyo ama ayak altlarımda çıkmıyo birkaç gündür şükür
eveet daha başka bişey varmı diyosunuzdur kesin
aslında dahasıda var ama çok sık yaşamadığım şeyler olduğu için yazmadım
ben bu halde ne yapim şaşırdım
bu durum beni çok bunaltıyo bazen istiyerek yaşamıyorumki bunları
hastayım demek istemiyorum artık ne diyim allah şifamı versin
bu sıkıntıların hiç birini kafama takmıyorum yanlış anlamayın sadece bazen üst üste gelmesinden bunalıyorum yoksa bu halimede şükür
iyi akş kızlar nasılsınız.bebişlerle zaman nasıl geçiyor.biz bugün 42 günlük olduk ve kızım 2-3 gündür bambaşka bir hale döndü.acayip huy değiştirdi.uyku düzeni,yemesi,uyanıkken durma hali.çok sıkıntılıyım.emmediği için hazır mama aptamil yiyor.öncedende midesi bulanıyodu bazen kusuyodu.doktora sorduk mamadan olabilir dedi.hipp organik
mamayı önerdi bundada feci şekilde mide bulantısı.gaz sancısı. ne yapacağımı bilmiyorum.sürekl huzursuz.bu mamaları kullanan varmı.sizde durumlar nasıl acaba
Kızlar kendimi çok kötü hissediyorum hiç destek çıkanım yok.
Bbeğim gazlı ve uyku problemimiz var.
Haliyle o uyumadığı için bende uykusuz kalıyorum ve ne zaman uyursa bende yatmak istiyorum
hem hala göğüslerim çok acıyor ve yorgunluğum var.
Hiçbir işimide yapamıyorum annem yapıyor sağolsun
ama oda sen o uyuduğunda uyursan hiç yapamazsın işlerini
ben gece siz uyurken yapardım herşeyimi falan deyince bende kendimi kötü hissettim.
sanki bana yardım ettiği için memnuniyetsiz gibi geldi
ve bende kendimi öyle deyince beceriksiz hissediyorum
ilk günlerden beri elimden geleni yapıyorum
gece hep tek ilgileniyorum bebeğimle çok şükür gelişimide çok iyi ama yinede bakamıyorsun deniyor
kendimi kötü hissediyorum moralim bozuldu ağladım
annem geldi ne oldu dedi
bende ağlıyordum siz küçükken nasıl büyüyeceksiniz diye dedi
bende olurmu ben beceriksizim siz herşeyin en iyisini yapıyorsunuz dedim
oda alındı artık karışmam hiçbirşeyde demem dedi çıktı gitti
ben şuan kendimi daha kötü hissediyorum
kızımda sürekli ağlıyor zaten ben ona yetemediğimi düşünürken eleştirilere katlanamıyorum kızımda ağladıkça yetemiyorum ona diye içim gidiyor
Birde bebeğimin gazı olduğundan bazen tokta olsa emmek istiyor emerkende ağlıyor eşimde her ağladığında mama verelim emerken ağlıyor yoruluyor diyor sütüm var çok şükür neden mama vereyim emzireyim diyorum yok yoruluyor mama verelim uyusun diyor onada sinirleniyorum.
Kızlar sizler ilk 20 günde evinizin her işini yapabilir duruma geldinizmi benmi çok beceriksizim ne zaman kimseye hitiyacım olamdan herşeyi yapabilicem
Kızlar sizinle birsey paylaşacağım, çünkü artık dayanmakta zorlanıyorum. Belki moral verirsiniz belki akıl, bilmiyorum ama çok yalnız hissediyorum. Benim sorunum esimle. Son zamanlarda o kadar agresif oldu ki, tanımamıyorum. Zaten pek sütten çıkmış ak kasık degildi ama bana kızımızı doğurduğum gunün ertesi gunü kızıp bağırdı.. Annemler yoktu o gün yanlizdik. Herseyi hazırlayıp gitmislerdi. Bizimki yedi icti hadi topla dedi. Dikislerimden dolayı, oturup kalkmam zor, yürümek zor, eğilmek acı veriyor, ya dünyalar güzeli bir prenses vermisim ona çok istediği şeyi. Daha bir gün olmuş. Neymiş efendim herkesin bir gorevi varmış mutfak benim isimmis. Madem öyle annemler gitmeseymis. Annem de rahatsız zaten, koluna biri girerek yürüyor. Ablam esinden izin alamadı. Sonuçta yemeği yapıp sofrayı kurup gittiler. Olay oldu. Bugün de ben bebeği emziriyorum, 4.5 yasında oğlum yatmak istemiyor, oyuncak oynuyor gürültü yapıyor falan, o da hasta ve ateşli aslında. Bana emzirmeyi bırak oğlanı sustur yatir sonra devam et diyor. Kendisi iPad oynuyor. Tv seyrediyor. Gece yattık, bu yaptığın haksızlık değil mı dedim diye kızdı. Açıköğretim onlisans okuyorum, son dönemim, dgs düşünüyorum. Ona da izin vermeyecekmiş. Egitim hayatımı bitirmismis. Bu bana yaptıkları. Oğluma da çok bağırıyor, hatta hirpaliyor. Kolundan tutup odanın dısına atıyor, üzerine de kapıyı çarpıyor. Cocuğun halini gördükçe dayanamıyorum artık. Ailesi ile konuşacağım. Hoş babası da boyleymis ama artık hatasını anlamış olmalı ki oğluna nasihat ediyor. Belki ise yarar. Aslında durumu psikologluk ama ?!
Doktor bize 16 saat uyumalı demişti
Amaa benim paşa 10 saat xor uyuyor
Sz de nsl durmlar
Düzene girmesi iyi olmuş rahat edersiniz birazgünaydınlar
kızım akşamları huysuz olsada gece uykusu epey düzene girdi sabahları keyfli uyanıyo 40ımız çıkıncamı oldu kızım büyüyo ondan mı bilmem ama ben bu durumdan çok memnunum
herkese keyifli güzel bir hafta diliyorumm :)
haftasonu giremedim hiç..yorgunluktan serildim kaldım
eşim evde diye fırsat bu fırsat dedim biriken bütün işleri hallettim..
2 gün boyunca o ilgilendi bende rahatça işlerimi bitirdimm..
sadece emzirmek ve altını değiştirmek için aldım oğlumu o kadar..
ama ev tertemiz oldu..biriken ütüler halledildi..çok yoruldum ama değdi :)
hatta 3 çeşit yemek bile yaptım..bi iki gün rahatım artık..
pazar günü işler bitincede dışarı çıktık akşamüzeri..
oğlum bebek arabasında mışıl mışıl uyurken market alışverişimizide yaptık..
verimli bir haftasonu benim için yani :87:
ha birde cuma günü aşımız olmuştu.korkmuştum ama çok şükür ateşimiz olmadı
2 saatte bir ölçtik 36.5 - 36.8 arasındaydı hep..
sadece iki kez ağız dolusu kustu o kadar.normalde öyle çok kusmaz heralde aşıdandır dedim bende..
şimdi gayet iyiyiz..3 gün doldu aşıdan sonra..akşam yıkıcaz artık oğluşu :)
Herkese gunaydin dun hic uyumadan bi gece gecirdm. kizm hic uyumadi daha dogeusu memede uyudu yerine yatirinca uyandi. Bi ara hem agladm hem emzirdim cok uykusuzum siz nasil yatiriyosunuz uyanmiyo yatirirken bide kundakliyomusiniz
Dün çok şükür bebek mevlüdümüz oldu güzeldi atlattık bunudaBursalılar topiğinden arkadaşlarımda geldi çok mutlu oldum Bugünde kırk uçurmaya kayınvaldemlere gittik.Darısıda yapmayanların başına
herkese keyifli güzel bir hafta diliyorumm :)
haftasonu giremedim hiç..yorgunluktan serildim kaldım
eşim evde diye fırsat bu fırsat dedim biriken bütün işleri hallettim..
2 gün boyunca o ilgilendi bende rahatça işlerimi bitirdimm..
sadece emzirmek ve altını değiştirmek için aldım oğlumu o kadar..
ama ev tertemiz oldu..biriken ütüler halledildi..çok yoruldum ama değdi :)
hatta 3 çeşit yemek bile yaptım..bi iki gün rahatım artık..
pazar günü işler bitincede dışarı çıktık akşamüzeri..
oğlum bebek arabasında mışıl mışıl uyurken market alışverişimizide yaptık..
verimli bir haftasonu benim için yani :87:
ha birde cuma günü aşımız olmuştu.korkmuştum ama çok şükür ateşimiz olmadı
2 saatte bir ölçtik 36.5 - 36.8 arasındaydı hep..
sadece iki kez ağız dolusu kustu o kadar.normalde öyle çok kusmaz heralde aşıdandır dedim bende..
şimdi gayet iyiyiz..3 gün doldu aşıdan sonra..akşam yıkıcaz artık oğluşu :)
size bakınca bizim ateşimiz hep yüksek poposundan ölçüyoruz 37 üzeri çıkıyo hep
size bakınca bizim ateşimiz hep yüksek poposundan ölçüyoruz 37 üzeri çıkıyo hep
Popoyla diğer bölgeler arasında 1 derece farkediyor.YAni koltuk altı 36 sa popo 37 oluyor.Benim oğlum bebekliğinde idrar yolu enfeksiyonundan çok ateşleniyordu doktor popodan ölç ama 1 derece farkeder onuda bil panik yapma demişti.
Nasıl da imreniyorum şu emzik alan bebeklere :) İlk fırsatta götüreceğim oğlumu, bu böyle olmayacak. Aynen öyle, kurulmuş saat gibi başlıyor akşam ağlamaya. Bir de yazmayı unutmuşum altını açtığımızda hem ortalığı suluyor hem de susuyor. Dikkat ettim her seferinde 10 dk açıksa 10 dk 30 dk açıksa 30 dk susuyor. Pişiği falan da yok. Anlayamadım gitti.
merhaba arkadaslar kizim bugun 55 gunluk oldu.3-4 gundur cok kusuyor.cokelek gibi..cok uzuluyorum..neden oluyor bu? normalmi?bu durumu yasayan varmi??
Canım senin bebişinde sanırım kolik.Benimkinden başka kolik yok diyodum mart annelerinde sen varmışsın.BEnim doktorum daha sancılar başlamadan bu kız kolik demişti.1 ayı doldu başladı sancıları gece ağlamaları.Gece aynı saatlerde ağlıyor ve susturamıyosan ayaklarını topluyarak ağlıyosa kolik.genelde 8 den sonra başlıyor benimki 12-1-2 devam ediyor o sürede imkanı yok uyumuyor.Benimkide altını açınca susuyor.kolik müziğinde bazen susuyor bazen dahada çıldırıyor.Eşimle ilk zamanlar birbirimizi yedik niye susmuyo diye söyleniyordu şimdi oda alıştı.Doktor 3 ay sürecek dedi ama şükür benimki 3 gündür daha iyi.
Popodan mi olculuyor? Biz hep alnindan olcuyiruz.size bakınca bizim ateşimiz hep yüksek poposundan ölçüyoruz 37 üzeri çıkıyo hep
Canım senin bebişinde sanırım kolik.Benimkinden başka kolik yok diyodum mart annelerinde sen varmışsın.BEnim doktorum daha sancılar başlamadan bu kız kolik demişti.1 ayı doldu başladı sancıları gece ağlamaları.Gece aynı saatlerde ağlıyor ve susturamıyosan ayaklarını topluyarak ağlıyosa kolik.genelde 8 den sonra başlıyor benimki 12-1-2 devam ediyor o sürede imkanı yok uyumuyor.Benimkide altını açınca susuyor.kolik müziğinde bazen susuyor bazen dahada çıldırıyor.Eşimle ilk zamanlar birbirimizi yedik niye susmuyo diye söyleniyordu şimdi oda alıştı.Doktor 3 ay sürecek dedi ama şükür benimki 3 gündür daha iyi.
benimde buyuk kizim kolikti,aksam 6-7 gibi baslardi,artik 12-1,bi keresinde sabah 4e kadar aglamisti da acile goturmustuk nesi var diye,hastaneye girince susmustu:)) 4. ayda baya azaliyo, Allah yardimciniz olsun hanimlar,bebek icinde anne icinde cok yorucu oluyo kolikBenim kizz da kolik..
kızlar bende yalnız kaldım =( annem gitti ne zormuş hafta sonu misafirim vardı kahvaltıya geldiler hiç oturamadım arkadaşlarla annem olsaydı hazırlardı masayı bebişede bakardı !! off bugün kızımın gözlerinin içine baktım uyuşunda uyuyayım diye 1 saat anca uyudum mırıldandı uyandırdı beni kendi uyuyr =)) off kızımı çok sevyrmmm =)
kızlar bu arada bu kilolarım ne olacak !!çok çirkinim ya!! dün misafirim gelecek diye saçlarımı düzleştireyim dedim bebeğim izin vermedi saçımın yarısını yaptım diğer yarısı kaldı misafirlerde güldü halime =( bebekle çok zormuş m,safir ağırlamak !! kilolarım saçım başım of of!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?