:))3 yaş normal benim kardeşim 6 yaşına kadar emzikle dolandı..bakkal yakındı gider kendi emziğini kendi alırdıAynen canım çok rahat ama bide bunun bıraktırması var ben 3 yaşıma kadar yalancı emzikle gezmişim:) çok zor bıraktırmışlar inş oğluşum öle olmaz:)
Kızlar ben sezeryanla doğum yaptım 25. günüm bugün ve arada bir karnımda içten bir yanma gibi sızlama oluyor ama dikişte değil dikişin biraz yukarısında acaba oradada içtemi dikiş var sizdede oluyormu norml bir drummu yoksa dr a gitmeimiyim
Canım çok sağol desteğin ilgin içinYazını okudumda alıntı yapamadım baya bir gerilerde kalmış:18:Annenlede kimle olursa olsun bazen gerilmen sinirlenmen doğaldır insan ister istemez bazen herşeye kırılıp darılabiliyor.Yeni doğum yapmışsın hassas olman normal Annelerde biraz kırılgan oluyor.Sorununuzu çözdüğünüze sevindim,annende üzülmüştür öyle bir anda çıkıp gittiği için.Gelip geçer bunlar zamanla daha iyi olursun
Aynen benimde dikişin 3 cm kadar yukarısı sızlıyor acaba diyorum oraya denk gelen yerdede içtemi dikiş varki yoksa iç dikişlerde dış dikişlerler aynı hizadamı?:))3 yaş normal benim kardeşim 6 yaşına kadar emzikle dolandı..bakkal yakındı gider kendi emziğini kendi alırdı
5 yaşına kadarda annemi emdi
aynen bende de öyle oluyor..dikişin 3 cm yukarısı dikişten daha çok sızlıyor
6 aya kadar ağrı sızı olurmuş..ameliyat kolay geçmezmiş eşim öyle diyor
Bende 18 kg aldım gebelik sürecinde.Doğumdan 4 gün sonra tartıldım 8 kg vermişim 10 kg hala duruyor bugün 25 gün oldu hala aynıyım 10 kg kaldı.Ama henüz çok erken bence 6 aya kadar veririzArkadaslar mrblr.dogum oncesi20kg aldm.1ay oldu dgm yapali 10kg gitti 10kg kaldi siz ne alemdesiniz.kil oluyorum bu tosun halime.cok sukur tabi Allah saglik versin de hepimize Insaallah.
Ayyy ne guzel kahvaltiya misafir alabiliyosun ben daha hic kendi basima misafir alamadim senin melegin kac gunluk
cnm elidel kremi dene 1 günde hemen iyileşyr suratındakiler mucize gibi =) benimde dıoktorum bir şey yok demişti 2 hafta boyunca geçmedi kızımın suratındakileer sonra bir arakdaşın tavsiyesiyle aldım aynı gün iyileşti ..nasıl gidiyor bebişlerle?
geçmişe şöyle bir göz attım ki.. çoğu kişi şu kolik zımbırtısından şikayetçi..
o bizde de var malesef.. 2-3 güne bir çığlık çığlığa kızım. ama neyse ki çözümünü buldum. hemen gaz melhemiyle bi masaj yapıyorum karnına, ardından sıcak havlu sarıyorum yada sıcak su torbasına yatırıyorum.. genelde etkisini yarım saat içinde gösteriyo. bunlar işe yaramıyosa elma yağı sürüyorum, o da olmadı duş aldırıyorum. bunlar en etkili yöntem kızlar..
lolo cnm durumuna çok üzüldüm. inşallah kısa sürede şifanı bulursun.
kızlar bebişlerdeki isilik gibi sivilceler sizde de var mı? sadece yüzünde vardı, vücudunda da oluşmuş bizimkinin. yüzünde ki arada bir yenilendiği için geçer diye düşünüyorum ama ciddi bişey de olsa dr. söylerdi heralde. 2 gün önce muayene etti. bişey söylemedi.
herkese gazsız, ağrısız bol uykulu bi akşam diliyorum..
Kızlar benim doğum yapalı 40 gün geçmesine rağmen şiddetli göğüs ağrılarım devam ediyor
10 gün idare et geçer 20 gün sürer geçer 30 günde geçer 40 bitsin geçer diyenleri artık duymak istemiyorum
Emzirmek işkence bizim için 2 kez doktora gittim bişey yok geçer deyip gönderdiler gerizekalılar 2 side göğüsü elle muayene etmeyi akıl edemediler niye okumuşlar onca yıl anlamıyorum
Bugün artık dayanamıycam ben göğsümün içinde kesin bişey var deyip tekrar başka bi doktora gittik allah razı olsun elle muayene etti ultrason istedi göğüs uçlarım çatlak olduğundan içeriye mikrop girmiş enfeksiyon olmuş ve göğüs içerisinde ödem oluşturmuş buda emzirme öncesi ve sonrası inanılmaz sancı yapıyo herkes normal süt geliyo deyip önemsemiyodu beni kime söylesem ama iyi ki gitmişim antiiyotik verdi ağızdan süte geçmeyen çok şükür diyorum artık geçeceğine dair bi umudum var... Fakat doktor seni kandırmak istemem 3 ayda sürebilir 1 yılda 1 günde o vücudunun alışma sürecine bağlı dedi kendi ne zaman isterse o zaman iyileşirmişvücut savunmaya geçmiş öle dedi umarım en yakın zamanda pes eder:) oğlumla bizde emzirmenin tadına varırız acısız ağrısız gözyaşı olmadan....
Ağrıları geçmeyen bi kaç arkadaş daha vardı lütfen doktora görünün beni en iyi siz anlarsınız ben doğumumda bu kadar zorlanmadım inanın...
Kelebex ictigin cay sut yapiyomu.ben sutun yetip yetmedigindn emin olamiyorum.cunku surekli emmek istiyor.Vitamaalt iciyorum kizlar sut icin tadi cok kotu(
merhaba cnm arkadaşım sebebiyle buraya girdim yazını okuyunca cevap yazamadan geçemedimCanım çok sağol desteğin ilgin içinBen zaten çok duygusal alıngan bir tiptim lohusa halimde hepten çekilmez oldu
Aynen benimde dikişin 3 cm kadar yukarısı sızlıyor acaba diyorum oraya denk gelen yerdede içtemi dikiş varki yoksa iç dikişlerde dış dikişlerler aynı hizadamı?
Birde ben hamile kaldamadan önceki aşofmanlarımı giyiyorum evde biraz lastikleri sıkıyor ama çok rahatsız etmiyor diye giyiyorum bunun bir zararı olurmuki dikişe denk gelmiyor ama o acıyan yere denk geliyor.
Bende 18 kg aldım gebelik sürecinde.Doğumdan 4 gün sonra tartıldım 8 kg vermişim 10 kg hala duruyor bugün 25 gün oldu hala aynıyım 10 kg kaldı.Ama henüz çok erken bence 6 aya kadar veririz
Kelebex ictigin cay sut yapiyomu.ben sutun yetip yetmedigindn emin olamiyorum.cunku surekli emmek istiyor.
merhaba cnm arkadaşım sebebiyle buraya girdim yazını okuyunca cevap yazamadan geçemedimhissettiğin ağrı ve acılar dikiş ağrısı değil rahmin toparlanması sonucu oluşan ağrılar hamilelikten yeni kurtuldun organlar eski haline dönerken içten ağrı acı duymanız normal herpinize geçmiş olsun vede bebişlerinizi sağlıkla büyütün iyi geceler
Anladim canim.bebegim 30gunluk oldu sukur.ben iki gogusu verdikten snra eger hala agliyorda brz mama veriyorum.dogru mu yapiyorum bilmiyorum.din forumda bitkisel bi ilac duydum fennel diye onu aldim bgn.icicem bkalim bilmiyorum. Sen mama takviye ediyo musunBbeğin kaç günlük her kontrolde dr söyler kilo almasına bağlı olarak doyuyormu belli olur.Ama sanırım bu her annede oluyor bende hep acaba doyuyormu diye düşnüyorum.İnternette günlük 6 bez kirletiyorsa doyuyordur diyor.Birde bence doymasa uykuya geçmez sürekli ağlar benim doğumdan sonraki iki gün sütüm gelmedi ben geldiğini sanarak bebeğimi emziriyordum ama bebeğim sürekli ağlıyordu meğer süt yokmuş çok şükür sonradan geldi.Dediğim gibi yetiyordur bence.Yinede bolbol su iç ben günde 3 lt civarı su içiyorum sürekli hoşaf içiyorum incir ve kara üzüm hoşafı süt yapıyormuş.Birde bitkisel damala var onu kullnıyorum suya damlatılıyor.
Ayni durumdayz bu nasil bir acidir kullanmadigim krem vs kalmadi 58 gunluk olduk bizde hala aciyor...ve o odem bende de var.ne dru o gittiginiz dr?gnelel cerrah mi acaba? Bide kac gun antibiyotik almaya devam etceksiniz ?Kızlar benim doğum yapalı 40 gün geçmesine rağmen şiddetli göğüs ağrılarım devam ediyor
10 gün idare et geçer 20 gün sürer geçer 30 günde geçer 40 bitsin geçer diyenleri artık duymak istemiyorum
Emzirmek işkence bizim için 2 kez doktora gittim bişey yok geçer deyip gönderdiler gerizekalılar 2 side göğüsü elle muayene etmeyi akıl edemediler niye okumuşlar onca yıl anlamıyorum
Bugün artık dayanamıycam ben göğsümün içinde kesin bişey var deyip tekrar başka bi doktora gittik allah razı olsun elle muayene etti ultrason istedi göğüs uçlarım çatlak olduğundan içeriye mikrop girmiş enfeksiyon olmuş ve göğüs içerisinde ödem oluşturmuş buda emzirme öncesi ve sonrası inanılmaz sancı yapıyo herkes normal süt geliyo deyip önemsemiyodu beni kime söylesem ama iyi ki gitmişim antiiyotik verdi ağızdan süte geçmeyen çok şükür diyorum artık geçeceğine dair bi umudum var... Fakat doktor seni kandırmak istemem 3 ayda sürebilir 1 yılda 1 günde o vücudunun alışma sürecine bağlı dedi kendi ne zaman isterse o zaman iyileşirmişvücut savunmaya geçmiş öle dedi umarım en yakın zamanda pes eder:) oğlumla bizde emzirmenin tadına varırız acısız ağrısız gözyaşı olmadan....
Ağrıları geçmeyen bi kaç arkadaş daha vardı lütfen doktora görünün beni en iyi siz anlarsınız ben doğumumda bu kadar zorlanmadım inanın...
Desteğin için çok sağol canımmKonuştuk annemle çözdük sanırım biraz benim alınganlığımdan oluyor ama oda artık daha özenli çok şükür her gün biraz daha iyi hissediyorum kendimi lohusalık psikolojisinden sıyrılıyorum sanırım.
Canım çok sağol desteğin ilgin içinBen zaten çok duygusal alıngan bir tiptim lohusa halimde hepten çekilmez oldu
Aynen benimde dikişin 3 cm kadar yukarısı sızlıyor acaba diyorum oraya denk gelen yerdede içtemi dikiş varki yoksa iç dikişlerde dış dikişlerler aynı hizadamı?
Birde ben hamile kaldamadan önceki aşofmanlarımı giyiyorum evde biraz lastikleri sıkıyor ama çok rahatsız etmiyor diye giyiyorum bunun bir zararı olurmuki dikişe denk gelmiyor ama o acıyan yere denk geliyor.
Bende 18 kg aldım gebelik sürecinde.Doğumdan 4 gün sonra tartıldım 8 kg vermişim 10 kg hala duruyor bugün 25 gün oldu hala aynıyım 10 kg kaldı.Ama henüz çok erken bence 6 aya kadar veririz
Edlin gecmisi pek okuyamadim.nasil oldu oglun.gecmis olsun
INSAALLAH bisey olmaz oglun sagligina en kisa zamanda kavusur.dualarim butun bebeklerle.cnm yarin cikmassi gereken bi sonuccumuz vardi ama resmi tatil nedeniyle carsambaya kaldi..sonuca gore hastaneye yatis yapilip yapilmayacagi belli olacak..ilgin icin cok sagol cnm..
Çok saol canım allah razı olsun48 günlük benim meleğim =) cnm benimde annem hafta sonu gitti yoksa sürekli misafirle o ilgilenyrdu artık iş başa düştü =) meccbur ben hem bebekle hemde misfrlerle ilgilenyrm =))
hem misafirim gelsin istiyrm hhemde çok yoruluyrm =)
cnm elidel kremi dene 1 günde hemen iyileşyr suratındakiler mucize gibi =) benimde dıoktorum bir şey yok demişti 2 hafta boyunca geçmedi kızımın suratındakileer sonra bir arakdaşın tavsiyesiyle aldım aynı gün iyileşti ..
geçmiş olsun cnm en kısa zamanda iyilşrsin inşallah ..
Aynı canım benimde kullanmadığım bişi kalmadı ilacları yarın alıcaz kaç günlük olduğunu bilmiyom ama ben sana bildiririmAyni durumdayz bu nasil bir acidir kullanmadigim krem vs kalmadi 58 gunluk olduk bizde hala aciyor...ve o odem bende de var.ne dru o gittiginiz dr?gnelel cerrah mi acaba? Bide kac gun antibiyotik almaya devam etceksiniz ?
clue canim dun de diger konudan yazmistim.isitme testi icin.ne oldu sonucunuz.bize de duymuyor deder.ama benden once giren 3kisiye de ole dediler.26sinda tekrar var.kagama yakildi.oglum da sese duyatli gibi ama kurt dustu icime
ben 12 kg aldımArkadaslar mrblr.dogum oncesi20kg aldm.1ay oldu dgm yapali 10kg gitti 10kg kaldi siz ne alemdesiniz.kil oluyorum bu tosun halime.cok sukur tabi Allah saglik versin de hepimize Insaallah.
kıyafetten olduğunu sanmıyorum cnmAynen benimde dikişin 3 cm kadar yukarısı sızlıyor acaba diyorum oraya denk gelen yerdede içtemi dikiş varki yoksa iç dikişlerde dış dikişlerler aynı hizadamı?
merhaba cnm arkadaşım sebebiyle buraya girdim yazını okuyunca cevap yazamadan geçemedimhissettiğin ağrı ve acılar dikiş ağrısı değil rahmin toparlanması sonucu oluşan ağrılar hamilelikten yeni kurtuldun organlar eski haline dönerken içten ağrı acı duymanız normal herpinize geçmiş olsun vede bebişlerinizi sağlıkla büyütün iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?